Kommande

Trädgårdsgatan 3

Söder, Växjö kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
85,9 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
1901
Förening
BRF Vita Slottet i Växjö
Om föreningen
Avgift
5 508 kr/mån
Pris/m²
29 045 kr/m²
Kommande

Välkommen till ett unikt sekelskiftesboende med fantastiska detaljer i bostadsrättsföreningen Vita Slottet i Växjö. Det tidsenliga i kombination med moderna detaljer genomsyrar den vackra fastigheten som byggdes år 1901. Här möts man av den vackra fasaden som speglar det vackra arkitektoniska uttrycket. Varsam renovering och en rogivande atmosfär präglar denna ståtliga byggnad. Idealiskt belägenhet i hjärtat på Söder skapar ett attraktivt och centrumnära läge.
Från Södra Esplanaden stiger man in genom de majestätiska dörrarna och där möts man av en pampig miljö med marmortrappa och balustrader. Glasentrén från Trädgårdsgatan välkomnar med en slående takhöjd, sociala ytor och vacker kakelugn. Inne i boendet möts man av en underbar charm och tack vare ljusinsläpp från vackra fönster flödar boendet i ljus. Boendet är ombonad med sekelskiftesdetaljer såsom stuckaturer, vackra trädörrar och höga fotlister. Tonerna är sobra och karaktäriserar hela hemmet där färgsättningen skänker lugn och harmoni. I månadsavgiften ingår all drift, fibernätsanslutning och bostadsrättstillägg dessutom erbjuder föreningen sociala umgängesytor i form av festsal, gästlägenhet och bastu.
Att bo i Vita Slottet öppnar upp för en njutbar livsstil där detta sällsamma boende och Söders rika utbud är i fokus. Ta en promenad runt Växjösjön och spendera en härlig dag i Strandbjörket eller Linnéparken. I city strosar man runt i mysiga butiker och avslutar dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. Här känner man också pulsen från nya stationsområdet och näringslivets mötesplats World Trade Center som sjuder av aktivitet. Bekvämligheten att kunna promenera till stationsområdet och ta tåget till en annan stad gör att man alltid är nära flexibla kommunikationsmöjligheter.

Här finner man ett unikt sekelskiftesboende med fantastisk charm beläget på ett underbart läge inbäddat i en lugn oas på Söders höjder. Varmt välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Växjö

Kontakta mäklaren

Daniel Bohn

Bjurfors Växjö
Mäklare Daniel Bohn, Bjurfors Växjö
0735000582

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.