Mäklare Daniel Bohn

Daniel Bohn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Maria Nilsdotters väg 67, Östra Lugnet, Växjö kommun
  • Sön 5 maj kl 10:00
Maria Nilsdotters väg 67, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Maria Nilsdotters väg 67, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Maria Nilsdotters väg 67

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 795 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/1
5 991 kr/mån
32 500 kr/m²

Välkommen till en trivsam friliggande bostad med villakänsla. Kvarteret genomsyras av en barnvänlig och harmonisk idyll och i området blandas villor med bostadsrätter och skapar en ombonad boendemiljö. Boendet är inramat av en lummig och insynsskyddad häck och har en stor grönyta med plats för både odlingar, lek och studsmatta. Dessutom har bostaden en rymlig uppfart med plats för två bilar. Tack vare bostadens utformning skapas en skyddad sfär med lättskött trädgård och väl tilltaget trädäck. Boendets planlösning är kvadratsmart med allt man kan önska sig i form av modern byggnation, fina detaljer och praktiska ytor. Här erbjuds bland annat en öppen känsla, ljusa materialval och välutrustat badrum. Interiört finns det tre sovrum som är välplanerade och med gott om förvaringslösningar i form av garderober och klädkammare. Det ljusa och generösa vardagsrummet är öppet mot matplats och kök och skapar trevliga sociala ytor för familj och vänner. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga uteplatsen och trädgården. Bostaden har ett stort helkaklat badrum med praktisk tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. På Östra Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

  • Premium
  • Uteplats
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun, bild 2
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun, bild 3

Gamla Räppevägen 26

Lägenhet
Räppe, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 795 000 kr
92 m²
3 rum
5 968 kr/mån
19 511 kr/m²

Välkommen till ett bekvämt och lättskött boende på Gamla Räppevägen 26. Här finner ni en väldisponerad trea som bjuder på smakfulla detaljer och en härlig balkong med fina vyer över omgivningarna. Interiören går genomgående i ljusa toner och lägenheten upplevs mycket trivsam. Här bor ni med lugn och skön tillvaro samtidigt som ni har närhet till kommunikationer, skolor, natur, idrott och service. Lägenheten har en hög standard där kvalitativa materialval och stilrena toner samsas med generöst ljusinsläpp som tillsammans skapar en tilltalande enhet. I bostadens kök möts funktion och elegans på bästa sätt. De snygga valen och köksön skapar en varm och välkomnande atmosfär. Det sociala vardagsrummet kan med enkelhet möbleras upp med en större soffgrupp. Vidare ryms även en matplats med enkelhet och rummets sociala ytor förlängs med en balkong med vyer över omgivningarna. Vidare erbjuds två bra sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Båda sovrummen har även flera inbyggda garderober för förvaring. Badrummet är stilrent och utrustat med både dusch samt en praktisk tvätthörna. Här bor ni i harmoni med naturen och kan njuta av rogivande och fridfulla omgivningar. På Helgevärma bor ni på ett attraktivt läge som erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Här bor du nära naturen och har Norra Bergundasjön och Helgasjön bara ett stenkast bort. Till centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området. I närområdet finns även skolor och förskolor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Smultronvägen 14, Hovshaga, Växjö kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Smultronvägen 14, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Smultronvägen 14, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Smultronvägen 14

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 595 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/2
4 808 kr/mån
24 952 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade parhus fördelat över två våningsplan. På bostadens framsidan finner man en stenlagd uteplats med plats för sittgrupp. Från framsidan nås även uppfart och carport som ger plats åt flera fordon. Baksidan erbjuder en trädgård som avskärmas med en häck vilket ger ett bra insynsskydd. Här finns även ett tilltaget inglasat uterum att tillgå. De sociala ytorna är samlade på bostadens entréplan i form av ett stilrent kök och ett rymligt vardagsrum. Köket renoverades så sent som 2021 och kombinerar både snygga och funktionella val. Ytorna i vardagsrummet är lätta att möblera och fönsterpartierna bidrar till en luftig känsla. Från köket nås även det inglasade uterummet med fina ytor för umgänge. Via uterummet når man även trädgården som omges av en häck och som erbjuder gott om plats för barnen att leka på. Trappen från entréplan leder upp till övre plan där bostadens tre sovrum är samlade. Alla sovrum går att anpassa efter behov och har goda möbleringsalternativ. Badrum finns på båda våningsplanen och på nedre plan erbjuds även en praktisk tvättavdelning. Bostaden erbjuder genomgående goda förvaringslösningar i både garderober och förråd. Bostadsområdet ligger endast ett stenkast från Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. Här finns också bra cykelleder och busskommunikationer till centrum. Här finns flera förskolor och skolor att välja på och flera mysiga lekplatser i närheten. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Sjövallavägen 6, Vallen, Växjö kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Sjövallavägen 6, Vallen, Växjö kommun, bild 2
Sjövallavägen 6, Vallen, Växjö kommun, bild 3

Sjövallavägen 6

Lägenhet
Vallen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 850 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3
4 638 kr/mån
28 906 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad på natursköna Vallen! Lägenheten genomsyras av stilfulla val och genomtänkta detaljer både i design och funktion. Köket är från kvalitativa HTH och har ett stilfullt uttryck. Köket öppnar upp sig till det ljusa vardagsrummet vilket ger en luftig känsla och ytor som lämpar sig perfekt för sociala sammankomster. Badrummet är helkaklat och inrett på ett stilrent sätt. Här finner man även en modern tvättutrustningen vilket underlättar vardagen. Sovrummet har ett stort fönsterparti samt flera garderober för klädförvaring. Förutom detta har lägenheten en inglasad balkong där man kan koppla av. Inglasningen ger en skyddande atmosfär vilket gör att balkongen kan nyttjas stora delar av året. Lägenheten har generösa fönsterpartier som inte bara släpper in rikligt med naturligt ljus utan även ger vackra vyer ner mot Växjösjön. Med det naturnära läget ges här en fridfull miljö och möjlighet till en aktiv livsstil. Underbart naturnära boende vid Vallen, precis vid Bergundasjöns kant. Här finns populära promenadstråk längs sjökanten som leder hela vägen runt sjön med mysig småbåtshamn och utsiktspunkter. Ett stenkast bort finner man även sjöarna Växjösjön och Trummen. Här finns bra cykelleder in till Centrum och universitetet. På gångavstånd har man mataffärer, gym och matställen. Det finns också många fritidsaktiviteter att utforska på nära håll såsom padel, tennis, löpning och simning. Naturnära upplevelser som Bokhultet och Teleborgs slott med sitt brygghus blir härliga oaser som man enkelt når. Ett rofyllt boende med härlig natur direkt utanför lägenheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Norrvägen 254, Norr, Växjö kommun
  • Lör 27 apr kl 15:30
Gamla Norrvägen 254, Norr, Växjö kommun, bild 2
Gamla Norrvägen 254, Norr, Växjö kommun, bild 3

Gamla Norrvägen 254

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 750 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 1
7 371 kr/mån
16 746 kr/m²

Välkommen till Gamla Norrvägen 254 och detta charmiga bostadsrättsradhus i populär förening och område. Lägenheten om 104,5 kvadratmeter har en attraktiv planlösning som fördelar sig över två våningsplan. De generösa utemiljöerna gör att ni får en härlig villakänsla. På baksidan finns en större trädgård i soligt läge där ni kan njuta av mysiga grillkvällar och avkoppling. Området är lugnt och gemytligt med grönområden och en välskött utemiljö. Lägenheten erbjuder en bekväm planlösning med mycket ljus och rymd. Invändigt finner ni ett trivsamt kök där den ljusa köksinredningen ger ett varmt intryck. Här finns även möjlighet att möblera med ett matbord framför det stora fönsterpartiet som vetter mot framsidan. Det väl tilltagna vardagsrummet är inrett med generösa fönsterpartier vilket ger karaktär åt rummet. Under årets varmare delar leder vardagsrummet vidare ut till den stenlagda uteplatsen och trädgårdstäppan i söderläge. Vidare på våningsplanet finns även ett sovrum med goda möbleringsalternativ samt ett badrum utrusat med duschplats. På det övre planet finner ni ytterligare två sovrum samt ett badrum. Perfekt boende för er som vill ha ett radhus med trädgård med ändå njuta av bostadsrättens trygghet och fördelar. Till bostaden hör även tre utvändiga förråd. Här bor ni i populära föreningen Fridhem med god ekonomi och välskötta utomhusytor. Omtyckta Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns Lillestadskolan med förskoleklass upp till årskurs 6 dessutom finns flertalet högstadie- och gymnasieskolor på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer tar ni sig enkelt med cykel eller bil. För naturupplevelser finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

  • Premium
  • Uteplats
Södra Järnvägsgatan 34B, Söder, Växjö kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00
Södra Järnvägsgatan 34B, Söder, Växjö kommun, bild 2
Södra Järnvägsgatan 34B, Söder, Växjö kommun, bild 3

Södra Järnvägsgatan 34B

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 995 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 496 kr/mån
29 556 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfulla och genomtänkta bostad placerad på ett idealiskt centrumnära läge. Med en kort promenad till stationsområdet är man alltid nära citys puls samtidigt som naturen är nära tack vare Bokhultets naturreservat och Växjösjön. Lägenhetens väl genomtänkta färg- och materialval genomsyrar hela bostaden och skapar en harmonisk och hemtrevlig känsla. Här erbjuds en bostad med välplanerad planlösning med öppna och sociala ytor som skapar rum för familj och vänner. Det generösa vardagsrummet har en öppen planlösning mot det stilrena köket och den trivsamma matplatsen. Vardagsrum och kök bildar tillsammans boendets hjärta. Från vardagsrummet når ni den väl tilltagna balkongen där man kan skapa sin egna gröna oas. Lägenhetens två sovrum erbjuder gott om plats både för säng och övrigt möblemang. Det helkaklade badrummet är rymligt och erbjuder en duschhörna. Här finns även en välutrustad tvätthörna med både tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt skåpsförvaring. Lägenheten är belägen i ett lugnt och nybyggt område med mysig innergård. Här finns både odlingsmöjligheter och en gemensamhetslokal i form av växthus. Att bo på Söder med dess rika utbud öppnar upp för en njutbar livsstil. Ta en promenad runt Växjösjön och spendera en härlig dag i Strandbjörket eller Bokhultets naturreservat. I city strosar du i mysiga butiker, och avslutar kanske dagen med en gastronomisk upplevelse på någon av Växjös prisbelönta restauranger. Här känner du både pulsen från staden men samtidigt tar du del av det gröna lugnet som finns nära. Bekvämligheten att enkelt kunna promenera till stationsområdet och ta tåget till en annan stad gör att du alltid är nära din nästa resa.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lärkgatan 16, Centrum, Växjö kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Lärkgatan 16, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Lärkgatan 16, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Lärkgatan 16

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 875 000 kr
144 m²
6 rum
vån 1/3
5 349 kr/mån
26 910 kr/m²

Varmt välkomna till denna karismatiska och unika våning om hela 144 kvadrat på centrala adressen Lärkgatan 16! Bostaden genomsyras av smakfulla och enhetliga färg- och materialval som kombineras med klassiska detaljer så som öppen spis, rum i fil, fiskbensparkett, serveringsgång och spegeldörrar. Tack vare fönster i samtliga väderstreck och väl tilltagen takhöjd skapas en underbar rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden är bekvämt belägen på första våningen och här möts man av hemtrevlig känsla och genomtänkta detaljer. Planlösningen erbjuder generösa och ljusa ytor som gör att det finns gott om plats för både umgänge och avkoppling. Den ljusa hallen är välkomnande med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter och i anslutning till hallen finns en gästtoalett. Vardagsrummet är rymligt med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och härifrån nås bostadens altan i trevligt söderläge. Vidare finner ni den fantastiska matsalen som med enkelhet rymmer det stora sällskapet. Kökets inredning är stilren i ljus ton med en praktisk köksö som blir kökets naturliga samlingspunkt. Bostaden har idag tre rogivande sovrum och som kan möbleras efter behov och smak. Vidare finns ett allrum som idag nyttjas som kontor. Badrummet är tidlöst renoverat med smakfulla materialval och praktisk tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här bor man i en välmående förening på ett par minuters promenad till stadskärnan och dess utbud. Strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. Eller ta en promenad mellan stadens tre sjöar, alla på gångavstånd från bostaden, något som för övrigt gäller såväl tåg- som busstation.

  • Premium
  • Uteplats
Vikaholmsallén 39J, Vikaholm, Växjö kommun
  • Lör 27 apr kl 10:30
Vikaholmsallén 39J, Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Vikaholmsallén 39J, Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Vikaholmsallén 39J

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 295 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/4
5 239 kr/mån
19 328 kr/m²

NYTT PRIS (tidigare 1 350 000kr)! Välkommen till denna välplanerade tvåa på attraktivt gavelläge på Vikaholmsallén 39J. Vid entrén till bostaden finns en härlig loftgång med skyddande tak och plats för en sittgrupp. Invändigt möts man av en luftig och öppen känsla där kök och vardagsrum har integrerats på ett trevligt sätt. Tack vare stora fönsterpartier och fransk balkong skapas ett härligt ljusinsläpp. Köket är välutrustat och har en smart disponering i vinkel vilket ger bra med arbetsyta. Sovrummet är rogivande och har ljusinsläpp i två väderstreck. I hallen finns dessutom finns en separat klädkammare för optimalt med förvaringsmöjligheter för hela bostaden. Det rymliga badrummet är utrustat med dusch och stor tvättbänk med tvättmaskin och torktumlare. På samma våningsplan finns även det rymliga förrådet bekvämt beläget. På Vikaholm bor man på ett expansivt läge med närhet både till förskolor och skolor och med bra kommunikationer in till Centrum. Det finns flera grönområden, skogspartier och spännande lekplatser i området. Här finns även gym och matställe. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Hiss
Sjöbågen 4A, Välle Broar, Växjö kommun
Sjöbågen 4A, Välle Broar, Växjö kommun, bild 2
Sjöbågen 4A, Välle Broar, Växjö kommun, bild 3

Sjöbågen 4A

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 725 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/8
3 592 kr/mån
27 823 kr/m²

Med fantastisk charm och underbart läge mellan de två stadssjöarna erbjuds nu ett naturskönt boende med genomtänkta lösningar och fina sociala ytor. Här finner man en välplanerade tvårummare med en överbyggd balkong med härlig sjöutsikt. Här möblerar man gärna upp med avslappnande utemöbler där man kan njuta av utsikten samtidigt som man har ett skyddande tak. Detta moderna boende har genomgående tidlösa färgval som följer med genom hela lägenheten och skapar ett enhetligt intryck. Bostaden har ett enhetligt parkettgolv med golvvärme vilket gör det mycket lättmöblerat. Den sociala delen med vardagsrum och kök genomsyras av en öppen lösning och skapar en naturlig mötesplats i boendet. Den praktiska bardisken skiljer av köket på ett snyggt sätt och ger samtidigt extra arbetsyta. Lägenheten har ett sovrum som går i vilsamma toner och där det finns bra förvaringsmöjlighet för kläder i form av skjutdörrsgarderob. Badrummet är utrustat med duschhörna samt en funktionell tvättavdelning. Föreningsmiljön bjuder både på bad- och båtbrygga vid Trummens strand i anslutning till den härliga gemensamhetslokalen som är fullutrustad för det stora sällskapet. Föreningen har även tillgång till en rymlig övernattningslägenhet som går att hyra för när gäster kommer på besök. På innergårdarna samsas pergola och lekplats med vackra planteringar. Med sitt attraktiva läge är man granne med Universitetsområdet och har endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffär, gym och matställen. För den aktive kan man utöva allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Menuettvägen 5, Hov, Växjö kommun
Menuettvägen 5, Hov, Växjö kommun, bild 2
Menuettvägen 5, Hov, Växjö kommun, bild 3

Menuettvägen 5

Villa
Hov, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 350 000 kr
114 + 138 m²
5 rum
674 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade villa belägen i ett populärt och centrumnära område. Villan erbjuder en hemtrevlig boendemiljö med ett lugnt läge nära stadens puls. De välplanerade ytorna som omger huset erbjuder mängder av sittplatser, odlingsmöjligheter, kreativa rum och grönytor där barnen bekvämt kan leka och springa runt. Trädgården är lättskött och insynsskyddad och har ett bra solläge. Här finns en härlig uteplats där man kan njuta av solen stora delar av året. På den långa och generösa uppfarten som leder upp till garaget finns det plats för flera fordon. Invändigt finner man ett boende med en trivsam känsla som genomsyrar hela bostaden. Husets planlösning är genomtänkt med många bekväma lösningar som underlättar det vardagliga livet. Dessutom finns det mängder av praktiska utrymmen i form av förvaring, matkällare och garage. Boendet erbjuder även flera sovrum av bra storlek och med goda möbleringsalternativ som gör att rummen kan anpassas efter behov. Barnvänliga Hov är mycket omtyckt och det är inte konstigt med tanke på att man har allt inom räckhåll och endast tre kilometer in till stadskärnan. Här finns Pilbäckskolan med förskola och grundskola och flertalet högstadie- och gymnasieskolor. Busshållplatsen ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt med cykel eller bil. Härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder uppmuntrar till fysisk aktivitet och på vintern inbjuder Tomtabacken till härlig pulkaåkning.

  • Premium
Lugnets väg 15C, Lugnet, Växjö kommun
  • Sön 5 maj kl 11:15
Lugnets väg 15C, Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Lugnets väg 15C, Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Lugnets väg 15C

Radhus
Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 600 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/2
5 747 kr/mån
26 000 kr/m²

Välkommen till ett stilrent radhus där moderna val möter praktisk funktionalitet i en perfekt kombination. Här finner man en bostad som erbjuder en bekväm och avslappnad livsstil med alla bekvämligheter du behöver. Den enhetliga färgsättningen med harmoniska kulörer genomsyrar hela boendet. Lägenheten är både hemtrevlig och stilren och har en tilltalande funktionell planlösning där bostaden erbjuder tre rymliga sovrum vilket ger plats för hela familjen. Redan i den välkomnade och kvadratsmarta hallen möts man av väl genomtänkta materialval och disposition som genomsyrar hela bostaden. Både vardagsrummet och köket har ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier som bjuder in utemiljön och ger luftig känsla. Uteplatsen och trädgården nås från bostadens kök och tack vare läget på hörntomt finns det möjlighet att gå runt bostaden. De stora gräsytorna ger en frihetskänsla och ger plats åt både lek och umgänge. Vidare på entréplanet finns även ett helkaklat badrum samt en separat praktisk tvättstuga. Övre planet har tre sovrum av bra storlek samt ett helkaklat badrum med badkar. Här finner man en bostad som ger en bekymmersfri vardag med moderna bekvämligheter. På Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

  • Premium
  • Uteplats
Södra Esplanaden 34, Söder, Växjö kommun
  • Tis 7 maj kl 18:00
Södra Esplanaden 34, Söder, Växjö kommun, bild 2
Södra Esplanaden 34, Söder, Växjö kommun, bild 3

Södra Esplanaden 34

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 550 000 kr
80,9 + 38 m²
3 rum
5 529 kr/mån
43 881 kr/m²

Välkommen till de attraktiva Sebohusen längs med Södra Esplanaden som ritades av stockholmsarkitekten Ernst Grönvall på 40-talet. De charmiga bostäderna karaktäriseras av en inbjudande villakänsla där varje lägenhet har tillgång till en lummig trädgård och en gemensam park för de boende. Utformningen av bostaden utgörs av olika plan och som både har en social och privat del varav dessa är praktiskt avskilda. Entréplanet med vardagsrummet blir boendets naturliga mötesplats med fina sociala ytor där man gärna spenderar mycket tid med familj och vänner. Härifrån kommer man ut till det generösa inglasade uterummet i härligt söderläge. Detta blir sommarens favorityta och här blickar man ut över den insynsskyddade trädgården och Södra Esplanadens allé. Det privata övre planet erbjuder två sovrum och ett rymligt helkaklat badrum med tvättmöjlighet. Källarplanet är flexibelt och är idag inrett med sovrum och förrådsdel. Här finns möjlighet att skapa allrum, kontor eller sovrum, allt utifrån egna önskemål. Det mysiga radhuskvarteret erbjuder stor frihet och de fina grönytorna skapar utrymme för den trädgårdsintresserade. Samtidigt får man ett bekymmersfritt och lättskött boende. Sebohusen är en kulturhistoriskt intressant förening med stor gemenskap och stabil ekonomi. Beläget på city- och naturnära Söder med allt inom räckhåll får man det bästa av två världar. Utbudet av kulturella upplevelser och välrenommerade restauranger skapar ett attraktivt läge. För barnfamiljen finns det barnomsorg och barnvänliga aktiviteter i närområdet såsom mysiga lekplatser, Strandbjörket och pulkabacken Kala Höjden. Växjösjön med dess vackra promenadstråk erbjuder fysisk aktivitet med utegym, tennisbanor och simhall. Expansiva stationsområdet bidrar till smidiga och bekväma resemöjligheter både i närområdet och till andra städer.

  • Premium
  • Uteplats
Sälgstigen 4F, Norr, Växjö kommun
  • Lör 27 apr kl 14:45
Sälgstigen 4F, Norr, Växjö kommun, bild 2
Sälgstigen 4F, Norr, Växjö kommun, bild 3

Sälgstigen 4F

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 295 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
5 121 kr/mån
21 949 kr/m²

Välkommen till populära Norr och Sälgstigen 4F. Här finner man en tilltalande lägenhet med trevlig föreningsmiljö och grönskade omgivningar. Bostaden ligger en våning upp med fint hörnläge och inrymmer två rum och kök samt en härlig balkong med fint solläge. Vid bostadens entré, i motsatt väderstreck från balkongen, finns även en loftgång att tillgå. Här finns plats för en mindre sittgrupp. På Sälgstigen bor man i en stabil förening där all drift ingår månadsavgiften. Till lägenheten hör även en parkeringsplats och ett utvändigt förråd. Här skapar generösa ytor ihop med stora fönster en härlig och ljus boendemiljö. Lägenheten har en väldisponerad planlösning som ger ett bekvämt boende. Här erbjuds en ljus och inbjudande atmosfär i köket där de sociala ytorna fortsätter över i vardagsrumsdelen. Ytorna ger gott om plats för soffgruppsmöblemang och i köket ryms med enkelhet en tillhörande matplats. Tack vare gavelläget har vardagsrummet ljusinsläpp i två väderstreck. Från vardagsrummet nås även utgången till balkongen. Här möblerar man gärna upp med en sittgrupp. Vidare har bostaden ett stort sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns även goda möjligheter för praktiskt klädförvaring i form av två garderober. Dessutom finns ett stilrent badrum med både dusch och klädvårdsdel med tvättmaskin och torktumlare. Omtyckta Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns skolor för barn i olika åldrar på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till handelsområdet Norremark ,med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer, tar man sig enkelt med cykel eller bil. För den aktive finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

  • Premium
  • Balkong
Södrabogränd 5, Välludden, Växjö kommun
Södrabogränd 5, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Södrabogränd 5, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Södrabogränd 5

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 650 000 kr
58,3 m²
2 rum
vån 1/4
4 222 kr/mån
28 302 kr/m²

Underbart boende beläget vid Växjösjöns kant. Tack vare ljusinsläpp från tre väderstreck är man aldrig långt från naturen utanför fönstret eller dagsljusets strålar. Det rogivande vardagsrummet blir den självklara mittpunkten för trivsamma stunder med familj och vänner. Härifrån kommer man också ut till den mysiga balkongen. Med fri öppen utsikt och övertäckt med tak blir detta favoritrummet årets varma dagar och kvällar. Dessutom finns det en trappa ned till markplan vilket skapar en bekväm tillgänglighet. Matplatsen ligger i direkt anknytning till vardagsrummet och med sin stora öppning skapas en integrerad yta där även det stora sällskapet får plats. Sovrummet har bra storlek och erbjuder plats för ytterligare möbler utöver dubbelsäng. De vackra fönster i vinkel skänker en fridfull utsikt. Det stilrena badrummet har ett vackert mönstrat golv och det finns också en stor klädkammare i bostaden. Väl dold i grönskande växtlighet ligger Södrabogränd endast några meter från Växjösjön. Med ett attraktivt läge med närhet både till Universitetsområdet och med endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffär, gym och matställen. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bondegårdsvägen 29, Hov, Växjö kommun
  • Budgivning pågår
Bondegårdsvägen 29, Hov, Växjö kommun, bild 2
Bondegårdsvägen 29, Hov, Växjö kommun, bild 3

Bondegårdsvägen 29

Villa
Hov, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 995 000 kr
94 + 92 m²
4 rum
738 m² tomt

På en trivsam trädgårdstomt på populära Hov finner vi denna inbjudande familjevilla som erbjuder en hemtrevlig boendemiljö. Här erbjuds en generös uppfart med plats för flera fordon och ett stort rymligt garage med övervåning. Villan har även ett rum med egen ingång i källarplanet som exempelvis kan användas för egen rörelse. De välplanerade ytorna som omger huset erbjuder mängder av sittplatser, odlingsmöjligheter, kreativa rum och grönytor. Tomten är insynsskyddad och har ett bra solläge. Här finns också ett härligt inglasat uterum och en altan som inbjuder till gemenskap. Man njuter gärna i bostadens spabad som ger en extra guldkant i vardagen. Altan och uterum nås med enkelhet både från vardagsrum och sovrum vilket ger fina flöden mellan inne- och utemiljön. Huset är välskött med snygga ytskikt och har löpande renoverats och uppdaterats. Invändigt finner man ett boende med en trivsam och ljus känsla som genomsyrar hela bostaden. Villans planlösning är genomtänkt med många bekväma lösningar som underlättar det vardagliga livet. På entréplanet möts man av en välkomnande hall och vidare in i vardagsrummet som har härlig rymd tack vare stora fönsterpartier. Från vardagsrummet når man det inglasade uterummet och härifrån kommer man vidare ut till altanen. Bostadens kök är stilrent i vitt utförande och här ryms även en trevlig matplats. På entréplan finns tre avkopplande sovrum och ett helkaklat badrum. Källarplanet erbjuder ett stort sovrum med braskamin, tvättstuga med bastu och dusch, WC, förråd, klädkammare och groventré. Här finns även ett större rum med egen ingång utifrån. Kombinationen av en smakfull boendemiljö och de funktionella lösningarna som huset erbjuder skapar ett idealiskt boende. Till bostaden hör ett exceptionellt garage som överskrider alla förväntningar. Mycket rymligt garage med funktionella ytor perfekt för den fordonsintresserade eller för den som driver verksamhet. Garaget är utrustat med en elektrisk port samt två dörrar, vatten finns indraget och värmen styrs via egen värmepump, vilket ger en extra dimension av bekvämlighet och funktionalitet. Garaget har även en separat förrådsdel för praktisk förvaring. Den inredda övervåningen är en extra bonus och kan användas för en mängd ändamål. Det kan vara ett utmärkt kontor, ateljé eller till och med ett gästrum för besökande vänner och familj. Barnvänliga Hov är mycket omtyckt och det är inte konstigt med tanke på att man har allt inom räckhåll. Barnomsorg och flertalet högstadie- och gymnasieskolor ligger nära. Till handelsområde Norremark, med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt med cykel eller bil. Härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder uppmuntrar till fysisk aktivitet och på vintern inbjuder Tomtabacken till härlig pulkaåkning. Välkommen till ett boende som har allt inom räckhåll. Samtidigt får man en lättskött och väldisponerad villa för hela familjen i ett riktigt trivsamt kvarter.

  • Premium
  • Energieffektiv
Gösta Edströms väg 5A, Välludden, Växjö kommun
  • Lör 27 apr kl 11:15
Gösta Edströms väg 5A, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Gösta Edströms väg 5A, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Gösta Edströms väg 5A

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 595 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/6
4 446 kr/mån
24 922 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet i genomgående fint skick. Tack vare en öppen och flexibel planlösning blir lägenheten ljus och här finner man allt man kan önska. Den rymliga balkongen har gavelläge och är inglasad för en skyddad miljö. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger stora ytor för umgänge. Här finner ni en bekväm lägenhet som nås med hiss från markplan och som har närhet till både centrum och grönska. Planlösningen om 64 kvadratmeter inrymmer en välkomnande hall med plats för både förvaring och avhängning. Det välutrustade köket erbjuder gott om arbetsytor och förvaring i över och underskåp och har öppen planlösning mot bostadens vardagsrum. Köket är utrustat med både diskmaskin och bardisk och ytan vid de stora fönsterpartierna skapar en naturlig matplats. Sovrummet har fönster i två väderstreck och skänker ett härligt ljus. Här finns också en smidig inbyggd garderob med skjutdörrar plats. Det fräscha helkaklade badrummet med dusch rymmer även tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Ett idealiskt boende på ett attraktivt läge för den som önskar alla bekvämligheter i en och samma lägenhet. I Pelarsalen bor man på ett attraktivt läge med närhet både till Universitetsområdet och med endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffärer, gym och matstället. Det är ett expansivt område med härlig atmosfär och puls tack vare inspirerande och kreativ arkitektur. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Slottsbrovägen 12, Hovshaga, Växjö kommun
Slottsbrovägen 12, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Slottsbrovägen 12, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Slottsbrovägen 12

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 695 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 039 kr/mån
22 752 kr/m²

Varmt välkommen till en bostadsrätt med en generös och härlig terrass med plats för det stora sällskapet. Denna välplanerade lägenhet erbjuder stora sociala ytor, stilrent kök och bra med förvaring. Från vardagsrummet nås den väl tilltagna terrassen med goda möbleringsalternativ för utemöbler. Terrassen är även utrustad med en skyddande markis som skuggar soliga dagar. Det grönskande närområdet ger en lummig inramning och skapar samtidigt en privat och ombonad känsla. Bostaden genomsyras av genomgående ljus och stilren färgsättning. Den luftiga och öppna känslan förstärks ytterligare av enhetliga och ljusa materialval. Det generösa vardagsrummet har en öppen planlösning mot kök och matplats som skapar rum för familj och vänner. Det renoverade köket är boendets hjärta. Med sin tidlösa utformning och smakfulla materialval uppmuntrar köket till matlagning och härliga middagar. Förutom den trevliga inredningen erbjuder köket goda arbetsytor och bra med skåpsförvaring. I anslutning till köket finns en naturlig matplats vid de stora fönsterpartierna som flödar i ljus. Lägenheten har två sovrum varav ett i större storlek som med enkelhet rymmer en dubbelsäng. Vidare är badrummet av bra storlek och här finns en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt väggskåp. Den stora klädkammaren i anslutning till hallen är väl tilltagen och erbjuder gott om förvaring. Lägenheten är belägen i stabila Brf Kungsgården med grönskande, lummig härlig utemiljö och trivsamma gemensamhetsytor för alla boende i området. I Brf Kungsgården bor man på barnvänliga Hovshaga nära förskolor, Gustavslundsskolan och underbar natur. Ett stenkast bort ligger 4H gården och Hovshagavallen med fotboll- och tennisbanor. Naturreservatet med både bokskogar, granskogar, Helgasjön och Kronoberg ligger i närområdet. Precis utanför bostaden är en busshållplats belägen vilket ger goda bussförbindelser till och från stadskärnan. Det finns även bra cykelleder in till centrum. Ett idealiskt och bekymmersfritt boende för den som vill ha moderna ytor och livshöjande detaljer.

  • Premium
  • Balkong
Lugnets väg 5C, Lugnet, Växjö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:45
Lugnets väg 5C, Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Lugnets väg 5C, Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Lugnets väg 5C

Radhus
Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 495 000 kr
105 m²
5 rum
vån 1/2
5 825 kr/mån
23 762 kr/m²

Välkommen till Lugnets väg 5C och denna stilsäkra bostad med en genomgående inbjudande boendemiljö. Bostaden har en genomgående ljus färgsättning samt stora fönsterpartier som ger lägenheten en fantastisk rymd. Här har man ett boende med många bekvämligheter och genomgående hög standard. Ljus och öppen lägenhet med väl tilltagna rum och sociala ytor. Tidlösa materialval följer med genom hela lägenheten och skapar ett enhetligt intryck. Den genomtänka planlösningen ger möjlighet till fyra sovrum väl avvägda i storlek, ett trivsamt kök med köksinredning i ljust utförande, generösa sällskapsdelar med stora fönsterpartier samt uteplatser både på fram- och baksidan. Detta kompletteras med två helkaklade badrum med snygga färg- och designval. Uteplatsen på baksidan är rymlig och ger plats åt både soffa och matbord. Här är utemiljön ständigt närvarande vilket ger en rogivande känsla. Kombinationen av luftiga sällskapsytor och genomgående stilsäkra färg- och designval skapas ett hemtrevligt och bekvämt boende med lugn och skön tillvaro. På Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

  • Premium
  • Uteplats
Norra Esplanaden 9, Centrum, Växjö kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Norra Esplanaden 9, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norra Esplanaden 9, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norra Esplanaden 9

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 650 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/3
4 594 kr/mån
22 917 kr/m²

Här erbjuds nu en välplanerad vindslägenhet med stor charm, yteffektiva kvadratmeter och ett privat läge. Boendet har en spännande planlösning med vackra vinklar och unika detaljer och ligger dessutom högst upp på våning 3 av 3 vilket ger extra fin utsikt och inga grannar ovanpå. Med fantastisk charm möter man här ett fint sekelskiftesboende där man direkt finner tilltalande egenskaper och tack vare ljusinsläpp från de charmiga fönstren flödar boendet i ljus. Köket inbjuder till samvaro och är praktiskt planerat. Här finns både bekväma arbetsytor och plats att umgås på. I direkt anslutning till köket når man även den tilltänkta matplatsen. Vardagsrummet erbjuder plats för smidig möblering och har stora fönsterpartier som skapar rymd och skänker rikligt med ljus. Bostadens sovrum erbjuder gott om plats för både säng och extra förvaring. Klädkammaren är tilltagen och nås från sovrummet. Badrummet är utrustat med dusch och nås från hallpassagen in mot köket. Genomgående i lägenheten finns gott om förvaring samt en öppenhet mellan rummen vilket skapar stor trivsel. Här bor man centralt omgiven av välbevarad arkitektur. I Brf Gripen bor man i välskött föreningen med fina gemensamhetsytor. Som boende i föreningen har man tillgång till en fin innergård med gemensamma uteplatser. Till varje lägenhet följer det även med en parkering. Med sitt centrala läge har man citys stora utbud utanför dörren. Här kan man strosa runt i butiker, njuta av en härlig bit mat eller brunch på en av de mysiga restaurangerna och ta del av stadens kulturutbud. Vid vackert väder njuter man gärna runt Växjösjöns promenadstråk eller tar en cykeltur runt en av många härliga cykelleder.

  • Premium
Gustavsbergsvägen 1C, Gamla Norr, Växjö kommun
  • Lör 27 apr kl 13:15
Gustavsbergsvägen 1C, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 2
Gustavsbergsvägen 1C, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 3

Gustavsbergsvägen 1C

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 495 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 647 kr/mån
26 460 kr/m²

Välkommen till Gustavsbergsvägen 1C och denna välplanerade tvåa. Här bor du i en stabil och omtyckt förening på Gamla Norr med gång- och cykelavstånd ner till stadskärnan. Sammantaget finner man här en lägenhet med ett genomgående enhetligt intryck där balkongen i söderläge ger extra charm. Med ett lugnt läge finner man denna yteffektiva tvåa med väldisponerad planlösning och ljusinsläpp i två väderstreck. Bostaden erbjuder en välkomnande och rymlig hall med bra förvaring och vackert trägolv. I passagen in mot köket finns flera garderober att tillgå. Köket är trivsamt och erbjuder en härlig plats för matbord framför fönsterpartiet. I vardagsrummet återfinns det massiva ekgolvet från hallen och här har man utgång till balkongen i söderläge med vyer över innergården. Vardagsrummet kan både möbleras med soffgrupp samt ett matbord. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch och tvättmaskin. Sovrummet är generöst till sin storlek och erbjuder plats för dubbelsäng samt både skjutdörrsgarderob och en fransk balkong. Generös takhöjd och tidstypiska detaljer ger denna bostad en mycket trivsam atmosfär. Här bor man i förening med en mycket god ekonomi och med närhet både mataffärer och matställen. Det finns även gott om busshållplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och ut till universitetet och de större handelsområdena. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns både sportfält och löpbanor i närheten. För den naturintresserade finns härliga Fyllerydsskogen på nära håll. En idealisk adress för den som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge i en välmående förening.

  • Premium
  • Balkong
Borgmästaregatan 2, Väster, Växjö kommun
  • Tis 7 maj kl 16:00
Borgmästaregatan 2, Väster, Växjö kommun, bild 2
Borgmästaregatan 2, Väster, Växjö kommun, bild 3

Borgmästaregatan 2

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 198 kr/mån
25 962 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla tvåa med generös takhöjd på Borgmästaregatan 2! Här finner ni ett stilrent och genomtänkt boende där stor vikt lagts vid enhetliga och sobra färg- och materialval som genomsyrar hela bostaden. Lägenheten erbjuder väldisponerad planlösning som skapar trevliga och ljusa ytor där det sociala står i fokus. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck och där generösa ytor bjuder in till umgänge. Kökets inredning är i behaglig och ljus ton och erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter i form av köksskåp. Bostadens sovrum är ombonat med väggar i vilsamma toner och har bra med yta för större säng och förvaring. Boendet har ett tidlöst helkaklat badrum där fönster skänker fint ljusinsläpp. Borgmästaregatan är belägen i ett lugnt villakvarter på Väster samtidigt som man har närhet till Storgatan och dess rika utbud. Strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. Eller ta en promenad mellan stadens tre sjöar, alla på gångavstånd från lägenheten, något som för övrigt gäller såväl tåg- som busstation. Härifrån tar man sig också enkelt ut till de stora handelsområdena och Arenastaden.

  • Premium
Gustavsbergsvägen 1A, Gamla Norr, Växjö kommun

Gustavsbergsvägen 1A

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 395 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
2 077 kr/mån
34 875 kr/m²

Välkommen till detta ljusa och luftiga hem beläget på ett centrumnära läge med närhet till allt man behöver för en bekväm vardag. Ytskikten har uppdaterats samtidigt som originaldetaljer sparats, en kombination som skapar ett väldigt trivsamt hem. Lägenhetens kvadratmeter är väldisponerade och erbjuder ett vardagsrum för social gemenskap där man kan möblera med soffa, TV-möbel samt en sänghörna med tillhörande möblemang efter önskemål. Det stora fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus och från rummet når man även den härliga balkongen. Balkongen är belägen i fint söderläge och här möblerar man gärna upp med en sittgrupp. Det charmiga köket har en ljus köksinredning och här ges det ett naturligt utrymme för matplats framför fönsterpartiet. Lägenheten erbjuder flera tidstypiska detaljer vilket sätter sin prägel och charm i hela bostaden. Här bor man i förening med en mycket god ekonomi och med närhet både mataffärer, matställen och skönhetsinrättningar. Det finns även gott om busshållsplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och ut till universitetet och de större handelsområdena. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns både sportfält och löpbanor i närheten. För den naturintresserade finns härliga Fyllerydsskogen på nära håll. En idealisk adress för den som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge i en välmående förening.

  • Balkong
Galtövägen 37, Hov, Växjö kommun
  • Lör 27 apr kl 14:00

Galtövägen 37

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 375 000 kr
65,2 m²
3 rum
vån 2/2
4 823 kr/mån
21 089 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till en rymlig bostadsrätt belägen i ett mysigt bostadsområde på familjära Hov. Här finner vi en väldisponerade trerummare med mängder av fördelaktiga boendedetaljer. Här erbjuds genomgående stora ytor, badrum med tvättdel samt en härlig balkong i västerläge. Dessutom belägen i stabila Brf Bondegårdsparken med grönskande, barnvänlig utemiljö och riktigt bra gemensamhetsytor för alla boende i området. Tack vara sitt gavelläge och att bostaden är belägen på andra våningen får man här ett privat och skyddat boende. Invändigt förstärks den luftiga och öppna känslan av stora fönsterpartier och en fantastisk takhöjd hela vägen upp till nock. Boendet erbjuder en bekväm planlösning med allt samlat på ett plan. Här finns ett rymligt och ljust vardagsrum med ytor för både umgänge och avkoppling. Bostadens kök går i en ljus färgsättning och har plats för ett matbord. Hemmets två sovrum är insynsskyddade och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och en klädkammare. Bostadens badrum har goda tvättmöjligheter och nås från hallen. Till bostaden hör även ett stort förråd och en parkeringsplats i carport som ingår i månadsavgiften. Här bor man i ett lugnt område nära både förskola, skola och med ett bekvämt promenadavstånd till centrum. På Hov bor man på ett idealiskt läge med knappt två kilometer in till centrum och det mesta inom räckhåll. Tomtabacken som ligger precis intill är en grön oas och som inbjuder till härlig pulkaåkning vintertid. På andra sidan gatan ligger Pilbäckskolan med förskola och grundskola. Utanför bostadsområdet finns en busshållplats bekvämt belägen. Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt till med cykel eller bil. Fyllerydsskogen med härliga promenadstigar och vacker natur ligger också i närheten.

  • Plus
  • Balkong
Storgatan 82D, Arenastaden, Växjö kommun
  • Lör 27 apr kl 09:00

Storgatan 82D

Lägenhet
Arenastaden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/9
4 673 kr/mån
25 364 kr/m²

På ICON finner man detta smakfulla och yteffektiva boende. Lägenheten har en luftig takhöjd, öppna ytor och fint ljusinsläpp med vy mot Visma arena. Det integrerade vardagsrummet och köket skapar lättmöblerade och sociala ytor. Köket är stilrent med rena linjer och snygga designval. Badrummet är försett med behaglig golvvärme samt tvättmöjlighet och sovrummet rymmer en dubbelsäng och har tillgång till en klädkammare med praktiska förvaringsmöjligheter. Fastighetens inbjudande entré är den stora lobbyn i två plan som blir en social mötesplats för huset. På andra våningen ligger den härliga spaavdelningen och det välutrustade gymmet. Takterrassen högst upp i huset har vidunderlig utsikt över hela staden och här ligger också den välrenommerade restaurangen Skai. Icon är beläget mitt i Arenastaden, granne med handelsplats I11, Grand Samarkand, I11 Företagsstad och goda bussförbindelser. Dessutom finns härlig natur ett stenkast bort med Bokhultet, Bergundasjön och Sundet som rogivande rekreationsmiljö. Ett bekvämt boende i toppklass med unik service och pulserande miljö där föreningen tillåter både privatpersoner och juridiska personer som ägare. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun
  • Lör 27 apr kl 09:30

Storgatan 82B

Lägenhet
Arenastaden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 500 000 kr
39 m²
2 rum
vån 11/19
3 670 kr/mån
38 462 kr/m²

Välkommen till Storgatan 82B och denna välplanerade tvårummare med balkong på våning 11! Här erbjuds ett hem med stilrena färg- och materialval så som snyggt kök från HTH i vit färgsättning, vitbehandlad ekparkett, stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp och slående utsikt från bostadens loggia. Badrummet är försett med behaglig golvvärme samt tvättmöjlighet medans sovrummet rymmer en dubbelsäng och har tillgång till en klädkammare med praktiska förvaringsmöjligheter. Bostaden är belägen i ICON och här man bor med ett generöst serviceutbud med bland annat gemensam spaavdelning, gym samt en magnifik takterrass.

  • Plus
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 28