Mäklare Daniel Bohn

Daniel Bohn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Anna Koskulls gata 3J, Välle Broar, Växjö kommun
 • Imorgon kl 16:30
Anna Koskulls gata 3J, Välle Broar, Växjö kommun, bild 2
Anna Koskulls gata 3J, Välle Broar, Växjö kommun, bild 3

Anna Koskulls gata 3J

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/6
4 939 kr/mån
26 959 kr/m²

Här erbjuds en rymlig trea med säker stilkänsla beläget vid Trummens strandkant. Hemmet har smakfull design och noggrant utvalda detaljer. Lägenheten inbjuder till en rymlig och öppen planlösning. Planlösningen ger fina sociala ytor samtidigt som det finns en bekväm avskildhet mellan rummen. Köket är utrustat med modern maskinell utrustning samt bekväma arbetsytor. Här finns även en stor yta för matbord. Vardagsrummet är ljust och inbjudande, perfekt för både avkoppling och umgänge. Balkongen vetter mot föreningens innergård och sträcker sig längs med hela sidan av boendet. Här möblerar man gärna upp med både soffa och matbord. Bostadens två sovrum har en avkopplande känsla och erbjuder goda möbleringsalternativ. Badrummet är stilrent inrett med högkvalitativa material och moderna detaljer. Det helkaklade badrummet är även utrustat med praktisk tvättutrustning. Lägenheten är sammanfattningsvis en perfekt kombination av komfort, funktionalitet och stilkänsla. På innergården möts man av en härlig miljö med både lekplats och sittplatser. Omgivningarna runtomkring erbjuder mängder av aktiviteter för både rekreation och träning. Med sitt attraktiva läge är man granne med Universitetsområdet och har endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffär, gym och matställen. För den aktive kan man utöva allt från padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Österleden 52G, Norr, Växjö kommun

Österleden 52G

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
895 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/5
2 084 kr/mån
20 814 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga enrummare på andra våning med hiss. Bostaden har en väl genomtänkt planlösning med en boendeyta på 43 kvadratmeter. Lägenheten genomsyras av de stora fönsterpartierna som ger bostaden ett härligt ljusinsläpp samt fina vyer över boendets lummiga omgivningar. Här möter du en stilren boendemiljö med enhetliga färgval där väldisponerade kvadratmeter fördelar sig över ett ljust ombonat kök med matplats, ett väl tilltaget allrum med goda möbleringsalternativ samt ett stilrent badrum. Ett trevligt och praktiskt boende där värme, vatten, Internet och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgift. Här bor man med direkt närhet till Fyllerydsskogen och dess härliga natur och med ett bekvämt avstånd till stadskärnan. I Fyllerydsskogen finns även flera motionsspår med elljus. Endast en kort promenad bort finns sportfält och löpbanor. Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt till med cykel eller bil. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss
Björnbärsvägen 80, Hovshaga, Växjö kommun
 • Lör 16 dec kl 12:45
Björnbärsvägen 80, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Björnbärsvägen 80, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Björnbärsvägen 80

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 595 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 2/2
4 121 kr/mån
23 016 kr/m²

Nu erbjuds ett attraktivt och ljust boende med gavelläge på populära Hovshaga. Tack vare sin väldisponerade planering nyttjas ytorna på ett mycket effektivt sätt. Här finns en generös balkong med härligt solläge och utsikt över den vackra innergården. Inredningen går i en enhetlig stil med vacker färgsättning och materialval. Den öppna och luftiga känslan förstärks av stora fönster och ljusa ytskikt. Utanför entrén finns plats för sittmöbler och här kan man njuta av sitt morgonkaffe. Vardagsrummet är integrerat med det välutrustade köket vilket gör att bostaden blir lättmöblerad. Från vardagsrummet når man den generösa balkongen där man gärna njuter i sköna loungemöbler och praktisk markis ger skydd årets varmaste dagar. Det rymliga helkaklade badrummet har en tvättavdelning med tvättbänk, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med grönskande utemiljö. Föreningens eget orangeri inbjuder till sociala sammankomster och härlig trivsel. Hovshaga Centrum ligger endast ett stenkast bort och här finns både mataffär, postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. Den närbelägna busshållplatsen och bra cykelleder gör det enkelt att ta sig in till citykärnan. Härlig natur erbjuds i Hovshaga naturreservat och Helgasjön och för den aktive finns Växjö Golfklubb, ridstall och Hagavallen med fotboll och tennisbanor.

 • Premium
 • Balkong
Sälgstigen 4F, Norr, Växjö kommun
 • Tis 12 dec kl 17:00
Sälgstigen 4F, Norr, Växjö kommun, bild 2
Sälgstigen 4F, Norr, Växjö kommun, bild 3

Sälgstigen 4F

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 295 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
4 924 kr/mån
21 949 kr/m²

Välkommen till populära Norr och Sälgstigen 4F. Här finner man en tilltalande lägenhet med trevlig föreningsmiljö och grönskade omgivningar. Bostaden ligger en våning upp med fint hörnläge och inrymmer två rum och kök samt en härlig balkong med fint solläge. Vid bostadens entré, i motsatt väderstreck från balkongen, finns även en loftgång att tillgå. Här finns plats för en mindre sittgrupp. På Sälgstigen bor man i en stabil förening där all drift ingår månadsavgiften. Till lägenheten hör även en parkeringsplats och ett utvändigt förråd. Här skapar generösa ytor ihop med stora fönster en härlig och ljus boendemiljö. Lägenheten har en väldisponerad planlösning som ger ett bekvämt boende. Här erbjuds en ljus och inbjudande atmosfär i köket där de sociala ytorna fortsätter över i vardagsrumsdelen. Ytorna ger gott om plats för soffgruppsmöblemang och i köket ryms med enkelhet en tillhörande matplats. Tack vare gavelläget har vardagsrummet ljusinsläpp i två väderstreck. Från vardagsrummet nås även utgången till balkongen. Här möblerar man gärna upp med en sittgrupp. Vidare har bostaden ett stort sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns även goda möjligheter för praktiskt klädförvaring i form av två garderober. Dessutom finns ett stilrent badrum med både dusch och klädvårdsdel med tvättmaskin och torktumlare. Omtyckta Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns skolor för barn i olika åldrar på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till handelsområdet Norremark ,med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer, tar man sig enkelt med cykel eller bil. För den aktive finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

 • Premium
 • Balkong
Skiftesvägen 77, Teleborg, Växjö kommun
 • Imorgon kl 17:15
Skiftesvägen 77, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Skiftesvägen 77, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Skiftesvägen 77

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 250 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/2
4 529 kr/mån
18 116 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerad tvåa belägen bekvämt i markplan med en generös uteplats med både stenläggning och grästäppa. Det genomgående fina ljusinsläppet från kombineras med en noga utvald färgsättning och enhetliga trägolv, vilket ger en inbjudande och varm känsla åt hela lägenheten. Bostaden har en väldisponerad planlösning som kombinerar öppna ytor med funktionella lösningar. Den härliga planlösningen gör det lätt att trivas och här kan man skapa ett bekvämt och funktionellt hem. Köket är rymligt och ljust inrett med mycket förvaringsmöjligheter, goda arbetsytor samt produkter av hög kvalité. Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. Vidare erbjuder lägenheten ett rofyllt sovrum samt ett badrum med både tvättmöjligheter och rymlig duschplats. I hall och sovrum finns goda förvaringsutrymmen i form av flertalet garderober. Skiftesvägen på Teleborg ligger i ett barnvänligt och expansivt område nära nybyggnation, barnomsorg och naturområden. Här finns både förskolor, skolor och serviceinrättningar såsom matställe och gym. Utanför bostadsområdet går cykelleden Växjö runt och ett stenkast från lägenheten ligger Södra Bergundasjön. Boendet uppmuntrar till friluftsliv och fysisk aktivitet med bra cykelleder och kommunikationer in till centrum.

 • Premium
 • Uteplats
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun
 • Imorgon kl 18:00
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norrtullsgatan 12

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 895 000 kr
61 m²
2 rum
vån 6/8
4 267 kr/mån
31 066 kr/m²

Välkommen till Norrtullsgatan 12 och denna tilltalande lägenhet med genomgående hög standard. Här erbjuds en smakfull och yteffektiv lägenhet med mycket ljus tack vare belägenheten högt upp i huset. Bostaden har flera moderna bekvämligheter och där vardagsrum, kök och matplats samspelar med varandra. Det privata hörnläget ger en behaglig boendemiljö. Lägenheten är välplanerad med öppen planlösning och generösa fönsterpartier som tillsammans med takhöjden som skapar en ljus bostad med mycket rymd. Från vardagrumsdelen når man även bostadens balkong i västerläge. Den härliga balkongen är överbyggd och skapar ett extrarum under årets varma dagar. Här finns plats för stort utemöblemang och vyn över Domkyrkan blir ett vackert blickfång. Det ljusa köket är modernt med hög standard. Köket erbjuder gott om både förvaring och arbetsyta samt en fin matplats vid fönstret. Bostadens sovrum ger en rogivande känsla och plats för en dubbelsäng. Den tillhörande klädkammaren tar på ett enkelt sätt hand om klädförvaringen. Det helkaklade badrummet går i snygg tidlös design. Här finns bekväma lösningar som golvvärme och en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Området är nytt och expansivt med en skyddad innergård med flera sittgrupper. För de boende finns en fantastisk gemensamhetslokal som kan tillgå och en gemensam takterrass. Praktiska ytor som stort cykelgarage och skyddad gårdsmiljö formar det bekväma citylivet för de boende. Här bor man på ett idealiskt läge med endast en kort promenad till centrums utbud med butiker, restauranger och ett varierande kulturliv. Växjösjön och dess natur med ett rikt utbud av fysiska aktiviteter och promenadstråk gör att man aldrig är långt ifrån rekreation och rörelse.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gamla Norrvägen 252, Gamla Norr, Växjö kommun

Gamla Norrvägen 252

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/1
5 096 kr/mån
26 959 kr/m²

Välkommen till ett trivsamt boende beläget på barnvänliga och populära Norr. Bostaden är bekvämt belägen i markplan med egen entré och på en attraktiv hörntomt med egen trädgård och två uteplatser i både väster- och söderläge. De generösa utemiljöerna gör att man får en härlig villakänsla. På baksidan finns en större trädgård i soligt läge där man kan njuta av mysiga grillkvällar och avkoppling. Området är lugnt och gemytligt med grönområden och en välskött utemiljö. Lägenheten erbjuder en bekväm planlösning med mycket ljus och rymd. Här möts man av en välplanerad bostad där vardagsrummet blir den självklara mötesplatsen. Färgsättning som kombineras med ett stort ljusinsläpp skapar en harmonisk plats för umgänge. Altandörren leder ut till den stenlagda uteplatsen på baksidan. Belägenheten på hörntomt gör att man kan gå runt bostaden och trädgården erbjuder goda odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade. Bostadens kök går i en ljus färgsättning och har plats för ett matbord. Även från köket når man en uteplats med inbjudande ytor för umgänge. Bostadens två sovrum kan med enkelhet möbleras efter behov. Rummen har en avkopplande känsla och stora fönsterpartier. Badrummet som nås från hallen är utrustat med dusch och tvättmaskin. Till lägenheten finns även ett förråd med gott om förvaringsutrymmen. Här bor man i populära föreningen Fridhem med god ekonomi och välskötta utomhusytor. Omtyckta Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns Lillestadskolan med förskoleklass upp till årskurs 6 dessutom finns flertalet högstadie- och gymnasieskolor på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer tar man sig enkelt med cykel eller bil. För naturupplevelser finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

 • Uteplats
Södra Esplanaden 34, Söder, Växjö kommun
 • Lör 16 dec kl 11:30
Södra Esplanaden 34, Söder, Växjö kommun, bild 2
Södra Esplanaden 34, Söder, Växjö kommun, bild 3

Södra Esplanaden 34

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 550 000 kr
80,9 + 38 m²
3 rum
4 709 kr/mån
43 881 kr/m²

Välkommen till de attraktiva Sebohusen längs med Södra Esplanaden som ritades av stockholmsarkitekten Ernst Grönvall på 40-talet. De charmiga bostäderna karaktäriseras av en inbjudande villakänsla där varje lägenhet har tillgång till en lummig trädgård och en gemensam park för de boende. Utformningen av bostaden utgörs av olika plan och som både har en social och privat del varav dessa är praktiskt avskilda. Entréplanet med vardagsrummet blir boendets naturliga mötesplats med fina sociala ytor där man gärna spenderar mycket tid med familj och vänner. Härifrån kommer man ut till det generösa inglasade uterummet i härligt söderläge. Detta blir sommarens favorityta och här blickar man ut över den insynsskyddade trädgården och Södra Esplanadens allé. Det privata övre planet erbjuder två sovrum och ett rymligt helkaklat badrum med tvättmöjlighet. Källarplanet är flexibelt och är idag inrett med sovrum och förrådsdel. Här finns möjlighet att skapa allrum, kontor eller sovrum, allt utifrån egna önskemål. Det mysiga radhuskvarteret erbjuder stor frihet och de fina grönytorna skapar utrymme för den trädgårdsintresserade. Samtidigt får man ett bekymmersfritt och lättskött boende. Sebohusen är en kulturhistoriskt intressant förening med stor gemenskap och stabil ekonomi. Beläget på city- och naturnära Söder med allt inom räckhåll får man det bästa av två världar. Utbudet av kulturella upplevelser och välrenommerade restauranger skapar ett attraktivt läge. För barnfamiljen finns det barnomsorg och barnvänliga aktiviteter i närområdet såsom mysiga lekplatser, Strandbjörket och pulkabacken Kala Höjden. Växjösjön med dess vackra promenadstråk erbjuder fysisk aktivitet med utegym, tennisbanor och simhall. Expansiva stationsområdet bidrar till smidiga och bekväma resemöjligheter både i närområdet och till andra städer.

 • Premium
 • Uteplats
Vikaholmsallén 39J, Vikaholm, Växjö kommun
Vikaholmsallén 39J, Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Vikaholmsallén 39J, Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Vikaholmsallén 39J

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 350 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/4
4 366 kr/mån
20 149 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa på attraktivt gavelläge på Vikaholmsallén 39J. Vid entrén till bostaden finns en härlig loftgång med skyddande tak och plats för en sittgrupp. Invändigt möts man av en luftig och öppen känsla där kök och vardagsrum har integrerats på ett trevligt sätt. Tack vare stora fönsterpartier och fransk balkong skapas ett härligt ljusinsläpp. Köket är välutrustat och har en smart disponering i vinkel vilket ger bra med arbetsyta. Sovrummet är rogivande och har ljusinsläpp i två väderstreck. I hallen finns dessutom finns en separat klädkammare för optimalt med förvaringsmöjligheter för hela bostaden. Det rymliga badrummet är utrustat med dusch och stor tvättbänk med tvättmaskin och torktumlare. På samma våningsplan finns även det rymliga förrådet bekvämt beläget. På Vikaholm bor man på ett expansivt läge med närhet både till förskolor och skolor och med bra kommunikationer in till Centrum. Det finns flera grönområden, skogspartier och spännande lekplatser i området. Här finns även gym och matställe. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

 • Premium
 • Hiss
Västra Esplanaden 34, Centrum, Växjö kommun

Västra Esplanaden 34

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 495 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 4/6
3 902 kr/mån
25 126 kr/m²

Välkommen till denna bostad belägen på våning fyra som har en traditionell charm och en mysig atmosfär. Belägenheten högt upp i huset ger ett privat och skyddat boende fritt från insyn. Bostaden nås smidigt med hiss från entréplan och planlösningen skapar ett hem med karaktär. De stora fönstren släpper in generöst med ljus och ger en fin utsikt över omgivningarna. Boendet erbjuder välplanerade ytor med luftig takhöjd och har en mycket funktionella ytor. Köket är rymligt och har en stor yta för matsalsbord. Här finns även utgång till bostaden balkong. Vardagsrummet har goda möbleringsalternativ och ett fint ljusinsläpp i två väderstreck. Sovrummet är av bra storlek och härifrån når man bostadens klädkammare för smart förvaring. Badrummet nås från hallen och är utrustat med en duschhörna. Här finns även möjlighet att installera tvättmaskin. På Västra Esplanaden bor man endast en kort promenad från stadskärnan och blickar ut över Spetsamossens parkområde. Här bor man i en välskött och stabil förening som erbjuder hiss, praktiska gemensamhetsutrymmen och ett rymligt källarförråd. Centrums stora utbud utanför bostadsområdet gör att det finns trevliga välrenommerade restauranger och butiker att välja på. Växjö Stadsbibliotek och konsthallen ligger inom räckhåll och det är enkelt att ta sig ned till härliga Växjösjön. Man tar sig enkelt ut till de stora handelsområdena och det finns bra cykelleder direkt utanför dörren. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Galtövägen 37, Hov, Växjö kommun
 • Lör 16 dec kl 13:30

Galtövägen 37

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 525 000 kr
65,2 m²
3 rum
vån 2/2
4 638 kr/mån
23 390 kr/m²

Välkommen till en rymlig bostadsrätt belägen i ett mysigt bostadsområde på familjära Hov. Här finner vi en väldisponerade trerummare med mängder av fördelaktiga boendedetaljer. Här erbjuds genomgående stora ytor, badrum med tvättdel samt en härlig balkong i västerläge. Dessutom belägen i stabila Brf Bondegårdsparken med grönskande, barnvänlig utemiljö och riktigt bra gemensamhetsytor för alla boende i området. Tack vara sitt gavelläge och att bostaden är belägen på andra våningen får man här ett privat och skyddat boende. Invändigt förstärks den luftiga och öppna känslan av stora fönsterpartier och en fantastisk takhöjd hela vägen upp till nock. Boendet erbjuder en bekväm planlösning med allt samlat på ett plan. Här finns ett rymligt och ljust vardagsrum med ytor för både umgänge och avkoppling. Bostadens kök går i en ljus färgsättning och har plats för ett matbord. Hemmets två sovrum är insynsskyddade och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och en klädkammare. Bostadens badrum har goda tvättmöjligheter och nås från hallen. Till bostaden hör även ett stort förråd och en parkeringsplats i carport som ingår i månadsavgiften. Här bor man i ett lugnt område nära både förskola, skola och med ett bekvämt promenadavstånd till centrum. På Hov bor man på ett idealiskt läge med knappt två kilometer in till centrum och det mesta inom räckhåll. Tomtabacken som ligger precis intill är en grön oas och som inbjuder till härlig pulkaåkning vintertid. På andra sidan gatan ligger Pilbäckskolan med förskola och grundskola. Utanför bostadsområdet finns en busshållplats bekvämt belägen. Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt till med cykel eller bil. Fyllerydsskogen med härliga promenadstigar och vacker natur ligger också i närheten.

 • Plus
 • Balkong
Storgatan 82D, null, Växjö kommun
 • Lör 16 dec kl 09:00

Storgatan 82D

Lägenhet
Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 450 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/9
4 451 kr/mån
26 364 kr/m²

På ICON finner man detta smakfulla och yteffektiva boende. Lägenheten har en luftig takhöjd, öppna ytor och fint ljusinsläpp med vy mot Visma arena. Det integrerade vardagsrummet och köket skapar lättmöblerade och sociala ytor. Köket är stilrent med rena linjer och snygga designval. Badrummet är försett med behaglig golvvärme samt tvättmöjlighet och sovrummet rymmer en dubbelsäng och har tillgång till en klädkammare med praktiska förvaringsmöjligheter. Fastighetens inbjudande entré är den stora lobbyn i två plan som blir en social mötesplats för huset. På andra våningen ligger den härliga spaavdelningen och det välutrustade gymmet. Takterrassen högst upp i huset har vidunderlig utsikt över hela staden och här ligger också den välrenommerade restaurangen Skai. Icon är beläget mitt i Arenastaden, granne med handelsplats I11, Grand Samarkand, I11 Företagsstad och goda bussförbindelser. Dessutom finns härlig natur ett stenkast bort med Bokhultet, Bergundasjön och Sundet som rogivande rekreationsmiljö. Ett bekvämt boende i toppklass med unik service och pulserande miljö där föreningen tillåter både privatpersoner och juridiska personer som ägare. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun
 • Lör 16 dec kl 09:30

Storgatan 82B

Lägenhet
Arenastaden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 565 000 kr
39 m²
2 rum
vån 11/19
3 367 kr/mån
40 128 kr/m²

Välkommen till Storgatan 82B och denna välplanerade tvårummare med balkong på våning 11! Här erbjuds ett hem med stilrena färg- och materialval så som snyggt kök från HTH i vit färgsättning, vitbehandlad ekparkett, stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp och slående utsikt från bostadens loggia. Badrummet är försett med behaglig golvvärme samt tvättmöjlighet medans sovrummet rymmer en dubbelsäng och har tillgång till en klädkammare med praktiska förvaringsmöjligheter. Bostaden är belägen i ICON och här man bor med ett generöst serviceutbud med bland annat gemensam spaavdelning, gym samt en magnifik takterrass.

 • Plus
 • Hiss
Södrabogränd 1, Välludden, Växjö kommun

Södrabogränd 1

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 325 000 kr
42,9 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 853 kr/mån
30 886 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad på lummiga Södrabogränd med gångavstånd till Linnéuniversitetet och på cykelavstånd till Centrum. Med sina yteffektiva kvadratmetrar känns boendet luftigt och tack vare gavelläget flödar lägenheten i ljus och de stora fönsterpartierna ger bostaden ett fint ljusinsläpp. Vidare erbjuder bostaden ett ljust kök med öppen planlösning till vardagsrummet. I vardagsrummet finns det goda möbleringsmöjligheter med plats för både soffa och matbord. De vackra fönstren i vinkel ger karaktär åt rummet. Mellan köket och sovrummet har man valt att stänga igen för att skapa ett separat och privat sovrum vilket skapar en praktisk och modern lägenhet. Lägenheten har även ett badrum med duschplats samt flera garderober i hallen. Väl dold i grönskande växtlighet ligger Södrabogränd endast några meter från Växjösjön. Med ett attraktivt läge med närhet både till Universitetsområdet och med endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, gym och matställen. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

 • Plus
 • Hiss
Norregårdsvägen 13C, Hov, Växjö kommun

Norregårdsvägen 13C

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
995 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 375 kr/mån
22 874 kr/m²

Välkommen till denna enrumslägenhet i en välmående förening. Lägenheten har en smart planlösning och härligt ljusinsläpp. Lägenheten är belägen på tredje våningen högst upp i huset vilket ger ett skyddat boende. I vardagsrummet har man ett trevligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här finns yta för både soffgrupp, ett mindre matsalsmöblemang samt en sovalkov. I hallen finns flera garderober som tillsammans ger goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är renoverat med moderna färg- och designval och här finns tvättmaskin. Lägenheten erbjuder ett bekymmersfritt boende med låg månadsavgift där all drift ingår. HSB Brf Norregård är en välskött förening med god ekonomi. Trivsam utemiljö med härliga grönytor skapar plats för social gemenskap. På Hov bor man på ett idealiskt läge med knappt två kilometer in till centrum och det mesta inom räckhåll. På andra sidan gatan ligger Pilbäckskolan med förskola och grundskola. Utanför bostadsområdet finns en busshållsplats bekvämt belägen. Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt till med cykel eller bil.

 • Plus
Storgatan 82D, null, Växjö kommun

Storgatan 82D

Lägenhet
Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 895 000 kr
65 m²
3 rum
vån 5/9
5 260 kr/mån
29 154 kr/m²

Välkommen till denna trerummare på våning fem som erbjuder stora ytor, en väl tilltagen takhöjd och en genomgående hög standard. Här slås man av den ljusa och moderna känslan som genomsyras av stilmedvetna val vilket skapar en exklusiv och genomtänkt stil. Planlösningen är tilltalande med unika detaljer och smarta lösningar. De stora fönsterpartierna skänker vackert ljusinsläpp och skapar rymd. De lättmöblerade ytorna bjuder in till social samvaro där vardagsrum och köket förenas i en öppen planlösning. Vardagsrummet ger utrymme för umgänge och går att möblera med både soffa och middagsbord. Kökets stilfulla färg- och designval bjuder in till matlagning och trevliga stunder. Köket har genomtänkta lösningar med bekväma bänkytor och mängder av förvaringsmöjligheter. Vidare erbjuder lägenheten ett sovrum med smart förvaring samt ett badrum med duschhörna. I badrummet finns det även plats för att installera en tvätthörna. Lägenheten är belägen i Icon-huset och på andra våningen ligger den härliga spaavdelningen och det välutrustade gymmet som föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja i och med serviceavgiften. Takterrassen högst upp i huset har vidunderlig utsikt över hela staden och här ligger också den välrenommerade restaurangen Skai. Icon är beläget mitt i Arenastaden. I närliggande område finns I11 handelsplats, Grand Samarkand, I11 Företagsstad och goda bussförbindelser. Dessutom finns härlig natur ett stenkast bort med Bokhultet, Bergundasjön och Sundet som rogivande rekreationsmiljö.

 • Plus
 • Hiss
Södrabogränd 5, Välludden, Växjö kommun

Södrabogränd 5

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 650 000 kr
37,9 m²
1 rum
vån 3/4
2 519 kr/mån
43 536 kr/m²

Välkommen till en mycket yteffektiv och modern etta med vackra inredningslösningar. Tack vare en öppen och flexibel planlösning blir lägenheten ljus och luftig och här bor man inbäddad i grönskande natur. Den trivsamma matplatsen är belägen vid härliga fönster i vinkel och utsikten är lummig och rogivande. Här finns också en fransk balkong, perfekt att öppna upp och få in naturen i boendet. Vardagsrummet och sovalkoven får en naturlig avdelning i form av stilrena skjutdörrar med vacker industriram. En soffhörna och en rejäl säng får plats på denna yta. Det fräscha badrummet erbjuder ett badkar och ljus inredning. Klädkammaren och flera hallgarderober skapar rikligt med förvaringsmöjligheter. På Södrabogränd bor man på ett attraktivt läge med närhet både till Universitetsområdet och med endast ett kortare avstånd till centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffärer, gym och matställen. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn. Ett idealiskt boende på ett naturskönt läge för den som önskar en modern och attraktiv lägenhet.

 • Plus
 • Hiss
Borgmästaregatan 2, Väster, Växjö kommun

Borgmästaregatan 2

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 050 000 kr
0 + 120 m²
5 rum
vån -1/3
6 101 kr/mån

Nu finns chansen att förvärva denna bostadsrättslokal belägen på populära och centrala Väster. Lokalen består idag av två sammanslagna lokaler om totalt 120 kvadratmeter. Här finner man en välkomnande och välplanerad lokal i källarplan som lämpar sig utmärkt för företagsverksamhet. Lokalen har genomgående vitmålade väggar och grå heltäckningsmatta samt flertalet fönsterpartier som ger en inbjudande och ombonad känsla. Här finns stora rum med effektiva ytor som har goda möbleringsmöjligheter. Utöver entréytan finns här fyra separata rum som med enkelhet kan möbleras efter behov som till exempel arbetsyta eller mötesrum. Lokalen erbjuder även en avskild köksdel med tillhörande matsal. Köksdelen är utrustat med diskho, diskmaskin, kombinerad kyl och frys och på golvet vilar ett trägolv. Matplatsen har plats för ett större matbord om cirka sex-åtta personer. Här finns även en helkaklad toalett utrustad med WC och tvättställ. I månadsavgiften på totalt 6 101 kr/månaden ingår kostnad för värme och vatten. Parkeringsmöjlighet finns längs Borgmästaregatan. Bostaden är attraktivt belägen med närhet till stadens puls och all tänkbar samhällsservice. Här bor man nära Oxtorget med matbutik. Föreningen har en gemensam innergård som erbjuder sittplatser och grönytor. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare.

Visar alla 18