Termikgatan 27A

Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50,7 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Gripen 2 i Örebro
Om föreningen
Avgift
3 392 kr/mån
Pris/m²
29 487 kr/m²

Med ett av föreningens absolut bästa lägen erbjuds nu denna 2:a med generös uteplats i bästa västerläge. På Termikgatan 27A möts vi av en vacker fastighet som ligger på trivsamt läge. Bostaden har modern planlösning och ett fint ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Köket är mycket stilfullt från Vedum med gott om förvaring och full maskinell komfort. Öppen plan mellan kök och vardagsrum. Från de öppna ytorna når vi den härliga uteplatsen belägen mot gården, här avnjuter ni ett av föreningens bästa sollägen. Bostaden är placerad på en lugn del av innergården utan naturlig passage. Tack vare läget har du även närhet till föreningens pool.

Brf Gripen 2 är belägen i Södra Ladugårdsängen och består av 62 lägenheter. Här finns en grön gård med, odlingsmöjligheter, egen pool samt bastu!
Trivsamt och attraktivt område med cykelavstånd till Universitet och till centrum. I närheten finns Coop, ICA Maxi Friskis & Svettis. För den som gillar aktiviteter finns ett par minuters promenad 18-håls golfbana med padelbanor, på vintern finns här skidspår och något längre bort finns Sörbybacken med utförsåkning. I området finns även fina promenadstråk, Backahallen med tennis, squash, padel och badminton samt Gustavsviks äventyrsbad.
En mycket fin kombination av närheten till stan och naturen med gott om service och aktivitetsmöjligheter i området.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Thomas Rylander

Bjurfors Örebro
Mäklare Thomas Rylander, Bjurfors Örebro
0732-575609

Visningstider

  • 20
    okt
    Imorgon kl. 16:30–17:00
    Bokad visning. Anmäl dig nedan eller till ansvarig mäklare.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.