Cementgatan 3

Södra Munksjön, Jönköpings kommun Se på karta

3 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
71,5 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 10, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF SKPSBRON nr 1
Om föreningen
Avgift
4 161 kr/mån
Pris/m²
46 154 kr/m²

En mycket sällsynt möjlighet, detta skulle kunna beskrivas som en av stadens allra bästa tvårummare. Högt upp i huset, stora öppna ytor och materialval som är en bra bit över standard. I rumsbeskrivningen finner du komplett information. Utöver boarean om dryga 71 kvadratmeter finns här tillgång till totalt 17 kvadratmeter balkong i magiskt läge, den ena dessutom inglasad med öppningsbara glaspartier. Här uppe på sjunde våningen kan ni njuta av ett privat läge, kvällssol och trevliga vyer.

Ett nybyggnadsprojekt med framtidens läge och en förening som erbjuder dig som boende bl.a. garage, takterrass och övernattningslägenhet när du har gäster. Läget runt Munksjön har länge varit ett av stadens allra mest attraktiva, här förs nya kvarter upp och du bor granne med både staden och de trevliga promenadstråken runt sjön. Här bor du på promenad- och cykelavstånd till stadens utbud av nöje, restauranger, caféer och med kort avstånd till Jönköping University. På Södra Munksjön väntar en framtid med trevliga bostadskvarter, butiker och fint stråk utmed sjön.

Lägenheten färdigställs av Skanska och är inflyttningsklar i November, bostaden säljs på ritning. För mer information och platsvisning välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Kristian Ceylan

Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Mäklare Kristian Ceylan, Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
0704895990