Nyproduktion

Solnavägen 29 C, 3 tr

Solna Centrum, Solna kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 9, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Solna Estrad
Om föreningen
Avgift
3 403 kr/mån
Pris/m²
71 000 kr/m²
Nyproduktion

Sällsynt tillfälle! Bli en utav de första att flytta in i detta slutsålda projekt!
Bostaden säljs på ritning! Inflyttning sker preliminärt under september 2023.

Nu ges möjligheten att förvärva denna nyproducerade tvåa med exklusiva materialval. Bostaden består utav 45 välplanerade kvadratmeter, fönster i flera väderstreck och en stor balkong i soligt läge. En välkommande hall med goda förvaringsmöjligheter som leder er intill vardagsrummet med kök i en öppen planlösning, i nära anslutning till hallen ligger badrummet. Utrustningen består utav en takdusch, kommod, spegel samt en kombinerad tvätt och torkmaskin. Väggarna i bostaden har kulörer i linnebeige, som bryts av med vita detaljer och vit tak. Köket från Vedum är fräscht med goda arbetsytor, utrustningen består utav, kyl/frys samt inbyggd mikro, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng samt skrivbord, förvaring finns i garderober. Med utgång från sovrummet ligger den mysiga balkongen i gavelläge.

Möjlighet till parkering finns i garage som ligger i nära anslutning. Platser finns att hyra från 1 200 -1 550 kr/mån.

Längs med Solnavägen byggs det just nu fyra nya bostadshus där cirka 380 lägenheter och ännu fler liv kommer att rymmas. En väg som binder samman Gamla Råsunda i norr med Vasastan i söder. Två resmål, lika i både arkitektur och stadsbild, och som ligger fem minuter bort med cykel. Här ligger både tunnelbana och centrum nära, så nära som det faktiskt bara går. Tillsammans med husen växer butiker, caféer och restauranger fram där Solnavägen ändrar karaktär till en alléprydd stadsgata. Hela Solnavägen kommer att utvecklas till en tät stadsgata kantad med bostäder, butiker och restauranger. Det nya kvarteret kommer att smälta ihop fint med den äldre bebyggelsen kring Solna Centrum.

Arkitekten Eskil Olsson och Anton Rathsman på BAU står bakom bostadshusen i Solnas nya kvarter. Varje fastighet får sin egen färgsättning som ger en omväxlande känsla när man rör sig längst Solnavägen. Här bor ni i ett fantastiskt läge med allt ni kan önska er!

Mer information om projektet: https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/solna/solna-estrad/

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer info! - Gurvinder Singh

Läs mer om bostaden
Notar
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.