Kruthusbacken 82B, Vån 3 / 3

Solna / Råsunda, Solna Se på karta

2 795 000 kr

2 395 000 kr +17%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1939
Förening
HSB BRF Kruthusbacken i Solna
Om föreningen
Avgift
2 800 kr/mån
Driftkostnad
6 756 kr/år
Pris/m²
69 875 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS 2 795 000 KR! Kontakta mäklaren för privatvisning, 0708-94 46 47!

Skjut upp dörren till denna trevliga och genomgående gavel 2:a i mycket fint skick belägen högst upp i huset med himlen som närmsta granne. Här är det bara att flytta in och trivas. Ljuset står i fokus, det höga läget i huset och flera fönster bjuder på ett generöst ljusinsläpp och den tilltagna takhöjden spär på känslan av rymd. Vackert ljust trägolv pryder golven och väggarna är genomgående ljusa. Köket ligger i en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. I köket erbjuds vita skåp med bra förvaring, vitvarorna består av kombinerad kyl/frys, ugn med gasspis, fläkt och diskmaskin. Från vardagsrummet når ni balkongen med sol under eftermiddag och kväll. Balkongen på ca 6 kvm är rymlig och här finns gott om plats för bord och stolar, denna renoverades år 2016 i samband med fasadrenoveringen. Bostaden erbjuder även ett rymligt sovrum med rikligt ljusinsläpp och plats för större säng. En walk in closet med platsbyggda klädstänger erbjuder bra plats för kläder bakom skjutdörrarna. Här får du utmärkt förvaring i full takhöjd. I anslutning till hallen finns mer förvaring för såväl kläder som prylar i en garderob, här är det även framdraget för installation av tvättmaskin/torkmaskin. Badrummet är helkaklat med golvvärme och är stambytt år 2004.

RÅSUNDA
Stadsdelen är i ständig rörelse och kan erbjuda det mesta, allt ifrån Råsundavägens små personliga butiker, bageri och yogastudio, allt är småskaligt men det är ju också det som skapar den härliga stämningen i Råsunda. Ljusa vårdagar fylls uteserveringarna och under mörkare månader är det många som äter en god bit mat på intilliggande restauranger för att sedan besöka Sf- biografen i Gamla Filmstaden. Kontrasten är tydligt mot det som erbjuds i Mall of Scandinavia. Ett stenkast bort ligger två gym bl.a Puls och träning. Där Råsundas gamla fotbollsstadion en gång låg står ett nytt bostadskvarter klart med service i huskropparnas entréplan.

SHOPPING / MATBUTIK
På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker och flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf samt service och SATS gym. Här finns också ICA Kvantum och Hemköp för större matinköp om man inte vill gå till den lokala ICA-butiken vid Stråket ett par hundra meter från huset. I motsatt riktning, in mot Vasastan ligger Solna Centrum med klädbutiker, service, apotek, bank samt matbutik.

GRÖNOMRÅDEN
Naturen finns precis runt knuten i Charlotteburgsparken, en kort promenad bort ligger Råstasjön och Lötsjön med fina promenad- och löpvägar. Tillsammans bildar slingan runt sjöarna en 5 km lång runda. I Hagaparken kan ni under varmare årstider slå er ner i fantastisk parkmiljö för en picknick eller ta ett dopp i Brunnsviken. Här finns flera parkcaféer och Haga tennis med utomhusbanor precis intill vattnet. Ursviks stora motionsområde på andra sidan E18 erbjuder utmaningar i varierande terräng och under vintern finns skidspår.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Närmsta T-Bana är Solna Centrum (blå linje) som ni promenerar till på 4 minuter. Till T-centralen tar det 10 min, Fridhemsplan 6 min eller Kista 7 min. Utmed Råsundavägen avgår flera bussar, däribland 515 mot Odenplan eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltåget kan ni kliva på vid Solna Station, Odenplan ligger bara ett stopp b

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Gurvinder Singh

Notar
Mäklare Gurvinder Singh, Notar
0708944647
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019