Nyproduktion

Lgh B1302, Litsvägen 2

Stadsdel norr, Östersund Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Våning
4 av 4
Byggår
2021
Förening
BRF Skidskytten i Östersund
Om föreningen
Avgift
3 048 kr/mån
Pris/m²
32 407 kr/m²
Nyproduktion

Nu finns endast ett fåtal bostadsrätter kvar i Brf Skidskytten! Boka en lägenhet snarast!

Brf Skidskytten präglas av genomtänkt arkitektur med fasad klädd i vackert tegel. Här samsas två huskroppar på fyra respektive fem våningar bestående av 2:or och 3:or på 54-83 kvm. Samtliga har balkong eller uteplats. Flera lägenheter har till och med två balkonger.

För att underlätta en aktiv vardag finns både cykelförråd, vallabod och cykelverkstad i föreningen. Har du bil parkerar du den alldeles i närheten och där finns även elstolpar och laddmöjlighet. Miljörum placerat på gården.

Det finns så många fördelar med att köpa nytt. Du blir först med att spika upp tavlor, plocka in i skåpen och välja favoritplats på balkongen. Med tillval på kulörer, kakel, beslag, och vitvaror kan du göra ditt hem extra personligt. Det är du som ska trivas här. Det är vi måna om. Preliminär inflytt Q3 2022

Här har man satsat på moderna, Svanenmärkta och välplanerade hem. En behaglig ekparkett breder ut sig genom lägenheten och väggarna är luftigt vita. Köket är en perfekt kombo av Marbodal och moderna vitvaror från Electrolux. En självklar plats för umgänge. Badrummet är utrustat med stilfullt kakel och klinkers samt möbel från INR.

Se vilka lägenheter som fortfarande är lediga på: https://peabbostad.se/projekt/jamtland/brf-skidskytten-ostersund/

Läs mer om bostaden
Storsjömäklarna AB