Ursviksvägen 113

Sundbyberg - Lilla Ursvik, Sundbybergs kommun Se på karta

2 650 000 kr

2 395 000 kr +11 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1939
Förening
BRF Hallonet 1
Om föreningen
Avgift
3 796 kr/mån
Pris/m²
47 321 kr/m²

Accepterat pris - ring för visning!

Här är det bara att flytta in! Välkommen till denna unika 2:a med radhuskänsla i lummiga Ursvik!

Denna härliga lägenhet finner ni i det grönskande Ursvik. Lägenheten är genomgående smakfullt renoverad och är i absolut toppklass! Belägen i ett lugnt och naturnära område finner ni denna pärla med en härlig uteplats som skapar en radhuskänsla!

Då lägenheten har en egen ingång så finns det en uteplats att möblera och njuta av solen på. Genomgående i lägenheten är det vitmålade väggar samt ljust golv. Badrummet är helkaklat i mycket smakfull färg med vita väggar och golv i en mörk nyans. I hela lägenheten pryds innertaket av spotlights.

- Unik bostad i attraktivt läge.
- Invid villaområdet och Ursviks motionsspår.
- Härlig uteplats med gott om plats för utemöbler.
- Närhet till förskolor och skolor.
- Tvärbana beräknas stå klart i området 2022/2023

Från lägenheten är det nära till naturområden och grönskande skogar. För motionären finns de populära Ursviksspåren endast runt knuten. Goda kommunikationer finns både med buss utanför lägenheten samt tunnelbana från Hallonbergens C där även mataffär samt annan service finns. Via den närliggande påfarten till E18 kan man smidigt ta sig in till stan.

Lilla Ursvik ligger i anslutning till Stora Ursvik vilket är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. I Ursviks finns flera förskolor samt skolor bla Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola, Ursviksskolan samt Vittraskolan, Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan och Granatäpplet samt förskolan Forskaren. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer.

Precis utanför bostaden stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. Här finns även populära Läderbacka stall ca 6 min gångväg från bostaden. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Roxana Sabouri

Notar
Mäklare Roxana Sabouri, Notar
0709-99 79 25
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021