Gamla Enköpingsvägen 152

Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
2015
Förening
HSB BRF Fanfaren i Sundbyberg
Om föreningen
Avgift
3 324 kr/mån
Pris/m²
44 831 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - ring för visning!

Välkommen till denna bostad med stilrena och väl genomtänka materialval. Bostaden erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig samt moderna och eleganta materialval. Lägenheten har en optimal planlösning med rymligt och stort kök, generöst badrum, stort sovrum med plats för dubbelsäng och andra möblemang samt bra förvaring. Badrummet är bekvämt och stilrent med tvättmaskin/torktumlare. Öppen planlösning ger en naturlig plats för familj och vänner att umgås. Stor entrébalkong i söderläge!

- Modern och fräsch bostad
- Hiss, garage och förråd i huset
- Belägen i Ursvik som är ett växande område. Ett väldigt trevligt torg med restauranger, butiker och närservice planeras att färdigställas inom snar framtid precis utanför bostaden.
- Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2023 med station precis i närheten av bostaden.

I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, Hornbach Systembolaget och Coop.

Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2023

I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för anmälan!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Roxana Sabouri

Notar
Mäklare Roxana Sabouri, Notar
0709-99 79 25
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021