Oxenstiernas allé 16

Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun Se på karta

2 200 000 kr

1 995 000 kr +10 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2015
Förening
HSB BRF Musketören i Sundbyberg
Om föreningen
Avgift
2 716 kr/mån
Pris/m²
51 765 kr/m²

* ACCEPTERAT PRIS 2 200 000 KR - RING FÖR VISNING! *

Optimalt planerad tvåa med balkong mot lugn och grön innergård i soligt läge! Här bor du i en öppen atmosfär med ett optimalt ljusinsläpp. Välkomnande hall med goda avhängningsytor. Fullutrustat och helkaklat badrum och välplanerat sovrum. Fantastiskt kök i stilren mörk färg och bra förvaring. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar goda sociala ytor. Från vardagsrummet når man den rymliga balkongen i soligt och skyddat läge!

- Högt upp med balkong i bästa solläget och fri från insyn!
- Hiss och förråd i huset
- Belägen i Ursvik som är ett växande område
- Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2023.
- Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor.
- Flertalet träningsanläggningar i närheten: SATS Ursvik. Puls & Träning samt Parhourhallen.

En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, Ursvik kök & bar restaurang Brödernas, mini-livs och ett gym, Puls & Träning och SATS Ursvik. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt.

Ursvik är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Ifrån Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Inom kort kommer tvärbanan till Ursvik som planeras att färdigställas 2023.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Roxana Sabouri

Notar
Mäklare Roxana Sabouri, Notar
0709-99 79 25
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021