Gamla Uppsalagatan 22

Svartbäcken , Uppsala kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3
Byggår
1945
Förening
BRF Svartbäcken 31:1
Om föreningen
Avgift
2 505 kr/mån
Driftkostnad
6 639 kr/år
Pris/m²
43 302 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet där det har tagits hänsyn till detaljer och funktioner vid renoveringen. Köket är välplanerat för att ta vara på alla ytor och resultatet är ett fräscht och luftigt kök. Gott om plats för förvaring i utdragbara lådor i köket på båda sidor. Kombinerad micro/ugn. Vitlaserad ekgolv i kök, härligt att gå på och lätt att torka av. Nedfällbar elkontakt med usb finns på kylsidan samt till vänster om vasken så finns det ytterligare usb-kontakter. Elektrisk dörröppning för sopor, mycket behändigt. Kyl/frys från Samsung samt diskmaskin Electrolux.

Badrum med läcker design på duschavlopp, dusch och duschväggar. Vattnet är draget i kopplingsfria rör i vägg, dvs. inga synliga rördragningar. Det gamla vackra ekgolvet i hall och vardagsrum är sparat. Föreningen har nyligen bytt alla dörrar till säkerhetsdörrar av hög kvalitet. I sovrummet finns ekgolv som sträcker sig in i garderoben utan tröskel. I garderoben som finns klädsystem pax som lämpar sig ypperligt där. Alla trådarna i persiennerna är omdragna i alla rum.

På gården finner man stor gräsmatta med gemensam grillplats samt bord och stolar. Lugnt område med närhet till restauranger och Fyrishov med park, badhus, gym, bowling och Beachvolleybollplan. Till Uppsala centrum är det cirka 1,2 km och till Uppsala universitet cirka 3 km. Till Centrala Uppsala, ca 10 minuters gångväg eller ca 5 minuter med cykel. Busshållplats ligger väldigt nära och har täta avgångar.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Hemverket AB
0770-810038