Sköldungagatan 43

Svartbäcken, Uppsala Se på karta

2 200 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
69,1 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1966
Förening
BRF Folke
Om föreningen
Avgift
2 208 kr/mån
Pris/m²
31 838 kr/m²
Antal besök
2 222
Dagar på Hemnet
10

Välkommen till denna rymliga 2:a med mycket låg månadsavgift på endast 2 208 kr/mån. De 69 kvm ger genomgående vältilltagna rum och utrymmen. Lägenheten består av ett fräscht stamrenoverat badrum med kakel och klinker samt utrustat med bl.a tvättmaskin. Kök med fin matplats och fönster mot gården. Nya luckor och lådinsatser 2017. Stort sovrum med utgång till den inglasade balkongen som har kvällssol. Hall med klädkammare som ger mycket bra förvaring. Rymligt och luftigt vardagsrum med fint fönsterparti mot innergården.

Brf Folke är en stabil förening med god ekonomi och mycket låga månadsavgifter. De största renoveringarna är gjorda som bl.a. stamrenovering, tak, säkerhetsdörrar, balkong och fönsterrenovering och föreningen har en fortsatt mycket låg belåningsgrad. Omgiven av husen ligger den gemensamma trädgården fint skyddad. Här finns äppelträd, lekplats och trädgårdsmöbler. Föreningen tillhandahåller både p-platser och garageplatser. Lägenhetsinnehavaren nyttjar ett matkällarförråd och ett källarförråd.

På Sköldungagatan bor du lugnt med närhet till city men ändå med ett naturnära läge. Som granne har du populära idrottsanläggningen Fyrishov med bl.a. inom- och utomhusbad, och i området finns motionsspåret "Röbo-spåret". Bra närservice finns på bekvämt gångavstånd vid Torbjörns torg med bl.a. ICA-affär. Till city tar du dig enkelt och smidigt via bra gång- och cykelvägar eller alternativt från närliggande busshållplats. För studenten så är det ett bra läge då du enkelt och snabbt tar dig till institutionerna och nationerna med cykel. För den som åker bil så går det via närliggande Bärbyleden att snabbt ta sig ut på E4:an eller väg 55 mot Enköping.

Vid intresse eller önskan om privatvisning kontakta ansvarig mäklare för att boka in en tid!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Uppsala

Kontakta mäklaren

Johan Eriksson

MOHV Uppsala
Mäklare Johan Eriksson, MOHV Uppsala
0735-37 17 61