Mäklare Johan Eriksson

Johan Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Uppsala-Näs Asplunda 56, Uppsala-näs, Uppsala kommun

Uppsala-Näs Asplunda 56

Villa
Uppsala-näs, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
6 995 000 kr
185 m²
6 rum
771 m² tomt

Rymligt hus med låga driftkostnader i Uppsala-Näs Asplunda strax utanför Uppsalas stadskärna. Här bor ni med närhet till stadens centrum och i direkt anslutning till naturen. Underbar utsikt över naturskyddad dalgång från hus och tomt samt altan i bästa söderläge. Lugnt och barnvänligt område. Huset är ett 1,5-planshus med förhöjt väggliv på 185 kvm byggt 1995. Ny frånluftsvärmepump från Nibe ca 2020 och i övrigt originalskick förutom vitvaror. Fina möjligheter att själv renovera och få de ytskikt, material och färger som önskas. Huset har en modern och tilltalande planlösning med delvis öppen planlösning på entréplan. Idag med fyra väl tilltagna sovrum men kan enkelt utökas med ytterligare två genom att dela av de två stora sovrummen på övre plan. Två badrum ett på varje plan samt rymligt vardagsrum och allrum. Fiber indraget i fastigheten. Bekvämt cykelavstånd in till centrum och fina promenadstråk i närområdet kring Hågadalen, Nåsten och vattnet vid Ekoln. Goda bussförbindelser där buss 107 trafikerar varje timme cirka. För mer information eller intresse, kontakta mäklare.

Murargatan 12, Salabacke, Uppsala kommun

Murargatan 12

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
1 795 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/4
3 565 kr/mån
27 615 kr/m²

*FAST PRIS* Kontakta ansvarig mäklare för bokning av privatvisning. Välkommen till Murargatan 12 och denna tilltalande samt fina gavellägenhet som löpande har renoverats på ett stilrent och smakfullt sätt. Belägen i ett högt och insynsskyddat läge med balkong vänd in mot den stora grönskande innergården. Balkongen har utmärkt solläge med eftermiddag/kvällssol. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett härligt flöde av ljus och rymd vilket förstärks av fönster i tre olika väderstreck. Genomgående ljus färgsättning, vackra golv och stilrena materialval ger hög trivselfaktor. Flexibel planlösning som gör det möjligt att använda rummen på olika vis. Den ljusa luftiga planlösningen erbjuder en välkomnande hall med garderober, vardagsrum med stort fönsterparti som ger ljus och rymd i den öppna planlösningen mot köket. Två generösa sovrum separerade från varandra varav en har utgång till den härliga balkongen med utmärkt solläge. Stamrenoverat badrum med kakel och klinker samt utrustad med bl.a dusch och tvättmaskin. Fint kök med nya ljusgrå luckor från 2019. Brf Målaren är en stor och stabil bostadsrättsförening med väldigt låg belåning per kvadratmeter (1765 kr). I föreningen finns flera gemensamma utrymmen som t ex hobbyrum, uthyrningsrum, föreningslokal, pingisrum och relax med bastu. Här bor ni ett attraktivt läge i Salabacke med gång- och cykelavstånd till centrum och citykärnan. Bra bussförbindelser med busshållplats ett stenkast bort. Bekvämt promenadavstånd till fina grönområden, lekplats samt till service vid Willys och Brantingstorg. Bor du här så har du även nära till ständigt expansiva Gränby stadens galleria och dess stora shoppingområde.

  • Balkong
Kasby Kroken 103, null, Knivsta kommun

Kasby Kroken 103

Tomt
Knivsta kommun
MOHV Uppsala
1 500 000 kr
5 223 m² tomt

Med endast 1,5 km till Lagga skola och 13 km till IKEA Uppsala finner ni en stor plan tomt på 5 223 kvm där förhandsbesked finns. Tomten har ett fint lantligt läge men ändå med närhet till Uppsala och Knivsta. Möjlighet att själva välja och påverka ert nya drömboende då tomten inte är knuten till någon specifik husleverantör. Den generösa storleken på tomt ger stor flexibilitet när det gäller storlek på hus och andra byggnader samt placering av byggnader på tomten. I området finns sex andra fastigheter med nybyggda hus och lite längre in på vägen finns ytterligare fastigheter med bostads bebyggelse. Köparen ombesörjer och bekostar avlopp och vatten samt elanslutning. Enskilt vatten och avlopp gäller då det ej finns kommunalt vatten och avlopp i området. Fiber finns draget vid vägen. Vid frågor eller funderingar tveka inte att kontakta fastighetsmäklare Johan Eriksson på MOHV 073-5371761. Det fungerar bra att både åka ut och titta själv samt boka in en tid med mäklare.

  • Plus

Visar alla 3