MOHV Uppsala

MOHV Uppsala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kålsängsgränd 1A, Centrum, Uppsala kommun
 • Sön 26 maj kl 13:30
Kålsängsgränd 1A, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Kålsängsgränd 1A, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Kålsängsgränd 1A

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
3 175 000 kr
83,2 m²
3 rum
vån 2/3
6 617 kr/mån
38 161 kr/m²

På Kålsängsgränd 1A, i omtyckta brf Kungsängsliljan, finner ni denna mycket fint belägna 3:a om 83,2 välplanerade kvm med en underbar utsikt mot Slottet och Fyrisån från vardagsrum och den stora balkongen. Här bor ni i ett lugnt cityläge med hiss från markplan och alla tänkbara bekvämligheter tillgängliga i föreningen. Det suveräna läget ger direkt närhet till shopping, restauranger, caféer och allt vad centrala Uppsala erbjuder. Om ni är sugna på fika eller morgonbröd så har ni Centralkonditoriet en kort promenad bort, resecentrum ligger ett par minuters promenad från bostaden och precis intill finns Fyrisån med dess vackra omgivning och den grönskande Stadsparken. Lägenheten består av en rymlig hall med garderobsförvaring och en rejäl klädkammare, ett väl tilltaget badrum med våtrumsmatta, våtrumstapet, kakel vid badkar och tvättmaskin samt stort sovrum/allrum med ett flertal olika möbleringsmöjligheter och ett ostört läge mot innergården. Vidare finns ett luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck, utgång till balkong med kvällssol och utsikt mot Slottet, ett sovrum/gästrum med garderobsförvaring samt ett rymligt kök med skåpinredning i träfanér, bänkskiva i vit laminat, vitt kakel och matplats för 4-6 personer. Brf Kungsängsliljan har svårslagen service för sina medlemmar, unga som äldre. Föreningen erbjuder bland annat egen restaurang där de boende kan äta till rabatterat pris, närlivs, bibliotek, gästrum, gym , biljard och hobbyrum, mer information finns under fliken "förening". Gå gärna in på föreningens hemsida, där finns mycket fakta och bilder på gemensamma utrymmen. brf-kungsangsliljanuppsala.se Välkomna hem till Kålsängsgränd!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Styrbjörnsgatan 14A, Svartbäcken, Uppsala kommun
 • Borttagen före visning

Styrbjörnsgatan 14A

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
2 095 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 978 kr/mån
35 812 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
Ringgatan 11A, Luthagen, Uppsala kommun

Ringgatan 11A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
2 695 000 kr
78,3 m²
3 rum
vån 1/2
4 475 kr/mån
34 419 kr/m²

Här har ni möjligheten att skapa ert eget drömhem. På Ringgatan 11A finner ni denna ljusa och luftiga gavellägenhet belägen intill Luthagens omtyckta radhusområde. Här bor du i en lågt belånad bostadsrättsförening där carport tillhör bostaden! Bostaden har mycket stor potential med sitt fina läge i en bra förening men är i behov av renovering. Lägenheten har en stor balkong mot Ringgatan med sol på morgonen och mitt på dagen, in mot gården finns den rymliga loftgången där man kan njuta av eftermiddags- och kvällssol. Lägenhetens 3 rok består av en rymlig hall med garderobsförvaring, badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet och ett luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp. Vidare finns ett rymligt sovrum med utsikt mot innergården, ett väl tilltaget kök med matplats för 4-6 personer samt ett stort sovrum med garderobsförvaring och utgång till balkong. Utöver invändig garderobsförvaring så finns ett rymligt källarförråd om ca 7 kvm. Luthagen är ett grönt och stadsnära område med huvudsaklig bebyggelse av lägenheter och radhus. Inom några minuters promenad från bostaden finns restauranger, matbutik, parker samt fina strövområden och motionsspår i Stabbyskogen. På kort promenad-, cykel- eller bussavstånd finner du citys utbud av restauranger, caféer, delikatessbutiker och saluhall. Välkommen hem till Ringgatan 11A!

 • Balkong
Tallrisvägen 5, Skölsta, Uppsala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tallrisvägen 5

Villa
Skölsta, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
2 695 000 kr
57 m²
3 rum
1 483 m² tomt

Välkommen till Tallrisvägen 5, en lugnt belägen fastighet om hela 1483 kvm i de äldre delarna av Skölsta. Här finns i dagsläge en mindre villa med källare i sutteräng, separat garage med indragen el och vidbyggt förråd samt gäststuga. Den väl tilltagna tomten i kombination med ett svårslaget läge gör detta till möjligheternas fastighet för den som önskar skapa sitt eget drömboende. Fråga gärna ansvarig mäklare om gällande detalplan. Husets entréplan består av hall med ingång till vardagsrum, ett äldre men funktionellt kök med matplats för 4-6 personer, badrum med våtrumsmatta, våtrumstapet och duschkabin samt ett rejält sovrum. Källare/sutterängvåning består av gillestuga, tvättstuga, matkällare och förråd. Skölsta är ett expansivt område med lantligt lugn, endast några minuter från Gränbystaden med all tänkbar handel. Från Skölsta tar du dig smidigt till city via bil, buss eller fina cykelvägar. Är du pendlare, tar du dig enkelt till den norra avfarten av E4:an och väg 288 på bara några minuter. Stadsbussarna trafikerar Uppsala Centralstation och Skölsta från ca kl 06 - 22 vardagar och något färre tider under helger. I Skölsta finns en förskola och en ny kommunal förskola vilken är tänkt att öppna 2024. I närbelägna Årsta finns ett flertal förskolor och grundskola. Välkommen hem till Skölsta!

Fjärdhundragatan 58, Tunabackar, Uppsala kommun

Fjärdhundragatan 58

Lägenhet
Tunabackar, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
1 495 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
2 500 kr/mån
40 405 kr/m²

I stadsnära och omtyckta Tunabackar saluförs nu denna ljusa och luftiga 1:a med stora fönsterytor, fransk balkong och ett fritt hörnläge på våning 3/3. Här bor ni helt utan insyn med vy mot Bärby Hages villaområde och gröna omgivning. Bostaden har en genomtänkt och funktionell planlösning bestående av en rymlig hall med klinkergolv och utmärkt garderobsförvaring, ett helkaklat badrum i klassisk färgsättning samt ett stort vardagsrum med goda möjligheter till sovplats. Vidare finns ett rymligt separat kök med fönster i två väderstreck, matplats för 4-6 personer, vit skåpinredning och grå mosaik ovanför arbetsbänk. Brf Thunbergia är en stabil bostadsrättsförening med ordnad ekonomi, stora härliga gårdsytor och eget gym med förmånligt pris. För närvarande finns lediga parkeringsplatser i föreningen. Här bor ni med goda bussförbindelser och kort cykelavstånd till city men ändå med närhet till natur. Svartbäcken och Tunabackar angränsar till Röbos upplysta motionsspår, fina rekreationsområden och så småningom Gamla Uppsala högar med dess historiska miljö. Ett stenkast från bostaden ligger Torbjörnstorg med bl.a. ICA och flera restauranger. Fyrishov ligger ett par minuters promenad bort med äventyrsbad, motionssim samt gym via Friskis & Svettis. Välkommen hem till Fjärdhundragatan!

Gamla uppsalagatan 13B, Svartbäcken, Uppsala kommun

Gamla uppsalagatan 13B

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
2 695 000 kr
81,7 m²
3 rum
vån 3/4
5 171 kr/mån
32 987 kr/m²

Välkommen till Gamla Uppsalagatan i omtyckta Svartbäcken, här finner ni en ljus och rymlig 3:a högt upp i huset på vån 3/4. Bekvämt boende med rymlig hiss från markplan. Läget högt upp i huset ger mycket ljus och lite insyn. Mycket trevlig balkong i fint söderläge som vetter ut mot den gröna och lugna innergården med fin utsikt över villaområdet. Här bor ni lugnt och bekvämt nära Centrum i en mycket tilltalande lägenhet. Bostaden har ett mycket trevligt läge och bra planlösning med sovrummen in mot den lugna innergården varav det största sovrummet har utgång till balkongen. Stor möblerbar hall i vinkel med ingång till en rymlig klädkammare. Fint badrum med grå/svart klinkergolv och vitkaklade väggar samt utrustat med bl.a dusch och tvättmaskin. Ljust och rymligt vardagsrum med gott om plats för större soffa samt matplats. Bra planerat kök med ljusa luckor och granitbänkskiva samt generös matplats. Bostadsrättförening med god ekonomi och en lugn och grönskande innergård med lekplats, gemensamma möbelgrupper, grillplats skyddad från trafikerade gator. Till lägenheten hör ett förråd samt ca 16 000 kr i en inre reparationsfond att nyttja för renovering av lägenheten. I Svartbäcken bor man centralt men ändå nära till grönområden samt fina rekreationsområden och motionsspår. Bra service i närområdet vid Torbjörnstorg med bl.a. ICA och flera restauranger. Vårdcentral, konditori och Fyrishov ligger ett stenkast bort där det vid Fyrishov finns äventyrsbad, motionssim samt gym via Friskis & Svettis. Kort gång- och cykelavstånd till Centrum. Goda bussförbindelser. Möjlighet finns för privatvisning. Kontakta mäklare för bokning av tid.

 • Balkong
 • Hiss
Aprikosvägen 49, Knivsta, Knivsta kommun

Aprikosvägen 49

Lägenhet
Knivsta, Knivsta kommun
MOHV Uppsala
2 195 000 kr
93,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 980 kr/mån
23 476 kr/m²

Ljus och rymlig bostad med gavelläge som har balkong med fin eftermiddags/kvällssol. Lägenheten är ursprungligen en 4:a men används nu som en större 3:a men kan återställas vid behov. Bostaden är välplanerad med fina utrymmen och med egen ingång ger den verkligen känsla av att bo i radhus. Här finns goda förutsättningar för ett mycket trivsamt och barnvänligt boende med stora gröna ytor, lekplatser samt närhet till naturen. Lägenheten har egen ingång från markplan med entré där det finns utrymme för ytterkläder och skor. Trappa upp till bostaden där ni välkomnas av en ljus och rymlig hall med klädkammare som ger goda förvaringsmöjligheter. Trevligt kök från 2013 med vita luckor och en generös matplats vid de stora fönstren. Vardagsrummet är rymligt och ljust med utgång till balkongen. Två tilltagna sovrum som båda har utrymme för dubbelsäng varav av ett har en stor skjutgarderob. Möjligt att återställa planlösningen genom att dela av ett av de stora sovrummen för att få två mindre rum vilket skapar totalt tre sovrum (se alternativ planritning). Fint badrum med golvvärme, klinkergolv samt kaklade väggar. Här finns både tvättmaskin och torktumlare. Renoverad gäst wc från 2009 med klinkergolv och kaklade väggar. Föreningen har fina gemensamhetsutrymmen med bland annat två tvättstugor, cykelförråd, soprum och övernattningsrum/samlingslokal. Till lägenheten hör ett externt förråd. Bostadsrättsföreningen ligger i den nordvästra delen av Knivsta i området Östra Ängby med cykel- och gångavstånd till centrum, elljusspår, skolor, bad, gym, affärer och tågstation. Mycket bra pendlingsmöjligheter till Uppsala, Arlanda och Stockholm.

 • Balkong
Dammgatan 58E, Alsike, Knivsta kommun
 • Sön 2 jun kl 14:00

Dammgatan 58E

Lägenhet
Alsike, Knivsta kommun
MOHV Uppsala
2 250 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/4
5 136 kr/mån
30 000 kr/m²

Smakfull etagelägenhet med stor takterrass i bästa sydvästläge, där kan ni njuta av solen och utsikten över området. Lägenheten är belägen på våning 3 och 4 av 4 med hiss från markplan. Ett stilrent och unikt boende utöver det vanliga med fina färg- och materialval. Hela lägenheten är i mycket gott skick och har flexibel planlösning, bra förvaring, vattenburen golvvärme och fina sociala ytor. Bostaden ger radhuskänsla med egen ingång och uteplats samt förråd på entréterrassen. Entréplan består av en välkomnande hall med ett både snyggt och praktiskt grått klinkergolv samt plats för avhängning. Sovrum med ingång från hallen i perfekt storlek för t.ex. barnrum eller kontor. Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljus till rummet. Modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Trevlig matplats med utrymme för 4-6 personer och ett fint kök från Electrolux serie Sentens med gråa luckor, vitt kakel och mörk bänkskiva i trä. Hög standard på vitvaror som är i rostfritt utförande där det bl.a finns induktionshäll, separat kyl och frys, diskmaskin, inbyggd micro och ugn samt vinkyl. Övre plan möter upp med ryggåstak och med en imponerande takhöjd upp mot 3,7 m. Ljuset flödar in från takterrassen genom den stora skjutdörren i glas och bildar en sammetslen övergång mellan ute och inne. Rummet som är ett allrum/sovrum är stort och har även en skrivbordshörna, takfönster samt en mycket generös klädkammare. I byggnadens entréplan finns bl.a en mindre Coop butik och gym. Parkeringsplats samt carportplats kan hyras av fastighetsägaren i entréplan. Separat kö tillämpas. I Alsike finns det mesta som man kan önska sig i form av förskolor, skolor, affärer samt närhet till natur och motion. Här finns goda kommunikationer till bland annat Stockholm, Uppsala och Arlanda. Passar inte visningstiden, kontakta mäklare för bokning av privatvisning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Herrhagsvägen 191, Herrhagen, Uppsala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Herrhagsvägen 191

Lägenhet
Herrhagen, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
2 350 000 kr
94 m²
4 rum
6 429 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till denna härligt ljusa gavel-4:a från 2016 med egen ingång, stor, utbyggd uteplats i direkt markplan och radhuskänsla. Lägenheten består av 94 välplanerade kvm med stort ljusinsläpp och en underbar rymd tack vare 2,7 meter i takhöjd och stora fönsterytor i tre väderstreck. Inredningen är stilren med genomgående ekparkett eller klinkergolv, ljusa, moderna ytskikt och ljuddämpande paneler i kök och vardagsrum. Bostaden består av en rymlig hall och ett suveränt kök med stora arbetsytor, full maskinell utrustning och stor matplats i öppen planlösning mot det väl tilltagna vardagsrummet. Vidare finns tre bra sovrum med garderobsförvaring och ett klassiskt inrett badrum med grått klinkergolv, vitkaklade väggar, tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i ett flertal garderober, en rymlig klädkammare samt separat förråd på gården. Föreningen har tidigare beviljat ombyggnation av klädkammare till wc, en möjlighet för er som önskar två toaletter. Här bor ni i en omtyckt HSB-förening ett stenkast från Stenhagens moderna centrum där ni finner bland annat Ica-maxi, olika restauranger, ett flertal affärer, apotek, Systembolaget och vårdcentral. Herrhagen/Stenhagen är ett barnrikt område med en suverän kombination av närhet till fin natur, långa promenadstråk och samtidigt med cykelavstånd till city . Busshållplats med täta avgångar finns precis utanför porten. Välkommen hem till Herrhagsvägen!

 • Uteplats
 • Hiss
Gimogatan 11B, Luthagen, Uppsala kommun
Gimogatan 11B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Gimogatan 11B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Gimogatan 11B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
3 995 000 kr
119,5 m²
4 rum
vån 4/6
7 526 kr/mån
33 431 kr/m²

En rymlig och ljus 4:a på nästan 120 kvm med stora sociala ytor där familj och vänner kan samlas. Möjlighet att sätta upp en vägg i vardagsrum för ytterligare ett sovrum (fanns som tillval vid byggnationen). Lägenheten ligger högt upp i huset på vån 4 av 6 och har en stor balkong på ca 19 kvm i fint söderläge där två av tre delar är inglasade. Lägenheten har idag tre sovrum där alla har goda förvaringsutrymmen som t.ex. garderober, skjutgarderob och klädkammare. Två smakfulla badrum med ljusgråa klinkergolv och vitkaklade väggar samt utrustat med golvvärme och spotlights i tak. Det större badrummet har även tvättmaskin och torktumlare. Genomgående hög standard med kök från Vedum samt induktionshäll, rostfria vitvaror och bänkskiva i granit/sten. Vardagsrummet är mycket stort och luftigt samt kan disponeras på olika sätt beroende på lägenhetsinnehavarens behov. Två utgångar till balkongen. Parkettgolv i hela lägenheten samt ljust målade väggar. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd samt bokningsbart övernattningsrum. Föreningen har 44 bilplatser fördelat på 28 garageplatser med laddbox, 10 carport och 6 parkeringsplatser. Lediga garageplatser finns (2024-03-28). Till lägenheten finns ett källarförråd. Här bor du med promenadavstånd till Uppsala centrum, Fyrishov, Fyrisån och fina strövområden i Stabbyskogen. Det är en levande stadsdel med väl fungerande kommunikationer och en blandning av bostäder, parker, affärer och restauranger. I området finns bland annat gym, förskola, kvarterstorget Mimmi Ekholms plats med mataffär, apotek, café samt mataffären Nelins. Utmärkt läge för student med gångavstånd till Ekonomikum och bekvämt cykelavstånd till stadens nationer. Passar inte visningstiden, kontakta mäklare för bokning av privatvisning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ramsjö ängsväg 13, Järlåsa, Uppsala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ramsjö ängsväg 13

Fritidshus
Järlåsa, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
1 495 000 kr
66 m²
3 rum
1 875 m² tomt

Välkommen till detta mycket välplanerade och moderna fritidshus från 2011 med öppen planlösning och standard som gör att ni kan nyttja huset året om. Huset är beläget på en stor, ostörd hörntomt och har ett sjönära läge ett stenkast från fridfulla Ramsjön där ni har tillgång till egen brygga och sandstrand via samfälligheten. Utemiljön är mycket trivsam med stora gräsytor i kombination med naturtomt. På baksidan finns en stor altan i vinkel med sol i sydvästläge. På framsidan finns en mindre altan med sol på morgon och sen kväll. Utmärkta parkeringsmöjligheter för 3-4 bilar och utmärkt förvaring i separat förråd. Huset består av en hall i öppen planlösning mot kök och vardagsrum, ett klassiskt färgsatt badrum med ljus våtrumstapet, våtrumsmatta, tvättmaskin och torktumlare samt ett luftigt vardagsrum med hög takhöjd, stort ljusinsläpp i två väderstreck och utgång till baksidans altan. Vidare finns två bra sovrum och ett stilrent kök med skåpinredning i vitt, utmärkta arbetsytor samt matplats för ca 8 personer. På Ramsjö Ängsväg finner ni en lugn och fridfull miljön med fantastisk natur och närhet till affär i Järlåsa. Järlåsa ligger en dryg halvtimme från Uppsala, Enköping och Sala. Välkommen att uppleva den härliga fastighet på plats!

Sågargatan 11C, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun

Sågargatan 11C

Lägenhet
Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
3 595 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/6
5 763 kr/mån
42 294 kr/m²

Välkommen till denna mycket luftiga och härligt ljusa gavellägenhet om 3 rok och hela 85 kvm. Bostaden har ett suveränt läge i området på tredje våningen med hiss från markplan, stort ljusinsläpp tack vare gavelfönster och ett öppet läge mot Anna Petrus park. Som pricken över i finns en fantastisk inglasad balkong om 15 kvm i ett soligt sydvästläge samt en öppen balkong om 5 kvm med morgon/förmiddagssol och ett fritt läge mot parken. Föreningen har tillgång till grannföreningens takterrass och hissen går hela vägen ner till förråd och garage. I månadsavgiften har föreningen inkluderat 100/100 Mbit bredband och tv via Telia. Lägenheten består av hall med klinkergolv och förvaring i skjutdörrsgarderob, ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkong samt ett stilrent kök med skåpinredning i vitt, bänkskiva i svart granit, vitt kakel, infällda spotlights och matplats för ca 6 personer. Vidare finns en utmärkt klädkammare/kontor, två stora sovrum med rymlig garderobsförvaring varav det ena sovrummet har utgång till den mindre balkongen samt ett klassiskt färgsatt badrum med vitkaklade väggar, mörkgrått klinkergolv, elgolvvärme samt en utmärkt tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. I Kungsängen/industristaden finns bland annat stor mataffär, flera gym, restauranger, frisör, postombud och café. Om ni längtar efter vackra promenader utmed Fyrisån så har ni Stadsparken och årummet med dess välordnade promenadstråk ett par minuter bort. City och centralstationen ligger inom smidigt gångavstånd vilket gör läget utmärkt för både pendlaren och er som vill kunna njuta av allt vad Uppsalas centrum erbjuder. Tveka inte att boka din privata visning med ansvarig mäklare!

 • Balkong
 • Hiss
Gimogatan 11C, Luthagen, Uppsala kommun

Gimogatan 11C

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
3 195 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/6
6 214 kr/mån
33 632 kr/m²

Välkommen till en ljus och trivsam samt ytterst välplanerad 4:a med en stor balkong i fint söderläge som delvis är inglasad. Lägenheten har tre sovrum varav ett riktigt rymligt med skjutgarderob gott om plats för dubbelsäng. Två av sovrummen mot den lugna innergården. Det tredje sovrummet har egen klädkammare, perfekt för tonåringen. Två badrum i stilrena färgval varav en är utrustat med dusch och den större med golvvärme, badkar, tvättmaskin samt torktumlare. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns utrymme för matlagning samt social samvaro med vännerna. Plats för avhängning vid entrén samt en skjutgarderob. I den inre hallen vid två av sovrummen finns en praktisk och mycket användbar klädkammare. Genomgående hög standard med kök och badrumsmöbler från Vedum. Vitvaror med bland annat induktionshäll, diskmaskin och inbyggnads ugn samt micro i överskåp. Parkettgolv i hela lägenheten samt målade väggar. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd samt bokningsbart övernattningsrum. Till lägenheten finns ett källarförråd. Här bor du med promenadavstånd till Uppsala centrum, Fyrishov, Fyrisån och fina strövområden i Stabbyskogen. Det är en levande stadsdel med väl fungerande kommunikationer och en blandning av bostäder, parker, affärer och restauranger. I området finns bland annat gym, förskola, kvarterstorget Mimmi Ekholms plats med mataffär, apotek, café samt mataffären Nelins. Utmärkt läge för student med gångavstånd till Ekonomikum och bekvämt cykelavstånd till stadens nationer. Passar inte visningstiden, kontakta mäklare för bokning av privatvisning!

 • Balkong
 • Hiss
Uppsala-Näs Asplunda 56, Uppsala-näs, Uppsala kommun

Uppsala-Näs Asplunda 56

Villa
Uppsala-näs, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
6 995 000 kr
185 m²
6 rum
771 m² tomt

Rymligt hus med låga driftkostnader i Uppsala-Näs Asplunda strax utanför Uppsalas stadskärna. Här bor ni med närhet till stadens centrum och i direkt anslutning till naturen. Underbar utsikt över naturskyddad dalgång från hus och tomt samt altan i bästa söderläge. Lugnt och barnvänligt område. Huset är ett 1,5-planshus med förhöjt väggliv på 185 kvm byggt 1995. Ny frånluftsvärmepump från Nibe ca 2020 och i övrigt originalskick förutom vitvaror. Fina möjligheter att själv renovera och få de ytskikt, material och färger som önskas. Huset har en modern och tilltalande planlösning med delvis öppen planlösning på entréplan. Idag med fyra väl tilltagna sovrum men kan enkelt utökas med ytterligare två genom att dela av de två stora sovrummen på övre plan. Två badrum ett på varje plan samt rymligt vardagsrum och allrum. Fiber indraget i fastigheten. Bekvämt cykelavstånd in till centrum och fina promenadstråk i närområdet kring Hågadalen, Nåsten och vattnet vid Ekoln. Goda bussförbindelser där buss 107 trafikerar varje timme cirka. För mer information eller intresse, kontakta mäklare.

Kasby Kroken 103, null, Knivsta kommun

Kasby Kroken 103

Tomt
Knivsta kommun
MOHV Uppsala
1 500 000 kr
5 223 m² tomt

Med endast 1,5 km till Lagga skola och 13 km till IKEA Uppsala finner ni en stor plan tomt på 5 223 kvm där förhandsbesked finns. Tomten har ett fint lantligt läge men ändå med närhet till Uppsala och Knivsta. Möjlighet att själva välja och påverka ert nya drömboende då tomten inte är knuten till någon specifik husleverantör. Den generösa storleken på tomt ger stor flexibilitet när det gäller storlek på hus och andra byggnader samt placering av byggnader på tomten. I området finns sex andra fastigheter med nybyggda hus och lite längre in på vägen finns ytterligare fastigheter med bostads bebyggelse. Köparen ombesörjer och bekostar avlopp och vatten samt elanslutning. Enskilt vatten och avlopp gäller då det ej finns kommunalt vatten och avlopp i området. Fiber finns draget vid vägen. Vid frågor eller funderingar tveka inte att kontakta fastighetsmäklare Johan Eriksson på MOHV 073-5371761. Det fungerar bra att både åka ut och titta själv samt boka in en tid med mäklare.

 • Plus

Visar alla 15