Mäklare Mikael Ljungberg

Mikael Ljungberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Herrhagsvägen 191, Herrhagen, Uppsala kommun

Herrhagsvägen 191

Lägenhet
Herrhagen, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
2 350 000 kr
94 m²
4 rum
6 429 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till denna härligt ljusa gavel-4:a från 2016 med egen ingång, stor, utbyggd uteplats i direkt markplan och radhuskänsla. Lägenheten består av 94 välplanerade kvm med stort ljusinsläpp och en underbar rymd tack vare 2,7 meter i takhöjd och stora fönsterytor i tre väderstreck. Inredningen är stilren med genomgående ekparkett eller klinkergolv, ljusa, moderna ytskikt och ljuddämpande paneler i kök och vardagsrum. Bostaden består av en rymlig hall och ett suveränt kök med stora arbetsytor, full maskinell utrustning och stor matplats i öppen planlösning mot det väl tilltagna vardagsrummet. Vidare finns tre bra sovrum med garderobsförvaring och ett klassiskt inrett badrum med grått klinkergolv, vitkaklade väggar, tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i ett flertal garderober, en rymlig klädkammare samt separat förråd på gården. Föreningen har tidigare beviljat ombyggnation av klädkammare till wc, en möjlighet för er som önskar två toaletter. Här bor ni i en omtyckt HSB-förening ett stenkast från Stenhagens moderna centrum där ni finner bland annat Ica-maxi, olika restauranger, ett flertal affärer, apotek, Systembolaget och vårdcentral. Herrhagen/Stenhagen är ett barnrikt område med en suverän kombination av närhet till fin natur, långa promenadstråk och samtidigt med cykelavstånd till city . Busshållplats med täta avgångar finns precis utanför porten. Välkommen hem till Herrhagsvägen!

  • Uteplats
  • Hiss
Norbyvägen 69A, Sommarro, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Norbyvägen 69A, Sommarro, Uppsala kommun, bild 2
Norbyvägen 69A, Sommarro, Uppsala kommun, bild 3

Norbyvägen 69A

Lägenhet
Sommarro, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
2 695 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
3 909 kr/mån
36 918 kr/m²

I attraktiva och stadsnära Sommarro saluförs nu denna luftiga 40-talslägenhet med uteplats i markplan mot lugn och ostörd innergård. Den västvända uteplatsen har en egen grind till den lummiga innergården vilket ger smidig tillgång till denna rofyllda miljö. Här bor ni i ett svårslaget läge med Stadsskogen som granne och utmärkta kommunikationer till city. Lägenheten har genomgående ekparkett eller klinkergolv, nymålade vita väggar och foder, hög takhöjd, luftiga rum och tidstypiska detaljer såsom vackra fönsterbrädor i sten. Planlösningen består av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, två stora sovrum varav en med garderobsförvaring samt ett modernt och funktionellt kök från 2015 med vita skåpsluckor, svart bänkskiva, induktionshäll, diskmaskin, induktionsäll, ugn, mikro, kyl/frys samt matplats för 4-6 personer. Vidare finns ett klassiskt färgsatt badrum med vitkaklade väggar, grått klinkergolv, badkar, handfat, spegelskåp, wc, handukstork och tvättmaskin samt ett stort vardagsrum med utgång till uteplatsen. Stabil bostadsrättsförening med låg belåning, ett flertal större renoveringar utförda och installerade solceller. I direkt närhet till bostaden hittar du bland annat en sushirestaurang, pizzeria, blomsterbutik och frisör. En kort promenad bort hittas Västertog där bland annat matbutiker, apotek, bibliotek, tandläkare och vårdcentral finns. På ca 10 minuter med cykel tar du dig in till centrum som erbjuder allt du kan tänka dig, och i närheten av bostaden finns en busshållplats med goda bussförbindelser. Stadsskogen ligger alldeles i närheten och erbjuder flera utegym, grillplats och fina elljusspår. Flera skolor, från förskola och ända upp till årsklass 9, finns också i området. Välkommen hem till Norbyvägen 69A!

  • Premium
  • Uteplats
Ramsjö ängsväg 13, Järlåsa, Uppsala kommun

Ramsjö ängsväg 13

Fritidshus
Järlåsa, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
1 650 000 kr
66 m²
3 rum
1 875 m² tomt

Välkommen till detta mycket välplanerade och moderna fritidshus från 2011 med öppen planlösning och standard som gör att ni kan nyttja huset året om. Huset är beläget på en stor, ostörd hörntomt och har ett sjönära läge ett stenkast från fridfulla Ramsjön där ni har tillgång till egen brygga och sandstrand via samfälligheten. Utemiljön är mycket trivsam med stora gräsytor i kombination med naturtomt. På baksidan finns en stor altan i vinkel med sol i sydvästläge. På framsidan finns en mindre altan med sol på morgon och sen kväll. Utmärkta parkeringsmöjligheter för 3-4 bilar och utmärkt förvaring i separat förråd. Huset består av en hall i öppen planlösning mot kök och vardagsrum, ett klassiskt färgsatt badrum med ljus våtrumstapet, våtrumsmatta, tvättmaskin och torktumlare samt ett luftigt vardagsrum med hög takhöjd, stort ljusinsläpp i två väderstreck och utgång till baksidans altan. Vidare finns två bra sovrum och ett stilrent kök med skåpinredning i vitt, utmärkta arbetsytor samt matplats för ca 8 personer. På Ramsjö Ängsväg finner ni en lugn och fridfull miljön med fantastisk natur och närhet till affär i Järlåsa. Järlåsa ligger en dryg halvtimme från Uppsala, Enköping och Sala. Välkommen att uppleva den härliga fastighet på plats!

Torbjörnsgatan 1B, Tunabackar/Svartbäcken, Uppsala kommun

Torbjörnsgatan 1B

Lägenhet
Tunabackar/Svartbäcken, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
2 795 000 kr
75,8 m²
3 rum
vån 2/2
3 930 kr/mån
36 873 kr/m²

Välkommen till denna härliga ljusa och mycket kompletta gavel-3:a belägen i omtyckta Tunabackar/Svartbäcken. Lägenheten har ett renoverat kök, fungerande öppen spis, vacker fiskbensparkett och en härlig rymd. Planlösningen består av en rymlig hall i vinkel med utmärkta förvaringsutrymmen, ett stilrent renoverat kök från 2013/2014 i klassiskt färgsättning med vit skåpinredning och utgång till lugnt belägen balkong med eftermiddags- och kvällssol samt två bra sovrum i varierande storlekar. Vidare finns ett helkaklat badrum med vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv samt ett underbart vardagsrum i gavelläge med fönster i två väderstreck och fungerade öppen spis. Låg belånad bostadsrättsförening med rymlig bastu/relax och en skyddad innergård, perfekt för lata sommardagar på gräsmattan. Utmärkt förrådsförvaring i två tillhörande förråd varav vindsförrådet har närmare 17 kvm golvyta. Tunabackar/Svartbäcken är en stadsnära och lummig del av Uppsala med kort avstånd till E4:an. På Torbjörns Torg finns ICA-butik, blombutik, konditori samt tobak- och spelbutik mm. Här finns även restaurangerna Tuna kök och bar samt Grill House. I området hittas en vårdcentral, apotek, ett flertal restauranger, caféer, parker och promenadstråk. Några minuter bort finns Röboskogen med fina motionsspår och naturlekplats. Följer ni motionsspåren kommer ni vidare till Gamla Uppsala högar. Inom kort gångavstånd finns Fyrishov med sporthall, simhall och äventyrsbad. I närområdet finns flera förskolor, Domarringens skola (åk F-5) och Tunabergsskolan (åk 6-9) samt Uppsala Musikklasser (åk 3-9) vid Seminariet. Tveka inte att boka din privata visning med ansvarig mäklare!

  • Balkong
Sågargatan 11C, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun

Sågargatan 11C

Lägenhet
Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
3 595 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/6
5 763 kr/mån
42 294 kr/m²

Välkommen till denna mycket luftiga och härligt ljusa gavellägenhet om 3 rok och hela 85 kvm. Bostaden har ett suveränt läge i området på tredje våningen med hiss från markplan, stort ljusinsläpp tack vare gavelfönster och ett öppet läge mot Anna Petrus park. Som pricken över i finns en fantastisk inglasad balkong om 15 kvm i ett soligt sydvästläge samt en öppen balkong om 5 kvm med morgon/förmiddagssol och ett fritt läge mot parken. Föreningen har tillgång till grannföreningens takterrass och hissen går hela vägen ner till förråd och garage. I månadsavgiften har föreningen inkluderat 100/100 Mbit bredband och tv via Telia. Lägenheten består av hall med klinkergolv och förvaring i skjutdörrsgarderob, ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkong samt ett stilrent kök med skåpinredning i vitt, bänkskiva i svart granit, vitt kakel, infällda spotlights och matplats för ca 6 personer. Vidare finns en utmärkt klädkammare/kontor, två stora sovrum med rymlig garderobsförvaring varav det ena sovrummet har utgång till den mindre balkongen samt ett klassiskt färgsatt badrum med vitkaklade väggar, mörkgrått klinkergolv, elgolvvärme samt en utmärkt tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. I Kungsängen/industristaden finns bland annat stor mataffär, flera gym, restauranger, frisör, postombud och café. Om ni längtar efter vackra promenader utmed Fyrisån så har ni Stadsparken och årummet med dess välordnade promenadstråk ett par minuter bort. City och centralstationen ligger inom smidigt gångavstånd vilket gör läget utmärkt för både pendlaren och er som vill kunna njuta av allt vad Uppsalas centrum erbjuder. Tveka inte att boka din privata visning med ansvarig mäklare!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5