Mäklare Mikael Ljungberg

Mikael Ljungberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stengrundsvägen 5, Björklinge, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 13:15

Stengrundsvägen 5

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
4 495 000 kr
185 + 125 m²
2 495 m² tomt

Några få minuter från Björklinge, ett stenkast från Långsjön, ligger denna möjligheternas fastighet med en rymlig villa om 185 kvm boarea och 125 kvm biarea. Här bor ni i en lugn och lantlig miljö med två badbryggor (Jolle ingår i köpet) inom samfälligheten och kort avstånd till Björklinge samhälle och all service som det erbjuder. Läget är även utmärkt för pendlaren med ett par minuters bilväg till E4:ans påfart. Huset byggdes 2016 och kompletterades med solceller 2019. Källaren har en separat ingång vilket ger goda möjligheter att skapa en lägenhet för uthyrning med trinettkök och badrum då v/a är redan förberett. Den väl tilltagna tomten har bokstavligen skogen som granne och består av både trädgårds- och naturmiljö. Här finns ett flertal bilplatser på uppfarten, separat kallförråd och gott om utrymme i stort dubbelgarage. Fastigheten är redan förberedd med dragen v/a och elledning till möjligt Attefallshus. Husets inredning är genomgående modern med ljusa materialval och interiören präglas av en härlig rymd i bostadens sociala delar samt stort ljusinsläpp. Entréplan består av hall med funktionellt laminatgolv, två väl tilltagna sovrum, ett badrum i klassisk färgsättning samt ett luftigt och ljust kök med vit skåpinredning, en stor köksö med utmärkta förvaringsmöjligheter samt plats för stora sällskap vid middagsbordet. Intill köket finns en grovingång och ett fantastiskt vardagsrum med stora fönsterytor, hög takhöjd tack vare ryggåstak, braskamin samt utgång till stor altan i fridfullt läge. Övervåningen består av två rymliga sovrum, ett luftigt allrum med ljusinsläpp via stora takfönster, klädkammare/förråd samt separat wc. Källaren är i dagsläget oinredd med gjutet betonggolv med golvvärme och väggar i Lecasten. I källaren finns ett flertal möjliga rum och förvaringsutrymmen, tvättstuga, pannrum och rum förberett med vatten och avlopp vilket kan bli badrum i framtiden. Som boende på Stengrundsvägen blir ni medlemmar i Kambo bad- och båtförening med tillgång till två badplatser vid Långsjön varav en med båtplats. Långsjön är mycket populär såväl sommar som vinter då sommaren erbjuder en mycket fin badplats med egen kiosk, toaletter och badbrygga. Om vintern tillåter så plogas en fin bana för långfärdsskridskor och även vinterbad erbjuds. Till samhället Björklinge tar ni er med både bil och cykel och här finns matbutik, ATG- och postombud, distriktssköterska, BVC, frisörer och restauranger samt flertalet förskolor och två grundskolor (Åk. F-5 samt Åk. 6-9). Björklinge erbjuder dessutom ett rikt föreningsliv med flera idrottsklubbar bl.a. SK Iron med ishockey, tennis och fotbollsverksamhet, BBK med innebandy och BSOK med skidåkning och löpning. Med närhet till E4:ans påfart erbjuds här även ett utmärkt pendlarläget där ni tar er till t.ex. Gränbystaden på ca 20 minuter. Närmsta busshållplats ligger drygt tio minuters promenad från bostaden och härifrån avgår UL:s linje 103.

  • Plus
Vretgränd 19, Centrum, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:00
Vretgränd 19, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Vretgränd 19, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Vretgränd 19

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
3 395 000 kr
80,5 m²
4 rum
vån 2/5
4 740 kr/mån
42 174 kr/m²

Nu saluförs bostaden för er som söker ett behagligt liv mitt i city med närhet till bland annat resecentrum, shopping, restauranger, stadspuls och vackra promenader utmed Fyrisån och stadsparken! Denna kvadratsmarta 4:a är i fint skick och har ett centralt, insynsskyddat och lugnt läge med inglasad balkong mot innergården och hiss från en halv trappa. Via källaren kan hissen nås utan att gå upp en halv trappa, utmärkt för barnvagn och liknande. Lägenheten består av en rymlig och funktionell hall med slitstarkt stengolv och garderobsförvaring, ett luftigt vardagsrum med utgång till bostadens balkong samt ett stilrent renoverat kök från 2016 med vita skåpluckor, bänkskiva i svart laminat, infälld belysning och matplats för 4-6 personer. Vidare finns tre bra sovrum i varierande storlekar, separat wc och ett klassiskt färgsatt badrum med turkost klinkergolv, vitkaklade väggar, duschplats, wc, handfat och spegelskåp. Utöver rymlig garderobsförvaring i lägenheten så finns ett källarförråd om ca 4 kvm samt matkällare. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och ett stort antal renoveringar utförda under årens lopp. Här bor ni med en grön och skyddad innergård samt ett suveränt pendlarläge mitt i city. Välkommen hem till Vretgränd!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Reykjaviksgatan 63, Ekeby/Flogsta, Uppsala kommun

Reykjaviksgatan 63

Radhus
Ekeby/Flogsta, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
4 995 000 kr
104 + 66 m²
6 rum
166 m² tomt

I attraktiva och barnrika Flogsta/Ekeby saluförs nu äntligen ett av områdets omåttligt populära radhus. Denna effektivt planerade och energisnåla bostad består av 6 rok och hela 170 kvm disponibel yta med källaren inräknad. Huset är i mycket gott skick med slipade golv i entréplan och på övervåning, nytt laminatgolv i källaren samt genomgående nymålad interiör, allt utfört av fackmän. Utöver ytskikt så har ett flertal större renoveringar genomförts under åren, bland annat köksrenovering och renovering av våtrum på övervåning 2012, badrum i entréplan 2021 samt nytt fläktsystem 2011. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge och samtidigt med bekvämt cykelavstånd till city. På tomtens framsida finns en altan med eftermiddags- och kvällssol och näst intill oändlig grönska med plommonträd, äppelträd, bärbuskar och prydnadsbuskar. På baksidan finns en plattlagd uteplats med morgonsol samt trädgård i ett skyddat läge. Till huset hör parkeringsplats med motorvärmare i garagelänga. Entréplan består av hall med funktionellt klinkergolv, ett nyrenoverat badrum från Ekebybruk i klassisk färgsättning samt ett ljust och trivsamt vardagsrum med utgång till husets baksida. I vardagsrummet kan enkelt ett sovrum skapas enligt originalplanlösning för den större familjen. Vidare finns ett påkostat Claessonskök med ljust, mönstrat klinkergolv, enhetligt lagt med hallgolv, rymlig skåpinredning i vitt och björk, påkostad bänkskiva i vit komposit, utmärkta arbetsytor samt matplats för 4-6 personer. Övervåningen består av hall, tre bra sovrum i varierande storlekar samt ett renoverat badrum med våtrumsmatta, våtrumstapet och duschplats. Källaren består av två rejäla sovrum, tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk samt separat rum/förvaring. Vidare finns två förråd vilket skapar utmärka förvaringsmöjligheter. Flogsta/Ekeby är ett attraktivt och barnrikt område beläget endast några få minuter från city. Inom några minuter från bostaden finns flera förskolor, grundskola, apotek, vårdcentral och matbutik. Läget är svårslaget med täta bussförbindelser och cykelvägar till city samt med den vackra naturen i Hågadalen som granne. Välkommen hem till Reykjaviksgatan!

Dragarbrunnsgatan 58, Centrum, Uppsala kommun

Dragarbrunnsgatan 58

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
3 895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/6
3 449 kr/mån
48 688 kr/m²

Nu saluförs bostaden för er som söker ett behagligt liv mitt i city med närhet till bland annat resecentrum, shopping, restauranger, stadspuls och vackra promenader utmed Fyrisån och stadsparken! Denna ytterst välplanerade och smakfullt renoverade 3:a om 80 kvm har ett suveränt läge i slutet av loftgången, på våning 3 i byggnad med hiss från markplan. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, klinkergolv vid entré, parkettgolv i övrigt och en väl tilltagen, inglasad balkong i sydvästläge vilket ger ett extra rum stora delar av året. Lägenheten består av en ljus hall med funktionellt klinkergolv vid entré och ekparkett i övrigt, två bra sovrum med utmärkt garderobsförvaring samt ett påkostat Sentens-kök från 2010 med infällda spotligts i tak, vit skåpinredning, bänkskiva i granit och matplats i öppen planlösning mot vardagsrum. Från det luftiga vardagsrummet har ni utgång till bostadens inglasade balkong och intill hallen finns ett stort badrum från 2008 med infällda spotlights i tak, vitkaklade väggar, grått klinkergolv, golvvärme, separat dusch, bubbelbadkar, handdukstork och badrumsinredning i svart. Förvaringsmöjligheter i ena sovrummets stora skjutdörrsgarderob, enskild garderob i sovrum vid hall samt förråd om ca 4,5 kvm. Välskött bostadsrättsförening med nyinstallerade solceller och bredband 250/100 inkluderat i månadsavgiften. Föreningen har en stor, privat innergård med fin lekplats och utmärkta gräsytor, perfekt för lata sommardagar. Välkommen hem till Dragarbrunnsgatan 58!

  • Balkong
  • Hiss
Vretgränd 12A, Centrum, Uppsala kommun

Vretgränd 12A

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
MOHV Uppsala
3 695 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3/3
4 717 kr/mån
37 704 kr/m²

Tillfälle för er som som söker ett behagligt liv mitt i city! I denna unika etagelägenhet bor ni med direkt närhet till allt vad centrala Uppsala erbjuder i form av shopping, restauranger och stadspuls. Om ni är sugna på fika eller morgonbröd så har ni Centralkonditoriet och Ica direkt utanför föreningens grind på Vretgränd. Resecentrum ligger precis intill bostaden och ett par minuters promenad bort finns Fyrisån med dess vackra omgivning och den grönskande Stadsparken, en perfekt miljö för varma sommardagar. Installerade 3-glas fönster ger en behaglig ljudmiljö trots det centrala läget. Lägenhetens entréplan består av hall med funktionellt klinkergolv, separat wc med vitmålade väggar och två bra sovrum med garderobsförvaring. Det övre planet består av ett luftigt och öppet vardagsrum, ett funktionellt arbetskök med skåpluckor i ek, bänkskiva i laminat och rejäla arbetsytor samt ett stort sovrum med utgång till bostadens balkong. Vidare finns en inre hall med klädkammare och ett badrum med vitkaklade väggar, grått klinkergolv, wc, dusch med duschvägg i klarglas, kommod och spegelskåp. HSB brf Sjuan är en stabil bostadsrättsförening med ett svårslaget läge i city. Föreningen har en ostörd, privat innergård. Välkommen hem till Vretgränd 12A!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5