Larmvägen 2D

Täby Kyrkby, Täby kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
46,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2003
Förening
BRF Stilgjutaren
Om föreningen
Avgift
3 346 kr/mån
Driftkostnad
14 604 kr/år
Pris/m²
48 387 kr/m²

Med stor terrass i rakt söderläge med många soltimmar finns här en perfekt planerad 2:a med egen ingång och radhuskänsla! Kök och vardagsrum i öppen planlösning, rymligt sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter, badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt egen parkeringsplats i anslutning till bostaden. Bredband och P-plats ingår i avgiften! Närhet till goda kommunikationer i form av roslagsbana (snabb-tåg till stan på ca 17 min) samt bussar, mataffär, café, restauranger, skolor/förskolor, vårdcentral, promenadstråk och naturnära platser.

Föreningen är stabil med lån per kvadrat som uppgår till ca 7928 kr vilket anses vara bra (allt mellan 5-10 000 kr anses bra). Föreningen har en belåningsgrad på 37% och föreningen har cirka 1,7 miljoner i kassa. Föreningen består av 24 bostäder så kassan är välrustad.

På promenadavstånd når man Kyrkbyns Centrum som erbjuder en större ICA-butik, restaurang, bageri, vårdcentral, tandläkare, apotek och mycket mer. På vägen ner mot Vallentunasjön ligger Skänkstugan, en restaurang i naturskön omgivning med historiska anor.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Täby

Kontakta mäklaren

Sebastian Eriksson

Svenska Mäklarhuset Täby
Mäklare Sebastian Eriksson, Svenska Mäklarhuset Täby
0739-402 400