Mäklare Sebastian Eriksson

Sebastian Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegvägen 47, Solgårdsgärde, Vallentuna kommun
  • Budgivning pågår

Tegvägen 47

Villa
Solgårdsgärde, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
3 795 000 kr
99 m²
4 rum
106 m² tomt

I ett av områdets bästa lägen finns detta friköpta radhus med fin standard! I lugnt, lummigt och barnvänligt område erbjuds här ett fint radhus med altan på både fram- och baksida. Baksidan har även inhängnad gräsplätt. Bostaden är perfekt planerad med renoverat kök, helkaklat badrum, rymligt vardagsrum och välkomnande hall på entréplan. Övre plan består av tre bra sovrum samt två klädkammare. Även på övre plan finns ett helkaklat badrum. Från övre plan når man även vinden där ytterligare förvaringsmöjligheter finns. Samtliga element är utbytta ca 2017-2018 förutom det i badrummet på övre plan. Carport i länga med förråd finns och ingår. Området är omtyckt, lugnt och grönt. Här bor man med närhet till b.la. buss, tåg, förskola, skola, natur m.m.!

Kårsta-Gillberga 27, Kårsta, Vallentuna kommun
Kårsta-Gillberga 27, Kårsta, Vallentuna kommun, bild 2
Kårsta-Gillberga 27, Kårsta, Vallentuna kommun, bild 3

Kårsta-Gillberga 27

Villa
Kårsta, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
4 695 000 kr
4 rum
2 315 m² tomt

Färdigbyggd nyproducerad familjevilla med dubbelgarage om 60 kvm med harmonisk utsikt över åkrar och skogsmark. Fastigheten har stort tomt och villan är 129 kvm med 3 rymliga sovrum samt öppna och sociala umgängesytor. Övervåningen är inredningsbar och totalytan blir då ca 197 kvm, trappa till övervåning, fönster, underlagsgolv, förberedelser för VVS, el och data samt takkupa finns redan. Entréplan består av tre rymliga sovrum varav master med walk-in-closet, badrum, separat tvättstuga och sociala ytor mellan kök och vardagsrum på cirka 50 kvm med ett fantastiskt ljusinsläpp. Dubbelgaraget har gjuten isolerad platta så här är möjligheterna goda att använda ytan som mer än garage. Här bor man i eget och lugnt område med cirka 3 km till Roslagsbana som b.la. trafikerar till Vallentuna station på ca 21 min och till Stockholm Östra på ca 51 minuter. Vattenburen värme kopplat till ny frånluftsvärmepump från Nibe. Välkomna till ett nytt och bekymmerslöst boende i lugnt och fint område med låg drift, dessutom är man befriad från att betala fastighetsskatt första 15 åren. Visningar sker kontinuerligt så välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Premium
Larmvägen 2D, Täby Kyrkby, Täby kommun

Larmvägen 2D

Lägenhet
Täby Kyrkby, Täby kommun
Svenska Mäklarhuset Täby
2 275 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 680 kr/mån
48 925 kr/m²

Med underbar uteplats i söderläge med sol från morgon till kväll! Perfekt planerad 2:a med radhuskänsla. Integrerat kök med vardagsrum vilket erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Rymligt sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter, fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här bor man med egen parkeringsplats i anslutning till bostaden. Bredband och P-plats ingår i avgiften! Närhet till goda kommunikationer i form av roslagsbana (snabb-tåg till stan på ca 17 min) samt bussar, mataffär, café, restauranger, skolor/förskolor, vårdcentral, promenadstråk och naturnära platser. Föreningen är stabil med lån per kvadrat som uppgår till ca 7928 kr vilket anses vara bra (allt mellan 5-10 000 kr anses bra). Föreningen har en belåningsgrad på 37% och föreningen har cirka 1,7 miljoner i kassa. Föreningen består av 24 bostäder så kassan är välrustad. På promenadavstånd når man Kyrkbyns Centrum som erbjuder en större ICA-butik, restaurang, bageri, vårdcentral, tandläkare, apotek och mycket mer. På vägen ner mot Vallentunasjön ligger Skänkstugan, en restaurang i naturskön omgivning med historiska anor.

  • Plus
  • Uteplats
Fritzbergsvägen 9, Bällstalund, Vallentuna kommun

Fritzbergsvägen 9

Lägenhet
Bällstalund, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
1 625 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
4 575 kr/mån
47 794 kr/m²

Toppfin & perfekt planerad 1:a med rymlig balkong mot föreningens lugna & lummiga baksida. Balkongen är i västerläge och får härlig eftermiddagssol. Lättmöblerat allrum med fint ljusinsläpp i insynsskyddat läge. Integrerat kök med plats för matbord och smakfullt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och vädringsfönster. Parkeringsplats finns och ingår i avgiften. Här bor man perfekt i lugnt och populärt bostadsområde nära livsmedelsbutik, buss, roslagsbana (trafikerar till Stockholm Östra på ca 25 min), natur m.m. Arninge köpkvarter finns på ca 10 minuter bilresa och Täby Centrum på cirka 15 minuter. Förråd finns och hör till bostaden. Bostaden ligger bekvämt i entréplan från huvudingång och tack vare sutterängplan så är bostaden 1 tr upp från baksida, där bostaden med fönster och balkong vetter mot. Visningarna börjar närma sig så välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4