Svenska Mäklarhuset Vallentuna

Svenska Mäklarhuset Vallentuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tallåsvägen 242, Kragstalund, Vallentuna kommun
Tallåsvägen 242, Kragstalund, Vallentuna kommun, bild 2
Tallåsvägen 242, Kragstalund, Vallentuna kommun, bild 3

Tallåsvägen 242

Lägenhet
Kragstalund, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
1 975 000 kr
56,7 m²
2 rum
vån 2/2
4 438 kr/mån
34 832 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en mycket trevlig tvåa i naturnära och lugna Kragstalund med stor balkong i sydvästläge. Det moderna badrummet renoverades 2018 med stilrena materialval. Bostaden erbjuder optimal planlösning med en rymlig och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Här får vi ta del av ett socialt vardagsrum i öppen planlösning mot kök av märket Marbodal med utgång till balkong. Ett väl tilltaget sovrum med bra förvaring i garderobslänga. Parkettgolv, nya golvlister och ytskikten har renoverats av nuvarande ägare. Här bor man i direkt anslutning till Roslagsbanan, ICA-Kragsta, restaurang och med knappa 5 minuters bilfärd till Vallentuna Centrum med dess breda utbud. Bostaden ingår i den ekonomiskt stabila föreningen BRF Tallbacken som nyligen målat om fasaden i hela området. Stort förråd ingår i avgiften och är beläget en trappa upp från bostaden. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 076-6976586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

  • Premium
  • Balkong
Rosendalsslingan 10, Rosendal, Vallentuna kommun
Rosendalsslingan 10, Rosendal, Vallentuna kommun, bild 2
Rosendalsslingan 10, Rosendal, Vallentuna kommun, bild 3

Rosendalsslingan 10

Villa
Rosendal, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
6 175 000 kr
182 + 64 m²
8 rum
802 m² tomt

Nu saluförs denna suterrängvilla med källare om totalt 246 kvm i trevliga Rosendal! Ett hus som genomgått omfattande renoveringar under årens gång i form av fönsterbyte, bergvärme, takrenovering, badrum med mera. För detaljerad renoverings-/underhållslista läs under fliken övrigt. Här finns potential att skapa sitt eget drömboende, huset har delvis renoveringsbehov i form av ytskikt. + Bergvärme med lågförbrukning! + Bytt till treglasfönster! + Fiber indraget i huset! Huset präglas av stora öppna ytor och väl tilltagna rum. Idag finns totalt fem sovrum varav ett används som hobbyrum. Ett läckert vardagsrum med en otrolig rymd med vackert ljusinsläpp och mysig braskamin. Från vardagsrummet tar man sig ut på den stora balkongen med utsikt över den grönskande tomten. Badrummet på övre plan renoverades stilrent 2012. Köket är modernt och renoverades 2007, maskinparken har även bytts ut under årens gång. Sutterängplan erbjuder idag tre sovrum, gillestuga/vardagsrum, tvättstuga, duschrum med bastu, wc, motionsrum, pannrum samt en stor klädkammare för bra förvaring. Här finns två utgångar till bostadens grönskande baksida där solen lyser stora delar av dagen. Till bostaden hör även garage som även erbjuder bra förvaringsmöjligheter, även parkering på asfalterad uppfart. Villan är energieffektiv i energiklass C i kombination med bergvärme och ny värmepump från 2020. Årsförbrukningen 2023 var 14072 kWh. Ett hus för den stora familjen, egenföretagaren eller för dig som bara uppskattar stora ytor. Fiber finns installerat. Huset måste upplevas på plats! I det trevliga och barnvänliga området Rosendal bor man med närhet till Vallentuna centrum och dess breda utbud. Området är i huvudsak bebyggt med villor och kedjehus i en härlig naturvänlig miljö nära både kommunikationer, service och förskolor. Nära anslutning till bussar som tar dig till bl.a. Vallentuna Centrum, Upplands Väsby, Arninge och Kista. Fler bilder finns på nedre plan, kontakta mäklaren för att ta del av dessa. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 076-697 65 86 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

  • Premium
Kårsta-Gillberga 27, Kårsta, Vallentuna kommun
Kårsta-Gillberga 27, Kårsta, Vallentuna kommun, bild 2
Kårsta-Gillberga 27, Kårsta, Vallentuna kommun, bild 3

Kårsta-Gillberga 27

Villa
Kårsta, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
4 695 000 kr
129 + 68 m²
4 rum
2 315 m² tomt

Färdigbyggd nyproducerad familjevilla med dubbelgarage om 60 kvm med harmonisk utsikt över åkrar och skogsmark. Fastigheten har stort tomt och villan är 129 kvm med 3 rymliga sovrum samt öppna och sociala umgängesytor. Övervåningen är inredningsbar och totalytan blir då ca 197 kvm, trappa till övervåning, fönster, underlagsgolv, förberedelser för VVS, el och data samt takkupa finns redan. Entréplan består av tre rymliga sovrum varav master med walk-in-closet, badrum, separat tvättstuga och sociala ytor mellan kök och vardagsrum på cirka 50 kvm med ett fantastiskt ljusinsläpp. Dubbelgaraget har gjuten isolerad platta så här är möjligheterna goda att använda ytan som mer än garage. Här bor man i eget och lugnt område med cirka 3 km till Roslagsbana som b.la. trafikerar till Vallentuna station på ca 21 min och till Stockholm Östra på ca 51 minuter. Vattenburen värme kopplat till ny frånluftsvärmepump från Nibe. Välkomna till ett nytt och bekymmerslöst boende i lugnt och fint område med låg drift, dessutom är man befriad från att betala fastighetsskatt första 15 åren. Visningar sker kontinuerligt så välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Premium
Fritzbergsvägen 9, Bällstalund, Vallentuna kommun

Fritzbergsvägen 9

Lägenhet
Bällstalund, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
1 625 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
4 575 kr/mån
47 794 kr/m²

Toppfin & perfekt planerad 1:a med rymlig balkong mot föreningens lugna & lummiga baksida. Balkongen är i västerläge och får härlig eftermiddagssol. Lättmöblerat allrum med fint ljusinsläpp i insynsskyddat läge. Integrerat kök med plats för matbord och smakfullt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och vädringsfönster. Parkeringsplats finns och ingår i avgiften. Här bor man perfekt i lugnt och populärt bostadsområde nära livsmedelsbutik, buss, roslagsbana (trafikerar till Stockholm Östra på ca 25 min), natur m.m. Arninge köpkvarter finns på ca 10 minuter bilresa och Täby Centrum på cirka 15 minuter. Förråd finns och hör till bostaden. Bostaden ligger bekvämt i entréplan från huvudingång och tack vare sutterängplan så är bostaden 1 tr upp från baksida, där bostaden med fönster och balkong vetter mot. Visningarna börjar närma sig så välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4