Svenska Mäklarhuset Vallentuna

Svenska Mäklarhuset Vallentuna

Mäklare

Musseronvägen 4, Bällstaberg, Vallentuna kommun
  • Sön 12 feb kl 12:00

Musseronvägen 4

Villa
Bällstaberg, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna

6 495 000 kr

134 m²

5 rum

652 m² tomt

På stor och plan tomt i helt insynsskyddat och soligt söderläge finns denna perfekt planerade familjevilla med 4 sovrum i populära Bällstaberg! Carport med elbilsladdare vid huset och anslutande förråd på framsida med huvud- och grov entré. Baksidan är fantastisk bestående av stor altan med utgång från vardagsrum. Altanen har tak och plats för rejäla sittgrupper. Gräsmattan har gott om plats för hopp och lek. Interiört är huset mycket fint med nyrenoverat kök som delvis öppnats upp vilket har skapat luftigare sällskapsytor. Även badrum är fina och har fått sig en uppdatering. Entréplan består av hall och separat tvättstuga i anslutning. I tvättstuga finns även groventré till carporten. Vidare erbjuds vardagsrum med braskamin som sprider värme och ökar mysfaktorn. I ytan som ansluter vardagsrum till kök finns plats för stort matbord för flera middagsgäster. Duschrum/WC på entréplan har golvvärme och är smakfullt inrett. Övre plan består av 4 rymliga sovrum med inbyggda garderober i 3 av dom och plats för lösa garderober till det fjärde. Övre plan har även det ett smakfullt inrett badrum med skön golvvärme och badkar med dusch. Här uppe finns dessutom en rymlig klädkammare, en ny luftvärmepump och tillgång till vinden. Området Bällstaberg är ett mycket lugnt och populärt bostadsområde med lekplatser. Här bor man nära förskola, skola, kommunikationer i form av Roslagsbanan som tar ca 25 min till Stockholm Östra, bussar (bl.a. direktbuss till Humlegården), livsmedelsbutik, natur, padel, CrossFit Boxen m.m. Besiktningsprotokoll kommer 7 februari. Visningarna närmar sig så välkommen att anmäla er med ert intresse redan nu.

  • Plus
Stångberga, Stångberga, Vallentuna kommun

Stångberga

Tomt
Stångberga, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna

1 500 000 kr

3 000 m² tomt

Här finns möjligheten att förverkliga dina husdrömmar och skapa ert drömboende på denna plana och lättbyggda tomt om 3000 kvm med sol hela dagen i vackra omgivningar. Tomten är inte knuten till någon husleverantör så ni kan fritt välja för att bygga ert drömhem. Förhandsbesked för enbostadshus finns. Möjlighet för den hästintresserade att bygga mindre stall. Kontakta mäklaren för mer information samt visning. Det går självfallet bra att åka ut på tomten och titta själv.

Sörgården 139, 1 tr, Sörgården, Vallentuna kommun

Sörgården 139, 1 tr

Lägenhet
Sörgården, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna

2 195 000 kr

79,5 m²

3 rum

5 207 kr/mån

27 610 kr/m²

Genomgående renoverad gavel 3:a med stor balkong i soligt västerläge i populära Sörgården. Här är allt omsorgsfullt renoverat med stilsäkra materialval från 2016 och badrum stambytta 2020. Planlösningen är mycket välplanerad där man b.la. får två rymliga sovrum, gäst-wc och goda förvaringsmöjligheter. Ytskikten är genomgående fina med vitmålade väggar och tak samt 14 mm ekparkettsgolv. Stort förråd finns även att tillgå i byggnadens källare. Slipp kostnader för renovering, bostaden är inflyttningsklar! +Genomgående renoverad 2016! +Slipp renoveringarna, inflyttningsklar! +Ekparkettgolv (14mm) i hela lägenheten! +Närhet till kommunikationer! +Balkong i soligt västerläge! +Stambytt badrum och gäst-WC 2020! Här bor du endast ett stenkast från Vallentuna Centrum, kommunikationer, kvarnbadet och härliga promenadstråk intill Vallentuna sjön. Kantarellen är närmsta förskola och med bara några minuters gångavstånd ligger Rosendalsskolan (F-9). Bostaden ingår i den ekonomiskt stabila föreningen BRF Sörgården med låg belåningsgrad. Föreningens lån är bundna och kommer inte att läggas om i närtid. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]

  • Balkong
Hagavägen 2, Ormsta, Vallentuna kommun

Hagavägen 2

Villa
Ormsta, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna

6 250 000 kr

158 m²

6 rum

931 m² tomt

Varmt välkomna till denna familjevilla med plan trädgårdstomt i söderläge i suveränt läge med närhet till Vallentuna C, förskola, skola, buss, tåg och natur. Här erbjuds fyra bra sovrum, 2 badrum, tvättstuga, stort allrum, vardagsrum samt rymligt kök. Till fastigheten finns även två st separata uthyrningsdelar beläget i tidigare garage & kallförråd.

Visar alla 4