Mäklare Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Om mig

Vid valet av mig som mäklare får du en engagerad, lyhörd och oerhört driven mäklare som brinner för att hjälpa sina kunder och leverera högsta kvalitét samt slå ett och annat föreningsrekord såklart! Målet med mina affärer är alltid att göra mina kunder nöjda, eftersom detta skapar ringar på vattnet. Går du i säljtankar, letar bostad eller är i behov av en kostnadsfri värdering? Tveka då inte på att höra av dig så ska vi se till att skapa det bästa möjliga upplägget för dig och din bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sörgården 126, Sörgården, Vallentuna kommun

Sörgården 126

Lägenhet
Sörgården, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
2 195 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 016 kr/mån
27 610 kr/m²

Varmt välkommen till en suverän trea i populära Sörgården! Bostaden erbjuder utmärkt planlösning med goda förvaringsmöjligheter. Här får vi ta del av ett nyrenoverat kök med exlusiva materialval, ett stort socialt vardagsrum, samt två väl tilltagna sovrum. Stambytt och helt nyrenoverat badrum (2020-2021) med egen tvättmaskin samt en nyrenoverad gäst WC. Här bor du endast ett stenkast från Vallentuna Centrum, kommunikationer, kvarnbadet och härliga promenadstråk intill Vallentuna sjön. Kantarellen är närmsta förskola och med bara några minuters gångavstånd ligger Rosendalsskolan (F-9). Bostaden ingår i den ekonomiskt stabila föreningen BRF Sörgården med låg belåningsgrad. Invändiga bilder kommer att laddas upp måndag 27/11. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

 • Balkong
Västergården 155, Västergården, Vallentuna kommun
 • Sön 3 dec kl 12:00
Västergården 155, Västergården, Vallentuna kommun, bild 2
Västergården 155, Västergården, Vallentuna kommun, bild 3

Västergården 155

Lägenhet
Västergården, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
3 273 kr/mån
24 938 kr/m²

Områdets kanske bästa gavelläge med magisk uteplats och balkong i perfekt solläge med harmonisk utsikt över äng! Välplanerad planlösning med ett stilrent kök med stora ytor för matlagning samt bra förvaring. Här finns även ett stort socialt vardagsrum med fransk balkong, två rymliga sovrum, klädkammare och separat tvättstuga. Badrum i original som bibehållts i gott skick. Här bor man med närhet till Roslagsbanan med gångavstånd till Ormsta station där du tar dig till Stockholm Östra på knappa halvtimmen. På kort avstånd ligger även Vallentuna Centrum med dess breda utbud av restauranger, caféer, livsmedelsbutiker samt gym. I närheten finns även 4H-gård och förskola. Området är välkänt för att vara barnvänligt och här finns flertalet mindre lekplatser att samlas vid. Busstation ligger strax utanför området. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Eskadervägen 46, Näsby Park, Täby kommun
Eskadervägen 46, Näsby Park, Täby kommun, bild 2
Eskadervägen 46, Näsby Park, Täby kommun, bild 3

Eskadervägen 46

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
Svenska Mäklarhuset Täby
2 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/8
3 311 kr/mån
42 786 kr/m²

Nu saluförs denna genomgående moderna trea i naturnära Näsby Park! Lägenheten ger en ljus känsla med ett stilrent renoverat badrum samt ett modernt kök med bra ytor för matlagning. Genomgående i lägenheten ligger ett vitlaserat parkettgolv. Här får vi även ta del utav två välplanerade sovrum, hall med god förvaring samt ett stort socialt vardagsrum med utgång till balkongen med morgonsol. I Näsbypark C finns en nyrenoverad och välsorterad Hemköp-butik. Här i Centrum finns även café, restaurang, frisörer, florist, apotek, kemtvätt, SATS mm. Föredrar man att handla på ICA kan man ta sig en tur till Näsby allé där det finns en mindre butik. Brf Torpedbåten 3 är en ekonomiskt stabil förening belägen på Eskadervägen 44-48 i Näsbypark. Byggnaden uppfördes 1959 och föreningen bildades samma år. Huset är 8 våningar högt med totalt 113 lägenheter som värms upp genom bergvärme. I föreningens källare finns tre tvättstugor, torkrum, mangelrum, övernattningsrum, wc, bastu, motionsrum samt bibliotek. I separat byggnad finns grovsoprum samt cykelförråd. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Zetterlunds väg 123B, Kragstalund, Vallentuna kommun
Zetterlunds väg 123B, Kragstalund, Vallentuna kommun, bild 2
Zetterlunds väg 123B, Kragstalund, Vallentuna kommun, bild 3

Zetterlunds väg 123B

Lägenhet
Kragstalund, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
2 195 000 kr
56,3 m²
2 rum
vån 2/2
4 161 kr/mån
38 988 kr/m²

Varmt välkomna till denna genomgående renoverade tvåa i trivsamma Kragstalund med två balkonger! Här får vi ta del av en lägenhet med öppen planlösning som ger känslan av en otrolig rymd. Både badrum och kök har renoverats med stilrena och moderna materialval. Vardagsrummet är stort och socialt med utgång till den stora balkongen i bästa solläge. Möjlighet finns för inglasning! Lägenheten är belägen på hörnet vilket ger ett mycket insynsskyddat läge med låg ljudnivå från grannar. På Zetterlunds väg bor man strategiskt perfekt med närhet till förskola, skola, buss, tåg, livsmedelsbutik, natur m.m. Brf Kragstalund II är en stabil förening med god ekonomi. I avgiften ingår garage där man tryggt parkerar bilen, extra skönt under vintern. Om man inte använder garageplatsen så går den att hyra ut. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

 • Premium
 • Balkong
Svampskogsvägen 148, Bällstaberg, Vallentuna kommun
 • Sön 3 dec kl 14:00
Svampskogsvägen 148, Bällstaberg, Vallentuna kommun, bild 2
Svampskogsvägen 148, Bällstaberg, Vallentuna kommun, bild 3

Svampskogsvägen 148

Lägenhet
Bällstaberg, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
3 250 000 kr
90 m²
3.5 rum
vån 2/4
4 610 kr/mån
36 111 kr/m²

Varmt välkommen till en stor, luftig och välplanerad 3,5:a från 2011 med rymlig balkong i perfekt söderläge! Stilrent kök med plats för stort matbord, stilrent badrum med badkar, två bra sovrum samt ett mindre rum med fönster som idag används som hemmakontor. Här finns även en stor klädkammare för extra goda förvaringsmöjligheter, genomgående ekparkettgolv och fina ytskikt. Här är man en del av den välskötta föreningen BRF Skogsbrynet som består av 60 bostadsrätter. En solcellsanläggning bestående av 295 st solcellsmoduler har installerats med driftsättning i oktober 2019 vilket gör att fastigheten kan skapa egen el från solljus vilket minskar elkostnader, minskar förorening, minskar beroendet av elbolag och höjda elpriser samt att det ökar värdet på fastigheten. Området är lugnt med närhet till förskola, skola, buss, roslagsbana, Nova Padel, Vallentuna Centrum, Arninge Centrum m.m. Föreningen har beslutat att höja avgiften fr.o.m. 2024-01-01. Den nya grundavgiften för bostaden kommer då vara 5763 kr. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 076-697 65 86 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Näsbydalsvägen 14, Näsbydal, Täby kommun

Näsbydalsvägen 14

Lägenhet
Näsbydal, Täby kommun
Svenska Mäklarhuset Täby
2 825 000 kr
67 m²
3 rum
vån 8/16
3 691 kr/mån
42 164 kr/m²

Varmt välkommen till en mycket trevlig trea på våning 8 i centralt läge med gångavstånd till bland annat Täby Centrum, ICA Näsbydal, Stenugnsbageriet och kommunikationer. Lägenheten är välplanerad med genomgående ljusa ytskikt och fint parkettgolv. Modernt kök som renoverades för några år sedan med extra bra förvaring, fullstor kyl/frys, vinkyl samt plats för matbord intill fönster för 4-6 personer. Vidare får vi ta del av ett vardagsrum med stora sociala ytor och med utgång till den inglasade balkongen med enastående utsikt. Från köket finns ingång till det större sovrummet via skjutdörr med praktisk garderobslänga. Det andra sovrummet är välplanerat med plats för garderob och byrå för extra förvaring. Badrummet är fräscht, helkaklat och stambytet skedde under 2000-2003. Hallen erbjuder bra förvaring i de två större garderoberna. En lägenhet med alla rätt, här kommer du att trivas! Förråd ingår i avgiften och är beläget mittemot dörren till lägenheten. Brf City i Täby är Sveriges sjunde största bostadsrättsförening och består av 900 lägenheter som byggdes mellan 1959-1961. Inom föreningens privata innegård Parken finns allt du kan tänka dig från lekplats, grillplats, odlingslådor och aktiviteter så som boule, tennis, fotboll och mycket mer. Vill man hyra Kvartersgården för privata tillställningar så går även det bra under fredagar, lördagar och söndagar! Helt enkelt en förening som erbjuder allt du kan tänka dig. Föreningen har god ekonomi med en belångsgrad på 2650 kr/kvm och i avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, bostadsrättstillägg och sophantering. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected].

 • Balkong
 • Hiss
Kavallerivägen 10A, Bällsta, Vallentuna kommun

Kavallerivägen 10A

Lägenhet
Bällsta, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
1 395 000 kr
21,8 + 10 m²
1 rum
vån 1/1
2 036 kr/mån
63 991 kr/m²

Hör av dig till mäklaren för bokning av visning! Juridisk person kan godkännas efter prövning av föreningens styrelse. Egen liten "mini-villa" i BR-form kan nu bli ditt optimala första boende! Egen p-plats med laddstolpe, entré och uteplats i perfekt sydvästläge vilket innebär sol från lunch till kväll. Bostaden är utomordentligt välplanerad med allrum, kök, badrum på entréplan och sovloft ovan denna yta som utgör biytan i annonsen. I bostaden finns även ett förråd/klädkammare för extra förvaring. Golvarea är alltså totalt 28,8 kvm. Byggår 2020 med genomgående hög materialstandard, beläget i ett lugnt och trevligt villaområde med närhet till buss, tåg, vatten och natur. Välkomna till ett unikt boende i ett bra område. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected].

 • Uteplats

Visar alla 7