Mäklare Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Om mig

Vid valet av mig som mäklare får du en engagerad, lyhörd och oerhört driven mäklare som brinner för att hjälpa sina kunder och leverera högsta kvalitét samt slå ett och annat föreningsrekord såklart! Målet med mina affärer är alltid att göra mina kunder nöjda, eftersom detta skapar ringar på vattnet. Går du i säljtankar, letar bostad eller är i behov av en kostnadsfri värdering? Tveka då inte på att höra av dig så ska vi se till att skapa det bästa möjliga upplägget för dig och din bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kabeluddsvägen 18, Gribbylund, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 13:15
Kabeluddsvägen 18, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Kabeluddsvägen 18, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Kabeluddsvägen 18

Lägenhet
Gribbylund, Täby kommun
Svenska Mäklarhuset Täby
4 495 000 kr
101,7 m²
4 rum
vån 2/4
6 051 kr/mån
44 199 kr/m²

Nu saluförs denna väldisponerade fyra med en stor soldränkt terass! Lägenheten är totalt 101,7 kvm och erbjuder idag tre bra sovrum, två helkaklade badrum och otroligt bra förvaring i totalt tre klädkammare. En klädkammare kan byggas om till ytterligare ett sovrum, vilket skulle göra lägenheten till en femrummare. Det sociala vardagsrummet med utmärkt ljusinsläpp är i anslutning till den stora soldränkta terassen. Köket är stilrent och även här erbjuds fint ljusinsläpp, plats finns även för matbord för 4-6 personer. Lägenheten måste upplevas på plats! Bostadsrättsföreningen Kabeludden finns några kilometer nordost om Täby centrum. Föreningen äger tre byggnader uppförda 1986-1988 med totalt 79 lägenheter. Inom närområdet finns bostadsrättsföreningen Långbänken, som är avsedd för äldreboende. Kabeludden och Långbänken har tillsammans bildat samfälligheten Trefaldigheten vars uppgift är att förvalta garage, parkeringsplatser, vägar och grönytor samt ansvara för kabel-TV och bredband. Till varje lägenhet hör ett förråd och en parkeringsplats. Föreningen har även en gästlägenhet (Kabelbo) som alla bostadsrättshavare har tillgång till. Där kan gästerna bo när de hälsar på och det finns plats för upp till fyra personer. Gribbylund är ett lugnt vackert område med stora parkområden och Rönningesjön med Ängsholmsbadet på promenadavstånd. Runt sjön går en trevlig, 6 km lång, promenadväg. Närhet till Gribbylunds lokala centrum med dagligvarubutik, restaurang och viss annan service. Från centrum går bussar till Täby centrum, Mörby Centrum, Danderyds Sjukhus, Arninge handelsområde samt Roslagsbanan, som sen tar dig på några minuter in till stan. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tallåsvägen 124, 1TR, Kragstalund, Vallentuna kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Tallåsvägen 124, 1TR, Kragstalund, Vallentuna kommun, bild 2
Tallåsvägen 124, 1TR, Kragstalund, Vallentuna kommun, bild 3

Tallåsvägen 124, 1TR

Lägenhet
Kragstalund, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
1 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
4 435 kr/mån
33 814 kr/m²

Välkomna till Tallåsvägen 124 och denna genomgående fina lägenhet med med balkong i söderläge. Här får vi ta del av ett modernt badrum från 2019, stilrent kök med köksö och yta för matplats för 4-6 personer intill fönster samt rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare i lägenheten finns ett stort och socialt vardagsrum i öppen planlösning mot kök, här finns även en fransk balkong. Väl tilltaget sovrum med bra förvaring i garderobslänga. Bostaden ingår i den välskötta föreningen BRF Tallåsen som har god ekonomi med en låg belåningsgrad. Föreningen består av 161 lägenheter och här finns tillgång till både tvättstuga, bastu samt lekplats på innegården. Parkering följer med lägenheten och ingår i avgiften. Två förråd finns och hör till bostaden. Föreningen har under 2023 installalerat laddstolpar. Varje boende har sin egen DUO stolpe, dvs både elbilsladdning och motorvärmare. Motorvärmare ingår idag i avgiften, el-bilsladdningen kommer via en app debiteras separat på den som har kontot. Här bor man i direkt anslutning till Roslagsbanan som tar dig till Stockholm Östra på ca. 25 minuter. I området finns även ICA-Kragsta (08:00-22:00 varje dag), restaurang och med knappa 5 minuter bilfärd tar du dig till Vallentuna Centrum med dess breda utbud. Varmt välkommna! För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected].

  • Premium
  • Balkong
Sörgården 126, Sörgården, Vallentuna kommun

Sörgården 126

Lägenhet
Sörgården, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
2 195 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 016 kr/mån
27 610 kr/m²

Varmt välkommen till en suverän trea i populära Sörgården! Bostaden erbjuder utmärkt planlösning med goda förvaringsmöjligheter. Här får vi ta del av ett nyrenoverat kök med exlusiva materialval, ett stort socialt vardagsrum, samt två väl tilltagna sovrum. Stambytt och helt nyrenoverat badrum (2020-2021) med egen tvättmaskin samt en nyrenoverad gäst WC. Här bor du endast ett stenkast från Vallentuna Centrum, kommunikationer, kvarnbadet och härliga promenadstråk intill Vallentuna sjön. Kantarellen är närmsta förskola och med bara några minuters gångavstånd ligger Rosendalsskolan (F-9). Bostaden ingår i den ekonomiskt stabila föreningen BRF Sörgården med låg belåningsgrad. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

  • Balkong
Kavallerivägen 10A, Bällsta, Vallentuna kommun

Kavallerivägen 10A

Lägenhet
Bällsta, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
1 475 000 kr
21,8 + 10 m²
1 rum
vån 1/1
2 163 kr/mån
67 661 kr/m²

Hör av dig till mäklaren för bokning av visning! Juridisk person kan godkännas efter prövning av föreningens styrelse. Egen liten "mini-villa" i BR-form kan nu bli ditt optimala första boende! Egen p-plats med laddstolpe, entré och uteplats i perfekt sydvästläge vilket innebär sol från lunch till kväll. Bostaden är utomordentligt välplanerad med allrum, kök, badrum på entréplan och sovloft ovan denna yta som utgör biytan i annonsen. I bostaden finns även ett förråd/klädkammare för extra förvaring. Golvarea är alltså totalt 31,8 kvm. Byggår 2020 med genomgående hög materialstandard, beläget i ett lugnt och trevligt villaområde med närhet till buss, tåg, vatten och natur. Välkomna till ett unikt boende i ett bra område. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected].

  • Uteplats

Visar alla 4