Mäklare Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Om mig

Vid valet av mig som mäklare får du en engagerad, lyhörd och oerhört driven mäklare som brinner för att hjälpa sina kunder och leverera högsta kvalitét samt slå ett och annat föreningsrekord såklart! Målet med mina affärer är alltid att göra mina kunder nöjda, eftersom detta skapar ringar på vattnet. Går du i säljtankar, letar bostad eller är i behov av en kostnadsfri värdering? Tveka då inte på att höra av dig så ska vi se till att skapa det bästa möjliga upplägget för dig och din bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosendalsslingan 10, Rosendal, Vallentuna kommun
  • Kommande
Rosendalsslingan 10, Rosendal, Vallentuna kommun, bild 2
Rosendalsslingan 10, Rosendal, Vallentuna kommun, bild 3

Rosendalsslingan 10

Villa
Rosendal, Vallentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Vallentuna
6 495 000 kr
182 + 64 m²
8 rum
802 m² tomt

Snart saluförs denna suterrängvilla med källare om totalt 246 kvm i trevliga Rosendal! Ett hus som genomgått omfattande renoveringar under årens gång i form av fönsterbyte, bergvärme, takrenovering, badrum med mera. För detaljerad renoverings-/underhållslista läs under fliken övrigt. Här finns potential att skapa sitt eget drömboende, huset har delvis renoveringsbehov i form av ytskikt. Huset präglas av stora öppna ytor och väl tilltagna rum. Idag finns totalt fem sovrum varav ett används som hobbyrum. Ett läckert vardagsrum med en otrolig rymd med vackert ljusinsläpp och mysig braskamin. Från vardagsrummet tar man sig ut på den stora balkongen med utsikt över den grönskande tomten. Badrummet på övre plan renoverades stilrent 2012. Köket är modernt och renoverades 2007, maskinparken har även bytts ut under årens gång. Sutterängplan erbjuder idag tre sovrum, gillestuga/vardagsrum, tvättstuga, duschrum med bastu, wc, motionsrum, pannrum samt en stor klädkammare för bra förvaring. Här finns två utgångar till bostadens grönskande baksida där solen lyser stora delar av dagen. Till bostaden hör även garage som även erbjuder bra förvaringsmöjligheter, även parkering på asfalterad uppfart. Villan är energieffektiv i energiklass C i kombination med bergvärme och ny värmepump från 2020. Årsförbrukningen 2023 var 14072 kWh. Ett hus för den stora familjen, egenföretagaren eller för dig som bara uppskattar stora ytor. Fiber finns installerat. Huset måste upplevas på plats! I det trevliga och barnvänliga området Rosendal bor man med närhet till Vallentuna centrum och dess breda utbud. Området är i huvudsak bebyggt med villor och kedjehus i en härlig naturvänlig miljö nära både kommunikationer, service och förskolor. Nära anslutning till bussar som tar dig till bl.a. Vallentuna Centrum, Upplands Väsby, Arninge och Kista. Möjlighet till privatvisning finns, besiktning kommer att utföras inom kort och protokoll laddas upp i annonsen. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 076-697 65 86 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

  • Premium
Gästisvägen 18, Viggbyholm, Täby kommun
  • Kommande
Gästisvägen 18, Viggbyholm, Täby kommun, bild 2
Gästisvägen 18, Viggbyholm, Täby kommun, bild 3

Gästisvägen 18

Villa
Viggbyholm, Täby kommun
Svenska Mäklarhuset Täby
11 495 000 kr
132 + 127 m²
8 rum
1 196 m² tomt

Nu saluförs denna generösa familjevilla om totalt 259 välplanerade kvadratmeter med allt och lite till. Strategiskt beläget i populärt villaområde med 2 minuter till Roslagsbanan och 5 minuter till förskolor, skolor och vackra grönområden. Med endast 5 minuters bilfärd bort finns Täby Centrum med dess breda utbud av affärer, restauranger och övrig service. Bostadens entréplan erbjuder stora fina sociala ytor för familjen och större sammankomster. Vardagsrummet är i vinkel med delvis öppen planlösning mot matsalsdel med ljuvligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i flera väderstreck. Utgång till trädgård med trevlig uteplats under tak. Här finns även två öppna spisar och ett vackert originalparkettgolv. Vidare erbjuder entréplanet fyra väl tilltagna sovrum, vackert stilrent kök, badrum samt en gäst-wc. Nedre plan erbjuder bland annat en stor separat tvättstuga, flertalet förråd, pannrum med förvaring, badrum med bastu och även matkällare. Här finns dessutom en renoverad lägenhet (2021) om ca. 55 kvm med vardagsrum, modernt kök, sovrum samt ett renoverat badrum. Stora möjligheter för uthyrning, tonåringen eller egen verksamhet. Egen entré med bra avhängningsmöjlighet och förvaring. Insynsskyddad hörntomt med trälagd uteplats under tak, här kan man njuta av solen hela dagen. Grönskande trädgård med stora ytor för lek, mycket barnvänligt. Stort dubbelgarage med utmärkt förvaring. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

  • Premium

Visar alla 2