Michael Löfmans gata 9A

Tågaborg, Helsingborgs kommun Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns ej
Byggår
1930
Förening
BRF Falken 1 i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
3 382 kr/mån
Pris/m²
42 786 kr/m²

Intill Vikingsbergsparken uppenbarar sig denna ljuvliga och väl tilltagna 2:a som förutom ett utomordentligt Citynära och lugnt läge på södra Tågaborg, stoltserar med klassiska originaldetaljer, balkong i soligt söderläge och så gott som totalt insynsskydd. Lägg där till den hänförande vyn över områdets grönska och takåsar, så är det lätt att förstå vilket sällsynt optimalt hem detta är!

Interiört kan den som älskar bevarad charm från förr, frossa i godsaker som rum i fil, spegeldörrar, takstuckaturer och takrosetter, fiskbensparkett och en takhöjd på över 2,80 meter.

Så nyligen som 2019 har alla ytskikt (golv, väggar, tak, dekorationer, snickerier) renoverats varsamt och nytt kvalitativt kök installerats.

Som medlem i föreningen förfogar även över en underbar och skyddad innergård med flertal sittplatser som bjuder på grillmöjligheter, om man inte vill slå sig ner och njuta av solen och utsikten i Vikingsbergsparken.

Från de södra tillika Citynära delarna av Helsingborgs kanske vackraste stadsdel, Tågaborg, har du endast 700 meter till salta bad i Öresund och skönt sommarhäng på Gröningen samt 100 meter till prunkande Vikingsbergsparken. Alldeles nedanför finner du även vackra Landborgspromenaden som leder en vidare hela vägen till Pålsjö skog. Med kort gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem.

Välkommen till en sällsynt charmig lägenhet på underbart läge!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Kontakta mäklaren

Alexander Jämthagen

Bjurfors Helsingborg City
Mäklare Alexander Jämthagen, Bjurfors Helsingborg City
0739206675

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.