Nyproduktion

Symfonivägen

Umedalen, Umeå kommun Se på karta

1 775 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Avgift
3 184 kr/mån
Pris/m²
35 500 kr/m²
Nyproduktion

I Brf Skulptören kan du njuta av lägenhetslivet fullt ut, för rimliga pengar. Här bor du bekymmersfritt i bostadsrätt, i nybyggda lägenheter med superbra planlösningar och alla bekvämligheter man kan önska sig, inklusive en fin balkong som du dessutom kan välja att glasa in som tillval. Alltsammans i ett trivsamt kvarter med gott om praktiska detaljer. Inflyttning sker från hösten 2023!

Här bjuds vi på en ytterst trivsam tvåa, med rum för avkoppling i ett rejält sovrum, gott om plats för trevliga stunder i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum – och alla praktiska detaljer på plats. Låt oss ta en titt.

Direkt när du öppnar dörren ser du rakt in i härligheten, välkomnande är bara förnamnet! Men först hänger vi av oss, och kikar in i lägenhetens fräscha badrum med kakel och klinker, WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Sedan passerar vi fin förvaring i form av garderob och städskåp innan en härlig sällskapsyta tar vid, där köket är öppet mot vardagsrumsdelen och balkongen utanför.

Ditt moderna och praktiska kök är fullt utrustat med kvalitetsvitvaror och redo för alla tänkbara matlagningsäventyr – inklusive diskmaskin, förstås. Och tack vare ett smart placerat fönster över diskbänken kan du handdiska med utsikt.

I vardagsrumsdelen får du enkelt plats med både matbord och soffgrupp. Härifrån kliver du också ut på din fina balkong som står redo för allt från vårens första utefika till surströmmingspremiären – och alla sköna sommardagar däremellan, såklart.

Lägenhetens sovrum ligger lite vid sidan av händelsernas centrum. Här finns gott om garderober och plats för dubbelsäng, eller kanske en mindre säng och en arbetsplats – om det passar dig bättre.

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige

Kontakt

Lova Georgsson

OBOS i Sverige
Mäklare Lova  Georgsson, OBOS i Sverige
0738900909