Mäklare Lova  Georgsson

Lova Georgsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rågången 8B, Berghem, Umeå kommun
  • Tor 2 maj kl 17:45
Rågången 8B, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Rågången 8B, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Rågången 8B

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
4 286 kr/mån
31 582 kr/m²

Varmt välkomna till denna renoverade 3A i den populära föreningen BRF skidbacken på Berghem. Här bor du med en låg månadsavgift där allt ingår i en stabil förening. Lägenheten har under 2021-2022 renoverats med nytt kök, nya golv, målade ytskikt och målning av tak. Badrummet är från stambytet och är helkaklat med ljust kakel och mörkt klinker med golvvärme. Bostaden disponeras alltså genom kök, ett rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i bästa solläge, två sovrum, duschrum och hall. I anslutning till hallen finns ett förråd och god förvaring i garderober i hallen. Två förråd tillhörande lägenheten finns. Ett vanligt förråd samt ett matkällarförråd. Här bor du i en mycket omtyckt och välmående förening som är lågt belånad och med en låg månadsavgift där allt ingår. Föreningen har en fin innergård som ramas in av byggnaderna runtomkring, här finns bland annat tennisbana och grillplatser. I föreningen finns också många trevliga utrymmen att nyttja för de boenden såsom bastu, samlingslokal, övernattningsrum, cykelförråd samt tvättstuga i varje huskropp. Bostaden är belägen på populära Berghem och är perfekt för dig som vill bo både nära centrum, men också naturnära. I närheten finns bl.a. matvarubutik, restauranger, blomsterhandel, vackra promenadstråk samt god kommunikation genom den kommunala trafiken. Här bor du med promenadavstånd ner till centrum men framför allt; endast ett stenkast bort från universitetet och sjukhus.

  • Premium
  • Balkong
Lagmansgatan 4A, Grubbe, Umeå kommun

Lagmansgatan 4A

Lägenhet
Grubbe, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 750 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 323 kr/mån
32 110 kr/m²

Välkomna till denna fina och tilltalande gavellägenhet på nedre Grubbe. Lägenheten har genomgående ljusa och fräscha ytskikt, ljusinsläpp från tre håll, fullutrustat renoverat kök med vita luckor och bänkskiva i betong samt renoverat helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och golvvärme. Bostaden har även en härligt inglasad balkong belägen i bästa västerläge med sol från tidig eftermiddag till solnedgång. Denna nås från vardagsrummet. Till varje lägenhet hör ett stort förråd. I föreningen finns tvättstuga, pingisrum samt cykelförråd att tillgå för föreningens medlemmar. Stabil förening med mycket låg belåning samt bra månadsavgift där värme, vatten och kabel-TV ingår. Bekvämt cykelavstånd ner till centrum och i närheten finns matbutik. Bra kommunikationsmöjligheter via buss som enkelt tar er ner till centrum och upp mot universitetsområdet. Skola och förskolor finns inom gångavstånd. Fina promenadstråk och badplats vid Bölesholmarna finns även det en kort promenad bort. Välkomna på visning!

  • Balkong
Degersjön 35, Degersjön, Umeå kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Degersjön 35, Degersjön, Umeå kommun, bild 2
Degersjön 35, Degersjön, Umeå kommun, bild 3

Degersjön 35

Villa
Degersjön, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 995 000 kr
170 + 17 m²
5 rum
1 290 m² tomt

Nytt pris! Med ett slående läge, cirka 200 meter från populära Bjännsjön och badplats, står en charmig en och en halvplans villa från 1935. En lummig och grön tomt med åkrar som närmsta granne. Huset är tillbyggt 1995 med ytterligare sovrum och förvaringsutrymmen. Intill huskroppen finns ett inglasat uterum med altan. Denna ligger i västligt läge där du kan njuta av eftermiddagskaffet eller en trevlig grillmiddag. Vi välkomnas in på verandan och in genom entrén och kommer in i en luftig hall, rakt fram finner ni en tvättstuga med dusch och till höger utbyggnaden med sovrum och förvaring. Till vänster från hallen nås de sociala ytorna såsom kök, vardagsrum med kamin, toalett och ett sovrum/kontor. På övre plan finner ni ytterligare två sovrum, goda förvaringsutrymmen och ett duschrum. Mellansvartbäck är en lantlig och hemtrevlig by. Här bor du naturnära och samtidigt mindre än 2 mil från Umeå centrum. Förskola, skola och bussförbindelse finns i närområdet. Välkomna att boka er på visning!

  • Premium
Aftonvägen 10, Ersmark, Umeå kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00

Aftonvägen 10

Villa
Ersmark, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
5 495 000 kr
153 m²
7 rum
1 489 m² tomt

Välkomna till detta trevliga Götenehus i 1 1/2 plan med en härlig trädgårdstomt och som även är beläget på en lugn återvändsgata. På fastigheten finns ett orangeri/uterum och ett varmt dubbelgarage med bakomliggande förråd. Bostaden är yteffektiv med stora sällskapsutrymmen på entréplanet. Här ligger kök och vardagsrum, hall, badrum, förvaring och separat tvättstuga. Vardagsrummet kan delas av med ett extra rum om så önskas. Det övre planet har 4 sovrum/arbetsrum, ett gemensamt allrum, klädkammare och badrum. Den effektiva planlösningen ger utmärkta förutsättningar för en stor familjs vardagsliv. Hela huset har genomgående fräscha ytskikt, genomgående golv och fina ljusinsläpp från fönsterpartier med vackra fönsterbrädor i öländsk kalksten. Uppvuxen trädgård som innefattar bla. vindruvor, minikiwi, bärbuskar och fina ytor för lek och spring för de yngre. Härligt uterum i bästa läge där vår och höstmånader kan förlängas, intill huset finns en stenlagd altan med pergola i sydvästligt läge. Garaget har vatten och avlopp samt golvvärme och är ca 80kvm i byggarea. Det inrymmer två bilar och utrymme för hobby och verkstad. Gjuten uppfart med plats för flera bilar. Till garaget finns ett varmförråd och ytterligare förvaring i skyddad friggebod. Utanför friggeboden finns även en grusad innergård med plats för släpvagn och/eller köksträdgård. Här bor ni i attraktiva Ersmark som erbjuder närhet till Umeå centrum med bra bussförbindelser, fina strövområden och promenadvägar samt gång- och cykelavstånd till förskola och 1-5 skola samt en aktiv idrottsförening. På ca 8 minuter tar ni er till Ersbodas handelsområde med all nödvändig service. Här finns alla förutsättningar för att trivas, välkomna!

  • Plus
Symfonivägen, Umedalen, Umeå kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Symfonivägen

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
OBOS i Sverige
2 690 000 kr
79 m²
3 rum
4 472 kr/mån
34 051 kr/m²

OBOS säkrar månadsavgiften till 2030. Kontakta mäklaren idag för mer information och boka in en privat visning! 3 rok 79 kvm – med rum för det lilla extra Den här trean har allt man kan önska sig: fina sociala ytor, ett fullutrustat kök, badrum med tvättmaskin och torktumlare, och balkong såklart. Men också ett superlyxigt föräldrasovrum med egen klädkammare. Vad tycks? Varmt välkommen! Vi kliver in i en rymlig hall med flera garderober, och konstaterar att lägenhetens badrum är riktigt fräscht. Här finns kakel och klinker, WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Sedan fortsätter vi vår upptäcktsfärd in i hemmets luftiga sociala ytor. Första stoppet: köket. Ett kök för dig som trivs vid spisen Här serveras ett smart planerat kök som är helt öppet mot matplatsen, men skiljs av med en liten vägg mot resten av vardagsrumsdelen så att du inte behöver se disken från soffan. När du flyttar in står alla vitvaror redan på plats, inklusive fullstor kyl och frys – och diskmaskin. Härliga sociala ytor Den trivsamma vardagsrumsdelen är helt öppen mot kök och matplats, förutom den lilla väggen som dessutom passar perfekt att hänga upp tv:n på. Här finns gott om plats för soffgruppen, och utanför väntar din mysiga balkong på att invigas – utgången till den hittar du rakt ut från köksdelen. Rum för avkoppling På varsin sida av vardagsrumsdelen hittar du lägenhetens två trevliga sovrum. Det största sovrummet är något alldeles extra. Väl tilltaget i storlek, så att du både får plats med dubbelsäng, arbetsplats och en egen klädkammare, eller walk-in-closet, om vi ska vara lite mer internationella. Vardagslyx, helt klart! Här får du • 2 sovrum, det ena med klädkammare • Fina sällskapsytor • Fullutrustat kök • Badrum med tvättmaskin och torktumlare • Fin balkong • Vindsförråd

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kungsgatan 63D, Centrum, Umeå kommun

Kungsgatan 63D

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
4 195 000 kr
70,5 m²
2.5 rum
vån 7/7
4 043 kr/mån
59 504 kr/m²

Med ett centralt och privat läge finner vi denna smakfullt inredda etagetvåa på våning 7+8 med dubbla badrum och balkong i sydostlig läge med vy över föreningens innergård samt stadskyrkan och Umeälv. En bostad med genomgående ljusa och fräscha ytskikt och högklassiga materialval så som terrazzomarmor, integrerade MILE vitvaror, tvåstavig askparkett kombinerat med ett sovrum på övervåningen, dubbla badrum med dusch och golvvärme. Bostaden är belägen på Kungsgatan 63D i centrala Umeå och byggdes 2018/2019, med ett högt och exklusivt läge ovanpå Utopiagallerian. Trots sitt centrala läge så finns ett lugn och en tystnad som förvånar många som kommer på besök för första gången. Hiss från gallerian samt garaget finns till föreningens våningsplan. Föreningen har även en stort SPA och relaxutrymme med bubbelpool och bastu samt en terrass som förgyller sommarkvällarna med extra utrymme utomhus. Välkomna att boka er tid för visning via vår hemsida!

  • Balkong
  • Hiss
Symfonivägen, Umedalen, Umeå kommun
  • Borttagen före visning

Symfonivägen

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
OBOS i Sverige
3 040 000 kr
89 m²
4 rum
4 938 kr/mån
34 157 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Nyproduktion
Brf Skulptören - etapp 2, Umedalen, Umeå kommun
  • 48 lediga bostäder

Brf Skulptören - etapp 2

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
OBOS i Sverige
fr. 1 610 000 kr
50-89 m²
2-4 rum
3 122 kr/mån

I Brf Skulptören får du en fast och låga månadsavgift! OBOS säkrar månadsavgiften till 2030. Kontakta mäklaren idag för mer information och boka in en privat visning Nu bygger vi för fullt på populära Umedalen. Här finns det både inflyttningsklara lägenheten med flexibel inflyttning samt lägenheter under produktion som blir färdiga under första kvartalet 2025. Vi har rymliga tvåor, treor och fyror med god standard, alla med balkong. Kontakta mäklaren idag och boka in en privat visning! Bo bekvämt i bostadsrättsform, nära service och aktiviteter – och med bra kommunikationer. Bussen in till stan går strax utanför kvarteret. Härliga lägenheter för livsnjutare i alla åldrar Brf Skulptören bjuder på rymliga, ljusa och välplanerade lägenheter som är formgivna för det goda livet. Tvåor, treor och fyror – alla med balkong – i ett trivsamt och populärt kvarter. Med andra ord: vänta inte för länge… Hem för de flesta smaker Storlekarna varierar från rymliga tvåor till lyxiga fyror: här finns något för alla som vill leva det ljuva lägenhetslivet i bekväm bostadsrättsform. Alla lägenheter har väl genomtänkta planlösningar, bra förvaringsytor, fullutrustat kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare – de större har också en extra toalett. Allt med en god standard redan från början. Allt fler vill bo på Umedalen De senaste åren har umeborna verkligen fått upp ögonen för Umedalen, den gröna och sköna stadsdelen på lagom avstånd från centrum. Inte minst för att du fortfarande får lite mer hem för pengarna här – men dessutom har du både service som skolor och förskolor, restauranger och gym på promenadavstånd. Det samma gäller den fina skulpturparken, idrottshallen och äventyrslekplatsen. Och samtidigt tar du bussen in till Vasaplan på cirka 20 minuter.

  • Nybyggnadsprojekt
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Lyktvägen 79A

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 195 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1/5
4 250 kr/mån
29 875 kr/m²

Student och söker ett bra boende? Missa inte denna! Här finns den optimala studentlägenheten/första boende med kvadratsmarta utrymmen. En mycket välplanerad lägenhet som disponeras genom sällskapsrum/allrum med sovalkov, fullt utrustat kök med utrymme för matplats. Lätt tillgänglig entré i markplan till hall med god förvaring. Genomgående ekparkettgolv, vita väggar, helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Tillhörande lägenhetsförråd finns På Lyktvägen 79A bor du i närheten av Nydalasjön och Grössjön som erbjuder fina motions- och rekreationsområden, restaurang och café finns ett stenkast bort och Stora Coop ytterligare en bit bort. Goda bussförbindelser och cykelvägar till universitet, NUS och citykärna finns precis utanför lägenhetsbyggnaden. Ett nytt Nordic Wellness gym finns i närheten. Möjlighet till snabbt tillträde finns.

  • Premium
  • Hiss
Storåvägen 6, Ön, Umeå kommun

Storåvägen 6

Villa
Ön, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
8 695 000 kr
219 + 18 m²
7 rum
926 m² tomt

Välkomna till Storåvägen 6 och denna gedigna västerbottensgård! Nu ser vi ett sällan skådat tillfälle att förvärva denna fantastiska bostad med en insynsskyddad och perfekt tomt för hela familjen, stora som små. Huset är lugnt beläget längst en återvändsgata på populära ön. Villan uppfördes 1992 och tillbyggnad har gjorts 2001 och här har inget lämnats till slumpen. Bostaden innehar 219 kvm boarea och disponeras genom två plan och en väl tilltänkt tillbyggnad. Entréplan bjuder på en väl tilltagen hall, gästtoalett, luftigt vardagsrum med kakelugn, klassiskt och stilrent kök, samt ett kontor. En halv trappa ner från köket hittar ni groventrén som använts flitigt, den praktiska tvättstugan, förvaringsutrymme samt sovrum med separat duschrum. Utbyggnaden ger goda möjligheter att på ett smart sätt använda ytan som uthyrningsdel för den som önskar. Övre plan disponeras genom allrum, tre sovrum samt ett helkaklat duschrum. Ljusa och fräscha ytskikt genomgående i hela huset. Här bor du med låga driftkostnader genom bergvärme. Det är vattenburen golvvärme i hela entréplanet samt övre plan. Toalett/duschrum har elburen golvvärme, likaså garaget som är ett varmgarage med plats för en bil. På fastigheten finns uppställningsplats för upp till fyra bilar. På husets insynsskyddade tomt finns en trevlig trädäckad altan som vetter mot skogen. Här kan du njuta av solen från tidig eftermiddag till kväll och ta ett dopp i spabadet sena sommarkvällar. För den som är plant och växtintresserad är trädgården planerad av en landskapsarkitekt som sett till att det blommar fint från vår till höst. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info!

  • Plus
Skärvstensgatan 24, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 24

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 195 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 4/6
4 966 kr/mån
33 008 kr/m²

Välkomna till denna trevliga och väl omhändertagna lägenhet på fjärde våningen med fina ljusinsläpp och med en trevlig inglasad balkong om 11,5 kvm i bästa solläge! Lägenheten håller hög standard och är väldisponerad med delvist öppen och social planlösning. Bostaden disponeras genom hall, två sovrum, ett helkaklat badrum med vattenburen golvvärme samt ett fullutrustat kök. Härlig känsla ges via de stora fönsterpartier med fina ljusinsläpp från olika väderstreck då lägenheten är belägen på gaveln. Lägenheten har en rymlig inglasad balkong i västerläge. Hela lägenheten har ett genomgående fint parkettgolv och ljusa ytskikt. Förvaring i garderober samt ett tillhörande förråd. På Mariehöjd bor ni i ett av Umeås mest expansiva område med gång- och cykelavstånd till universitetet, NUS, Iksu, flertal skolor/förskolor och vackra Nydalasjön. Nydalasjön erbjuder härliga promenadstråk, grillplatser och badmöjligheter. Ett stenkast från lägenheten ligger ICA Kvantum med all närservice som kan tänkas behövas, inom kort avstånd ligger flertal restauranger, caféer och ett nytt USM gym. Missa inte möjligheten, boka in er på visningen och upplev lägenheten på plats!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hökaren 53, Täfteå, Umeå kommun

Hökaren 53

Villa
Täfteå, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 495 000 kr
72 + 18 m²
3 rum
3 310 m² tomt

Välkomna till Hökaren 53 och dess fina läge intill Rovågern. Söker du ett året runt boende eller fritidshus med stor insynsskyddad tomt som vetter mot vattnet kan du ha hittat rätt. Bostaden är byggd 2005 och är en enplansvilla med golvvärme i plattan och innehar kök, vardagsrum, sovrum, helkaklat duschrum samt loft med sovdel. Vardagsrummet har högt i tak här finns även en härlig täljstenskamin som förgyller hösten och vinterns kalla dagar och stora fönster som ger fina ljusinsläpp. Trevlig altan i härligt solläge och en rymlig tomt med stora möjligheter! På den grusade uppfarten finns plats för flera bilar samt ett kallförråd för förvaring samt ved. Goda fiskemöjligheter och badmöjligheter finns ett stenkast bort och inom promenadavstånd finns den trevliga restaurangen Kvarken fisk. Här bor du med pendlingsavstånd till Umeå! Ett ställe att verkligen trivas på! Välkomna på visning.

Storgatan 3A, Väst På Stan, Umeå kommun

Storgatan 3A

Lägenhet
Väst På Stan, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 645 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/3
6 284 kr/mån
25 906 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och moderna tvåa i nyskick. Denna hemtrevliga lägenhet är belägen väst på stan med Umeälven och dess promenadstråk ett stenkast ifrån gården. Lägenheten erbjuder en trevlig planlösning med delvist öppen planlösning mellan det fullutrustade köket och lättmöblerade vardagsrummet, ett rymligt sovrum, stort helkaklat duschrum med golvvärme och en praktisk hall med förvaring. Bostaden renoverades 2018 och har genomgående enstavigt parkettgolv och vita målade väggar. Gemensam uteplats med sol hela dagen, tillhörande förråd och gemensam parkering finns på innergården. Här bor ni med ett centralt läge med närhet till den sköna strandpromenaden med fina promenadstråk, mataffär och ett stenkast från busshållplats med god kommunikation till övriga delar av staden. Gång och cykelavstånd till centrum med dess kompletta utbud av affärer och restauranger.

Visar alla 13