HusmanHagberg Umeå

HusmanHagberg Umeå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sönkmyrvägen 43E, Röbäck, Umeå kommun

Sönkmyrvägen 43E

Lägenhet
Röbäck, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 550 000 kr
59,8 m²
3 rum
vån 2/2
5 182 kr/mån
25 920 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och trivsamma gaveltrea på populära Röbäck! Här på Sönkmyrvägen 43E lyser solen med sin närvaro under de allra varmaste och härligaste timmarna på balkongen i fritt läge. Läget ger också fina ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna med fönsterbrädor i marmor och den generösa takhöjden om ca 2.6 m ger bostaden en luftig känsla. Bostaden är mycket välplanerad och disponeras genom kök och vardagsrum i öppen och social planlösning, två sovrum, delvist kaklat badrum med tvättmaskin samt en hall med förvaringsutrymmen i separat klädkammare samt garderober. I övrigt är bostaden i fint skick med ett genomgående ekparkettgolv och ljusa ytskikt. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, hushållsel enl. schablon och en parkeringsplats med stolpe. Röbäck är ett lugnt och trivsamt område, barnvänligt och naturnära. I närheten finns bland annat skola, förskola, mataffär och goda busskommunikationer till centrum. Från lägenheten har du även ett stenkast till natur, elljusspår, skidspår och lekplatser. Välkomna att boka er visning!

 • Balkong
Yxvägen 1B, Grubbe, Umeå kommun

Yxvägen 1B

Villa
Grubbe, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
3 595 000 kr
136 m²
5 rum
112 m² tomt

Radhus med varmgarage! Nu kommer möjligheten att förvärva ett radhus på omtyckta Grubbe. Radhuset är i tre plan med allrum och bar högst upp. Rumsfördelningen är: Entréplan - hall, kök, vardagsrum och wc. Övre plan – Hall, två till tre sovrum och wc/dusch med bastu Vindsvåning – Allrum stort takfönster och egen bar Radhusets baksida och dess altan ligger i perfekt solläge, väst, sol från 12:00 tills den går ner. Nytt tak både på radhuset och garaget samt har garaget även ny fasadpanel. Välkomna på visning!

Sävar 56:4, 56:5 och Sävar 56:6, Sävar, Umeå kommun

Sävar 56:4, 56:5 och Sävar 56:6

Tomt
Sävar, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
795 000 kr

Tre tomter i Gran, Sävar! I framtiden kommer möjligheten att förvärva en tomt i trevliga byn Gran, endast 7 minuters kort bilväg från Sävar och ca 25 minuter smidig pendling via E4 från Umeå centrum. Här blir ni boende i lugna områden med naturskön miljö med närhet till Lillån samt Sävarån. Det saluförs nu två tomter på ca 2400kvm /tomt på Sävar 56:5 och Sävar 56:6 och priset på dessa är 795 000 kr/st. Sävar 56:4 är en rejäl tomt på ca 4 200 kvm. Ta kontakt med mäklare för prisförfrågan. Tomterna omfattas inte av någon detaljplan eller områdesbestämmelse. Tomterna kommer vara ansluten till en vägförening. Vatten, avlopp samt el är ej draget till tomterna. Ett elskåp finns dock längs med gatan. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Järnvägsallén 16A, Centrum, Umeå kommun

Järnvägsallén 16A

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 595 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/3
2 740 kr/mån
35 444 kr/m²

Mitt i centrala hjärtat av Umeå- med närhet till tågstation och goda pendlingsmöjligheter, stadens puls och all tänkbar service- finns Järnvägsallén 16A och denna perfekt planerade etta med separat sovrum. Från vardagsrummet når man uteplatsen i söderläge där solen gör sin entré mitt på dagen för att sedan stanna till kvällen. Under 2020 renoverades köket med smak och finess- och man har bland annat fått de nya industriella gå hand i hand med de äldre charmiga som huset faktiskt besitter. Vad sägs om en bänkskiva, måttad på millimetern för att passa just detta kök, i betong? Från köket har man även optimerat och tänk till- där en vägg satts upp för att ge bostaden ett separat sovrum. Både smart och snyggt gjort! När vi säger kvadratsmart menar vi det verkligen- från hallen når man nämligen en större klädkammare, plus att ytterligare förvaring ses i form av flertalet garderober i vardagsrum. Föreningen är en otroligt stabil sådan med många större renoveringar bakom sig. Kommande renoveringar är bland annat att skapa en innergård med en tydligare känsla av en egen oas- vilket gör att ditt så centrala boende kommer kännas ännu mer lugnt och stillsamt. Den låga avgiften á 2740 kronor inkluderar allt förutom el, då denna betalas enligt schablon. Vi önskar er nu välkommen hem! Denna lägenhet bör ses på plats.

 • Uteplats
Olof Palmes gata 9, Dragonfältet, Umeå kommun

Olof Palmes gata 9

Lägenhet
Dragonfältet, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 445 000 kr
83 m²
4 rum
vån 1/5
6 203 kr/mån
29 458 kr/m²

Söker du efter en radhuskänsla med uteplats som har stora ytor för middagsgruppen och grillen? Kombinerat med en lugnande vy över en lummig innergård och lekplats, tillsammans med bekvämligheten av en bostadsrätt samt med närhet till stadens utbud av restauranger, shopping och kommunikationsmöjligheter? Nu erbjuds en trevligt planerad fyra som är belägen på föreningens första våningsplan och disponeras genom ett ljust kök, vardagsrum, tre sovrum, två toaletter och en rymligt uteplats mot föreningens innergård. Bostaden om 83 kvm är välhållen och ljus med trevliga ljusinsläpp från fönsterpartier i olika väderstreck, fräscha ytskikt och ett genomgående parkettgolv i hela lägenheten förutom i hallen där det ligger ett lättskött klinkergolv. Trivsamt boende i en stabil förening med god ekonomi, med en månadsavgift där vatten, värme, internet och kabel-tv basutbud ingår. I föreningen finns tvättstuga, samlingslokal/styrelserum, varmbonat cykelförråd på entréplan, grillplats, boulebana samt övernattningslägenhet. Även möjlighet till parkeringsplats med låg avgift finns att hyra med separat kö. Ett perfekt beläget boende med centralt läge!. Från lägenheten är det gångavstånd till centrum och stadens puls med dess utbud av butiker och restauranger, Noliaområdet, hälsocentral, apotek och fina promenadstråk längs strandpromenaden och grönområden. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Hönsbärsvägen 12B, Böleäng, Umeå kommun
 • Imorgon kl 16:30
Hönsbärsvägen 12B, Böleäng, Umeå kommun, bild 2
Hönsbärsvägen 12B, Böleäng, Umeå kommun, bild 3

Hönsbärsvägen 12B

Radhus
Böleäng, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
3 995 000 kr
130 + 60 m²
6 rum
586 m² tomt

Ett parhus med stor potential! Ett vackert parhus på populära Böleäng ska nu säljas. Huset ligger längst in på en lugn gata med tillhörande dubbelgarage med carport och en lägenhet på 26 kvm. Garagebyggnaden kan med fördel nyttjas för den egna företagaren alternativt hyra ut lägenheten. Rumsfördelningen i huset, bottenplan har hall, kök, matsal/sovrum, vardagsrum och wc. Övre planet består av allrum tre sovrum och badrum. Källaren har gillestuga med kamin, hobbyrum, tvättstuga, wc/dusch, bastu och förråd. Säljaren har påbörjat utrivningen av organiskt material i källaren, dvs golvet. Huset är anslutet till fiber via Umenet. Garaget är uppfört 1997 och har vattenburen golvvärme och bergvärme. Det går en kulvert från bergvärmeanläggningen i garaget till huset så det är förberett för konvertering till vattenburen värme även i huset. Välkomna på visning!

 • Premium
Sagovägen 2A, Tomtebo, Umeå kommun
 • Ons 4 okt kl 16:45

Sagovägen 2A

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 845 000 kr
90 m²
4 rum
vån 4/5
6 382 kr/mån
31 611 kr/m²

Perfekt planerad lägenhet på våning fyra av fem med hiss till våningsplanet samt en inglasad balkong med västerläge samt en balkong i österläge vilket ger gott om sol hela dagen. Öppen och social planlösning med köket centralt placerat i bostaden med vardagsrum och matplats på vardera sida om köket. Med fönster i två väderstreck skapas en ljus och trevlig mötesplats för hela familjen. Lägenheten erbjuder tre sovrum och ett helkaklat badrum med golvvärme samt gästtoalett, genomgående trevlig färgsättning på väggarna och ekparkettgolv. Varje lägenhet i föreningen erbjuds carport med tillhörande förråd för 500 kr/mån, dessutom finns ytterligare ett förråd till lägenheten i föreningens källarplan. Förening är väl omhändertagen med god ekonomi. Trevlig innergård med gemensam grillkåta och till medlemmarnas förfogande finns en övernattningslägenhet som går att boka. Här på omtyckta Tomtebo bor du med närhet till Nydalasjön och Grössjön som erbjuder fina motions- och rekreationsområden, restaurang finns ett stenkast bort och Stora Coop ytterligare en bit bort. Goda bussförbindelser till universitet, NUS och citykärna finns beläget utanför lägenhetsbyggnaden.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Porfyrvägen 3C, Gimonäs, Umeå kommun

Porfyrvägen 3C

Lägenhet
Gimonäs, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 745 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 4/8
3 119 kr/mån
33 883 kr/m²

Välkomna till denna lägenhet på våning 4/8 med balkong i söderläge och ett ogenerat gavelläge mot sydväst. Lägenheten som färdigställes i oktober 2016 och fått en uppfräschning under 2022 har gott om förvaring i både lägenhet och det tillhörande förrådet som finns på gårdsplanen. De 51,5 kvm disponeras mellan ett stort kök, matplats och vardagsrum i en social planlösning, ett rymligt sovrum samt ett duschrum som även är förberett för tvättmaskin. Från vardagsrummet når du balkongen i söderläge med god plats för inredning och möblering. Juridisk person får köpa och föreningen tillåter andrahandsuthyrning. Låga avgifter där endast el tillkommer. Området präglas av av ett aktivt förenings- och friluftsliv med närhet till elljusspår och stigar samt det fina naturreservatet Grössjön. Nära till busshållplats med bra kommunikationer till centrala Umeå. Bostaden är belägen nära Umeuniversitetssjukhus och univeristetet. Affärscentrum vid Strömpilsplatsen når ni med 5 min på cykel och där finns ICA-maxi, apotek och flertalet butiker. Nära finns också Umeå Airport

 • Balkong
 • Hiss
Loftvägen 7A, Tomtebo, Umeå kommun
 • Mån 9 okt kl 16:15

Loftvägen 7A

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 295 000 kr
48,3 m²
2 rum
vån 1/2
3 897 kr/mån
26 812 kr/m²

En storfavorit till förening, med sina välplanerade kvadratmeter där både separat tvättstuga och stor klädkammare finns, kommer nu äntligen saluföras. Vi pratar självklart om de omtycka boklok- lägenheterna som finnes på Tomtebo. Med sin generösa takhöjd á 2,60 meter, stora fönsterpartier, dubbelglas- dörrar till den avskilda uteplatsen samt de lantliga köket kan man här verkligen trivas. Känslan av att bo i ett eget radhus är här påtaglig och tack vare sitt markplansläge med den, som tidigare nämnts, stora och avskilda uteplatsen i sydöst blir känslan av en egen oas ännu starkare! Lägenheten är belägen på Loftvägen 7A och med sitt grönskande och natursköna område som ses runt knuten av bostaden kan man verkligen känna sig trygg med att livskvalitén blir något utöver det vanliga. Här finns aktiviteter, både vinter som sommar, där Nydala är den största aktören till dessa aktiviteter. Vad sägs om bad, både i sjö och på äventyrsbad, med matförsäljning under sommaren eller varför inte ta en skidtur på skaren följt av grillning under vinterhalvåret? Tomtebo är ett område som är väldigt expansivt- där man för en tid sedan fått matvaruaffär som löser vardagshandligen på ett smidigt sätt, trevliga restauranger finns i direkt omnejd och under 2022 öppnade även ett nytt Nordic Wellness gym! I avgiften á 3897 kronor ingår dessutom allt- från varmvatten, värme och el till kabel-tv samt internet! Smidigt, unikt och fördelaktigt! Välkommen till en lägenhet med extra allt- i ett trivsamt och familjevänligt område- paketerat på 48,3 smakfulla kvadratmeter!

 • Plus
 • Uteplats
Vargvägen 169G, Mariedal, Umeå kommun

Vargvägen 169G

Lägenhet
Mariedal, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 395 000 kr
94,5 m²
4 rum
vån 2/2
5 395 kr/mån
25 344 kr/m²

Välkomna till Vargvägen 169G och denna trevliga lägenhet med radhuskänsla och egen ingång. Här erbjuds nu en lägenhet om fyra rum och kök samt en solfylld balkong. Ni kliver in på entréplan och där möts ni av en hall med avhängningsmöjligheter, en trapp upp finner du sedan resterande rum. En välplanerad våning med rymligt vardagsrum med utgång till balkongen, fullutrustat kök med plats för matsalsmöbel, tre rymliga och lättmöblerade sovrum, två toaletter och goda förvaringsutrymmen i två separata klädkammare, walk in closet samt garderober. Här bor ni i en stabil förening med en månadsavgift där allt ingår såsom värme, vatten, hushållsel enl schablon samt kabel-tv och internet. I föreningen finns tvättstuga, basturum, motionsrum, boulebanor, lekplatser, odlingslotter samt en föreningsgård med pingisrum och snickar/målarrum samt möjlighet att hyra storstuga med kök och ett övernattningsrum. I föreningen finns tre stycken tvättstugor. Boendemiljön är familjär och bekväm. Flertalet lekparker inom gångavstånd. I närområdet ligger Mariehemsängarna och Gammliaskogen med härliga grönområden, promenadstråk och motionsmöjligheter. Här bor du också med närhet till handelsområdet Stora Birk och all önskvärd närservice samt med goda förbindelser till Umeå centrum. Förskola finns i området och grundskola inom promenadavstånd på säkra gångvägar. På Mariedal bor du med närhet till handelsområdet Stora Birk och all önskvärd närservice samt med goda förbindelser till Umeå centrum. Välkommen hem säger vi till den näste lyckligt lottade ägare av denna trivsamma fyrarummare!

 • Balkong
Korpralsvägen 32B, Teg, Umeå kommun
 • Ons 4 okt kl 16:30

Korpralsvägen 32B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 995 000 kr
60 m²
3 rum
vån 4/8
3 621 kr/mån
33 250 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga trerummare på populära Teg. Lägenheten är belägen på fjärde våningen och är genomgående i mycket gott skick då det stod inflyttningsklart 2015. Bostadens 60 kvm disponeras genom ett öppet och socialt kök och vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, två sovrum, duschrum samt hall. Lägenheten håller hög standard med bl.a. fullutrustat arbetskök, inglasad balkong och genomgående parkettgolv förutom en del i hallen som har klinker. Här bor du med bekvämt gång och cykelavstånd (endast 10 minuter) in till centrum och med härliga grön och strövområden som nära granne. I närområdet finns allt från matbutik, pizzeria, bensinstation, busshållplats och ishockeyladan. Gemensam tvättstuga i entréplan och lägenhetsförråd i byggnad på gården. Välkommen att boka in er på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Östra Prinsgatan 34B, Väst På Stan, Umeå kommun

Östra Prinsgatan 34B

Lägenhet
Väst På Stan, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 395 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/2
4 237 kr/mån
36 846 kr/m²

Välkomna till denna fräscha trea i en populära förening och omtyckt område. Här bor du i en lägenhet om 65 kvm som disponeras genom härliga sällskapsytor såsom modernt kök och luftigt vardagsrum med social och öppen planlösning, ett helkaklat duschrum med golvvärme, praktisk hall och två sovrum med god förvaring. Från kök/vardagsrum nås den härliga inglasade balkongen med västerläge. Lägenheten är tidigare omgjord från en tvåa till en trea och går att återställa till en stor tvåa med många olika planlösningar. Till lägenheten hör två förråd. Här bor du i en eftertraktad och populär förening med promenadavstånd till centrum med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Ett stenkast från lägenheten finns busshållplats med linje som direkt går upp till Universitet och sjukhus och nära beläget finns vackra älvspromenaden med fina promenadstråk.

 • Balkong
Alfens allé 21, Tomtebo, Umeå kommun
 • Ons 4 okt kl 12:00

Alfens allé 21

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
2 985 kr/mån
30 000 kr/m²

Nu öppnas dörren till denna ljusa och välplanerade 2:a om 55 kvm på Alfens allé 21, i det mysiga området Tomtebo. Belägen på andra våningen erbjuder lägenheten både insynsskydd och frihet. Lägenhetens generösa takhöjd om 2,70 meter ger en öppenhet och luftighet, som förstärks av det enhetliga parkettgolvet viket ger en varm och inbjudande känsla. Tillsammans med de ljusa ytskikten skapar det en trivsam och modern atmosfär. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger utrymme för umgänge och socialt samspel. Köket är funktionellt och modernt, med alla nödvändiga bekvämligheter och utrustning. Badrummet är smakfullt inrett med kakel och klinker i tidlösa färger, och här finns även tvättutrustning i form av både tvättmaskin och torktumlare. Höjdpunkten är balkongen där du kan njuta av frisk luft och möjligtvis en skymt av vackra Nydalasjön. Lägenheten erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, inklusive en rymlig klädkammare med praktiska skjutdörrar. Dessutom finns möjlighet att hyra ett extra förråd inom föreningen. Månadsavgiften är förmånlig och inkluderar värme, vatten, kabel-TV och fibernät. Föreningen erbjuder gemensamma sittytor för trevliga grillaftnar. Nära till Nydalasjön, Grössjön, Stora Coop, restauranger och bra bussförbindelser till universitet, NUS och citykärna. Missade inte tillfället att bo bekvämt i en härlig 2:a i en eftertraktad del av Tomtebo. Välkommen att boka in Er tid för visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rickleå 11, Rickleå, Robertsfors kommun

Rickleå 11

Villa
Rickleå, Robertsfors kommun
HusmanHagberg Umeå
695 000 kr
110 m²
4 rum
3 200 m² tomt

Välkommen till Rickleå och ett bostadshus med kök, vardagsrum och tre sovrum. På gården finns en stor förrådsbyggnad samt en garagelänga. Huset värms upp med vattenburen värme el/ved samt en luft/luftvärmepump. Närliggande mataffärer är i Bygdeå och Robertsfors där det även finns skolor och barnomsorg. Möjlighet till snabbt tillträde. Rickleå är en gammal fiskeby där Rickleån mynnar ut i havet. Rickleån lämpar sig väldigt bra för flugfiske med fiskarter som harr, öring, gädda, abborre, lax, havsöring, sik och lake. Välkommen på visning!

Sagovägen 11, null, Umeå kommun
 • Imorgon kl 16:30
Sagovägen 11, null, Umeå kommun, bild 2
Sagovägen 11, null, Umeå kommun, bild 3

Sagovägen 11

Lägenhet
Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/5
3 717 kr/mån
30 818 kr/m²

Här på trevliga Sagovägen 11 finns denna ljusa och trevliga lägenhet belägen på bottenvåningen med egen uteplats. Lägenheten erbjuder öppen och social planlösning och är en väldigt trivsam och väldisponerad tvåa om ca 55 kvm. Genomgående ljusa ytskikt och en fin ekparkett längst med hela lägenheten. Lägenheten har ett modernt, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, trevligt och välutrustat kök med arbetsytor samt utgång till en rymlig altan i söderläge. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen. Utöver detta erbjuder lägenheten ett fint sovrum med förvaring samt klädkammare i anslutning till hall. Gillar du att odla finns möjlighet till odlingsmöjligheter i pallkrage bredvid altanen. Låg avgift som inkluderar allt såsom hushållsel, värme, vatten, kabel-TV och internet. På omtyckta Tomtebo bor ni med närheten till Nydalasjön och Grössjön som erbjuder fina motions- och rekreationsområden, restaurang och café finns i närheten och Stora Coop i början av Tomtebo. Goda bussförbindelser och cykelvägar till universitet, NUS och citykärna finns precis utanför lägenhetsbyggnaden. September 2022 stod även ett nytt Nordic Wellness gym klart på Tomtebo.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Vittervägen 103, Tomtebo, Umeå kommun
Vittervägen 103, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Vittervägen 103, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Vittervägen 103

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 095 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 4/4
5 784 kr/mån
25 394 kr/m²

Med sitt fria och öppna läge- högst upp i huset ligger Vittervägen 103 och denna smart planerade lägenhet! Här har du chansen att förvärva en ljus, öppen och trivsam lägenhet- mycket tack vare sitt gavelläge där ljus får flöda fritt mellan sammantaget tre väderstreck! Även planlösningen är unik där de öppna rummen lekfullt samspelar med varandra. Förvaringsfrågan är även denna en ickefråga då både stor klädkammare, flertalet garderober samt separat förråd finns att tillgå för den boende. Färgsättningen är ljus tillsammans med lekfulla färger och här finns även känslan av nyproducerat kvar då man verkligen tagit väl hand om lägenhetens kvadratmeter. Balkongen är, sist men inte minst, även denna något utöver de vanliga där utsikten över takåsar och trädtopparna är slående. Här kan du avnjuta solen under större delen av dagen och tack vare sin inglasning förlängs sommaren både inpå vår som höst. Vittervägen är ett trivsamt område på Tomtebo där radhus avlöses med trivsamma villor, bostadsrätter samt hyresrätter! Här är det en trevlig grannsämja och barn leker på de mysiga innegårdarna. Närheten till Nydala och dess härliga natur är bokstavligen ett stenkast bort från lägenheten och därför finns aktiviteter, både vinter som sommar, att roa sig med- både för stora som små! Precis vid lägenheten har man även tillgång till Nornaplatsen, där täta bussförbindelser till andra delar av Umeå kommun går. Här finns även trevliga restauranger. Brf Vittergumman är en stabil och omtyckt förening där man, under 2023, satsat på miljön och installerat elbilsladdare för de boende att hyra. Inom föreningen finns det även cykelförråd i separat gårdshus och den gemensamma grillplatsen bjuder in till trevliga tillställningar. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sjöstigen 23, Holmsund, Umeå kommun
 • Idag kl 13:00

Sjöstigen 23

Villa
Holmsund, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 995 000 kr
145 + 49 m²
6 rum
586 m² tomt

Varmt välkomna till Sjöstigen 23 och detta förtjusande gavelradhus i två plan med vacker hörntomt i populära Holmsund! Nu har ni chansen att förvärva en riktig familjepärla med bästa läget på gatan. Bostaden bjuder in till en härlig planlösning som disponeras om 145 kvm bestående av fyra rymliga sovrum, två tilltagna allrum, ett generöst duschrum, modernt och fullutrustat kök, en charmerande matsal placerad bland stora fönsterpartier som skänker utsikt över området, gästtoalett samt en tvättstuga med dusch och egen bastu. Den levande planlösningen ger bostaden en härlig charm och genomsyras av en hög grad av ljusinsläpp från sina många fönster, goda förvaringsmöjligheter samt öppna och sociala ytor som förgyller er vardag. Till denna ljuvliga bostad får ni även ta del av en inramad och generös trädgård om 586 kvm, som tack vare sitt gavel-läge erbjuder en härlig känsla av rymd och sinnesro. På tomten kan ni njuta av dygnets alla soltimmar med fantastiska uteplatser som är placerade både för härlig förmiddagssol på baksidan, såväl som en rymlig uteplats på framsida med ovärderlig kvällssol för härliga sommarkvällar med vänner. Till fastigheten får ni även ta del av ett kallgarage med plats för bil samt en asfalterad uppfart med plats för flera fordon. Som om detta inte skulle vara nog återfinns, i anslutning till nedre entrén, ytterligare en uteplats under tak, med goda möjligheter till inglasning - Tillfälle! Området är lugnt och familjärt med Ljumvikens havsbad runt hörnet, Patholmsviken med möjlighet till båtplats, minigolf, strövområden, cykelavstånd till golfbana, elljusspår, pulkbacke, flera förskolor, Skärgårdsskolan F-3, Storsjöskolan 4-9 och Aquaarena, Storsjöhallen med upplevelsebad och simhall. Här bor ni nära hav, skog och natur men med endast 20 minuters bilfärd till Umeå! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Mjölkvägen 57, Ersboda, Umeå kommun

Mjölkvägen 57

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 495 000 kr
106 m²
4 rum
vån 1/2
8 030 kr/mån
14 104 kr/m²

Nu öppnas dörren till denna fräscha och trivsamma bostadsrätt i två plan som erbjuder en härlig radhuskänsla. Med en yta om 106 kvm och fördelat på 4 rum och kök är detta en bostad som imponerar med sin välplanerade och genomtänkta design. Det första som möter dig är de genomgående ljusa ytskikten och det smakfulla ljusgråa laminatgolvet som ger en luftig och modern atmosfär. Köket är en pärla i sig, med en helrenovering där funktion möter stil. Den ljusa och smakfulla inredningen harmonierar perfekt med moderna vitvarorna. Det öppna och sociala vardagsrummet ger gott om plats för umgänge och avkoppling och kompletteras av det generösa ljusinsläppet som skapar en inbjudande och ljus atmosfär. Denna bostadsrätt har inte mindre än tre väl tilltagna sovrum, var och ett utformat för trivsam komfort. Här finner du även två badrum och generösa förvaringsutrymmen. Möjligheten till utomhusliv förhöjs av hela två uteplatser. På framsidan finns en välkomnande altan där du kan njuta av morgonsolen. Baksidans pärla är den inglasade altanen, perfekt för att förlänga sommarkvällarna och njuta av en avkopplande stund i det härliga söderläget. Sammanfattningsvis är detta en bostad som inte bara erbjuder bekvämlighet och elegans, utan också en härlig radhuskänsla. Med sin trivsamma planlösning, moderna design och utomhusutrymmen som förlänger säsongen, är detta en bostad som kommer att tillfredsställa dina önskemål om både stil och funktion. Välkommen att boka in Er tid för visning!

 • Uteplats
Rovågersvägen 2B, Täfteå, Umeå kommun
 • Ons 11 okt kl 16:30
Rovågersvägen 2B, Täfteå, Umeå kommun, bild 2
Rovågersvägen 2B, Täfteå, Umeå kommun, bild 3

Rovågersvägen 2B

Tomt
Täfteå, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
495 000 kr
1 409 m² tomt

Nu kommer möjligheten att förvärva en tomt med attraktivt läge i Täfteå! Tomten ligger endast ett stenkast från havet samt har gång- och cykelavstånd till centrala Täfteå där ni bland annat har ICA butik, förskola samt skola. På tomten finns el. Vatten och avlopp är ej framdraget till tomten. På marken står en enklare byggnad som ej kan nyttjas som bostadsbyggnad i dagsläget. Tomten är belägen utanför detaljplanerat område. Möjlighet till att överta arrendeavtal för markremsa framför fastigheten finns. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse! För rådgivning gällande bygglov har kommunens bygglovssida följande telefonnummer: 090-161361

 • Premium
Kvarnvägen 8A, Väst På Stan, Umeå kommun

Kvarnvägen 8A

Lägenhet
Väst På Stan, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 320 kr/mån
28 492 kr/m²

Varmt välkomna till Kvarnvägen och denna trevliga lägenhet på markplan! Lägenheten har en trevlig planlösning med rymliga rum och en balkong i soligt söderläge med fin utsikt mot grönområde och älven nedanför. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. Närhet till Umeälvens promenadstråk, mataffär, busshållplats samt cykelavstånd till centrum. Välkomna att boka in Er för visning!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Järnvägsgatan 9B, Öst På Stan, Umeå kommun

Järnvägsgatan 9B

Lägenhet
Öst På Stan, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 795 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
3 828 kr/mån
34 085 kr/m²

Söker du en centralt belägen, totalrenoverad trea med fina materialval, smakfull inredning, stilrena detaljer samt låg avgift? Ta då en närmare titt på denna pärla som ligger belägen på Järnvägsgatan 9B Öst på stan. Genomgående ljust parkettgolv, klinker i badrum med golvvärme samt öppen och modern planlösning. Högklassig och modern bostad med närhet till stadens trevliga utbud av restauranger, butiker och goda kommunikationer. Förråd till lägenheten finns i källaren, föreningen kommer även ha tillgång till garageplatser i ett underjordiskt garaget som nås via källarvåningen.

 • Balkong
Näckens väg 4C, Tomtebo, Umeå kommun

Näckens väg 4C

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 595 000 kr
54,3 m²
2 rum
3 693 kr/mån
29 374 kr/m²

Välkommen till Näckens väg 4c och denna välplanerade tvårumslägenhet i det omtyckta och natursköna området Tomtebo! Här ges nu möjligheten att förvärva en pärla i ett trevligt och välskött kvarter på Tomtebo. Denna eleganta och moderna lägenhet erbjuder stilrena ytskikt och en öppen och social planlösning. Tack vare den generösa takhöjden upplevs utrymmet som luftigt, och de stora fönstren ger ett behagligt ljusflöde. Dessutom har du en underbar inglasad balkong i västläge – den perfekta platsen att njuta av kvällssolen. Lägenheten har hög standard, golvvärme i hela bostaden och en smakfull design som kommer att imponera. Här finns ett fullt kaklat duschrum med tvättmaskin, ett välutrustat kök, en öppen matplats som smälter samman med vardagsrummet, samt ett rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymme. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-TV, internet och hushållsel enligt schablon. Det är en komplett lösning som måste upplevas på plats! Bostaden har ett utmärkt läge på Tomtebo med närhet till Nydalasjöns rekreationsområde, där du kan njuta av promenadstråk, grillplatser, fiske och bad. Om du gillar träning och natur, kommer du att älska att bo nära Grössjöns naturreservat och det nyöppnade Nordic Wellness-gymmet. Dessutom ligger en av Europas största träningsanläggningar, IKSU, bara en kort cykeltur bort. Läget är också perfekt om du studerar eller arbetar vid universitetet eller sjukhuset (NUS), eftersom bostaden bara är en kort cykeltur från dessa platser. Närmaste busshållplats med utmärkta och regelbundna förbindelser till centrum, NUS och universitetet finns bara ett stenkast bort. Välkommen att boka in Er på visning!

 • Balkong
Sagovägen 5, Tomtebo, Umeå kommun
 • Imorgon kl 15:45

Sagovägen 5

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 440 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/4
2 923 kr/mån
32 000 kr/m²

Välkomna till Sagovägen 5 och denna trevliga etta på andra våningen med en balkong i västerläge. På Tomtebo bor du i ett lugnt område bland lägenheter och villor. Lägenheten erbjuder öppen planlösning, ljusa materialval, enhetligt parkettgolv, rymligt badrum och en trevlig balkong med eftermiddag och kvällssol. Balkongen är belägen i väster och där kan man avnjuta trevliga eftermiddagar. Fullt utrustat kök samt badrum med kaklade väggar och grå våtrumsmatta på golv utrustad med kombinerad tvätt och torktumlare. Förvaring finns i 4 stycken garderober samt tillhörande förråd beläget på entréplan. Låg månadsavgift där värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår. Trevligt föreningsområde med stor gemensam gräsyta med lekplats och en sittgrupp. På Sagovägen bor ni med närheten till Nydalasjön och Grössjön som erbjuder fina motions- och rekreationsområden, restaurang och café finns ett stenkast bort och Stora Coop ytterligare en bit bort. Goda bussförbindelser och cykelvägar till universitet, NUS och citykärna finns precis utanför lägenhetsbyggnaden. September 2022 stod även ett nytt Nordic Wellness gym klart. Kontakta mäklaren för mer info!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Biologigränd 35, Ålidhem, Umeå kommun
 • Tis 3 okt kl 17:30

Biologigränd 35

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/2
3 389 kr/mån
24 917 kr/m²

Nu öppnas möjligheten till denna välplanerade och stilrena tvåa på andra våningen! Bostaden erbjuder en bekväm livsstil med alla bekvämligheter du behöver. Köket är rymligt och fullt utrustat, perfekt för matlagning och sociala stunder. Det lätta badrummet har en praktisk duschhörna och elegant design. Sovrummet är rymligt och erbjuder en lugn plats för återhämtning. I det stora och härliga vardagsrummet kan du koppla av och umgås med vänner och familj. Härifrån når du även den inglasade balkongen i västerläge, en underbar plats att njuta av solnedgångar och lugna kvällar. Denna bostad erbjuder en väldisponerad layout och en stilren inredning som skapar en trivsam atmosfär. Läget på andra våningen ger en fin utsikt och skapar en känsla av avskildhet. En perfekt plats för dig som söker både komfort och modern elegans. Välkommen till ditt nya hem! BRF Biologigränd – en aktiv och välmående förening! Här har du tillgång till moderna tvättstugor, gästrum, festlokal med kök, gym och motionsrum, bastu, biljardbord, pingisbord, grillplatser, odlingslotter och lekplatser. Med Ålidhems närhet till såväl Umeå universitetet som NUS och den rikliga tillgång på affärer och service är det få förundrat varför området är så trivsamt. Med endast en kort promenad anländer man till IKSU Sport, som idag är norra Europas största anläggning för motion, träning och rekreation. Med flera välsorterade livsmedelsbutiker runt hörnet i Ålidhems centrum finns även ett stort utbud av restauranger samt apotek och frisör. Här erbjuds mycket goda och täta kommunikationer till såväl Umeå centrum som andra stadsdelar. För den miljömedvetne tar man sig med lätthet runt till fots eller med cykel. Välkommen att boka in Er tid för visning!

 • Plus
 • Balkong
Hoppets gränd 10, Öbacka strand, Umeå kommun
 • Idag kl 15:00

Hoppets gränd 10

Lägenhet
Öbacka strand, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
3 795 000 kr
92 m²
3 rum
vån 6/9
5 201 kr/mån
41 250 kr/m²

Varmt välkomna till Hoppets Gränd 10 och denna ljuvliga trerummare med högt läge över Umeälven. Med underbart läge på populära Öbacka strand finns denna moderna trea, högt upp i huset, på sjätte våningen med älvsutsikt. Lägenheten karaktäriseras av generös takhöjd, fint ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, stilren med genomgående ljus färgsättning, materialval med hög standard och en öppen och social planlösning. Här erbjuds 92 väldisponerade kvadratmetrar som utgörs av dubbla sovrum, ett luftigt vardagsrum med matplats, ett högkvalitativt kök med alla behövligheter, ett helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättdel samt en stor och inglasad balkongen, belägen i bästa sydväst-läget, med utsikt mot älven som skänker Er många härliga soltimmar. Föreningen har stabil ekonomi. I området finns lekplats och fin uteplats med grillmöjligheter på föreningens lummiga innergård. Här bor Ni bekvämt med det bästa av två världar, i lugn och rofylld miljö samtidigt nära till stadens puls! Promenad -och cykelavstånd till Umeå universitet, NUS, IKSU samt Umeå centrum med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och service. Välkomna att boka in Er på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 78