HusmanHagberg Umeå

HusmanHagberg Umeå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lagmansgatan 50A, Grubbe, Umeå kommun
 • Tis 28 maj kl 16:30

Lagmansgatan 50A

Lägenhet
Grubbe, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 950 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
3 578 kr/mån
30 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga gaveltvåa, med en imponerande stor altan i söder - perfekt solläge! Lägenheten har en trivsam och öppen planlösning där vardagsrum och matplats gå i ett socialt samspel. Lägenheten är genomgående fräsch med ljusa väggar och ett smakfullt golv av enstavig parkett. Vardagsrummet har fönster i både söder- och västerläge samt utgång till den väl tilltagna uteplatsen i söderläge - över 17 kvadratmeter! Här erbjuds även ett bra parallellt gående arbetskök och ljusa köksluckor, stort sovrum samt rymlig wc/dusch med tvättmaskin. Vidare finns flertal garderober samt en klädkammare i lägenheten och ett ytterligare förråd på samma plan i trapphuset. Brf Lövsågen på Lagmansgatan är en mycket välskött förening med låg avgift, endast 3578 kr/mån, som inkluderar värme, vatten, kabel-TV och internet. Som boende på Grubbe erbjuds ni utmärkta och täta kommunikationer till NUS, universitetsområdet och centrum, vilket gör det till en idealisk plats för dem som söker både lugn och närhet till stadens pulserande liv. Utöver god kommunikation erbjuder den omgivande miljön både natur och närhet till bekvämligheter som pizzerior, hamburgerrestauranger och välsorterade livsmedelsbutiker. Den miljömedvetne kan glädjas åt att föreningen har en egen återvinningsstation. Boka in er på visning eller kontakta mäklaren Patrik för mer information!

 • Plus
 • Uteplats
Paletåvägen 38, Röbäck, Umeå kommun
 • Sön 26 maj kl 15:00

Paletåvägen 38

Lägenhet
Röbäck, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 495 000 kr
123,5 m²
5 rum
vån 1/2
8 256 kr/mån
20 202 kr/m²

Nu kommer möjligheten att förvärva ett rymligt radhus som även passar den större familjen! Ett läckert radhus med vardagsrummet som ligger i ett etage med en takhöjd på 3,6 meter, måste upplevas! Radhuset har tre sovrum men kan enkelt göras till fyra och passa utmärkt för den större familjen. Dubbla altaner i perfekta sollägen och varav den mot väst vetter mot grönområde. BRF Röbäckshus 6 är en stabil och populär förening med god ekonomi. I föreningen finns gym, tvättstugor och två festlokaler. Välkommen på visning!

 • Plus
Kragvägen 33, Röbäck, Umeå kommun
 • Ons 29 maj kl 16:45

Kragvägen 33

Lägenhet
Röbäck, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 895 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 804 kr/mån
19 843 kr/m²

Välkomna in i denna trevliga fyrrummaren som är belägen en trappa och och fördelat över ett plan. Bostaden har ett trevligt läge med skog och natur i närheten, även skola, förskola och allivsbutik. På Kragvägen 33 bor du med en bra planlösning som disponeras genom de sociala ytorna såsom kök och vardagsrum med öppen planlösning samt två renoverade duschrum, hall och förvaring. I lägenheten finner ni 3 bra sovrum samt två balkonger vilket gör att man kan fånga solen strålar hela dagen. Bostaden i mycket gott skick. Modernt och fräscht kök med vita luckor, fullstor kyl & frys samt plats för middagsgruppen. Du bor här i en trevlig förening med faciliteter såsom tvättstugor, matförråd, cykelförråd, samlingslokal och snickarbod. Här i Röbäck bor du ca 10 minuter från centrala Umeå och naturen som närmsta granne. I närheten av Kragvägen finner du trevliga motionsspår, skog med bär och svamp, pulkabacke för de yngsta, Coop, pizzeria samt goda bussförbindelser till stan. Flertalet lekparker och studsmatta finns i närheten. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Anders Ersvägen 20, Holmsund, Umeå kommun

Anders Ersvägen 20

Villa
Holmsund, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
3 195 000 kr
124 + 76 m²
4 rum
1 063 m² tomt

Drömmer du om ett hem i Holmsund? Då har du chansen att förverkliga den här! Nu kommer chansen att förvärva denna trevliga villa på 1 1/2 plan med källare på familjevänliga Anders Ersvägen 20. Här blir ni boende med ett ypperligt läge i lugna kvarter endast ett stenkast från vackra Ljumviken som erbjuder badstrand och lek- samt grillplats. Huset står placerat på en rymlig tomt med god yta för lek och spring på bakgården samt har en stor altan i soligt söderläge att avnjuta sommarmånaderna på. Omgiven av buskar och träd samt med en anlagd damm skapas här en trevlig atmosfär. Invändigt erbjuder huset ett renoverat kök med vita skåpluckor och vitt kakel. Rymligt vardagsrum med fint parkettgolv och utrymme för hela familjen med yta för både soffgrupp samt matplats. Utrymmet och de generösa ljusinsläppen gör att rummet även kan delas upp till två rum om så önskas för den större familjen. Vidare erhåller huset tre rymliga sovrum samt en källare med relax och bastu, tvättstuga och goda förvaringsutrymmen. I Holmsund blir ni boende i naturnära miljö med en lockande aktiv fritid. I området finns god närservice och omsorg med både mataffär, apotek, restauranger, skola samt förskolor. Kort och smidig pendlingsväg till Umeå Centrum samt kommunikationsmöjligheter med buss mellan Holmsund och Umeå. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Tallvägen 63, Sofiehem, Umeå kommun

Tallvägen 63

Villa
Sofiehem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
3 975 000 kr
160 + 20 m²
6 rum
1 186 m² tomt

Det är med stort nöje jag välkomnar er till detta hus i Västerbottens stil med stort kök och vardagsrum, 3-4 sovrum och en härlig tomt i söderläge. På eftertraktade Sofiehem finner ni denna villa som disponeras om 160 kvm i två plan samt ett fristående garage på 20 kvm. Huset är flyttat till tomten strax efter sekelskiftet och har en stor tomt på 1186 kvm. På Sofiehem har ni gång- och cykelavstånd till Umeå universitet, Norrlands universitetssjukhus och köpcentret Strömpilen som erbjuder ett brett utbud av butiker. Vidare finns goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, vilket även ligger inom bekvämt gång- och cykelavstånd. Som en extra bonus har ni endast en kort bit till Umeälvens härliga strandpromenad. Sofiehem är ett lugnt och barnvänligt område och på Björkvägen har man närhet till både förskola och skola. Det här är chansen ni inte vill missa! Varmt välkommen att boka in Er på visning.

Skeppsvik, Skeppsvik, Umeå kommun

Skeppsvik

Fritidshus
Skeppsvik, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
995 000 kr
20 + 10 m²
2 rum
1 075 m² tomt

Timmerstuga i den gemytliga byn Skeppsvik med närhet till bad, fiske och den vackra skärgården. En mindre timmerstuga med allrum, pentry-kök och sovplats. Nybyggd gäststuga med sovplatser och ett förberett utrymme för torr-wc. Det finns möjlighet att ansluta till kommunalt vatten enligt VAKIN:s räknesnurra (se länk nedan). Promenadavstånd till Skeppsvik herrgård med god mat och möjlighet till övernattning i gäststugor för era gäster. Möjlighet till båtplats. Skeppsvik har en vacker skärgård med många öar att besöka under soliga sommardagar. Det bor cirka 100 permanentboende i byn och ligger strax utanför Sävar. Stora delar av den vackra skärgårdsmiljön ingår i naturreservatet Tavasten-Skeppsviksskärgården. Välkommen att boka in er på visning!

Kasamark 239, Kasamark, Umeå kommun

Kasamark 239

Gård/Skog
Kasamark, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
4 095 000 kr
144 m²
6 rum
5 ha tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva en vacker Västerbottensgård med generösa utrymmen och 4,5 ha mark som ligger i anslutning till bostadshuset. Husen på tomten är formerade på ett unikt och traditionellt sätt med bostadshus, gårdshus, garage, timmerloge och ett stall/förrådsbyggnad. Huset har en trevlig planlösning med stort kök och vardagsrum med öppen spis, 4 sovrum fördelade i båda plan samt ett allrum i övre plan. Huset har installerat bredband. Gårdshuset som är varmbonat har ett stort rum med ett enklare kök, dusch, wc och bastu. I den andra delen av gårdshuset finns ett dubbelgarage. Finns ett beviljat förhandsbesked för nybyggnad av ett bostadshus på fastigheten. Kontakta mäklaren för mer information Kasamark är en trevlig by med kuperad terräng cirka 20 km väster om Umeå. I Kasamark finns en F–6-skola och närmaste mataffärer är i Röbäck och på Böleäng. Det kommer endast bli en visningsdag och det är söndagen den 2 juni. Beräknat tillträde är i mitten av augusti 2024. Välkommen att boka in er på visning.

Utterhålet 104, Rickleå, Robertsfors kommun

Utterhålet 104

Fritidshus
Rickleå, Robertsfors kommun
HusmanHagberg Umeå
1 975 000 kr
65 + 15 m²
3 rum
1 933 m² tomt

Välkommen till detta fritidshus som kan nyttjas året-runt. Bostadshuset har en trevlig planlösning med stort allrum och pelletskamin, kök, två sovrum samt ett inglasat uterum i söderläge. Från uterummet har man utsikt mot havet och badviken med härlig sandstrand. Tomten har ett insynsskyddat läge med uppvuxen tomt/trädgård. På tomten finns även ett rymligt garage (ca 35 kvm), gäststuga med två sovrum, bastustuga och förrådsbyggnad med flera förråd. Här kan ni tillbringa många soliga dagar på badstranden eller trevliga grillkvällar med vänner. Rickleå är en gammal fiskeby där Rickleån mynnar ut i havet. Rickleån lämpar sig väldigt bra för flugfiske med fiskarter som harr, öring, gädda, abborre, lax, havsöring, sik och lake. Välkommen att boka in er på visning!

Parkvägen 34, Holmsund, Umeå kommun
 • Tor 30 maj kl 16:45
Parkvägen 34, Holmsund, Umeå kommun, bild 2
Parkvägen 34, Holmsund, Umeå kommun, bild 3

Parkvägen 34

Lägenhet
Holmsund, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 695 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/4
7 431 kr/mån
29 944 kr/m²

Äntligen har vi äran att presenterna en helt nyproducerad lägenhet á 90 kvadratmeter på Parkvägen 34 i Holmsund! Lägenheten står inflyttningsklar i mitten av april och det innebär också att skicket är helt oklanderligt- här är varje kvadratmeter genomtänkt och oanvänd! Rummen är väl fördelade där tre sovrum samt två badrum gör att den större familjen verkligen kan ta plats på denna populära och natursköna adress. Som den berömda pricken över i:et har man dessutom en helt otroligt balkong i söderläge- som dessutom är inglasad! Tack vare att lägenheten ligger både en bekväm trapp upp men också på gaveln, blir insynsfrågan en icke-fråga där man verkligen kan avnjuta solens varmaste timmar helt ostört. Detta, i kombination, med de stilfulla valen på väggar samt golv på själva balkongen samt sin generösa storlek, blir detta verkligen en oas att landa på. Inom föreningen finns det en övernattningslägenhet, vilket är perfekt för familjen som ibland behöver extra-utrymme kring högtider eller dylikt. Men det slutar inte där; här återfinns även en trivsam gemensamhetslokal för de boende att nyttja. Till varje lägenhet medföljer ett förråd på vinden. Varmt välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mariehemsvägen 1A, Mariehem, Umeå kommun
 • Borttagen före visning

Mariehemsvägen 1A

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 495 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/3
4 148 kr/mån
28 678 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
Mycelievägen 59, Berghem, Umeå kommun

Mycelievägen 59

Villa
Berghem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
6 300 000 kr
137 + 41 m²
5 rum
776 m² tomt

Varmt välkommen till denna mycket välskötta och rymliga 1-plans villa på Berghem, med ett av områdets bästa lägen. Tomten ligger i sydvästläge med närhet till en park/lekplats. Huset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med vacker kakelugn. Från vardagsrummet når man ett stort härligt inglasat uterum i sydvästläge som även kan nyttjas vintertid. Det finns fyra sovrum där ett av sovrummen är avskilt med egen helkaklad wc/dusch. Huset har i övrigt en rymlig tvättstuga, varmgarage med plats för en bil samt en carport för två bilar. Huset har en låg driftskostnad med bergvärme och vattenburen golvvärme. Med närhet till NUS, Universitetet och Stadslidens rekreationsområde och motionsspår är detta ett perfekt läge för dig som vill kombinera närhet till både fritid eller arbete och möjligheten till frisk luft och motion. Dessutom ligger centrum inom bekvämt promenadavstånd. Välkommen att boka in er på visning!

Villanäs 222, Villanäs, Umeå kommun
 • Borttagen före visning
Villanäs 222, Villanäs, Umeå kommun, bild 2
Villanäs 222, Villanäs, Umeå kommun, bild 3

Villanäs 222

Villa
Villanäs, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
3 695 000 kr
155 + 25 m²
6 rum
2 435 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Ostvägen 75, Ersboda, Umeå kommun
 • Tis 28 maj kl 16:50
Ostvägen 75, Ersboda, Umeå kommun, bild 2
Ostvägen 75, Ersboda, Umeå kommun, bild 3

Ostvägen 75

Radhus
Ersboda, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 595 000 kr
103,5 m²
4 rum
vån 1/2
7 423 kr/mån
15 411 kr/m²

Rymlig 4:a i två plan med ett av områdets finaste lägen! Dubbla uteplatser var av en i västerläge som vetter mot föreningens innergård. Bra planlösning med kök och matplats med utgång till uteplatsen på framsidan, rymligt vardagsrum med utgång till trädgård och altan på baksidan, dubbla badrum, tvättavdelning, 3 sovrum och en stor klädkammare som även kan användas som kontor eller barnkammare vid behov. Vid uteplatsen på framsidan finns även ett förråd. I föreningen finns gemensamma utrymmen för medlemmarna att nyttja, både gym, bastu och en gästlägenhet. Varmgarage och parkeringsplatser finns inom föreningen. Området är barnvänligt. Gårdarna är bilfria, det finns lekplatser, närhet till skogen samt ett fint motionsspår med tre olika slingor alldeles i närheten. Varmt välkomna på visning.

 • Premium
 • Uteplats
Lagmansgatan 30C, Grubbe, Umeå kommun

Lagmansgatan 30C

Lägenhet
Grubbe, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 950 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/7
3 566 kr/mån
36 111 kr/m²

Stig in på Lagmansgatan 30C och möts av denna välplanerade och trevliga 2:a med hög standard! Här erbjuds ni en lägenhet med social och öppen planlösning, en trevlig färgsättning på väggarna som skapar en harmonisk atmosfär samt ekparkett som löper enhetligt över bostadens golv. I soligt sydläge finner ni även lägenhetens stora inglasade balkong som under dem varmare månaderna om året funkar som ett extra rum med dess generösa kvadratmeteryta som skapar möbleringsutrymme för både matplats och loungegrupp. I BRF Begonian blir ni boende i en förening som verkligen satt ribban högt för sina medlemmar för att möta Era önskemål. Här erbjuds attraktiva gemensamhetsutrymmen av bland annat gästrum, bastu med relaxavdelning, varmförråd och cykelförråd samt hobbyrum och gym. Som grädde på moset erbjuder föreningen även ett stort underjordiskt varmgarage med elbilsladdare. Bostaden disponeras av två rum och kök. Köket erbjuder en tidlös karaktär med vita skåpluckor och vitt kakel mellan arbetsbänk och överskåp. Utrustat med diskmaskin, inbyggd micro, ugn, induktionshäll och kyl/frys. Praktisk köksö som erbjuder extra förvarings- och arbetsyta samtidigt som det skapar en fin avgränsning mot vardagsrummet. Vidare erbjuds ni ett helkaklat badrum med golvvärme och tvättmöjligheter via tvättmaskin och torktumlare. Försett med arbetsbänk, kommod, spegelskåp och duschväggar i glas. Sovrummet är rymligt med god yta för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Här har säljaren låtit bygga garderobsförvaring runt sängen i en trevlig grön kulör. Förvaringsutrymmen ges utöver via sovrummets garderober genom praktisk skjutgarderob i hallen samt via lägenhetens separata lägenhetsförråd. På Grubbe bor du enbart 3 km från Umeå centrum som enkelt nås via trevliga promenadstråk längst med strandpromenaden och älven, vackra och lantliga älvtået finns runt knuten. Här bor du även i närhet till flertalet livsmedelsbutiker, bensinstation, busshållsplatser, förskola och gymnasieskolor. Under vinterhalvåret brukar även skidspår dras upp på ängarna. Täta bussförbindelser tar er både till Umeå Centrum, NUS och universitetet. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Hemmesmark 15, Sävar, Umeå kommun

Hemmesmark 15

Villa
Sävar, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 450 000 kr
110 m²
3 rum
1 557 m² tomt

Hemmesmark 15- en lantlig idyll där säljarna har gjort allt och lite till för att verkligen skapa en oas att landa på! Fastigheten besitter så många fördelar att det är svårt att få med allt i text, detta är en fastighet att se på plats. Låt oss börja utvändigt; Här avlöses ätbara perenner med buskar och träd. Man har även lagt ner mycket tid på att få in färgglada växter för det estetiska syftet. Utöver detta är man nästintill självförsörjande när det kommer till bär, grönsaker och frukt; här finns jordgubbar, smultron, hallon, vinbär, sparris, äppel-och päronträd samt flertalet örter och kryddor! Detta är sannerligen ett sommarhus där flertalet uteplatser, grillplatser samt växthus (dessutom ett stort sådant; detta mäter 24 kvadratmeter) även finns att tillgå! På gården finns som sagt en del komplementbyggnader, men utöver dessa finns även ett garage med tillhörande hönsgård! Säljarna har nämligen haft höns på gården som fått gå runt fritt! Mer idylliskt än så här blir det väl ändå inte? När vi sedan tar klivet in i huset möts man av en genuin känsla där allt är genomtänkt för att harmonisera med husets årtal, men där man även får en modern touch på nästintill samtliga rum! I huset finns sammantaget två sovrum men man har även valt att göra ett extrarum i allrummet som i dag agerar kontor. I allrummet stoltserar en vacker och fullt fungerade kamin som säljarna haft som komplement på vinter till uppvärmningssystemet (el). Badrumsdelen har god potential för en köpare då man har en stor yta att sätta sin egen prägel på- här har man separat WC, separat tvättstuga samt stort rum med duschkabin. Huset är sammantaget ett väldigt trivsamt sådant där mycket man önskar finns att tillgå- inte minst den underbara utemiljön där huset dessutom ligger i fritt läge med en stor åker! Här kombineras det bästa av båda världar- landets lugn och det ostörda läget många uppskattar men där du också har cirka 30 minuter in till Sävar Centrum. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse idag!

 • Plus
Näckrosvägen 3, Västerslätt, Umeå kommun
 • Mån 27 maj kl 16:45

Näckrosvägen 3

Lägenhet
Västerslätt, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 495 000 kr
31,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 384 kr/mån
47 460 kr/m²

Nu erbjuds chansen till en väl omhändertagen lägenhet med en härlig planlösning som disponeras om 31,5 kvadratmeter. Flera stora fönsterpartier som vetter mot den grönskande innergården och väster. I övrigt erbjuds ni en lägenhet med ett renoverat kök från 2019, rymligt och lättmöblerade allrum, sovalkov, goda förvaringsmöjligheter genom en stor garderob och separat lägenhetsförråd samt helkaklat badrum. Ljusa fräscha ytskikt som målades under 2023. Stabil förening i lugna och familjära kvarter med låg månadsavgift där värme, vatten, kabel-tv och bredband (1000/1000 mbit/s) ingår. Föreningen har en trevlig innergård med härliga gräsytor och grillplats för de boende att samlas kring- både tillsammans men också med nära och kära. Här bor ni med absolut närhet till Västerslätts centrum med bland annat ICA-butik och konditori. Här finns goda bussförbindelser till såväl universitet som sjukhus. Bara en kort promenad bort finner den träningsintresserade både IKSU plus Hedlunda och Umeå Performance Center. Dessutom är det bekvämt cykel-och gångavstånd till Nolia, Dragonskolan, I20-området och givetvis Umeå centrum. Allt man kan tänkas behöva, inom bekväm radie! Välkomna på visning!

 • Plus
Porfyrvägen 3A, Gimonäs, Umeå kommun

Porfyrvägen 3A

Lägenhet
Gimonäs, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 450 000 kr
36 m²
1 rum
vån 5/6
2 648 kr/mån
40 278 kr/m²

Välkomna till denna lägenhet på våning 5/6 med egen balkong i ett högt och insynskyddat läge. Lägenheten som färdigställes i oktober 2016 har gott om förvaring i både lägenhet och det tillhörande förrådet, parkettgolv samt ljusa kulörer. Juridisk person får köpa och föreningen tillåter andrahandsuthyrning. Med närhet till universitetet, busshållplatser, NUS och matbutiker samt fina motionsstråk i både skog och längst med älven är detta boende perfekt för dig som söker ett underhållsfritt hem med låg avgift och närhet till allt man behöver. Inom föreningens finns gästrum och flera tvättstugor samt cykelcarport. Området präglas av av ett aktivt förenings- och friluftsliv med närhet till elljusspår och stigar samt det fina naturreservatet Grössjön. Affärscentrum vid Strömpilsplatsen når ni med 5 min på cykel och där finns ICA-maxi, apotek och flertalet butiker. Nära finns också Umeå Airport. Carport finns tillgängligt för köparen att hyra, välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Axtorpsvägen 11, Berghem, Umeå kommun

Axtorpsvägen 11

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 695 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/4
7 131 kr/mån
29 944 kr/m²

En mycket smakfullt renoverad lägenhet med ett bra läge ska nu säljas. Lägenheten har en trevlig och modern planlösning med härliga ytor. Det fantastiskt fina köket helrenoverades 2022 och duschrummet 2023. Lägenheten ligger på tredje våningen och det finns hiss. Här bor ni nära Universitetet, sjukhuset, motionsspår, grönområden och allt Umeå centrum har att erbjuda. Denna lägenhet skall upplevas så välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Orienteringsstigen 6B, Berghem, Umeå kommun

Orienteringsstigen 6B

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 045 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 130 kr/mån
33 252 kr/m²

Högst upp i huset med fritt och insynsskyddat läge finner ni denna rymliga 2:a med balkong i bästa syd-västläge! Här erbjuds ni en lägenhet med rymliga och lättmöblerade rum, ett modernt och renoverat kök och goda förvaringutrymmen via dubbla lägenhetsförråd. På Orienteringsstigen bor ni ett stenkast från Universitetet, NUS, ICA samt gammliaskogen med dess trevliga rekreationsstråk. Promenadavstånd till Umeås största träningsanläggning IKSU Sportcenter. Med Berghems attraktiva läge bor du även med promenad och cykelavstånd till Umeå Centrum med dess rika restaurang- och kulturutbud. Föreningen BRF Umeåhus nr 9 är känd för sin goda ekonomi och låga belåningsgrad. Här kan ni känna er trygga i en välskött förening med ett komplett utbud av vatten, värme, kabel-tv, internet och hushållsel som ingår i avgiften. Via föreningen ges trevliga gemensamhetsutrymmen så som tvättstuga, torkrum, gym, bastu och cykelförråd samt gästrum att hyra vid besök. Det finns även en fest- och föreningslokal att hyra. Lägenheten disponeras av ett renoverat kök med vita skåpluckor och arbetsbänk i trä vilket skapar en tidlös karaktär. Utrustat med inbyggd ugn, induktionshäll, fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Rummets trevliga burspråk skapar goda ljusinsläpp samt god yta för matplats. Vidare ges ett rymligt sovrum med god yta för dubbelsäng och möjligheter till klädförvaring via rummets garderober. Vardagsrummet har ett vackert parkettgolv, vita väggar och i anslutning till rummet nås lägenhetens balkong i bästa syd-västläge vilket innebär många och långa soltimmar att njuta av på sommardagarna och kvällarna. Det höga läget i huset gör att ni härifrån även kan njuta av vackra solnedgångar. Helkaklat badrum med vita kaklade väggar och ljusgrått klinkergolv. Försett med dusch, tvättmaskin, spegelskåp och toalett. Hallen är rymlig och har vita väggar och mörkt laminatgolv. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Balkong
Mariehemsvägen 122, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 122

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 575 000 kr
64 m²
2 rum
vån 7/9
5 732 kr/mån
24 609 kr/m²

Välkomna till Mariehemsvägen 122 och denna trevliga och ljusa bostad på oslagbara sjunde våningen med balkong i sydvästläge- här lyser solen med sin närvaro från cirka 12:30 och hela långa dagen! Här finns möjlighet att se vackra solnedgångar i helt insynsskyddat läge Här bor du i en rymlig och väldisponerad tvåa om 64 kvm som innehar kök, matplats och vardagsrum i delvis öppen planlösning- här har man gjort en snygg avdelning av rummet vid kök, helkaklat badrum, sovrum med klädförvaring i flertalet garderober samt en hall med separat klädkammare. Lägenheten är i gott och välbevarat skick och har genomgående ekparkett i köket, allrum samt matplats och här synes även till största del ljusa väggar. Slutligen är ljusinsläppet verkligen något utöver det vanliga- detta tack vare sina stora fönsterpartier. Här bor du i ett trevligt område i en stabil förening med faciliteter som bland annat övernattningsrum, cykel förråd och gemensam grillplats. Bostaden har närhet till förskolor, skolor, Mariehemscentrum med all tänkbar närservice och ett stenkast från bostaden hittar du fin natur med promenadstråk och badmöjligheter vid Nydalasjön samt härliga skogspromenader på Gammlia. Cykelavstånd till sjukhus och universitet. Mycket nära till busshållplats och kommunikationer till centrum och övriga delar av staden. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kvarnvägen 3C, Väst På Stan, Umeå kommun
Kvarnvägen 3C, Väst På Stan, Umeå kommun, bild 2
Kvarnvägen 3C, Väst På Stan, Umeå kommun, bild 3

Kvarnvägen 3C

Lägenhet
Väst På Stan, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 245 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/11
4 010 kr/mån
45 816 kr/m²

Välkomna in i denna moderna och trivsamma tvårummare med älvsutsikt. När du kliver in i lägenheten slås du av en härlig känsla då bostaden har stora fönster med fina ljusinsläpp och högt i tak. Här bor du i en naturnära och vacker omgivning med direktanslutning till strandpromenaden som tar dig raka vägen in till Umeås stadskärna. Lägenheten har öppen planlösning med smakfulla tillval och genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt samt utsikt mot älven. Lägenheten disponeras över kök och vardagsrum i öppen och social planlösning, sovrum, inglasad balkong samt ett helkaklat badrum. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Terrängvägen 3B, Berghem, Umeå kommun
 • Tis 28 maj kl 17:45

Terrängvägen 3B

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 895 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 456 kr/mån
34 144 kr/m²

Trevliga tvårummare på Berghem med genomgående ljusa ytskikt, kök med vit köksinredning, bra med arbetsytor och gott om förvaring. Helkaklat badrum med tvättmaskin och ett sovrum med garderobsvägg. Från det ljusa härliga vardagsrummet når man balkongen som ligger i fint sydvästligt läge. Bra förvaringsmöjligheter via ett vindsförråd och en matkällare. Föreningen har en mycket god ekonomi och låga månadsavgifter. På Berghem bor du perfekt med gångavstånd till universitetet, sjukhuset och centrum. Närhet till träningsanläggningen på Iksu samt fina motions- och skidspår på Gamlia. På promenadavstånd från lägenheten finns dessutom en välsorterad livsmedelsbutik med bra öppettider. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
Sagovägen 3, Tomtebo, Umeå kommun

Sagovägen 3

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 295 000 kr
76 m²
3 rum
5 245 kr/mån
30 197 kr/m²

Nu kommer möjligheten att förvärva ett riktigt guldkorn med ypperligt läge på populära Tomtebo. Här erbjuds en modern och välplanerad lägenhet med social planlösning, väldisponerade ytor samt en rymlig uteplats i härligt västläge. Tack vare gräsplätten som bjuder in till lek och spring samt skogsdungen på baksidan skapas en naturnära och insynsskyddad känsla trots att man bor ett stenkast från öppen förskola, skola, gym och restauranger. Bostaden bjuder in till en helhetslösning med goda samvaroytor och genomtänkta förvaringsutrymmen genom både garderober, klädkammare och ett rymligt förråd praktiskt beläget på samma plan som lägenheten. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt vilket skapar en härlig atmosfär och ett helkaklat duschrum med golvvärme och egen tvättstation. Vidare disponeras lägenheten av ett modernt kök i vinkel vilket ger goda arbetsytor. Vita skåpluckor och vitt kakel mellan arbetsbänk och överskåp skapar en tidlös karaktär. Välutrustat för den matlagningsintresserade med ugn, häll, inbyggd micro, diskmaskin och fullstor kyl samt frys. Öppen anslutning mot vardagsrummet med vita väggar och ekparkett som enhetligt löper över rummens golv. Vidare erbjuder bostaden två rymliga sovrum med en lugn grön färgsättning på väggarna. I Brf Ringen 1 blir ni boende i hus med modern standard med 3-glas fönster och FTX-ventilation vilket skapar en trevlig boendemiljö. På föreningens innergård finns gungställning, parkeringar och carportar med möjlighet till elbilsladdning, cykelförråd och soprum med sopsortering. Bostaden ligger fint beläget på Tomtebo med närheten till Nydalasjöns rekreationsområde med äventyrslekpark, promenadstråk, kanotuthyrning, grillplatser, fiske- och badmöjligheter. Gillar du träning och natur så passar detta som hand i handske då du även bor i närheten av Grössjöns naturreservat och det nyöppnade Nordic wellness. Även en av Europas största träningsanläggningar, IKSU, nås på cykelavstånd alternativt med buss. Kort gångavstånd till närmaste busshållplats med mycket goda och tätt schemalagda förbindelser till Centrum, NUS samt universitetet. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Kålhagsvägen 27A, Tomtebo, Umeå kommun

Kålhagsvägen 27A

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 695 000 kr
89 m²
4 rum
6 857 kr/mån
30 281 kr/m²

Välkommen till denna ljusa fyra på Kålhagsvägen 27A med stor uteplats i soligt söderläge. Här blir du boende i en modern lägenhet producerad 2022 med 89 väldisponerade kvadratmetrar. Lägenheten erbjuder ett rejält kök i u-form vilket skapar mycket goda arbetsytor. Ljusgrå skåpluckor, integrerad diskmaskin, kyl och frys samt arbetsbänk i silestone gör att köket erhåller en stilren och sömlös karaktär. Vidare ges här utrustning via inbyggd micro, ugn och induktionshäll. Köket ligger i social och öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen. Här ligger ljus ekparkett löpande över golven och väggarna är vita. I anslutning till matplatsen nås den stora uteplatsen i sydläge. Vidare erbjuds ni ett helkaklat badrum försett med duschväggar i glas, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp att praktiskt kunna vika in tvätten i. Bostadens tre sovrum har samma fina parkettgolv som i gemensamhetsytorna och har vita väggar. Ena sovrummet erhåller dessutom en rymlig klädkammare. Lav på Tomtebo Gård är en storsatsning, genomförd av Bonava, där man lagt fokus på miljötänk. I föreningen finns en relax/bastu som kan nyttjas av de boende. Här bor du i närheten av Nydalasjön och Grössjön som erbjuder fina motions- och rekreationsområden, restaurang finns ett stenkast bort och Stora Coop ytterligare en bit bort. Goda bussförbindelser och cykelvägar till Umeå Universitet, NUS och Umeå city. I september 2022 stod även ett Nordic Wellness gym klart. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Östra strandgatan 17D, Öst På Stan, Umeå kommun
Östra strandgatan 17D, Öst På Stan, Umeå kommun, bild 2
Östra strandgatan 17D, Öst På Stan, Umeå kommun, bild 3

Östra strandgatan 17D

Lägenhet
Öst På Stan, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 695 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/2
3 963 kr/mån
42 375 kr/m²

Varmt välkommen till Östra Strandgatan 17 D och denna otroligt charmiga lägenhet belägen precis intill älven och dess lugn! Här bor ni i en perfekt planerad två rummare där väggarna är målade i smakfulla kulörer, parkettgolven från 2022 är som nya samt stora fönster som skänker bostaden ljus! Lägenhetens välplanerade kvadratmetrar fördelas smart mellan allrum med kök, separat sovrum, rymlig hall och ett kaklat badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten samt även i tillhörande förråd i markplan på innergården, där bland annat en cykel får plats. Här får du verkligen det bästa av båda världar med närhet till älven med fina grönområden och promenadstråk mot centrum eller Strömpilen affärscentrum. Inom ett stenkast ligger Designhögskolan och Arkitekthögskolan men även NUS samt universitetet, vilket gör denna lägenhet perfekt även för den blivande studenten. Umeå city med all den tänkbara servicen nås snabbt genom en kort promenad eller cykeltur. Sammantaget är detta en trivsam lägenhet med närhet till stadens puls och naturens lugn! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 60