HusmanHagberg Umeå

HusmanHagberg Umeå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hermelinvägen 4, Marieberg, Umeå kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Hermelinvägen 4, Marieberg, Umeå kommun, bild 2
Hermelinvägen 4, Marieberg, Umeå kommun, bild 3

Hermelinvägen 4

Lägenhet
Marieberg, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 295 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
4 239 kr/mån
29 051 kr/m²

Varmt välkomna till Hermelinvägen 4 och denna trivsamma 3:a med egen ingång! Lägenhetens 79 kvm är renoverade med varsam hand och erbjuder enhetliga golv och smakfullt färgsatta väggar, stambytt, helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt påkostat kök med gott om förvaring, vinkyl, goda arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkong i insynsskyddad läge, två rofyllda sovrum och en praktisk klädkammare. » Renoverad 3:a med radhuskänsla. » Varmförråd med god förvaring intill ytterdörren. » Avgift som är inklusive allt, även hushållsel. » En av Umeås bästa bostadsrättsföreningar. Brf Hartassen är en stabil och trygg förening med fina faciliteter för sina medlemmar såsom samlingslokal, gästrum, vallabod, träningsrum, tvättstugor och bastu. I föreningens grundavgift ingår värme, vatten, tv, bredband och hushållsel. Här bor ni med direkt närhet till Gammliaskogen, Bräntbergsbacken och Mariehemsängarna, på promenadavstånd till Stora Birk handelsområde, restauranger och förskola/skola. Ni tar er smidigt in till city, universitetet och NUS med cykel, buss eller bil. Varmt välkomna att boka in Er tid för visning - Detta får ni inte missa!

  • Premium
  • Balkong
Laxgränd 11, Teg, Umeå kommun
  • Lör 10 aug kl 13:00

Laxgränd 11

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/6
4 686 kr/mån
37 623 kr/m²

Varmt välkomna till Laxgränd 11 och denna härliga tvårummare med öppen och social planlösning med genomgående stilrena ytskikt och modern finish. Här får ni ta del av en praktisk helhetslösning med kanonläge intill Bölesholmarna, omringad av lummig natur, mysiga promenadstråk och umeälven som närmaste granne. Välkomnas in till en ljus hall med goda avhängningsmöjligheter och ett parketgolv som löper vidare in i bostaden och beklär samtliga rum på ett enhetligt sätt. Här får ni ta del av ett förträffligt kök med ett brett maskinellt utbud och bardisk som tar sikte mot det öppna och ljusa allrummet med god plats för stora möblemang och matplats. Vidare, erbjuds här ett stort helkaklat duschrum med tvättmaskin och golvvärme. Sovrummet är väl tilltaget och erbjuder goda förvaringsmöjligheter som såväl gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Från allrummet når ni den ljuvliga uteplatsen med tillhörande grönyta , omringad av buskar och levande växtlighet, och på ett naturligt vis skapar en sammanhållen känsla. Här kan ni avnjuta härliga sommarkvällar med grill och vänner utan konstigheter - Detta får ni bara inte missa! BRF Laxen är en solid bostadsrättsföreningen som erbjuder en hög grad av trygghet till sina medlemmar. I avgiften är allt inkluderat - TV via triple play telia, värme, vatten, garage/parkerings plats, hushållsel och och internet. Det lyxiga garaget som för övrigt är förberett för laddbox erbjuder en hög grad av bekvämlighet och nås enkelt via huskroppens hiss. Högst upp i huset finns även en exklusiv relaxavdelning med bastu som tar sikte mot älven och kan hyras av medlemmarna. Föreningen erbjuder även tillgång till övernattningslägenhet och båtplats då föreningen även har en bryggföreningen. Varmt välkomna att boka in på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Kragvägen 100, Röbäck, Umeå kommun
  • Sön 11 aug kl 11:30

Kragvägen 100

Lägenhet
Röbäck, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 295 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/2
4 876 kr/mån
20 234 kr/m²

Varmt välkomna till Kragvägen 100 och denna välrenoverade bostad med väl tilltagen altan i bästa solläget på populära Röbäck! Nu kommer möjligheten att förvärva en rymlig tvårummare som genomsyras av stilrena, och genomgående fina ytskikt, med renoverad finish. Bostaden disponeras om fulla 64 kvm och bjuder in till en luftig planlösning med lättmöblerade och sociala ytor. Här bjuds ni in till välkomnande hall med glittrande klinker på golv som löper vidare mot det fullutrustade och renoverade köket med ett modernt yttre. Från hallen når man en generös klädkammare som rymmer det mesta, men som enkelt kan göras om till ett litet kontor för er som önskar. Till bostaden återfinns ett ljuvligt duschrum med helkaklade väggar, klinker på golv med härlig golvvärme, handdukstork, spegelskåp, kommod och tvättmaskin. Vardagsrummet, som naturligt blir det sociala hjärtat i bostaden erbjuder goda utrymmen för stora möbelgrupper såväl som salongsdel. Slutligen, sovrummet, med sin väl tilltagna storlek erbjuder goda förvaringsmöjligheter genom stora skjutdörrsgarderober såväl som god plats för dubbelsäng och nattduksbord - Detta får ni inte missa! På Kragvägen 100 får ni ta del av ett kanonläge i området. Placeringen ger lyxen av direkt närhet till lummig skog och fina promenadstråk. Entrén nås från huskroppens baksida som ligger i fil med öppna grönytor för hopp, lek och socialt omgänge med ett perfekt läge för kvällssolens charm. Framsida med sin härliga altan ger god plats för loungegrupp, caféset och den obligatoriska grillen och avnjuts i bästa söderläget - Tillfälle! BRF Röbäckshus nr 4 är en stor förening med solid ekonomi med trevliga gemensamhetsutrymmen så som bland annat tvättstuga, bastu och övernattningslokal. Här kan ni känna er trygga med både styrelsen såväl som grannar som alla bidrar till god stämning och grannsämja. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Fredsgatan 21, Nordmaling, Nordmalings kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30

Fredsgatan 21

Villa
Nordmaling, Nordmalings kommun
HusmanHagberg Umeå
1 100 000 kr
84 m²
5 rum
923 m² tomt

Varmt välkommen till Fredsgatan 21! På en populär och eftertraktad adress finner ni detta trevliga sutteränghus i två plan, komplett med garage, driftvänlig bergvärme och en härligt lummig trädgård. Entréplanet har två rymliga sovrum, ett väl möblerbart vardagsrum, kök med matplats samt badrum och mycket god förvaring i flertalet garderober. Källarplanet har två stora sovrum, en wc, en praktisk tvättstuga med dusch och riktigt med förvaringsutrymmen. Huset bjuder på många trevliga detaljer som charmerande pardörrar med mönstrat glasparti, eleganta fönsterbänkar i marmor och linoleumgolv med spännande mönster. Dessutom finns ett imponerande vindsutrymme för ytterligare förvaring. Med flera trivsamma uteplatser på både fram- och baksidan av huset, kan du njuta av solen under större delen av dagen. Trädgården på baksidan är en grön oas med ett välkomnande utbud av blommor och bärbuskar som röda och svarta vinbär samt krusbär. Detta hus erbjuder både charm, karaktär och potential, vilket gör det till ett idealiskt hem för dig som söker ett bra läge med möjligheten att skapa just ditt Drömhem. Fredsgatan 21 är beläget endast ett stenkast från Nordmaling resecenter, där du enkelt dagpendlar med tåg till Umeå eller Ö-vik på ca 30 minuter. Även goda kommunikationer med buss finns. På mindre än 10 minuters promenad når du även Nordmaling centrum med butik, pizzeria, skolor, förskolor och det du kan tänkas behöva för det vardagliga livet. Utöver allt detta finns även två större idrottshallar - Norrskenshallen och Hammarhallen, där man kan simma, gymma, spela fotboll, hockey och mycket annat. Nordmaling är känt för sin starka gemenskap och vänliga atmosfär, där man känner sina grannar och hjälper varandra. Detta skapar en trygg och välkomnande känsla. Omgiven av vacker natur erbjuder Nordmaling oändliga möjligheter för friluftsliv. Du kan vandra i skogar, njuta av cykelturer längs kustlinjen eller fiska i de klara vattendragen. Välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
Borgvägen 25A, Teg, Umeå kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30

Borgvägen 25A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 295 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
5 889 kr/mån
30 600 kr/m²

Letar du efter en lägenhet som kombinerar modern stil med praktiska lösningar? Då är denna trivsamma trerummare på Teg något för dig! Med sina 75 kvadratmeter erbjuder denna bostad det du behöver, perfekt belägen och stilfullt renoverad – välkommen till ditt nya drömboende! Här finner du ett ljust och smakfullt renoverat kök där inget har lämnats åt slumpen! Ljusa skåp och luckor, moderna vitvaror och plats för en matgrupp. Vardagsrummet är stort och rymligt, med plats för både soffgrupp och en matsalsdel. Pricken över i:et är att härifrån har du också utgång till den härliga balkongen i sydvästläge – den bästa platsen för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar! De två rymliga sovrummen ger dig gott om utrymme för möblering, oavsett om du behöver plats för en dubbelsäng, skrivbord eller annan förvaring. Parkettgolv i både vardagsrum och sovrum skapar en enhetlig och smakfull känsla genom hela lägenheten. Det helkaklade badrummet är stilrent och tidlöst med moderna färgval. Här finns duschhörna och golvvärme som ger en extra lyxig känsla. Som en extra bonus kommer det finns tillgängligt en parkeringsplats! Med Tegs rikliga tillgång på affärer och service är det få förundrat varför området är så trivsamt. Med närhet till såväl välsorterade livsmedelsbutiker finns också konditori, apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll och hockeyarena, kyrka och älven som med sin strandpromenad ligger precis runt hörnet. Här erbjuds även goda kommunikationer till centrum, NUS och universitetet. Detta kan bli er bostad med ett utmärkt läge i hjärtat av Tegs äldre delar. Passa på att boka in dig för visning! Kanske är det just du som får sätta nyckeln i låset och benämna detta ditt hem!

  • Plus
  • Balkong
Dalkarlså 76, null, Robertsfors kommun
  • Sön 11 aug kl 13:00

Dalkarlså 76

Villa
Robertsfors kommun
HusmanHagberg Umeå
1 995 000 kr
153 + 96 m²
5 rum
820 m² tomt

Varmt välkomna till Dalkarså 76 och detta unika objekt i sagolik miljö med fågelkvitter och ån utanför dörren som ger en idyllisk känsla. Nu öppnas dörrarna till en riktig pärla som sällan skådats på bostadsmarknaden. Denna ljuvliga enplansvilla med källare bjuder in till ett spännande möte av lantliga attribut i kombination med en modern finish som gör få besvikna. Huset är väl omhändertaget och genomsyras av ett lugn som måste upplevas på plats. Här får ni ta del av härlig helhetslösning som osar familjeliv, lyx och harmoni. Huset disponeras om 153 + 96 kvm och bjuder in till ett luftigt entréplan fördelat på två sovrum, varav ett med kontorsdel, luftigt vardagsrum med kamin och salongsdel, lantligt kök enligt konstens alla regler samt en idag multifunktionell passage som lämpar sig som läshörna och lounge såväl som sovrum. Entréplanet förgylls av härliga fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp, och som pricken över i får ni även ta del av ett varmbonat och inglasat uterum med direkt utsikt över fastighetens extraordinära baksida. Källarplanet som går i rustik stil, med charmiga attribut, fördelas på ett gästrum med hemmagym, praktisk tvättstuga och ett helkaklat badrum med klinker på golv. För er som dessutom söker stora utrymmen för hobbyverksamhet och därtill goda förvaringsmöjligheter erbjuds även ett stort ateljérum med egen groventré i direkt anslutning till garaget - Detta får ni bara inte missa! Låt oss vända blicken mot tomten och de fantastiska uteplatserna som verkligen sätter lyx på vardagen. Här får ni ta del av flera uteplatser runt huskroppen för att ta del av dygnets alla soltimmar. Huset är placerat på en höjd över Dalkarsån där man tagit tillvara på tomtens unika utförande och gjort uteplatser samt trädäck i etage. Här erbjuds bland annat ett charmant växthus med egenskaperna av ett lusthus, som ger goda möjligheter för er med gröna fingrar. Vidare, återfinns bland annat grillplats, grönytor för hopp och lek samt ett stort altandäck med ån som närmaste granne - Helt fantastiskt! Varmt välkomna att boka in Er på visning!

  • Plus
Sjöfruvägen 29, Tomtebo, Umeå kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Sjöfruvägen 29, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Sjöfruvägen 29, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Sjöfruvägen 29

Villa
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
4 495 000 kr
122 + 30 m²
5 rum
303 m² tomt

På eftertraktade Tomtebo finner ni denna familjepärla i ett barnvänligt område, fint placerat med ett härligt läge som förgylls av det lummiga skogspartiet på husets baksida. Detta charmerande kedjehus i två plan, erbjuder en härlig tillvaro för hela familjen. Här erbjuds även kamin, varmgarage med automatisk rullport, elbilsladdare och hela tre uteplatser - framsidan i bästa söderläge, altan och balkong med kvällssol! Bostaden, som sträcker sig över 122 kvadratmeter, imponerar med en öppen och harmonisk planlösning som skapar en inbjudande samvaro. Genomgående stilrena materialval ger en ljuvlig känsla som måste upplevas på plats. Golvvärme på hela entréplanet lägger till en extra touch av komfort. Den öppna entréhallen leder till HTH köket, komplett med moderna vitvaror och en trevlig matplats. Det ljusa och härliga vardagsrummet har dessutom förgyllts med en braskamin - mysigt och praktiskt! Vardagsrummet ger direkt tillgång till altanen på baksidan som vetter mot ett lummigt skogsparti. Vidare erbjuder entréplanet ett helkaklat badrum och separat tvättstuga med passage till varmgaraget. En trappa upp hittar du tre välkomnande sovrum varav det ena med utgång till balkongen, kontor/allrum med skjutdörr, helkaklat badrum med golvvärme och bastu, smart förvaringsutrymme och vindsförvaring. Sjöfruvägen 29 är inte bara ett hus utan ett hem där familjen kan skapa minnen och trivas under lång tid framöver – detta kan vara ditt drömhem! Denna bostad har förmånen av närhet till Nydalasjöns rekreationsområde med promenadstråk, grillplatser, fiske och bad. För de som älskar träning och natur finns även Grössjöns naturreservat och Nordic Wellness i närheten. Beläget i ett trevligt område med enkel tillgång till busskommunikation, café, förskolor, skola och Stora Coop Tomtebo. Boka in dig på visning och upptäck fördelarna med detta smakfulla hem!

  • Premium
Mariehemsvägen 29J, Mariehem, Umeå kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Mariehemsvägen 29J, Mariehem, Umeå kommun, bild 2
Mariehemsvägen 29J, Mariehem, Umeå kommun, bild 3

Mariehemsvägen 29J

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
5 156 kr/mån
24 036 kr/m²

Nu kan vi äntligen erbjuda en mycket modern och trivsam trea med möjlighet till uthyrningsrum med egen ingång! Här samspelar renoverade kvadratmetrar med smakfulla materialval i både kök och badrum där rummen är generösa till storleken och möbleringsmöjligheterna blir många. Köket är smakfullt renoverat med hög funktionalitet och där färgval och vitvaror går hand i hand. I det helkaklade badrummet har man lagt in komfortabel golvvärme och installerat tvättmaskin, detta utöver den gemensamma tvättstugan som finns i källaren. På den inglasade balkongen kan man njuta av bästa solläget! Lägenhetens smidiga planlösning öppnar möjligheten att disponera denna trea som en tvåa plus en etta. Om man väljer att göra detta får man en kvadratsmart etta med egen ingång, stor hall med god förvaring, stort allrum där kök kan byggas till samt WC med toalettstol och kommod. Här finns möjligheten att bosätta sig i en trygg 60-talsförening där många stora renoveringar gjorts. Under 2018 bytte man bland annat fasad, fönster samt renoverade upp trapphus, detta ger känslan av ett helt nyproducerat område där husen andas nytt och fräscht men med en äldre förenings trygga ekonomi och stabilitet i ryggen. Med sin sjö- och naturnära omgivning är detta verkligen en plats att kalla hemma. Vi önskar dig varmt välkommen hem till Mariehemsvägen 29J!

  • Premium
  • Balkong
Kolvaktargränd 3, Gimonäs, Umeå kommun
Kolvaktargränd 3, Gimonäs, Umeå kommun, bild 2
Kolvaktargränd 3, Gimonäs, Umeå kommun, bild 3

Kolvaktargränd 3

Lägenhet
Gimonäs, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
895 000 kr
60 m²
2 rum
vån -1/3
5 890 kr/mån
14 917 kr/m²

Söker du en modernt inredd och kvadratsmart 2:a? Då ska du se hit! Nu kommer möjligheten att förvärva denna fina lägenhet med sitt hemtrevliga och inbäddade läge på Gimonäs mellan villakvarteren och närlivsbutiker. Här bor ni omgiven av trevliga motionsstråk och grönytor via båda Gimonässkogen samt trevlig strandpromenad längst med älven som sträcker sig hela vägen till centrala Umeå. På Kolvaktargränd får ni en lägenhet som erbjuder ljusa och fräscha ytskikt via dess vita väggar samt ekparkett som enhetligt löper över golvet. Duschrum med vita kaklade väggar och grått klinkergolv skapar en fräsch och tidlös karaktär. Praktiskt kök med gott om plats för middagsbordet och stolar samt tillgång till ett extra förråd/kontor med fönster som optimalt nyttjar lägenhetens yta till att kunna inrymma både god yta för förvaring samt övrigt möblemang. Härifrån har man ett bekvämt promenad- och cykelavstånd till universitetet och sjukhuset samt Strömpilen med ICA Maxi och butiker. Även goda bussförbindelser till NUS, universitet och centrum. Varmt välkomna att boka in dig på visning!

  • Premium
Ostvägen 75, Ersboda, Umeå kommun
Ostvägen 75, Ersboda, Umeå kommun, bild 2
Ostvägen 75, Ersboda, Umeå kommun, bild 3

Ostvägen 75

Radhus
Ersboda, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 595 000 kr
103,5 m²
4 rum
vån 1/2
7 423 kr/mån
15 411 kr/m²

Rymlig 4:a i två plan med ett av områdets finaste lägen! Dubbla uteplatser var av en i västerläge som vetter mot föreningens innergård. Bra planlösning med kök och matplats med utgång till uteplatsen på framsidan, rymligt vardagsrum med utgång till trädgård och altan på baksidan, dubbla badrum, tvättavdelning, 3 sovrum och en stor klädkammare som även kan användas som kontor eller barnkammare vid behov. Vid uteplatsen på framsidan finns även ett förråd. I föreningen finns gemensamma utrymmen för medlemmarna att nyttja, både gym, bastu och en gästlägenhet. Varmgarage och parkeringsplatser finns inom föreningen. Området är barnvänligt. Gårdarna är bilfria, det finns lekplatser, närhet till skogen samt ett fint motionsspår med tre olika slingor alldeles i närheten. Varmt välkomna på visning.

  • Premium
  • Uteplats
Kvarnvägen 3C, Väst På Stan, Umeå kommun
Kvarnvägen 3C, Väst På Stan, Umeå kommun, bild 2
Kvarnvägen 3C, Väst På Stan, Umeå kommun, bild 3

Kvarnvägen 3C

Lägenhet
Väst På Stan, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 245 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/11
4 010 kr/mån
45 816 kr/m²

Välkomna in i denna moderna och trivsamma tvårummare med älvsutsikt. När du kliver in i lägenheten slås du av en härlig känsla då bostaden har stora fönster med fina ljusinsläpp och högt i tak. Här bor du i en naturnära och vacker omgivning med direktanslutning till strandpromenaden som tar dig raka vägen in till Umeås stadskärna. Lägenheten har öppen planlösning med smakfulla tillval och genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt samt utsikt mot älven. Lägenheten disponeras över kök och vardagsrum i öppen och social planlösning, sovrum, inglasad balkong samt ett helkaklat badrum. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 110A, Öst På Stan, Umeå kommun

Storgatan 110A

Lägenhet
Öst På Stan, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 550 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
2 381 kr/mån
51 667 kr/m²

Mycket kvadratsmart och hemtrevlig lägenhet med helt perfekt läge mellan centrum och Universitet/NUS! Bostadsrätten rymmer på sina 30 kvm ett bra utrustat kök i öppen planlösning med sällskapsrum, badrum samt en sovalkov och en alkov med utrymme för skrivbord och ligger högst upp i huset med vy över området från allrummet via en fransk balkong, genomgående ekparkettgolv och uppslipat trägolv, vitmålade väggar. Perfekt lägenhet för studenten, övernattningsbostad eller för förstagångsköparen. Hela lägenheten är i ett mycket fint skick. Lägenhetsförrråd på samma plan och tvättstuga i källaren. Bekvämt cykelavstånd/gångavstånd till centrum, Universitetet och NUS och i närheten finns gym, promenadstråk längst med älven. Bra kommunikationsmöjligheter via buss alternativt tåget som enkelt tar er dit ni vill! Nyöppnad Coop butik inom gångavstånd. Varmt välkomna på visning!

Kålhagsvägen 28C, Tomtebo, Umeå kommun
Kålhagsvägen 28C, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Kålhagsvägen 28C, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Kålhagsvägen 28C

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 750 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
4 916 kr/mån
32 407 kr/m²

Välkommen till Kålhagsvägen 28C och denna ljusa 2:a på naturnära och nyproducerade Tomtebo Gård! Lägenhetens ytskikt består av flertalet stilrena tillval som skapar en exklusiv och fräsch känsla som löper genom hela lägenheten. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med 54 väldisponerade kvadratmetrar med social och öppen planlösning mellan det fullutrustade köket och lättmöblerade vardagsrummet. Till detta ingår dessutom ett helkaklat badrum med bekvämligheter av egen tvättdel och golvvärme, ett luftigt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt en generös balkong i söderläge läge som skänker utsikt över lummiga innergårdar och natur, utan någon som helst insyn! I I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, TV, telefoni och bredband. Här erbjuds parkeringsplats direkt vid inflyttning, i föreningens nybyggda garage! Förening erbjuder dessutom tillgång till gemensamt gårdshus, pergola och gemensam kanot. Som om detta inte var nog så är dessa nybyggda huskroppar Svanemärk vilket innebär god ljudisolering, bra ventilation och ett energisnålt boende. Som köpare har du även möjligheten att ansöka om grönt bolån! - Missa inte denna möjligheten! Här bor du i närheten av Nydalasjön och Grössjön som erbjuder fina motions- och rekreationsområden, restaurang finns ett stenkast bort och Stora Coop ytterligare en bit bort. Goda bussförbindelser och cykelvägar till Umeå Universitet, NUS och Umeå city. I september 2022 stod även ett nytt Nordic Wellness gym klart. Detta är ett boende utöver det vanliga och måste ses. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Täfteböle 1:21, Täfteå, Umeå kommun
Täfteböle 1:21, Täfteå, Umeå kommun, bild 2
Täfteböle 1:21, Täfteå, Umeå kommun, bild 3

Täfteböle 1:21

Tomt
Täfteå, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 095 000 kr
2 121 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva en stor villatomt i natursköna Täfteeböle och få möjlighet att skapa er husdröm! Tomten har ett fint läge och ytan är om ca 2121 kvm. Tomten är belägen i ett sydvästligt läge med sol hela dagen. Från tomtens östra sida har man fin utsikt över åkerlandskap, detta område omfattas av kulturhistoriskt bevarandeförslag upprättat av Västerbottens museum. Ett hundratal meter bort rinner Täfteån för den fiskeintresserade. El och vatten finns framdraget till tomtgräns och avloppet är enskilt och dessa kostnader bekostas av köparen. Tomten ligger utanför detaljplanerat område! - Kommunalt vatten finns att ansluta sig till vid tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer om ca 129.000:- inkl moms enl https://www.vakin.se/kundserviceochetjanster/vattenochavlopp/beraknaanslutningskostnad.4.4c35eecf182e743a9223a7f.html - El finns framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer om ca 50.000 kr inkl moms för 25A + 4 450 kronor/år eller 3 568 kronor/år för 20A säkring ( i den summan ingår elsäkerhetsavgift, nätövervakningsavgift och elberedskapsavgift.) https://www.umeaenergi.se/elnat/priser/priser-elnat#villaochlagenhet - Fiber kan finnas möjlighet att ansluta sig till via Täfteå byanät. Här krävs dock alltid en anmälan om anslutning och varje enskild ansökan behandlas separat. Läs mer om täfteå byanät på http://taftea.se/. Kostnadsförslag beror på möjlighet att ansluta sig med mera. Alla kostnader kan variera. För mer information kontakta VAKIN, Umeå energi och täfteå byanät. Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren för nybyggda småhus och ägarlägenheter som har värdeår 2012 och senare. Värdeåret är oftast det år då ditt hus var färdigbyggt. Här bor ni i ett lugnt, barnvänligt och naturnära område endast ca 15 min från Umeå city och i närhet till Täfteå samhälle med förskola F-6 med sporthall, Täftelogen, ICA-affär finns och vid havet finns en mycket barnvänlig sandstrand, fiskemöjligheter och andra naturupplevelser. I byn går även bussar flera gånger om dagen som tar er till Umeå centrum och för den som gillar att färdas med cykel finns en fin cykelbana från Täfteå längst E4an som tar er till stan. Täfteå har dessutom en fin och omfattande föreningsverksamhet för barn och ungdomsidrotten.

  • Premium
Mariehemsvägen 43E, Mariehem, Umeå kommun
  • Sön 11 aug kl 16:30

Mariehemsvägen 43E

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 550 000 kr
34 m²
2 rum
vån 5/5
2 467 kr/mån
45 588 kr/m²

Varmt välkomna till Mariehemsvägen 43 och denna ljuvliga tvårummare som nås med hiss högst upp i huset ! Nu har ni som söker er första bostad eller bara något nytt och praktiskt, möjligheten att sätta tänderna i en riktig pärla. Med attraktivt läge på populära Mariehem, i nybyggda huskroppar från 2018, öppnas nu dörrarna för denna 2:A disponerad om 34 kvm med låg avgift. Bostaden kännetecknas av ett härligt ljusinsläpp, moderna och tidlösa ytskikt samt en genomgående hög standard. Här möts man av en mottaglig hall med klinkers vid entrén och mycket goda avhängning- och förvaringsmöjlgheter. Vidare in i bostaden bjuds man in till ett helkaklat duschrum, ett socialt hjärta bestående av en öppen planlösning av högklassigt kök och luftigt vardagsrum med matplats, ett trevligt sovrum samt den ljuvliga balkongen med god plats för caféset där ni kan njuta av morgonsolen. Detta får ni inte missa! Här bor ni med bekvämt cykelavstånd till universitetet, NUS och IKSU. Mariehem centrum som bara är en kort promenad tillhandahåller matbutiker, restauranger, gym och mycket mer. Med täta busskommunikationer till universitet och centrum, samt handelsområden som IKEA, Avion och Ersboda är denna lägenhet en smidig utgångspunkt. För den natur- och sportintresserade finns Nydalasjön, vandringsled och Tenton gym bara runt hörnet. - Till lägenheten hör ett förråd i vindsplan. - Hiss finns i huset. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för inbokning av visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Norra Ersmarksgatan 26B, Haga, Umeå kommun
  • Imorgon kl 14:30

Norra Ersmarksgatan 26B

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 595 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
3 007 kr/mån
37 976 kr/m²

Snart är det dags! På Norra Ersmarksgatan 26B finner ni denna trevliga 1:a med sovalkov - högst upp i huset. Denna rymliga lägenhet har en mycket tilltalande planlösning som maximerar ljus och rymd. Med många trevliga attribut såsom charmiga snedtak, takkupor och en genomgående fin standard är detta en lägenhet som behöver upplevas. Denna lägenhet erbjuder ett stilfullt och modernt renoverat kök, genomgående fräscha ytskikt och ett helkaklat badrum med golvvärme - smakfullt, praktiskt och snyggt! Hiss finns och lägenheten har även ett tillhörande förråd i källaren. Förening har redan avklarat många större renoveringar i form av fönsterbyte, bytta tak, dränering och fasadarbeten. Här bor du i ett attraktivt och populärt område med närhet till centrum och all önskvärd närservice! Närhet till universitet, NUS, förskolor/skolor, tågstation och träningsanläggningar. Goda busskommunikationer. På Haga finns även matbutik, motions- och rekreationsområden samt flera parkområden. Kontakta mäklaren Patrik för mer information - 0738 900 908

  • Plus
  • Hiss
Skidspåret 17, Berghem, Umeå kommun

Skidspåret 17

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 795 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 5/7
2 265 kr/mån
45 443 kr/m²

Välkomna till Skidspåret 17 och denna rymliga enrummare med sovalkov, fördelad på 39,5 kvm. Denna välskötta lägenhet erbjuder en komplett lösning för dig som söker din första bostad eller ska påbörja dina studier vid Umeå universitet. Lägenheten har ett fenomenalt läge och bjuder på ett luftigt vardagsrum med gott om plats för större möblemang och en platsbyggd skrivbordsdel. Köket har en matplats och är utrustat med modern maskinell utrustning. Sovalkoven rymmer en större säng, och det fräscha, renoverade duschrummet har golvvärme för extra komfort. Det finns även en praktisk klädkammare och ett tillhörande förråd. En stor fördel med denna lägenhet är den mycket förmånliga månadsavgiften på endast 2 265 kronor, där nästan allt ingår – föreningsavgift, el, kabel-TV, internet, värme och vatten. Bostadsrättsföreningen är stabil och erbjuder många trevliga utrymmen för de boende. Här finns välutrustade tvättstugor, matkällare som tillhör varje lägenhet, grillplatser i området, en övernattningslägenhet för gäster samt en stor och trevlig innergård! Som boende på Berghem har du nära till allt du behöver, inklusive matvarubutik, restauranger och blomsterhandel. Området erbjuder även vackra promenadstråk och goda kommunikationer med den kommunala trafiken. Du har promenadavstånd till centrum och, framför allt, endast ett stenkast till universitetet och sjukhuset. För den som gillar motion och skidspår ligger både Gammlia och Mariehemsängarna bara en kort promenad bort. Missa inte denna fantastiska möjlighet! Denna lägenhet är perfekt för dig som vill ha det bästa av båda världar - närheten till universitetet, NUS, natur och det livliga Umeå centrum.

  • Hiss
Mariehemsvägen 27D, Mariehem, Umeå kommun
  • Mån 29 jul kl 14:00

Mariehemsvägen 27D

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
4 900 kr/mån
18 688 kr/m²

Letar du efter en bostad som erbjuder både stor potential och billigt boende? Då har du hittat rätt! Denna lägenhet på 80 kvadratmeter, belägen på markplan en halvtrappa upp, är en toppen möjlighet i kombinationen med flexibla utrymmen. Lägenheten bjuder på en härlig planlösning och är belägen på markplan endast en halvtrappa upp. Här finns ett rymligt vardagsrum, kök, sovrum, badrum och generöst med förvaring i klädkammare. Vardagsrummet är stort med utgång till den inglasade balkongen i söderläge – det bästa av lägen. köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i skåp och luckor samt plats för matgrupp. Sovrummet är generöst till storleken och rymmer både dubbelsäng och kompletterande möblemang. Vidare finns badrum med badkar samt klädkammare som sväljer det mesta. En attraktiv funktion med denna lägenhet är det separata uthyrningsrummet. Med egen ingång, ett stort och möblerbart allrum samt en egen wc, finns här möjligheten att skapa en extra inkomst eller en privat plats för gäster. BRF Flyttfågeln är känd för stabilitet och god ekonomi. Här erbjuds en bra avgift som inkluderar värme, vatten, kabel-tv och internet. Föreningen har under de senaste åren genomfört väsentliga förbättringar till huskropparna och utomhusmiljön för att möta medlemmarnas önskemål. Man har bland annat bytt alla fönster och lägenhetsdörrar, renoverat fasaden, målat om trapphusen, glasat in balkongerna, relinat stammarna, renoverat elen i samtliga bostäder, uppfört nya uteplatser och mycket mer. Här kan ni känna er trygga! På Mariehemsvägen bor ni naturnära invid Nydala med närhet till matbutik, restaurang, gym och bra busskommunikationer samt med bekvämt cykelavstånd till universitet, sjukhus, köpcentrum och det fina rekreationsområdet vid Nydalasjön. För mer information se gärna över drönarvyn bifogad i annonsen. Här är din chans att sätta din egna prägel på denna lägenhet. Med de möjligheter som finns kan du låta din kreativitet flöda och samtidigt få ett billigt boende. Boka en visning och upptäcka potentialen själv!

  • Plus
  • Balkong
Enbärsvägen 3F, Böleäng, Umeå kommun
  • Tis 6 aug kl 16:30
Enbärsvägen 3F, Böleäng, Umeå kommun, bild 2
Enbärsvägen 3F, Böleäng, Umeå kommun, bild 3

Enbärsvägen 3F

Radhus
Böleäng, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 995 000 kr
129 m²
5 rum
vån 1/2
8 422 kr/mån
23 217 kr/m²

Söker du ett modernt radhus på Böleäng med carport? Då ska du se hit! Stig in på Enbärsvägen 3F och möts av detta moderna bostadsrätts-radhus i gavelläge byggt 2017. Här får ni en öppen och social planlösning med ljusa och moderna ytskikt. Bostadens 129 kvadratmeter är fördelat på två plan med en genomtänkt planlösning som erbjuder två helkaklade badrum med golvvärme, två vardagsrum, tvättrum och tre sovrum. Hjärtat av hemmet, det vill säga köket erhåller en hög standard och goda arbetsytor. Välutrustat för den matlagningsintresserade med varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin och fullstor kyl samt frys. Tack vare köksbänkens överhäng bildas här även en social sittyta för gäster. I social anslutning till köket ges god yta för vardagsrum och matplats. Tack vare gavelläget får man här fina ljusinsläpp från två väderstreck. Väggarna är vita och ekparkett ligger löpande över entréplanets golv som dessutom har golvvärme i hela plattan. I anslutning till vardagsrummet nås husets stora altan som vetter mot bästa väst-läge. Vidare på entréplanet nås en rymlig hall med klinkergolv och möjlighet till förvaring via rummets garderober. På övre plan erbjuder den övre hallen god yta för ett extra vardagsrum med utrymme för både soffa och tv-möbel. Fint ljusinsläpp via rummets fönster och franska balkong. Vidare nås här tre sovrum med vita väggar och ekparkettgolv. Två av sovrummen ligger i gavelläge vilket ger fint ljusinsläpp även här från två väderstreck. Utöver allt detta erbjuds ni mycket goda förvaringsutrymmen via vind, förråd under trappen samt ett separat förråd som nås på praktiskt avstånd intill bostadens uteplats. På Enbärsvägen blir ni boende i familjevänliga kvarter med direkt närhet till mataffär, skolor och parker samt har nära till älven och dess trevliga promenadstråk. Här får ni fördelen med ytan och känslan av radhus samtidigt som ni bor i en förening som sköter fastigheten. I månadsavgiften ingår vatten, värme, internet och en carport plats. Varmt välkommen att boka in Er på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Ostnäs stora väg 30, Ostnäs, Umeå kommun
  • Imorgon kl 16:00

Ostnäs stora väg 30

Fritidshus
Ostnäs, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 495 000 kr
43 m²
2 rum
1 040 m² tomt

Välkommen till denna trevliga stuga belägen i idylliska Ostnäs, endast 30 minuter från stan. Detta charmiga fritidshus erbjuder det du behöver för att njuta av lugn och ro, med närhet till både hav och natur. Stugan är utrustad med sommarvatten, el och bredband, vilket gör det enkelt att koppla av utan att ge avkall på bekvämligheter. En båtplats ingår också, vilket ger möjlighet till härliga båtturer på havet. Huvudstugan innefattar ett rymligt rum där kök och vardagsrum harmoniskt samsas, samt ett mysigt sovrum. På tomten finns även en gäststuga som erbjuder extra sovplats för familj och vänner. Förvaringsmöjligheter finns i ett separat förråd som även inrymmer ett utedass och dusch. Ostnäs är en naturskön och fridfull plats, perfekt för den som söker avkoppling i vacker omgivning. Här har du havet som granne och närhet till vikar och små tjärnar, samt stadens bekvämligheter inom bekvämt avstånd. I närheten finns en härlig badstrand, en mysig grillplats och en dansbana som erbjuder extra nöje och avkoppling för både stora och små. Missa inte chansen att förvärva detta underbara fritidshus på Ostnäs Stora Väg 30 – en plats att skapa härliga minnen på för livet!

  • Plus
Mariehemsvägen 29F, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 29F

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 295 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/3
2 358 kr/mån
41 774 kr/m²

Student? Se hit! -snabbt tillträde möjligt- Högst upp i huset möts ni av denna renoverade 1:a med insynsskyddat läge och grönskande utsikt mot skogen. Här erbjuds ni ett välplanerat boende på 1 rum och kök. Allrummets generösa yta ger här möbleringsutrymmen för både dubbelsäng, soffa och matplats. Genom vita väggar och stora fönster mot skogen i väst erbjuder rummet ett ljust intryck och en känsla av lugn. Det moderna köket med vita skåpluckor och vitt kakel mellan arbetsbänk och överskåp går praktiskt att avskilja genom en skjutdörr. Köket är utrustat med ugn, häll och kyl/frys. Vidare får ni här ett helkaklat duschrum med vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Försett med duschväggar i glas, kommod med handfat, spegelskåp med belysning, handdukstork, golvvärme och toalett. Duschrummet är förberett för att kunna installera tvättmaskin. I hallen erbjuds förvaringsmöjligheter via skjutgarderob, här ligger klinker på golvet och väggarna är vita. I källaren finns ett separat lägenhetsförråd till lägenheten att nyttja för extra förvaring. Perfekt boende för studenten eller den som önskar en övernattningslägenhet. Trevlig förening med gemensamhetsutrymmen bestående av tvättstugor, cykelförråd, hobbyrum och samlingslokal. På Mariehemsvägen 29F blir ni boende i populära kvarter endast ett stenkast från Gammliaskogen och Nydalasjön med dess fina rekreationsstråk, badplats och längdskidsspår. I området nås även ICA kvantum, COOP, apotek och gym. Cykelavstånd till NUS och Universitetet samt mycket god busskommunikation till centrum. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Rågången 10B, Berghem, Umeå kommun
Rågången 10B, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Rågången 10B, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Rågången 10B

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 745 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
1 928 kr/mån
49 857 kr/m²

Välkommen till Rågången 10B och denna ljusa etta med mycket bra läge med närhet till både universitetsområde och centrum. Lägenheten är belägen en halv trappa upp utan insyn samt med tilltalande vy över den lummiga innergården. Bostadens 35 kvm disponeras väl genom ett kök, vardagsrum/allrum med sovalkov, hall med god förvaring och ett helkaklat duschrum. Två förråd tillhörande lägenheten finns. Ett vanligt förråd samt ett matkällarförråd. Här bor du i en mycket omtyckt och välmående förening som är lågt belånad och med en låg månadsavgift. Föreningen har en fin innergård som ramas in av byggnaderna runtomkring, här finns bland annat tennisbana för föreningens medlemmar för endast 200 kr/säsong om man blir medlem. För soliga och fina dagar finns gott om grillplatser på innergården. I föreningen finns också många trevliga utrymmen att nyttja för de boenden såsom bastu, samlingslokal, övernattningsrum, cykelförråd samt tvättstuga i varje huskropp. Bostaden är belägen på populära Berghem och är perfekt för dig som vill bo både nära centrum, men också naturnära. I närheten finns bl.a. matvarubutik, restauranger, blomsterhandel, vackra promenadstråk samt god kommunikation genom den kommunala trafiken. Här bor du med promenadavstånd ner till centrum men framför allt; endast ett stenkast bort från universitetet och sjukhus.

  • Premium
Kungsgatan 63D, Centrum, Umeå kommun
Kungsgatan 63D, Centrum, Umeå kommun, bild 2
Kungsgatan 63D, Centrum, Umeå kommun, bild 3

Kungsgatan 63D

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
3 895 000 kr
70,5 m²
2.5 rum
vån 7/8
4 042 kr/mån
55 248 kr/m²

Med ett centralt och privat läge finner vi denna smakfullt inredda etagetvåa på våning 7+8 med dubbla badrum och balkong i sydostlig läge med vy över föreningens innergård samt stadskyrkan och Umeälv. En bostad med högklassiga materialval så som terrazzomarmor, integrerade MILE vitvaror, tvåstavig askparkett kombinerat med ett sovrum på övervåningen, dubbla badrum med dusch, genomgående golvvärme. Bostaden är belägen på Kungsgatan 63D i centrala Umeå och byggdes 2018/2019, med ett högt läge ovanpå Utopiagallerian. Trots sitt centrala läge så finns ett lugn och en tystnad som förvånar många som kommer på besök för första gången. Hiss från gallerian samt garaget finns till föreningens våningsplan. Föreningen har även en stort SPA och relaxutrymme med bubbelpool och bastu samt en terrass som förgyller sommarkvällarna med extra utrymme utomhus. Endast privata visningar - välkommen att boka tid!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stenmarksvägen 5A, Haga, Umeå kommun
Stenmarksvägen 5A, Haga, Umeå kommun, bild 2
Stenmarksvägen 5A, Haga, Umeå kommun, bild 3

Stenmarksvägen 5A

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 195 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 129 kr/mån
46 863 kr/m²

Välkomna in på Stenmarksvägen 5A och denna mysiga 1a. Lägenheten disponeras genom en hall med förvaring i inbyggda garderober, helkaklat duschrum och ett rum med köksavdelning och allrum i öppen planlösning. Lägenheten är genomgående ljus och har fina ljusinsläpp från stort fönsterparti och en härlig rymd då takhöjden är på ca 2,7 m. Med den låga avgiften som inkluderar allt och dess optimala läge har lägenheten många användningsområden såsom första boende, student eller övernattningslägenhet. Lägenheten har tillgång till ett väldigt rymligt förråd en trappa upp samt ett matkällarförråd i källaren. Föreningen har dessutom flertalet lokaler i form av extra förråd att hyra, hobbyrum, tvättstuga, nybyggd bastu, samlingslokal samt odlingslotter som medlemmarna kan hyra. Kort och gott, här bor du i ett attraktivt och populärt område i en stabil förening med närhet till centrum och all önskvärd närservice! Närhet till universitet, NUS, förskolor/skolor, tågstation och träningsanläggningar. Goda busskommunikationer. På Haga finns även matbutik, motions och rekreationsområden samt flera parkområden.

  • Premium
Ladugårdsgränd 24, Holmsund, Umeå kommun
  • Imorgon kl 11:30

Ladugårdsgränd 24

Villa
Holmsund, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
3 200 000 kr
130 m²
5 rum
391 m² tomt

På Ladugårdsgränd 24 finner ni detta rymliga kedjehus i två plan med fristående garage och carport, trivsamt placerat i ett omtyckt och barnvänligt område. Radhuset disponeras om 130 väl planerade kvadratmeter och har en harmonisk planlösning som inbjuder till en härlig samvaro. Entréplan erbjuder en luftig och möblerbar hall, stort och rymligt vardagsrum där den charmerande kakelugnen, husets ljuvliga juvel, stoltserar i all sin prakt och bringar värme till både hjärta och själ. Vidare finns ett trivsamt kök med matplats, tvättstuga, duschrum och sovrum. En trappa upp finner ni tre sovrum, god förvaring i form av en rymlig klädkammare, badrum med badkar samt utgång till husets balkong i väster. Detta hus har ett härligt läge, där två trivsamma uteplatser, på fram- respektive baksida, ger tillgång till flera av dygnets soltimmar. Närheten till skogsområdet från husets baksida skapar en härlig lummig känsla. Här har ni ett toppenläge för barnfamiljen i ett lugnt område, perfekt för såväl små som stora barn. I närheten finns flera förskolor, skärgårdsskolan F-3 samt Storsjöskolan 4-9. Vidare finns flertalet aktivitetsmöjligheter så som golfbana, sporthall, fotbollsplan, tennisbana, ishockeybana och badhus med äventyrsbad. Som om inte det var nog hittas här även många trevliga stränder utspritt i närområdet, småbåtshamn, fina naturstigar, elljusspår och grillplatser. Missa inte chansen att förvärva detta fina hus - Välkommen att boka in Er på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 71