Mäklare Nina Lundström

Nina Lundström

Om mig

Ni är alltid varmt välkomna att kontakta mig oavsett vilket skede ni befinner er i under er bostadsresa! Varje affär är unik, därför lägger jag alltid ner ett personligt engagemang och en stark envishet som gör att jag inte nöjer mig förrän jag uppnått dina mål och förväntningar. I mig finner du en pålitlig, trovärdig, ärligt och stabil punkt som du alltid kan nå och som alltid kämpar för att möta just dina önskemål och behov. Med 9 års erfarenhet i ryggen gör jag det jag älskar mest!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandåkersgatan 11B, Sandåkern, Umeå kommun

Sandåkersgatan 11B

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 595 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 1/8
2 507 kr/mån
41 429 kr/m²

Välkommen till denna sällansålda och trevliga lägenhet på populära Sandåkersgatan 11B. En perfekt planerad lägenhet med fina ytor för ett bekvämt boende. Bostaden upplevs som ljus och trevlig tack vare den öppna planlösningen, de ljusa ytskikten samt de stora fönsterpartierna som släpper in generöst med solljus. Köket är stilrent utformad med modern inredning och i det helkaklade badrummet finns både en tvättmaskin och torktumlare. En stor och härlig inglasat uterum i bästa solläge ger ett extra rum som förlänger vår och höst! Bra avgift där värme, internet (500/500) och fiber-TV ingår. På Sandåkern bor ni med bekvämt promenadavstånd till centrum med allt dess utbud och flera grönområden att koppla av på. Bra bussförbindelser till bl.a universitet och sjukhus och närheten till skolor gör denna lägenhet passande för de flesta. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sagovägen 24C, Tomtebo, Umeå kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Sagovägen 24C

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 4/5
6 912 kr/mån
23 750 kr/m²

Nu kommer den ypperliga möjligheten att förvärva en trea med dubbla balkonger varav ena bjuder på en fin glimt av Nydalasjön! Här får ni en modern lägenhet med öppen planlösning som bjuder på ljusa och fräscha ytskikt, ett rejält tilltaget kök med goda arbets- och förvaringsytor samt badrum med tvättmöjligheter. Rymliga och lättmöblerade rum med fin ekparkett som enhetligt löper genom lägenheten. Duschrum med golvvärme och tvättmaskin samt torktumlare. TIll lägenheten finns ett rymligt varmförråd och inom föreningen erbjuds en carport med extra förråd till samtliga lägenheter. På Sagovägen bor ni med gångavstånd till både förskola och skola samt har mycket goda bussförbindelser till NUS, Universitetet och centrum. Vackra rekreationsstråk samt badplatser via Nydalasjön. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kungsgatan 63D, Centrum, Umeå kommun

Kungsgatan 63D

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
5 500 000 kr
70 m²
3 rum
vån 5/7
3 606 kr/mån
78 571 kr/m²

Modern och högklassig lägenhet med en stor terrass på 72 kvm samt med ett centralt läge ovanpå Utopia-gallerian. Trendiga materialval så som terrazzomarmor, integrerade MILE vitvaror, tvåstavig askparkett kombinerat med två sovrum på samma våningsplan, öppet planerat allrum och matplats med privat läge och härligt vy mot Haga och Gammliaskogen. Bostaden är belägen på Kungsgatan 63D i centrala Umeå och byggdes 2018/2019, med ett högt läge ovanpå Utopiagallerian. Hiss från gallerian samt garaget finns till föreningens våningsplan. Bostaden, som är fördelat på ett plan är unik i sitt slag både i föreningen och i Umeå samt har genomgående golvvärme samt tvåstavigt askparkettgolv, vit terrazzo i hall och badrum. Föreningen har även en stort SPA och relaxutrymme med bubbelpool och bastu samt en terrass som förgyller sommarkvällarna med extra utrymme utomhus. Endast privata visningar - välkommen att boka tid!

  • Uteplats
  • Hiss
Kvarnvägen 3C, Väst På Stan, Umeå kommun
Kvarnvägen 3C, Väst På Stan, Umeå kommun, bild 2
Kvarnvägen 3C, Väst På Stan, Umeå kommun, bild 3

Kvarnvägen 3C

Lägenhet
Väst På Stan, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 245 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/11
4 010 kr/mån
45 816 kr/m²

Välkomna in i denna moderna och trivsamma tvårummare med älvsutsikt. När du kliver in i lägenheten slås du av en härlig känsla då bostaden har stora fönster med fina ljusinsläpp och högt i tak. Här bor du i en naturnära och vacker omgivning med direktanslutning till strandpromenaden som tar dig raka vägen in till Umeås stadskärna. Lägenheten har öppen planlösning med smakfulla tillval och genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt samt utsikt mot älven. Lägenheten disponeras över kök och vardagsrum i öppen och social planlösning, sovrum, inglasad balkong samt ett helkaklat badrum. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4