Mäklare Patrik Nyberg

Patrik Nyberg

Om mig

Min stora passion ligger i försäljning och personlig service. För mig är det viktigt med transparens och tydlighet. Mitt engagemang ligger alltid hos dig som kund och som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet. Allt för att du ska känna dig trygg och att dina förväntningar överträffas. Vill du veta vad mina kunder tycker om mig? Tryck dig vidare till mina rekommendationer från både Köpare och Säljare: https://www.reco.se/husmanhagberg-umea/patrik-nyberg

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rådhusesplanaden 16A, Centrum, Umeå kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00

Rådhusesplanaden 16A

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 895 000 kr
41,5 m²
2 rum
vån 3/6
2 533 kr/mån
45 663 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och praktiska lägenhet mitt i stadens hjärta. Här bor du bekvämt med alla stadens bekvämligheter bara några minuters promenad bort - från kultur och shopping till caféer och nöjesliv. Lägenheten är lugnt belägen utan insyn med en rogivande utsikt över innergården. En matbutik finns precis runt hörnet och Vasaplan, navet för all busskommunikation lokalt i Umeå, bara tre minuters promenad bort. En bussresa till universitetet går på bara sex minuter. Denna bostad är en del av en stabil bostadsrättsförening och för den som behöver finns även möjlighet till garageplats. Upplev stadslivets puls samtidigt som du har ditt eget lugna och avskilda hem att återvända till. Välkommen till ditt nya hem! Boka in dig på visning eller kontakta mäklaren Patrik för mer information!

  • Plus
  • Hiss
Vretgatan 13, Haga, Umeå kommun
  • Borttagen före visning

Vretgatan 13

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 750 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
4 909 kr/mån
27 778 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Brogatan 29, Dragonfältet, Umeå kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Brogatan 29

Lägenhet
Dragonfältet, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 800 000 kr
108 m²
5 rum
vån 3/5
9 180 kr/mån
25 926 kr/m²

Välkommen till ett sällsynt tillfälle att förvärva denna stora femrummare om hela 108 kvadratmeter, centralt belägen på Dragonfältet. Bostaden är placerad på våning 3 i huset med hiss och erbjuder en trivsam planlösning med stora sällskapsytor i lägenhetens mitt och sovrum ostört belägna längre in i lägenheten. Lägenheten är ljus och trivsam med fönster i tre väderstreck samt en inglasad balkong i västerläge som bjuder in till avkoppling och njutning. Köket har nyligen fått en uppfräschning med nya köksluckor samt ny kyl och frys. Här erbjuds både badrum och duschrum, gott om förvaringsutrymme i lägenheten, samt hela två lägenhetsförråd varav ena med bekvämt avstånd på samma våningsplan. Här möts du av moderna hus i ett modernt område, med stadens puls som granne och bekvämt gångavstånd till både centrum och natursköna promenadstråk längs älven. Trots det centrala läget är området lugnt och fridfullt, vilket ger en avskild atmosfär där både omgivningen och huset känns tyst och rofyllt. Föreningen är välskött och erbjuder bekvämligheter som en övernattningslägenhet och en tvättstuga. På gården finns en trevlig innergård samt grillplatser och bord för föreningens medlemmar att njuta av. Med bekvämt promenadavstånd till stadskärnan och närhet till all tänkbar närservice blir detta ditt drömboende mitt i stadens hjärta. Välkomna att boka in er på visning - Vi ses!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skärvstensgatan 2, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 2

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 595 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 1/8
3 497 kr/mån
32 887 kr/m²

Välkomna till denna charmiga bostad med en öppen planlösning och en trevlig sydvänd altan - det bästa av lägen! Här ges nu en möjlighet till en bostad med många rätt! Med sina 48,5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en social och öppen planlösning som skapar en härlig känsla av rymd. Vardagsrum, kök och matplats samverkar sömlöst och skapar en inbjudande gemensam yta. En rymlig hall med generös förvaring, ett sovrum som rymmer en dubbelsäng samt gott om förvaring och extra möblering. Det fräscha, helkaklade duschrummet inkluderar en egen tvättdel med väl tilltagna arbetsytor, förvaring och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hela bostaden pryds av vackert ekparkettgolv och ljust målade väggar. Som pricken över i:et har vi altanen i söderläge som skapar en inbjudande atmosfär för härliga stunder både på för- och eftermiddagen. Denna lägenhet presenterar en hög standard där de smart planerade kvadratmetrarna harmonierar med ljuset och skapar en underbar känsla av rymd. Helt enkelt den perfekta platsen att kalla hem! På Mariehöjd, särskilt längs Skärvstensgatan, är boendet nära universitetet och sjukhuset, och samtidigt har man naturen och vackra rekreationsområden inom räckhåll. Det är ett område där bekvämlighet och naturskönhet går hand i hand. Bostaden ligger endast ett stenkast från både ICA Kvantum, restauranger och det moderna gymmet USM. Dessutom erbjuds utmärkta bussförbindelser till centrala delar av staden, där all tänkbar service finns tillgänglig. En kombination med natur och bekvämligheter. Boka in er på visning eller kontakta mäklaren Patrik för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Biologigränd 35, Ålidhem, Umeå kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Biologigränd 35

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 450 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/2
3 728 kr/mån
24 167 kr/m²

Välkommen till denna funktionella tvåa belägen på andra våningen. Bostaden är välplanerad och stilren, med alla nödvändiga bekvämligheter. Köket är rymligt och komplett utrustat för både matlagning och umgänge. Det generösa vardagsrummet lämnar utrymme för såväl soffgrupp som arbetshörna. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen i västerläge, en bekväm plats att njuta av kvällar och solnedgångar. Sovrummet ger plats åt dubbelsäng och ett kompletterande möblemang. Bostaden har en praktisk layout och skapar en bekväm atmosfär. Placeringen på andra våningen ger utsikt och en känsla av avskildhet. Perfekt för den som söker en kombination av komfort och modern enkelhet. Välkommen till ditt nya hem! BRF Biologigränd – en aktiv och välmående förening! Här har du tillgång till moderna tvättstugor, gästrum, festlokal med kök, gym och motionsrum, bastu, biljardbord, pingisbord, grillplatser, odlingslotter och lekplatser. Med Ålidhems närhet till såväl Umeå universitetet som NUS och den rikliga tillgång på affärer och service är det få förundrat varför området är så trivsamt. Med endast en kort promenad anländer man till IKSU Sport, som idag är norra Europas största anläggning för motion, träning och rekreation. Med flera välsorterade livsmedelsbutiker runt hörnet i Ålidhems centrum finns även ett stort utbud av restauranger samt apotek och frisör. Här erbjuds mycket goda och täta kommunikationer till såväl Umeå centrum som andra stadsdelar. För den miljömedvetne tar man sig med lätthet runt till fots eller med cykel. Välkommen att boka in Er tid för visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5