Mäklare Richard Öhman

Richard Öhman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nybruksvägen 17, Röbäck, Umeå kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30

Nybruksvägen 17

Villa
Röbäck, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
5 195 000 kr
105 + 105 m²
6 rum
983 m² tomt

Passa på! Nu presenterar vi denna smakfullt renoverade tegelvilla med optimalt läge för barnfamiljen. Huset ligger på lugn återvändsgatan i den charmiga, äldre delen av Röbäck. Från köket har du bra uppsikt över lekplatsen och ett stenkast bort så ligger såväl skola som fotbollplan, elljusspår och idrottshall. Trevlig tomt med frodiga bärbuskar, stor altan och fritt läge mot skogen och bäcken. Huset är mycket väl underhållet och stora delar har renoverats under senare år. Genomtänkt planlösning med trevliga sociala ytor, inglasad altan, stort kök och tre bra sovrum på övre plan. Rymlig källare med tv-rum, tvättstuga, torkrum, sovrum, wc/duchrum, matkällare och gott om förrådsutrymmen. Man kan även på ett smidigt sätt nå garaget från husets källare. Denna villa på Nybruksvägen 17 bör verkligen ses på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Sörfors 823, Sörfors, Umeå kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Sörfors 823

Villa
Sörfors, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
5 095 000 kr
161 + 25 m²
6 rum
1 987 m² tomt

Nu kommer tillfället att förvärva ett gediget och genomtänkt hus som håller hög standard i vackra Sörfors. Huset erbjuder ett perfekt läge i ett lugnt och tryggt område. Hemtrevligt, väldisponerat och fint hus med stort kök, fyra sovrum, vardagsrum med kamin och ryggås tak, allrum, badrum, duschrum och en praktisk tvättstuga. Huset har en carport med förråd framför, dubbelgarage, friggebod, eldplats, gungställning och sandlåda. För er som gillar lugn och ro och närhet till grönområden är den här fina villan verkligen mitt i prick! Här njuter ni av vatten, skog, och härliga promenadstråk. Utmärkt läge med naturen alldeles runt hörnet, här har ni alla förutsättningar att uppleva och uppskatta de fördelar som ett boende i trevliga Sörfors innebär. Här bor du med närhet till både skola, förskola och golfbana samt med goda kommunikationer till och från Umeå centrum. Huset måste upplevas! Välkommen på visning!

  • Plus
Bösta 70, Bösta, Umeå kommun

Bösta 70

Villa
Bösta, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
3 895 000 kr
179 m²
7 rum
4 701 m² tomt

Välkommen till vackra Bösta och detta gedigna hus på hela 179 kvm! Huset har väldigt låga driftskostnader i och med sin effektiva jordvärmeanläggning. Detta hus passar utmärkt till den stora familjen med sina härliga ytor och fem sovrum samt en tomt på 4 701 kvm. Huset håller hög standard med vattenburen golvvärme på hela entréplan, genomgående parkettgolv, helkaklade badrum, härligt arbetskök, kamin och stor altan med bästa solläge. Detta är ett Myresjöhus, modell Lindgården. Bösta är en lantlig och vacker ort söder om Yttersjö, cirka 18 km sydväst om centrala Umeå. Närmaste större by är Yttersjö är beläget ca 16 km sydväst om Umeå och ligger vid Yttersjöns södra sida. Lantlig och idyllisk by som också ses som en förort med stadsnära läge till Umeå. Området kring Yttersjön erbjuder en naturskön omgivning och friluftsliv. Runt sjön finns flertalet badplatser och sjön erbjuder fiskemöjligheter. Välkommen på visning!

  • Plus
Pilgatan 3J, Öst På Stan, Umeå kommun

Pilgatan 3J

Lägenhet
Öst På Stan, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 995 000 kr
98 m²
3 rum
vån 1/2
6 941 kr/mån
30 561 kr/m²

Sekelskifteslägenhet Öst på stan! Nu kommer möjligheten att förvärva en av de få sekelskifteslägenheterna i Umeå. Lägenheten har en öppen spis, stora vackra fönster och högt till tak. En vacker lägenhet som har ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Omtyckt område med närhet till det mesta, universitet, designhögskola, sjukhus, strandpromenaden och centrala stan. Lägenheten är belägen i ett vackert sekelskifteshus med generösa takhöjder, eldstäder och mycket känsla. Lägenheten håller hög standard med vackra trägolv, gediget kök, stort och nyrenoverat duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Både hall och duschrummet har vattenburen golvvärme vilket ger en bättre komfort och lägre månadskostnad i jämförelse med el golvvärme. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Assistentvägen 31, Ålidhem, Umeå kommun

Assistentvägen 31

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 795 000 kr
109 m²
4 rum
4 501 kr/mån
25 642 kr/m²

Varmt välkommen till detta charmiga bostadsrättsparhus på Ålidhem som erbjuder ett trivsamt läge och närhet till en mångfald av bekvämligheter. Med en optimal planlösning på 109 kvadratmeter har denna lägenhet skapats för att främja en öppen och harmonisk atmosfär som inbjuder till en härlig samvaro. Den generösa öppna planlösningen välkomnar ljus och skapar en luftig känsla i hela bostaden. Här erbjuds uteplats på såväl fram- som baksida där pricken över i:et är den väl tilltagna altanen mot den lugna innergården. Praktisk planlösning med kök i vinkel, tre sovrum varav det större med en angränsande klädkammare samt två helkaklade duschrum. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme vilket skapar en härlig boendekomfort. Till bostaden hör ett rymligt förråd och möjligheten att hyra en carportplats, vilket underlättar vardagen ytterligare. Dessutom har du direkt närhet till matbutiker, restauranger, universitet och sjukhus, vilket gör vardagen smidig och bekväm. För den naturintresserade är Umeälven, IKSU och Nydala friluftsområde bara en kort avstånd bort, vilket ger möjlighet till både avkoppling och aktiviteter i vacker omgivning. Det här är verkligen en bostad som erbjuder en harmonisk och praktisk livsstil i en attraktiv del av Ålidhem. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Symfonivägen 9A, Umedalen, Umeå kommun

Symfonivägen 9A

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 045 000 kr
60 m²
3 rum
vån 5/6
3 587 kr/mån
34 083 kr/m²

Köp tryggt en nyproducerad lägenhet näst högst upp som har hög standard och fast låg månadsavgift ända fram till 2030. Lägenheten ligger högt upp i huset och har genomgående parkettgolv, helkaklat badrum med golvvärme, duschhörna i glas, tvättmaskin och torktumlare. Köket har vita köksluckor, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och fullstor kyl och frys. En mycket trevlig lägenhet med bra planlösning och inflyttning kan ske redan i december om så önskas. Här bor ni med närhet till IKSU-Spa, mataffär och restaurang samt goda bussförbindelser och cykelvägar in till Umeå centrum och vidare upp mot universitetsområdet. Bostäderna i området omges av gräsytor primärt avsedda att användas för vistelse och lek. I föreningen byggs en gemensam uteplats med pergola. Smalare gångvägar som leder in i området ansluter till de många gång- och cykelvägar som binder samman omgivningen. Bilburna boenden och besökare parkerar på gemensam parkeringsyta, vissa platser med carport. Området har goda bussförbindelser samt cykelvägar in till Umeå centrum Kontakta mäklaren för mer information och visning!

  • Balkong
  • Hiss
Stöcksjö Åsarväg 45, Stöcksjö, Umeå kommun

Stöcksjö Åsarväg 45

Villa
Stöcksjö, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
5 295 000 kr
168 m²
5 rum
1 700 m² tomt

Nu kommer möjligheten att förvärva ett fint hus i vackra Stöcksjö. Huset håller mycket hög standard med bl.a. - Helkaklade dusch- och badrum - Stort kök - Ryggåstak - Bergvärme - Dubbelcarport och varmgarage - Vattenburen golvvärme i både hus och garage - Mekanisk från till- och frånluft med återvinning - Fiber, 1 000 Mbit/s Rumsfördelningen består av hall, kök, vardagsrum, fyra sovrum, duschrum, badrum och tvättstuga. Kontakta mäklaren för visning!

  • Energieffektiv

Visar alla 7