Mäklare Peter Jevenko

Peter Jevenko

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 110A, Öst På Stan, Umeå kommun

Storgatan 110A

Lägenhet
Öst På Stan, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 550 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
2 381 kr/mån
51 667 kr/m²

Mycket kvadratsmart och hemtrevlig lägenhet med helt perfekt läge mellan centrum och Universitet/NUS! Bostadsrätten rymmer på sina 30 kvm ett bra utrustat kök i öppen planlösning med sällskapsrum, badrum samt en sovalkov och en alkov med utrymme för skrivbord och ligger högst upp i huset med vy över området från allrummet via en fransk balkong, genomgående ekparkettgolv och uppslipat trägolv, vitmålade väggar. Perfekt lägenhet för studenten, övernattningsbostad eller för förstagångsköparen. Hela lägenheten är i ett mycket fint skick. Lägenhetsförrråd på samma plan och tvättstuga i källaren. Bekvämt cykelavstånd/gångavstånd till centrum, Universitetet och NUS och i närheten finns gym, promenadstråk längst med älven. Bra kommunikationsmöjligheter via buss alternativt tåget som enkelt tar er dit ni vill! Nyöppnad Coop butik inom gångavstånd. Varmt välkomna på visning!

Klabbenvägen 14, Sörmjöle, Umeå kommun

Klabbenvägen 14

Fritidshus
Sörmjöle, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 695 000 kr
64 m²
3 rum
1 999 m² tomt

Vinterbonat fritidshus från Jörnträhus på stor tomt om hela 1 999 kvm med många möjligheter. Kök som renoverades 2019, två sovrum varav ett större. Vardagsrum med kamin. En mindre altan vid entrésidan och en större på andra sidan i härligt solläge och skyddat från insyn, här ryms både solstolar och matgrupp. Här finns även en badtunna som inbjuder till sköna bad sommar som vinter. En gäststuga som är vinterisolerad och en friggebod som används som snickarbod/förråd. Nära till havet.

Mariehemsvägen 122, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 122

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 575 000 kr
64 m²
2 rum
vån 7/9
5 732 kr/mån
24 609 kr/m²

Välkomna till Mariehemsvägen 122 och denna trevliga och ljusa bostad på oslagbara sjunde våningen med balkong i sydvästläge- här lyser solen med sin närvaro från cirka 12:30 och hela långa dagen! Här finns möjlighet att se vackra solnedgångar i helt insynsskyddat läge Här bor du i en rymlig och väldisponerad tvåa om 64 kvm som innehar kök, matplats och vardagsrum i delvis öppen planlösning- här har man gjort en snygg avdelning av rummet vid kök, helkaklat badrum, sovrum med klädförvaring i flertalet garderober samt en hall med separat klädkammare. Lägenheten är i gott och välbevarat skick och har genomgående ekparkett i köket, allrum samt matplats och här synes även till största del ljusa väggar. Slutligen är ljusinsläppet verkligen något utöver det vanliga- detta tack vare sina stora fönsterpartier. Här bor du i ett trevligt område i en stabil förening med faciliteter som bland annat övernattningsrum, cykel förråd och gemensam grillplats. Bostaden har närhet till förskolor, skolor, Mariehemscentrum med all tänkbar närservice och ett stenkast från bostaden hittar du fin natur med promenadstråk och badmöjligheter vid Nydalasjön samt härliga skogspromenader på Gammlia. Cykelavstånd till sjukhus och universitet. Mycket nära till busshållplats och kommunikationer till centrum och övriga delar av staden. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Rådhusesplanaden 17C, Centrum, Umeå kommun
Rådhusesplanaden 17C, Centrum, Umeå kommun, bild 2
Rådhusesplanaden 17C, Centrum, Umeå kommun, bild 3

Rådhusesplanaden 17C

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 695 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/6
2 593 kr/mån
44 605 kr/m²

En mycket trevlig och ljus etta med sovalkov mitt i centrum utmed Rådhusesplanaden. Lägenheten är genomgående ljus med ett stort helkaklat badrum. Modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Takhöjd ca 2,90 m, förvaring ovanför sovalkoven finns. Tre fönster ger ett fint ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv förutom en del i hallen som har klinkers. Utanför lägenheten finns en uteplats med grill som de boende kan nyttja. Det finns även bastu med en fin relaxdel i källaren. Har man mycket gäster så finns det en gästlägenhet att hyra i föreningen för en låg kostnad dygnsvis. Lugnt område men direkt utanför husknuten finns allt vad ett centrum erbjuder. Ett perfekt boende för dig som vill flytta hemifrån eller studerande eller varför inte för dig som jobbar i Umeå några gånger i månaden men bor på annan ort.

  • Premium
  • Hiss
Södra Röbäcksvägen 53, Röbäck, Umeå kommun

Södra Röbäcksvägen 53

Villa
Röbäck, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 995 000 kr
110 m²
2 rum
1 534 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva Röbäck 94:4 i omtyckta kvarter med mestadels nybyggda villor, ett lugnt och barnvänligt område ostört från trafik. Idag finns en äldre Västerbottensgård i timmer, för den händige som vill renovera, alternativt bygga nytt. Visning kommer att ske enskilt efter bokning. Välkomna!

Vargvägen 176B, Mariedal, Umeå kommun

Vargvägen 176B

Lägenhet
Mariedal, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 150 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 730 kr/mån
27 389 kr/m²

Välkommen till en ljus gavellägenhet i ett mycket bra läge på området där känslan av radhus blir extra påtaglig, mycket tack vare den egna ingången och dess två plan rummen väl fördelats på. Då är Vargvägen 176 B något för dig! Här erbjuder vi nu en lägenhet, där hallen på våning ett är väl avskild från resterande rum. En trapp upp finner du resterande rum, vardagsrum med utgång till balkong i sydväst läge, kök med matplats. samt två sovrum med intilliggande klädkammare. Badrum med egen tvättmaskin. Mariedal är dessutom ett underbart område, naturskönt och grönskande med olika rekreationsområde som avlöser varandra. Vad sägs om Gammlia-området och de vinteraktiviteter som här erbjuds (här kan du åka skidor på både längden och tvären- vad som än faller dig i smaken), ängarna där riktiga solskens spår dras upp varje år eller, vad sägs om Nydalaområdet och dess närheten till vatten vilket lockar besökare både sommar som vinter. Möjligheterna till aktivitet är här många.

  • Balkong
Västerlångvägen 25, Aspeå, Nordmalings kommun

Västerlångvägen 25

Villa
Aspeå, Nordmalings kommun
HusmanHagberg Umeå
1 195 000 kr
110 + 50 m²
3.5 rum
7 387 m² tomt

I byn Aspeå vid Aspans friska vatten hittar man denna natursköna idyll, ett välbyggt hemman i timmer med liten lagård med stenplatta byggår 1893. Här på Sandarna kan man verkligen koppla av och njuta av stillheten, grönskan och fågellivet. Ån ger dig också fint källvatten i kranen alldeles gratis. Och vid bra förhållanden kan man även fånga laxforell här. På den stora tomten på hela 7387 kvm finns även en vedbod/uthus senare tillbyggt, likaså ett garage nära huset. Västerlångvägen 25 är en äldre jordbruksfastighet med en genuin gårdsmiljö, granne med Aspan som rinner förbi längs fastighetens östersida. Fastigheterna är placerade på en liten höjd med en öster och södervänd trädgård. Här har människor bott och verkat sedan 130 år. I lagårn har det funnits häst, kor och grisar ända in på trettiotalet. Interiört har bostadshuset varsamt renoverats till ett mycket fint hem, och all el är utbytt senaste åren. Man kommer in i en möblerbar hall, som t h har ett stort kök med väl fungerande vedspis, stor och gedigen mat/ vinkällare, som har slipad stentrappa. Vardagsrummet t v har en vacker nyrenoverad murad öppen spis med gjutjärnsinsats. Välkomna att boka visning!

Visar alla 7