Mäklare Sebastian Nordtvedt

Sebastian Nordtvedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kempegatan 13, Hörnefors, Umeå kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Kempegatan 13

Villa
Hörnefors, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 795 000 kr
82 + 23 m²
3 rum
1 368 m² tomt

Varmt välkomna till Kempegatan 13 och denna mysiga och charmerande villa från 1937 med attraktiv adress i populära Hörnefors! Nu öppnas dörrarna till en välbevarad pärla med härlig tomt som tar sikte mot dygnets alla soltimmar. Här bjuds ni in till ett levande objekt som genomsyras av förtjusande detaljer från 30-talet kombinerat med en modern och uppfräschad finish som gör få besvikna. Huskroppen är disponerad om 82+23 smarta kvadratmetrar över 1½-plan och källare där gott ljusinsläpp, takhöjd med välbevarade detaljer, goda förvaringsmöjligheter och familjekänsla står i fokus. Här erbjuds ett rymligt och välutrustat kök, luftigt och ljust allrum, två väl tilltagna sovrum med god förvaring och modernt duschrum. Källaren med sitt goda klimat erbjuder dessutom goda förvaringsytor i form av matkällare och fräsch tvättstuga. Till detta charmerande boende kompletteras helheten med en härlig trädgård som osar hemtrevnad och grönska. Tomten är väl inhägnad av träd och staket och skapar således en mysig oas med begränsad insyn. Här får ni ta del av en härlig altan med gott om plats för grill och möblemang som tillsammans med den uppväxta trädgården skänker en mysig helhetskänsla. På tomten återfinns även en stor och bred uppfart, carport med förrådsdel samt en förvaringsbod som rymmer era trädgårdstillbehör. Tomten bjuder dessutom på mycket växlighet och hög potential för er med gröna fingrar. Här finner ni bland annat äppelträd, syrenbuskar, frodiga smultronplantor och gröna marktäckare. Det finns även pallkragar som erbjuder jordgubbar! På Kempegatan 13 bor ni på en populär och omtyckt adress i Hörnefors, med närhet till skola, havet och grönområden. Från ytterdörren är det enbart en kort promenad eller cykeltur, för er såväl som barnen, till skola, livsmedelsbutiker, busshållplats, apotek och mycket mer. Ett perfekt boende för den lilla familjen eller för er som söker ert första hus med stor tomt och frihet - Detta får ni bara inte missa! Varmt välkomna att boka in Er tid för visning!

  • Plus
Älvans väg 97, Tomtebo, Umeå kommun
  • Sön 5 maj kl 12:15

Älvans väg 97

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 695 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 4/5
6 910 kr/mån
19 595 kr/m²

Varmt välkomna till Älvans väg 97 och denna rymlig trerummare med en obeskrivlig charm som måste upplevas på plats! Nu har ni möjligheten att förvärva en förtjusande lägenhet som bjuder in till ett härligt möte mellan en väldisponerad planlösning av stora rum och en modern finish av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en fantastisk hemtrevnad. Bostaden disponeras om 86,5 kvm och kännetecknas av ett fantastiskt ljusinsläpp, väl tilltagna rum och enorma förvaringsmöjligheter. Här bjuds ni in till en välkomnande hall som löper vidare till två rymliga sovrum, ett originellt badrum med egen tvättmaskin och det öppna och ljusa allrummet som mynnar ut i ett välutrustat kök och vardagsrum med salongsdel. Till bostaden återfinns inte en, utan två, välbehövda klädkamrar som sväljer det mesta. Som grädde på moset erbjuds även en ljuvlig balkong som tar sikte mot soltimmarna i söder, utan någon som helst insyn - Detta får ni bara inte missa! BRF HSB Irrblosset är känd för sin stabilitet och fina innergårdar med god sammanhållning och grannsämja. Här får du som medlem tillgång till bl.a. fyra tvättstugor, snickarbod, redskapsbod för trädgårdsarbete, grillplats, lekpark, fotbollsplan, utegym, bastu, gästlägenheten och kvartersgård som rymmer samlingssal med öppen spis och kök/bagarstuga. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och internet. Här erbjuds parkeringsplats direkt vid inflyttning! Bostaden är fint beläget på Tomtebo med närheten till Nydalasjöns rekreationsområde med promenadstråk, grillplatser, fiske- och badmöjligheter. Gillar du träning och natur så passar detta som hand i handske då du även bor i närheten av Grössjöns naturreservat och det nyöppnade Nordic wellness. Även en av Europas största träningsanläggningar, IKSU, är bara en kort cykelväg bort. Bostaden ligger endast en kortare cykelväg från universitet och sjukhus (NUS), och ett stenkast från närmaste busshållplats med mycket goda och tätt schemalagda förbindelser till Centrum, NUS samt universitetet. Varmt välkomna att boka in Er på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kålhagsvägen 28C, Tomtebo, Umeå kommun

Kålhagsvägen 28C

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
4 916 kr/mån
34 259 kr/m²

Välkommen till Kålhagsvägen 28C och denna ljusa 2:a på naturnära och nyproducerade Tomtebo Gård! Lägenhetens ytskikt består av flertalet stilrena tillval som skapar en exklusiv och fräsch känsla som löper genom hela lägenheten. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med 54 väldisponerade kvadratmetrar med social och öppen planlösning mellan det fullutrustade köket och lättmöblerade vardagsrummet. Till detta ingår dessutom ett helkaklat badrum med bekvämligheter av egen tvättdel och golvvärme, ett luftigt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt en generös balkong i söderläge läge som skänker utsikt över lummiga innergårdar och natur, utan någon som helst insyn! I I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, TV, telefoni och bredband. Här erbjuds parkeringsplats direkt vid inflyttning, i föreningens nybyggda garage! Förening erbjuder dessutom tillgång till gemensamt gårdshus, pergola och gemensam kanot. Som om detta inte var nog så är dessa nybyggda huskroppar Svanemärk vilket innebär god ljudisolering, bra ventilation och ett energisnålt boende. Som köpare har du även möjligheten att ansöka om grönt bolån! - Missa inte denna möjligheten! Här bor du i närheten av Nydalasjön och Grössjön som erbjuder fina motions- och rekreationsområden, restaurang finns ett stenkast bort och Stora Coop ytterligare en bit bort. Goda bussförbindelser och cykelvägar till Umeå Universitet, NUS och Umeå city. I september 2022 stod även ett nytt Nordic Wellness gym klart. Detta är ett boende utöver det vanliga och måste ses. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tallparksvägen 15A, Grubbe, Umeå kommun

Tallparksvägen 15A

Lägenhet
Grubbe, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 495 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 462 kr/mån
20 340 kr/m²

På eftertraktad adress med kanonläge på Grubbe kommer nu denna härliga 3:A utan någon som helst insyn! Välkomna till Tallparksvägen 15A och denna väldisponerade bostad om 73,5 kvm. Nu har ni chansen att förvärva ett riktigt drömprojekt med stora möjligheter till att sätta Er egna prägel med guldkant. Lägenheten bjuder in till stora sociala ytor som genomsyras av ett gott ljusinsläpp, generösa förvaringsmöjligheter samt en stor och förträfflig inglasad balkong i sydvästligt läge mot den lugna och trevliga innergården. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget master-bedroom med egen klädkammare, ett trivsamt kök med matplats, stort och luftigt vardagsrum, duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett multifunktionellt extrarum som lämpar sig som kontor såväl som gästrum. Lägenheten återfinns i BRF Grubbehus nr 1 som är kända för sin goda ekonomi, låga belåningsgrad och väldigt tilltalade priser för p-platser. Här kan ni känna er trygga i en välskött föreningen med goda avgifter per kvm med ett utbud av vatten, värme, kabel-tv och internet och balkongtillägg som ingår i avgiften. På Tallparksvägen bor man i ett lugnt och omtyckt område med gång- och cykelavstånd till centrum. Här återfinns även goda kommunikationer till både universitet och NUS. Vidare har man närhet till såväl matbutiker, natur och trevliga promenadstråk, som flertalet restauranger för mysiga eftermiddagar. Varmt välkomna att boka in Er tid för visning!

  • Balkong
Hermelinvägen 151, Mariedal, Umeå kommun

Hermelinvägen 151

Lägenhet
Mariedal, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 095 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
4 134 kr/mån
27 566 kr/m²

Varmt välkomna till Hermelinvägen 151 och denna trivsamma bostad om tre rum och kök med balkong. Bostaden har egen ingång och är belägen i ett lugnt och trivsamt område. Precis utanför entrén finns en liten uteplats med kvällssol. Lägenheten är ljus och genomtänkt med bra planlösning och förvaring. Lägenheten disponeras om 76 kvm och består av hall på markplan med klädavhängning, ett ljust kök med matplats, rymligt vardagsrum, duschrum med egen tvättdel samt två luftiga sovrum. Lägenheten har i övrigt trevliga ljusinsläpp och rymlig balkong. Eget förråd på gaveln av huslängan. Mycket stabil förening med låg månadsavgift där allt ingår såsom värme, vatten, el, kabel-tv och 1000 Mbit/s internet. I föreningen finns fina tvättstugor och en välutrustad, stor samlingslokal att nyttja. Här finns också en komplett övernattningslägenhet med 4 bäddar att boka till långväga gäster. Vill man aktivera sig finns här aktivitetsrum, boulebana, snickarbod och bastu. Boendemiljön är familjär och bekväm. Tar du en tur i kvarteret slås du av hur välskötta de gemensamma ytorna är och hur väl allt är uppmärkt. Flertalet lekparker inom gångavstånd. I närområdet ligger Mariehemsängarna och Gammliaskogen med härliga grönområden, promenadstråk och motionsmöjligheter. För er sportintresserade erbjuder Mariehemsängarna flera populära aktiviteter av bland annat frisbee-golf, skidspår samt att Bräntberget erbjuder skidbacke under vinterhalvåret. Här bor du också med närhet till handelsområdet Stora Birk och all önskvärd närservice samt med goda förbindelser till Umeå centrum. Förskola finns i området och grundskola inom promenadavstånd på säkra gångvägar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Sörfors 57 - 59, Sörfors, Umeå kommun

Sörfors 57 - 59

Villa
Sörfors, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
4 575 000 kr
175,4 m²
7 rum
1 522 m² tomt

Sällan skådat erbjuds nu, i Sörfors by, en unik möjlighet att förverkliga era drömmar med det bästa om två världar - en välplanerad tomt i lantlig miljö och ett nyproducerat och tidlöst boende. I ett lugnt och barnvänligt område erbjuds nu två fantastiska tomter med högt och fint läge där möjligheterna är oändliga, med gott om plats för hus, garage och sociala ytor. Tomterna är likvärdiga till storleken och bjuder in till generösa byggrätter och är förberedda med infart till respektive fastighet. Tomt 1: 1 521 kvm - Sörfors 57 Tomt 2: 1 522 kvm - Sörfors 59 Tomterna säljes separat för 1 095 000 kr med entreprenadavtal på ett Hjältevadshus. Fördelen med detta är att lagfartskostnaden beräknas på tomtpriset, inte totalsumman. Total kostnad hamnar på 4 575 300 kr exkl. lånekostnader, se produktionskalkylen under viktiga dokument. Du som kund har även möjlighet att byta husmodell om så önskas. Är du enbart intresserad av tomten, så är även detta ett alternativ för dig som vill bygga eget. Kostnad för vatten, avlopp, el, bygglov och utsättning finner ni i produktionskalkylen. Det går att ansluta till fiber via Sörfors byaförening. OMRÅDE: I direkt anslutning till tomterna går den lilla by-vägen som ger närhet till Sörfors skola dit barnen själva kan gå eller cykla. Runt platsen är det stora åkrar med härlig utsikt över jordbrukslandskapet och ner mot älvdalen. Sörfors är en av Umeås äldsta byar med fast befolkning från 1200-talet. Byn ligger ca 15km väster om Umeå. Byn ligger vacker till på Umeälvens södra sida, har egen skola, förskoleverksamhet och ett aktivt föreningsliv. För den sportintresserade finns dessutom en 18-håls golfbana, fina förutsättningar för skidåkning i ospårad terräng och skoterspår nästan över hela byn. Nere vid älven finns också en badplats. KOMMUNIKATION: Det tar ca 15 minuter med bil och 30 minuter med buss från Sörfors till Vasaplan i Umeå. SKOLOR OCH OMSORG: Skola från förskoleklass till åk 5. 6:an kan man gå på Backen alternativt Umedalen. Föräldrakooperativet Solgläntan i Yttersjö BOSTADSBESKRIVNING: Villa Spira 175 är en tidlös husmodell med stor potential och kan inrymma upp till åtta rum, vilket ger gott om plats för både familj och vänner. Huset disponeras om 175 kvm fördelat på två plan , med ett entréplan om 97 kvm och en övervåning om 78 kvm. Husets öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger en ypperlig känsla för trivsel och samvaro för barnfamiljer såväl som för sociala tillställningar med släkt och vänner. Huskroppen är en 1½-plansvilla med förhöjt väggliv, vilket skapar en mer funktionell golvyta, utan att gå miste om charmen med snedtak. Den öppna och ljusa hallen skapar en välkommande känsla med gott om utrymme för garderober och smarta förvaringslösningar. I köket kan ni välja mellan köksö och bardel. Genom att välja fönsterstorlek kan ni i köket även prioritera mer insynsskydd eller mer ljusinsläpp. Planlösningen är mångsidig och på nedervåningen kan ni till exempel välja mellan ett och två sovrum, eller mellan mer privatliv och större sällskapsytor. För barn med leklust ger kopplingen mellan hall, kök och vardagsrum finfina möjligheter. På övervåningen finns det plats för ytterligare tre sovrum. Här kan även tillvalet Kupa skapa en härlig rymd. Skön golvvärme och låg energiförbrukning är standard, samt att alla fönster är av aluminium ger låga kostnader i framtiden. Om ni vill ha uteplats på flera av husets sidor går även det att ordna. Villa Spir

Skärvstensgatan 2, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 2

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 995 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/9
5 117 kr/mån
26 078 kr/m²

Välkommen till Skärvstensgatan 2 och denna rymliga och ljusa trea på populära och natursköna Mariehöjd! Nu kommer möjligheten att förvärva ett riktigt guldkorn i ett modernt och nyproducerat område på Mariehöjd. Här erbjuds en väl omhändertagen lägenhet om hela 76,5 kvadratmetrar i en öppen och social planlösning med stilrena ytskikt, väldisponerade ytor, enhetlighet och en ljuvlig inglasad balkong som åtnjuts i söder, det bästa av lägen. Bostaden bjuder in till en helhetslösning med goda förvaringsutrymmen bestående av rymliga garderober och egen klädkammare, ett fantastiskt ljusinsläpp genom bostadens många fönster placerade i flera väderstreck och en minimalistisk elegans som gör få besvikna. Till lägenheten ingår ett helkaklat duschrum med egen tvättdel och golvvärme, fullutrustat kök med matplats, ett luftigt och socialt vardagsrum med utrymme för salongsdel , en praktisk klädkammare och två generösa sovrum med fantastiska förvaringsmöjligheter. Som bonus till denna markplanslägenhet med sina extra 10kvm, som endast erbjuds till bostäderna på markplan, finns möjligheten att göra om denna pärla till en 4:a, med tre rymliga sovrum - Tillfälle! Bostaden är fint beläget på Mariehöjd med närheten till Nydalasjöns rekreationsområde med promenadstråk, grillplatser, fiske- och badmöjligheter. Gillar du träning och natur så passar detta som hand i handske då du även bor i närheten av trevliga motionsspår, USM-gym och Mariehemsängarna som bjuder in till fantastiska skidspår, frisbeegolf och mycket mer . Även en av Europas största träningsanläggningar, IKSU, är bara en kort cykelväg bort tillsammans med Umeå Universitet och universitetssjukhuset (NUS). På Skärvstensgatan har du dessutom Mariehems centrum runt knuten med brett utbud av bland annat ICA, apotek och restauranger samt närmaste busshållplats med mycket goda och tätt schemalagda förbindelser till Centrum, NUS samt universitetet. En komplett symfoni som måste upplevas på plats! Välkommen att boka in Er på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sörfors 57 & 59, Sörfors, Umeå kommun

Sörfors 57 & 59

Tomt
Sörfors, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 095 000 kr
1 521 m² tomt

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva en tomt i Sörfors by! Två tomter med högt och fint läge ska nu säljas. Tomterna är väl tilltagna med generösa ytor där du kan bygga ditt drömhus med gott om plats för garage. Ej detaljplanelagt område så tomterna omfattas av områdesbestämmelse (se bilaga under viktiga dokument) för Sörfors by som ger stora möjligheter att själv kunna välja och utforma ditt nya hus. Infart till fastigheterna är färdigställd och klar. Alla tomter går att ansluta till kommunalt vatten och avlopp (ingår ej i priset). I direkt anslutning till tomterna går den lilla by-vägen som ger närhet till Sörfors skola dit barnen själva kan gå eller cykla. Runt platsen är det stora åkrar med härlig utsikt över jordbrukslandskapet och ner mot älvdalen. Tomterna kommer att säljas med väganslutning, vatten/avlopp/el/ vid tomtgräns samt avverkade träd. I övrigt säljs de i befintlig skick. Det går att ansluta till fiber via Sörfors byaförening. Tomt 1: 1 521 kvm 1,095,000 kr eller högstbjudande - Sörfors 59 Tomt 2: 1 522 kvm 1,095,000 kr eller högstbjudande - Sörfors 57 Priserna är exkl. anslutningsavgifter. Ni kan läsa mer om avgiften och räkna fram er kostnad via följande länk : https://www.vakin.se/kundserviceochetjanster/vattenochavlopp/beraknaanslutningskostnad.4.4c35eecf182e743a9223a7f.html Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar alla 8