Mäklare Sebastian Nordtvedt

Sebastian Nordtvedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Donners gränd 7B, Sandåkern, Umeå kommun
  • Sön 23 jun kl 13:30

Donners gränd 7B

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 395 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/4
4 556 kr/mån
35 746 kr/m²

Välkomna till Sandåkern och denna välplanerade och välhållna gavellägenhet! Här samspelar trivsamma vinklar med flertalet fönster i flertalet väderstreck- detta är sannerligen en lägenhet med en underbar känsla av rymd där möbleringsmöjligheterna blir många! Bostaden är som tidigare nämnts, i fint skick med genomgående parkettgolv, ljusa fräscha ytskikt och slutligen; en enorm inglasad balkong med Tvärån en bit bort som porlar lugnt. Balkongen ligger i solfyllt söderläge och detta blir en fristad att landa i efter en lång arbetsdag! Blommor och grödor frodas även här gott! Lägenheten erbjuder dig, inte bara ett, utan faktiskt två rum där den tidigare klädkammaren gjorts om till ett praktiskt kontor, men som också lämpar sig barnkammare såväl som gästrum. Detta är smart gjort där möjligheten att återställa rummet till en walk-in closet ännu självfallet kvarstår! Köket ligger i trivsam vinkel med goda förvaringsmöjligheter och här finns även mysigt fönster att spana ut genom medan disken tas om hand om. Som medlem i BRF Tvärån erbjuds en komplett känsla av trygghet och fantastiska gemensamhetsytor. Föreningen har stabil ekonomi och erbjuder generösa månadsavgifter till sina medlemmar. Förutom fantastiska bostäder får ni även ta del av den lummiga innergården med tillhörande grillplatser, lekplatser och eget utomhusgym. Som om detta inte skulle vara nog får ni även ta del av föreningens välskötta garage i tvåplan i direkt anslutning till huskroppen samt cykelförråd - Detta får ni inte missa! På Donners gränd bor ni med optimalt läge och bekvämt promenadavstånd till livsmedelsbutiker, Umeå centrum och all dess tänkbara service, men även med närhet till flera grönområden. Umeås vackra strandpromenad finns att tillgå för fina promenadstråk och nya Lundabron tar er över till Böleäng/Teg där ni bland annan kan njuta av härligt bad på Bölesholmarna. Intill lägenheten erbjuds goda kommunikationer med direktbussar både till City, men även till NUS och universitetet. Välkomna att anmäla er intresse redan idag! Kanske blir denna pärla snart din!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Mariehemsvägen 152, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 152

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 395 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/2
7 154 kr/mån
25 479 kr/m²

Varmt välkomna till Mariehemsvägen 152 och denna förträffliga fyrarummare med kanonläge på Mariehem! Nu öppnar dörrarna till ett riktigt guldkorn som lämpar sig perfekt för er som söker något större, med en perfekt balans av eget självbestämmande och frihet i kombination med lyxen av att släppa det utvändiga ansvaret som förvaltas av föreningen. Bostaden disponeras om 94 kvm och bjuder in till en genomtänkt planlösning med ett väl omhändertaget inre som genomsyras av stilrena ytskikt, låg grad slitage och en tidlös finish. Här bjuds ni in till en helhetslösning av goda förvaringsmöjligheter genom flera garderober samt en separat klädkammare, men också ett separat lägenhetsförråd som ingår till lägenheten. Lägenheten är försedd med två helkaklade duschrum, tre multifunktionella rum samt ett öppet och luftigt vardagsrum med salongsdel som möter det välutrustade vinkelköket med fullstora vitvaror. Som pricken över i får ni även ta del av en härlig uteplats, placerad i lummig miljö, med plats för stora möblemang i bästa solläget - söder. Här kan ni avnjuta långa och härliga sommarkvällar med grillning tillsammans med vänner och familj. Grönytorna tillhör föreningen och blir naturligt en förlängning av uteplatsen och skapar känslan av egen trädgård med hopp och lekmöjligheter. Baksidan är väl avgränsad med begränsad insyn. Från baksidan nås även fina promenadstråk som tar er ner till Nydalasjön på bara några minuter - Tillfälle som inte får missas! På Mariehemsvägen bor ni naturnära invid Nydala med närhet till matbutik, restaurang, gym och bra busskommunikationer samt med bekvämt cykelavstånd till universitet, sjukhus, köpcentrum och det fina rekreationsområdet vid Nydalasjön. För mer information se gärna över drönarvyn bifogad i annonsen. Varmt välkomna att boka in Er på visning!

  • Uteplats
Mårdvägen 89, Mariedal, Umeå kommun
  • Sön 23 jun kl 12:30

Mårdvägen 89

Radhus
Mariedal, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
3 195 000 kr
122 m²
6 rum
163 m² tomt

Välkomna till Mårdvägen 89 och en mycket sällsynt möjlighet att kunna förvärva ett charmerande radhus med ett eftertraktat läge, med närhet till allt ni behöver - Mariedal! Nu öppnas dörrarna till detta förträffliga radhus med gott om plats för stora såväl som små familjer, där tillgänglighet och logistik blir ett minne blott. Här erbjuds hela 122 väldisponerade kvadratmetrar som ger oändliga möjligheter för att skapa just Ert drömboende. Bostaden genomsyras av en modern finish av stora rum, genomgående stilrena ytskikt, goda förvaringsmöjligheter samt rymliga sociala ytor som osar familjeliv. På Mårdvägen 89 bjuds ni in till en praktisk avställningsyta som ligger under tak med två förrådsdelar med gott om plats för bland annat cyklar och annat värdefullt. Vidare, genom entrédörren möts man på ena sidan av det välutrustade köket med matplats, och på andra sidan av det fantastiska vardagsrummet med sina stora ytor som ger plats för stora möblemang och salongsdel. I fil med vardagsrummet återfinns ytterligare ett rum som lämpar sig som sovrum, salongsdel eller hobbyyta. Från vardagsrummet når man bostadens uteplats bestående av generösa ytor för matgrupp, som delvis är under tak, och tar sikte mot kvällssolen i väst. På entréplan erbjuds dessutom ett helkaklat duschrum och ett stort sovrum med egen klädkammare. En trappa upp ges plats åt ytterligare ett allrum, två sovrum samt ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare - En komplett helhetslösning som inte får missas! Som ägare till Mårdvägen 89 får ni även ta del av ett praktiskt varmgarage i länge med indragen el och god plats för bil och/eller verkstad. Fastigheten ingår i en mycket välskött samfällighetsförening med god ekonomi och en heltäckande avgift som inkluderar fjärrvärme, vatten, internet, tv-kanaler och gemensamhetslokaler som tvättstuga, kvarterslokaler, varmgarage samt sophämtning. I närområdet ligger Mariehemsängarna och Gamliaskogen med härliga grönområden, promenadstråk och motionsmöjligheter. Här bor du också med närhet till handelsområdet Stora Birk och all önskvärd närservice samt med goda förbindelser till Umeå centrum. Förskola finns i området och grundskola inom promenadavstånd på säkra gångvägar. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Plus
Kålhagsvägen 28C, Tomtebo, Umeå kommun

Kålhagsvägen 28C

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
4 916 kr/mån
34 259 kr/m²

Välkommen till Kålhagsvägen 28C och denna ljusa 2:a på naturnära och nyproducerade Tomtebo Gård! Lägenhetens ytskikt består av flertalet stilrena tillval som skapar en exklusiv och fräsch känsla som löper genom hela lägenheten. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med 54 väldisponerade kvadratmetrar med social och öppen planlösning mellan det fullutrustade köket och lättmöblerade vardagsrummet. Till detta ingår dessutom ett helkaklat badrum med bekvämligheter av egen tvättdel och golvvärme, ett luftigt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt en generös balkong i söderläge läge som skänker utsikt över lummiga innergårdar och natur, utan någon som helst insyn! I I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, TV, telefoni och bredband. Här erbjuds parkeringsplats direkt vid inflyttning, i föreningens nybyggda garage! Förening erbjuder dessutom tillgång till gemensamt gårdshus, pergola och gemensam kanot. Som om detta inte var nog så är dessa nybyggda huskroppar Svanemärk vilket innebär god ljudisolering, bra ventilation och ett energisnålt boende. Som köpare har du även möjligheten att ansöka om grönt bolån! - Missa inte denna möjligheten! Här bor du i närheten av Nydalasjön och Grössjön som erbjuder fina motions- och rekreationsområden, restaurang finns ett stenkast bort och Stora Coop ytterligare en bit bort. Goda bussförbindelser och cykelvägar till Umeå Universitet, NUS och Umeå city. I september 2022 stod även ett nytt Nordic Wellness gym klart. Detta är ett boende utöver det vanliga och måste ses. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sörfors 57 - 59, Sörfors, Umeå kommun

Sörfors 57 - 59

Villa
Sörfors, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
4 575 000 kr
175,4 m²
7 rum
1 522 m² tomt

Sällan skådat erbjuds nu, i Sörfors by, en unik möjlighet att förverkliga era drömmar med det bästa om två världar - en välplanerad tomt i lantlig miljö och ett nyproducerat och tidlöst boende. I ett lugnt och barnvänligt område erbjuds nu två fantastiska tomter med högt och fint läge där möjligheterna är oändliga, med gott om plats för hus, garage och sociala ytor. Tomterna är likvärdiga till storleken och bjuder in till generösa byggrätter och är förberedda med infart till respektive fastighet. Tomt 1: 1 521 kvm - Sörfors 57 Tomt 2: 1 522 kvm - Sörfors 59 Tomterna säljes separat för 1 095 000 kr med entreprenadavtal på ett Hjältevadshus. Fördelen med detta är att lagfartskostnaden beräknas på tomtpriset, inte totalsumman. Total kostnad hamnar på 4 575 300 kr exkl. lånekostnader, se produktionskalkylen under viktiga dokument. Du som kund har även möjlighet att byta husmodell om så önskas. Är du enbart intresserad av tomten, så är även detta ett alternativ för dig som vill bygga eget. Kostnad för vatten, avlopp, el, bygglov och utsättning finner ni i produktionskalkylen. Det går att ansluta till fiber via Sörfors byaförening. OMRÅDE: I direkt anslutning till tomterna går den lilla by-vägen som ger närhet till Sörfors skola dit barnen själva kan gå eller cykla. Runt platsen är det stora åkrar med härlig utsikt över jordbrukslandskapet och ner mot älvdalen. Sörfors är en av Umeås äldsta byar med fast befolkning från 1200-talet. Byn ligger ca 15km väster om Umeå. Byn ligger vacker till på Umeälvens södra sida, har egen skola, förskoleverksamhet och ett aktivt föreningsliv. För den sportintresserade finns dessutom en 18-håls golfbana, fina förutsättningar för skidåkning i ospårad terräng och skoterspår nästan över hela byn. Nere vid älven finns också en badplats. KOMMUNIKATION: Det tar ca 15 minuter med bil och 30 minuter med buss från Sörfors till Vasaplan i Umeå. SKOLOR OCH OMSORG: Skola från förskoleklass till åk 5. 6:an kan man gå på Backen alternativt Umedalen. Föräldrakooperativet Solgläntan i Yttersjö BOSTADSBESKRIVNING: Villa Spira 175 är en tidlös husmodell med stor potential och kan inrymma upp till åtta rum, vilket ger gott om plats för både familj och vänner. Huset disponeras om 175 kvm fördelat på två plan , med ett entréplan om 97 kvm och en övervåning om 78 kvm. Husets öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger en ypperlig känsla för trivsel och samvaro för barnfamiljer såväl som för sociala tillställningar med släkt och vänner. Huskroppen är en 1½-plansvilla med förhöjt väggliv, vilket skapar en mer funktionell golvyta, utan att gå miste om charmen med snedtak. Den öppna och ljusa hallen skapar en välkommande känsla med gott om utrymme för garderober och smarta förvaringslösningar. I köket kan ni välja mellan köksö och bardel. Genom att välja fönsterstorlek kan ni i köket även prioritera mer insynsskydd eller mer ljusinsläpp. Planlösningen är mångsidig och på nedervåningen kan ni till exempel välja mellan ett och två sovrum, eller mellan mer privatliv och större sällskapsytor. För barn med leklust ger kopplingen mellan hall, kök och vardagsrum finfina möjligheter. På övervåningen finns det plats för ytterligare tre sovrum. Här kan även tillvalet Kupa skapa en härlig rymd. Skön golvvärme och låg energiförbrukning är standard, samt att alla fönster är av aluminium ger låga kostnader i framtiden. Om ni vill ha uteplats på flera av husets sidor går även det att ordna. Villa Spir

Sörfors 57 & 59, Sörfors, Umeå kommun

Sörfors 57 & 59

Tomt
Sörfors, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 095 000 kr
1 521 m² tomt

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva en tomt i Sörfors by! Två tomter med högt och fint läge ska nu säljas. Tomterna är väl tilltagna med generösa ytor där du kan bygga ditt drömhus med gott om plats för garage. Ej detaljplanelagt område så tomterna omfattas av områdesbestämmelse (se bilaga under viktiga dokument) för Sörfors by som ger stora möjligheter att själv kunna välja och utforma ditt nya hus. Infart till fastigheterna är färdigställd och klar. Alla tomter går att ansluta till kommunalt vatten och avlopp (ingår ej i priset). I direkt anslutning till tomterna går den lilla by-vägen som ger närhet till Sörfors skola dit barnen själva kan gå eller cykla. Runt platsen är det stora åkrar med härlig utsikt över jordbrukslandskapet och ner mot älvdalen. Tomterna kommer att säljas med väganslutning, vatten/avlopp/el/ vid tomtgräns samt avverkade träd. I övrigt säljs de i befintlig skick. Det går att ansluta till fiber via Sörfors byaförening. Tomt 1: 1 521 kvm 1,095,000 kr eller högstbjudande - Sörfors 59 Tomt 2: 1 522 kvm 1,095,000 kr eller högstbjudande - Sörfors 57 Priserna är exkl. anslutningsavgifter. Ni kan läsa mer om avgiften och räkna fram er kostnad via följande länk : https://www.vakin.se/kundserviceochetjanster/vattenochavlopp/beraknaanslutningskostnad.4.4c35eecf182e743a9223a7f.html Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar alla 6