Mäklare Sebastian Nordtvedt

Sebastian Nordtvedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hermelinvägen 4, Marieberg, Umeå kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Hermelinvägen 4, Marieberg, Umeå kommun, bild 2
Hermelinvägen 4, Marieberg, Umeå kommun, bild 3

Hermelinvägen 4

Lägenhet
Marieberg, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 295 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
4 239 kr/mån
29 051 kr/m²

Varmt välkomna till Hermelinvägen 4 och denna trivsamma 3:a med egen ingång! Lägenhetens 79 kvm är renoverade med varsam hand och erbjuder enhetliga golv och smakfullt färgsatta väggar, stambytt, helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt påkostat kök med gott om förvaring, vinkyl, goda arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkong i insynsskyddad läge, två rofyllda sovrum och en praktisk klädkammare. » Renoverad 3:a med radhuskänsla. » Varmförråd med god förvaring intill ytterdörren. » Avgift som är inklusive allt, även hushållsel. » En av Umeås bästa bostadsrättsföreningar. Brf Hartassen är en stabil och trygg förening med fina faciliteter för sina medlemmar såsom samlingslokal, gästrum, vallabod, träningsrum, tvättstugor och bastu. I föreningens grundavgift ingår värme, vatten, tv, bredband och hushållsel. Här bor ni med direkt närhet till Gammliaskogen, Bräntbergsbacken och Mariehemsängarna, på promenadavstånd till Stora Birk handelsområde, restauranger och förskola/skola. Ni tar er smidigt in till city, universitetet och NUS med cykel, buss eller bil. Varmt välkomna att boka in Er tid för visning - Detta får ni inte missa!

  • Premium
  • Balkong
Laxgränd 11, Teg, Umeå kommun
  • Lör 10 aug kl 13:00

Laxgränd 11

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/6
4 686 kr/mån
37 623 kr/m²

Varmt välkomna till Laxgränd 11 och denna härliga tvårummare med öppen och social planlösning med genomgående stilrena ytskikt och modern finish. Här får ni ta del av en praktisk helhetslösning med kanonläge intill Bölesholmarna, omringad av lummig natur, mysiga promenadstråk och umeälven som närmaste granne. Välkomnas in till en ljus hall med goda avhängningsmöjligheter och ett parketgolv som löper vidare in i bostaden och beklär samtliga rum på ett enhetligt sätt. Här får ni ta del av ett förträffligt kök med ett brett maskinellt utbud och bardisk som tar sikte mot det öppna och ljusa allrummet med god plats för stora möblemang och matplats. Vidare, erbjuds här ett stort helkaklat duschrum med tvättmaskin och golvvärme. Sovrummet är väl tilltaget och erbjuder goda förvaringsmöjligheter som såväl gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Från allrummet når ni den ljuvliga uteplatsen med tillhörande grönyta , omringad av buskar och levande växtlighet, och på ett naturligt vis skapar en sammanhållen känsla. Här kan ni avnjuta härliga sommarkvällar med grill och vänner utan konstigheter - Detta får ni bara inte missa! BRF Laxen är en solid bostadsrättsföreningen som erbjuder en hög grad av trygghet till sina medlemmar. I avgiften är allt inkluderat - TV via triple play telia, värme, vatten, garage/parkerings plats, hushållsel och och internet. Det lyxiga garaget som för övrigt är förberett för laddbox erbjuder en hög grad av bekvämlighet och nås enkelt via huskroppens hiss. Högst upp i huset finns även en exklusiv relaxavdelning med bastu som tar sikte mot älven och kan hyras av medlemmarna. Föreningen erbjuder även tillgång till övernattningslägenhet och båtplats då föreningen även har en bryggföreningen. Varmt välkomna att boka in på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kragvägen 100, Röbäck, Umeå kommun
  • Sön 11 aug kl 11:30

Kragvägen 100

Lägenhet
Röbäck, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 295 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/2
4 876 kr/mån
20 234 kr/m²

Varmt välkomna till Kragvägen 100 och denna välrenoverade bostad med väl tilltagen altan i bästa solläget på populära Röbäck! Nu kommer möjligheten att förvärva en rymlig tvårummare som genomsyras av stilrena, och genomgående fina ytskikt, med renoverad finish. Bostaden disponeras om fulla 64 kvm och bjuder in till en luftig planlösning med lättmöblerade och sociala ytor. Här bjuds ni in till välkomnande hall med glittrande klinker på golv som löper vidare mot det fullutrustade och renoverade köket med ett modernt yttre. Från hallen når man en generös klädkammare som rymmer det mesta, men som enkelt kan göras om till ett litet kontor för er som önskar. Till bostaden återfinns ett ljuvligt duschrum med helkaklade väggar, klinker på golv med härlig golvvärme, handdukstork, spegelskåp, kommod och tvättmaskin. Vardagsrummet, som naturligt blir det sociala hjärtat i bostaden erbjuder goda utrymmen för stora möbelgrupper såväl som salongsdel. Slutligen, sovrummet, med sin väl tilltagna storlek erbjuder goda förvaringsmöjligheter genom stora skjutdörrsgarderober såväl som god plats för dubbelsäng och nattduksbord - Detta får ni inte missa! På Kragvägen 100 får ni ta del av ett kanonläge i området. Placeringen ger lyxen av direkt närhet till lummig skog och fina promenadstråk. Entrén nås från huskroppens baksida som ligger i fil med öppna grönytor för hopp, lek och socialt omgänge med ett perfekt läge för kvällssolens charm. Framsida med sin härliga altan ger god plats för loungegrupp, caféset och den obligatoriska grillen och avnjuts i bästa söderläget - Tillfälle! BRF Röbäckshus nr 4 är en stor förening med solid ekonomi med trevliga gemensamhetsutrymmen så som bland annat tvättstuga, bastu och övernattningslokal. Här kan ni känna er trygga med både styrelsen såväl som grannar som alla bidrar till god stämning och grannsämja. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Dalkarlså 76, null, Robertsfors kommun
  • Sön 11 aug kl 13:00

Dalkarlså 76

Villa
Robertsfors kommun
HusmanHagberg Umeå
1 995 000 kr
153 + 96 m²
5 rum
820 m² tomt

Varmt välkomna till Dalkarså 76 och detta unika objekt i sagolik miljö med fågelkvitter och ån utanför dörren som ger en idyllisk känsla. Nu öppnas dörrarna till en riktig pärla som sällan skådats på bostadsmarknaden. Denna ljuvliga enplansvilla med källare bjuder in till ett spännande möte av lantliga attribut i kombination med en modern finish som gör få besvikna. Huset är väl omhändertaget och genomsyras av ett lugn som måste upplevas på plats. Här får ni ta del av härlig helhetslösning som osar familjeliv, lyx och harmoni. Huset disponeras om 153 + 96 kvm och bjuder in till ett luftigt entréplan fördelat på två sovrum, varav ett med kontorsdel, luftigt vardagsrum med kamin och salongsdel, lantligt kök enligt konstens alla regler samt en idag multifunktionell passage som lämpar sig som läshörna och lounge såväl som sovrum. Entréplanet förgylls av härliga fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp, och som pricken över i får ni även ta del av ett varmbonat och inglasat uterum med direkt utsikt över fastighetens extraordinära baksida. Källarplanet som går i rustik stil, med charmiga attribut, fördelas på ett gästrum med hemmagym, praktisk tvättstuga och ett helkaklat badrum med klinker på golv. För er som dessutom söker stora utrymmen för hobbyverksamhet och därtill goda förvaringsmöjligheter erbjuds även ett stort ateljérum med egen groventré i direkt anslutning till garaget - Detta får ni bara inte missa! Låt oss vända blicken mot tomten och de fantastiska uteplatserna som verkligen sätter lyx på vardagen. Här får ni ta del av flera uteplatser runt huskroppen för att ta del av dygnets alla soltimmar. Huset är placerat på en höjd över Dalkarsån där man tagit tillvara på tomtens unika utförande och gjort uteplatser samt trädäck i etage. Här erbjuds bland annat ett charmant växthus med egenskaperna av ett lusthus, som ger goda möjligheter för er med gröna fingrar. Vidare, återfinns bland annat grillplats, grönytor för hopp och lek samt ett stort altandäck med ån som närmaste granne - Helt fantastiskt! Varmt välkomna att boka in Er på visning!

  • Plus
Kålhagsvägen 28C, Tomtebo, Umeå kommun
Kålhagsvägen 28C, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Kålhagsvägen 28C, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Kålhagsvägen 28C

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 750 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
4 916 kr/mån
32 407 kr/m²

Välkommen till Kålhagsvägen 28C och denna ljusa 2:a på naturnära och nyproducerade Tomtebo Gård! Lägenhetens ytskikt består av flertalet stilrena tillval som skapar en exklusiv och fräsch känsla som löper genom hela lägenheten. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med 54 väldisponerade kvadratmetrar med social och öppen planlösning mellan det fullutrustade köket och lättmöblerade vardagsrummet. Till detta ingår dessutom ett helkaklat badrum med bekvämligheter av egen tvättdel och golvvärme, ett luftigt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt en generös balkong i söderläge läge som skänker utsikt över lummiga innergårdar och natur, utan någon som helst insyn! I I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, TV, telefoni och bredband. Här erbjuds parkeringsplats direkt vid inflyttning, i föreningens nybyggda garage! Förening erbjuder dessutom tillgång till gemensamt gårdshus, pergola och gemensam kanot. Som om detta inte var nog så är dessa nybyggda huskroppar Svanemärk vilket innebär god ljudisolering, bra ventilation och ett energisnålt boende. Som köpare har du även möjligheten att ansöka om grönt bolån! - Missa inte denna möjligheten! Här bor du i närheten av Nydalasjön och Grössjön som erbjuder fina motions- och rekreationsområden, restaurang finns ett stenkast bort och Stora Coop ytterligare en bit bort. Goda bussförbindelser och cykelvägar till Umeå Universitet, NUS och Umeå city. I september 2022 stod även ett nytt Nordic Wellness gym klart. Detta är ett boende utöver det vanliga och måste ses. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Mariehemsvägen 43E, Mariehem, Umeå kommun
  • Sön 11 aug kl 16:30

Mariehemsvägen 43E

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 550 000 kr
34 m²
2 rum
vån 5/5
2 467 kr/mån
45 588 kr/m²

Varmt välkomna till Mariehemsvägen 43 och denna ljuvliga tvårummare som nås med hiss högst upp i huset ! Nu har ni som söker er första bostad eller bara något nytt och praktiskt, möjligheten att sätta tänderna i en riktig pärla. Med attraktivt läge på populära Mariehem, i nybyggda huskroppar från 2018, öppnas nu dörrarna för denna 2:A disponerad om 34 kvm med låg avgift. Bostaden kännetecknas av ett härligt ljusinsläpp, moderna och tidlösa ytskikt samt en genomgående hög standard. Här möts man av en mottaglig hall med klinkers vid entrén och mycket goda avhängning- och förvaringsmöjlgheter. Vidare in i bostaden bjuds man in till ett helkaklat duschrum, ett socialt hjärta bestående av en öppen planlösning av högklassigt kök och luftigt vardagsrum med matplats, ett trevligt sovrum samt den ljuvliga balkongen med god plats för caféset där ni kan njuta av morgonsolen. Detta får ni inte missa! Här bor ni med bekvämt cykelavstånd till universitetet, NUS och IKSU. Mariehem centrum som bara är en kort promenad tillhandahåller matbutiker, restauranger, gym och mycket mer. Med täta busskommunikationer till universitet och centrum, samt handelsområden som IKEA, Avion och Ersboda är denna lägenhet en smidig utgångspunkt. För den natur- och sportintresserade finns Nydalasjön, vandringsled och Tenton gym bara runt hörnet. - Till lägenheten hör ett förråd i vindsplan. - Hiss finns i huset. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för inbokning av visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sörfors 57 - 59, Sörfors, Umeå kommun

Sörfors 57 - 59

Villa
Sörfors, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
4 575 000 kr
175,4 m²
7 rum
1 522 m² tomt

Sällan skådat erbjuds nu, i Sörfors by, en unik möjlighet att förverkliga era drömmar med det bästa om två världar - en välplanerad tomt i lantlig miljö och ett nyproducerat och tidlöst boende. I ett lugnt och barnvänligt område erbjuds nu två fantastiska tomter med högt och fint läge där möjligheterna är oändliga, med gott om plats för hus, garage och sociala ytor. Tomterna är likvärdiga till storleken och bjuder in till generösa byggrätter och är förberedda med infart till respektive fastighet. Tomt 1: 1 521 kvm - Sörfors 57 Tomt 2: 1 522 kvm - Sörfors 59 Tomterna säljes separat för 1 095 000 kr med entreprenadavtal på ett Hjältevadshus. Fördelen med detta är att lagfartskostnaden beräknas på tomtpriset, inte totalsumman. Total kostnad hamnar på 4 575 300 kr exkl. lånekostnader, se produktionskalkylen under viktiga dokument. Du som kund har även möjlighet att byta husmodell om så önskas. Är du enbart intresserad av tomten, så är även detta ett alternativ för dig som vill bygga eget. Kostnad för vatten, avlopp, el, bygglov och utsättning finner ni i produktionskalkylen. Det går att ansluta till fiber via Sörfors byaförening. OMRÅDE: I direkt anslutning till tomterna går den lilla by-vägen som ger närhet till Sörfors skola dit barnen själva kan gå eller cykla. Runt platsen är det stora åkrar med härlig utsikt över jordbrukslandskapet och ner mot älvdalen. Sörfors är en av Umeås äldsta byar med fast befolkning från 1200-talet. Byn ligger ca 15km väster om Umeå. Byn ligger vacker till på Umeälvens södra sida, har egen skola, förskoleverksamhet och ett aktivt föreningsliv. För den sportintresserade finns dessutom en 18-håls golfbana, fina förutsättningar för skidåkning i ospårad terräng och skoterspår nästan över hela byn. Nere vid älven finns också en badplats. KOMMUNIKATION: Det tar ca 15 minuter med bil och 30 minuter med buss från Sörfors till Vasaplan i Umeå. SKOLOR OCH OMSORG: Skola från förskoleklass till åk 6. 6:an kan man gå på Backen alternativt Umedalen. Föräldrakooperativet Solgläntan i Yttersjö BOSTADSBESKRIVNING: Villa Spira 175 är en tidlös husmodell med stor potential och kan inrymma upp till åtta rum, vilket ger gott om plats för både familj och vänner. Huset disponeras om 175 kvm fördelat på två plan , med ett entréplan om 97 kvm och en övervåning om 78 kvm. Husets öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger en ypperlig känsla för trivsel och samvaro för barnfamiljer såväl som för sociala tillställningar med släkt och vänner. Huskroppen är en 1½-plansvilla med förhöjt väggliv, vilket skapar en mer funktionell golvyta, utan att gå miste om charmen med snedtak. Den öppna och ljusa hallen skapar en välkommande känsla med gott om utrymme för garderober och smarta förvaringslösningar. I köket kan ni välja mellan köksö och bardel. Genom att välja fönsterstorlek kan ni i köket även prioritera mer insynsskydd eller mer ljusinsläpp. Planlösningen är mångsidig och på nedervåningen kan ni till exempel välja mellan ett och två sovrum, eller mellan mer privatliv och större sällskapsytor. För barn med leklust ger kopplingen mellan hall, kök och vardagsrum finfina möjligheter. På övervåningen finns det plats för ytterligare tre sovrum. Här kan även tillvalet Kupa skapa en härlig rymd. Skön golvvärme och låg energiförbrukning är standard, samt att alla fönster är av aluminium ger låga kostnader i framtiden. Om ni vill ha uteplats på flera av husets sidor går även det att ordna. Villa Spir

Sörfors 57 & 59, Sörfors, Umeå kommun

Sörfors 57 & 59

Tomt
Sörfors, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 095 000 kr
1 521 m² tomt

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva en tomt i Sörfors by! Två tomter med högt och fint läge ska nu säljas. Tomterna är väl tilltagna med generösa ytor där du kan bygga ditt drömhus med gott om plats för garage. Ej detaljplanelagt område så tomterna omfattas av områdesbestämmelse (se bilaga under viktiga dokument) för Sörfors by som ger stora möjligheter att själv kunna välja och utforma ditt nya hus. Infart till fastigheterna är färdigställd och klar. Alla tomter går att ansluta till kommunalt vatten och avlopp (ingår ej i priset). I direkt anslutning till tomterna går den lilla by-vägen som ger närhet till Sörfors skola dit barnen själva kan gå eller cykla. Runt platsen är det stora åkrar med härlig utsikt över jordbrukslandskapet och ner mot älvdalen. Tomterna kommer att säljas med väganslutning, vatten/avlopp/el/ vid tomtgräns samt avverkade träd. I övrigt säljs de i befintlig skick. Det går att ansluta till fiber via Sörfors byaförening. Tomt 1: 1 521 kvm 1,095,000 kr eller högstbjudande - Sörfors 59 Tomt 2: 1 522 kvm 1,095,000 kr eller högstbjudande - Sörfors 57 Priserna är exkl. anslutningsavgifter. Ni kan läsa mer om avgiften och räkna fram er kostnad via följande länk : https://www.vakin.se/kundserviceochetjanster/vattenochavlopp/beraknaanslutningskostnad.4.4c35eecf182e743a9223a7f.html Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar alla 8