Mäklare Jonas Andersson

Jonas Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rickleå 11, Rickleå, Robertsfors kommun

Rickleå 11

Villa
Rickleå, Robertsfors kommun
HusmanHagberg Umeå
695 000 kr
110 m²
4 rum
3 200 m² tomt

Välkommen till Rickleå och ett bostadshus med kök, vardagsrum och tre sovrum. På gården finns en stor förrådsbyggnad samt en garagelänga. Huset värms upp med vattenburen värme el/ved samt en luft/luftvärmepump. Närliggande mataffärer är i Bygdeå och Robertsfors där det även finns skolor och barnomsorg. Möjlighet till snabbt tillträde. Rickleå är en gammal fiskeby där Rickleån mynnar ut i havet. Rickleån lämpar sig väldigt bra för flugfiske med fiskarter som harr, öring, gädda, abborre, lax, havsöring, sik och lake. Välkommen på visning!

Rågången 4 A, Berghem, Umeå kommun

Rågången 4 A

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 395 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
3 787 kr/mån
33 732 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga lägenhet på bottenvåningen med trevlig planlösning. Ljust vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge, kök mot husets entrésida och två sovrum samt ett helkaklad wc/dusch med tvättmaskin. I källaren finns två förråd och en gemensam tvättstuga. Lägenheten ligger med gångavstånd till universitetet, NUS och matbutik. Cykelavstånd till Umeå centrum, tränings- och klättringsanläggningen på IKSU samt fina motions- och skidspår i Gammliaskogen. Bostadsrättsföreningen har mycket god ekonomi. Välkommen att boka in er på visning!

  • Balkong
Krusbärsvägen 44 B, Böleäng, Umeå kommun

Krusbärsvägen 44 B

Radhus
Böleäng, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
3 795 000 kr
130 m²
5 rum
217 m² tomt

Välkomna till ett ljust och trevligt radhus med fyra sovrum, insynsskyddad uteplats i bästa söderläge och gångavstånd till lekplats och skolor. Trevlig planlösning på 130 kvadratmeter bestående av stort kök, vardagsrum, sovrum och tvättstuga på bottenvåningen samt tre rymliga sovrum på övervåningen. Badrum finns på varsitt plan i huset. Från vardagsrummet kommer man ut till en stor insynsskyddad uteplats i mycket bra söderläge. Praktisk med ett sovrum på bottenvåningen som även kan användas som barnens lekrum. Böleäng är ett familjevänligt och trivsamt område där man verkligen hittar allt man kan tänkas behövas. Området ligger cirka 3 kilometer från Centrum och endast ett stenkast bort finner man härliga promenadstråk, badmöjligheter och grillplatser. Från Krusbärsvägen når du ICA, busshållplats och träningsanläggningar på bara några minuters promenad, tillsammans med den populära restaurangen Gamla Kyrkan ! Slutligen erbjuds skolor och förskolor på Böleäng men även på området intill; nämligen Teg. Här finns all den tänkbara servicen inom bekväm radie! Välkomna att boka in er på visning!

Skravelsjö 221 och 223 A, Skravelsjö, Umeå kommun

Skravelsjö 221 och 223 A

Tomt
Skravelsjö, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 200 000 kr

Två villatomter i Skravelsjö! Nu har ni möjlighet att bygga ert eget hus i den trevliga byn Skravelsjö ca 15 minuter från Umeå centrum. Skravelsjö 1:25 är 1774 kvm och priset är 1395000 kr. På fastigheten står ett äldre hus som säljaren kommer att riva innan tillträdesdagen. Möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och anlägga egen avloppsanläggning. Elanslutning som redan finns till byggnaden övertas av köparen. Skravelsjö 1:26 är 1569 kvm och priset är 1200000 kr. Möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och anlägga egen avloppsanläggning samt el-anslutning. Skravelsjö by ligger inte inom detaljplanerat område, se bifogat dokument från kommunen (P95_85.pdf). Möjlighet att ansluta till bredband via Skravelsjö byanät, kostnad ca 30 000 kr. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Västamarken 99, Norrbyn, Umeå kommun

Västamarken 99

Villa
Norrbyn, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 200 000 kr
100 m²
4 rum
4,8 ha tomt

Välkommen till denna gård med 4,8 ha mark, bostadshus, ladugård och ett äldre gårdshus. Bostadshuset är i äldre skick med stort kök, vardagsrum och tre sovrum med sovalkover. Huset har kommunalt vatten och eget avlopp. Västamarken är en by som ligger någon kilometer från Norrbyn och färjan över till Norrbyskär. Möjlighet till omgående tillträde. Välkommen på visning!

Balåker 25, null, Bjurholms kommun

Balåker 25

Gård/Skog
Bjurholms kommun
HusmanHagberg Umeå
3 500 000 kr
170 + 40 m²
6 rum
39 ha tomt

Välkommen till denna välskötta fastighet med tillhörande ladugård med goda förvaringsutrymmen, gårdshus, bagarstuga, egen damm och låga driftskostnader. Totalt utgör fastigheten 39,2 ha varav 27 ha är produktiv skogsmark, se bifogad skogsbruksplan samt 10 ha åkermark. Villan är ett rymligt 1 ½ planshus med ljus och öppen planlösning, stort kök, fyra sovrum, bastu samt ett dubbelgarage. Övriga byggnader består av ett gårdshus från 1880 med kakelugn, en bagarstuga med fungerande bakugn samt en damm med intilliggande bastu. Djupborrat vatten, eget avlopp och bergvärme som tillsammans ger låga driftskostnader-energiklass A. Finns även möjlighet att värma upp huset med vedpanna. Fastigheten ingår i ett större jaktvårdsområde med jakträtt. Balåker ligger ca 7 km från Bjurholms centrum med F-9 skola, mataffärer, matställe, järnaffär, apotek, systembolag, golfbana, skidbacke, älgfarm och en aktiv idrottsförening. Goda bussförbindelser. Välkommen att boka in er på visning!

Skravelsjö 217, Skravelsjö, Umeå kommun

Skravelsjö 217

Villa
Skravelsjö, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
5 995 000 kr
140 + 80 m²
4 rum
5,5 ha tomt

Nu har ni möjligheten att förvärva denna gård i Skravelsjö med många möjligheter. Bostadshuset har idag två lägenheter och en källare i bra skick. Fristående garage varav den större delen är varmbonad. Stor maskinhall där halva bottenplanet är uppvärmt med vattenburen golvvärme. Maskinhallen har ett stort vindsutrymme som kan inredas eller nyttjas till förvaring. Stor fristående byggnad som tidigare varit stall, men kan för den egna företagaren användas som produktionshall, garage, förvaringsuthyrning etc. Bredband via Skravelsjö byanät. Fastigheten ligger mitt i byn med direkt närhet till skog och natur. Kort pendlingsväg till Röbäck, Avion, Umeå centrum och stora arbetsplatser. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Yttre-Långviken 200, null, Umeå kommun

Yttre-Långviken 200

Tomt
Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
895 000 kr
1 556 m² tomt

Villatomter på 1599 kvm och 1556 kvm med godkänt förhandsbesked för att bygga enfamiljshus. Eget vatten och eget avlopp, kan finnas möjlighet att ansluta till grannfastigheter efter överenskommelse mellan fastigheterna samt bredband via Tavelsjö ByaNät. Tomterna ligger ca 20 km från Umeå. Skola, mataffär, idrottsklubb mm finns i både Hissjö och Tavelsjö. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus

Visar alla 8