Mäklare Jonas Andersson

Jonas Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kragvägen 59, Röbäck, Umeå kommun

Kragvägen 59

Lägenhet
Röbäck, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 785 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
5 892 kr/mån
22 037 kr/m²

Nu kommer äntligen möjligheten att förvärva en renoverad 3:a med härligt västerläge på Röbäck! Här bjuds ni in till en välplanerad 3:a med rymliga och lättmöblerade rum, två balkonger att avnjuta sommarmånaderna på samt bra förvaringsutrymmen via både klädkammare samt förråd i gårdshuset. Lägenheten erbjuder utöver detta ett praktiskt kök i vinkel som ger god arbets- och förvaringsyta. Vita ramlucka med slät spegel, vitt kakel samt en bänkskiva med generösa arbetsytor. Fräscht badrum med golv- och väggmatta och badkar. Stor förening med trevliga gemensamhetsutrymmen så som bland annat gym, tvättstuga, bastu och övernattningslokal. På Kragvägen blir du boende endast ett stenkast från COOP, F9-skola samt fina naturområden. God kommunikation med buss till Umeå centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Tväråmark 63, Tväråmark, Umeå kommun

Tväråmark 63

Villa
Tväråmark, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 875 000 kr
82 + 4 m²
3 rum
1 214 m² tomt

Välkommen till Tväråmark – en trevlig by som ligger ca 5 km från Sävar och 17 km från Umeå. Huset ligger på en höjd med vacker utsikt och har sol på entrésidan fram till sena kvällen. Planlösningen erbjuder stort kök, vardagsrum med burspråk, två sovrum och wc/dusch. Till vänster om huset finns ett fristående garage med plats för en bil och en förrådsdel som är isolerad och uppvärmd. På huset baksida finns en större altan som fångar solen hela dagen. Närmaste serviceort är Sävar med stor ICA-affär, F-9 skola, simhall, idrottsföreningen Sävar IK, bensinstation, restauranger, blomsteraffär mm. Barnen har skolskjuts till Sävar. Välkommen att boka in er på visning!

Ånäset 210, Vindel-Ånäset, Vindelns kommun

Ånäset 210

Gård/Skog
Vindel-Ånäset, Vindelns kommun
HusmanHagberg Umeå
1 500 000 kr
148 + 145 m²
6 rum
4 ha tomt

Välkommen till Vindel-Ånäset och ett mycket välskött hus med ladugård och åkermark på ca 4 ha ned mot sjön där det är fritt fiske. Huset flyttades 1956-58 och totalrenoverades 1996 med en utbyggnad (vardagsrum och sovrum). Huset har ett högt läge med vacker utsökt mot sjön. Ladugården är i bra skick och har en yta på ca 220 kvm och en lada/garage på ca 100 (golvyta) i 2 våningar just nedanför huset samt ytterligare två lador. Huset har låga driftskostnader med bergvärme (250 m djup) samt vedeldning med ack.tankar. Internet/fiber är indraget i huset , men abonnemanget är vilande (Tavelsjö ByaNät). Huset har en öppen och trevlig planlösning med stort kök och vardagsrum med braskamin, 3-5 sovrum, stort vidbyggt varmgarage samt ett förråd med garageport med plats för skoter och trädgårdsredskap. Vattenburen golvvärme i kök, vardagsrum, sovrum 1, hall, groventré, garage och det lilla garaget. Gångavstånd till badplats med omklädningsrum & grillplats och vindskydd & brygga. Vindel-Ånäset ligger cirka 2,5 mil från Vindeln och ca 6 mil från Umeå. Det bor ca 120 personer i byn. Vindel-Ånäset är en aktiv by med runt 14 barnomsorgsplatser, skidspår, badplats, bya- och bagarstugan, lekpark. Byn har dessutom en gemensam bagarstuga /samlingsplats /plats för barnomsorg där fester & sommarkafé är en naturlig del i denna aktiva by. Välkommen att boka in er på visning!

  • Energieffektiv
Skravelsjö 221, Skravelsjö, Umeå kommun

Skravelsjö 221

Tomt
Skravelsjö, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 195 000 kr
1 774 m² tomt

Nu har ni möjlighet att bygga ert eget hus i den trevliga byn Skravelsjö ca 15 minuter från Umeå centrum. Idag står en äldre byggnad på fastigheten som måste flyttas alternativ rivas av den blivande köparen. Rivningslovet för att ta bort huset är klart. Beräknad kostnad för rivning och bortforsling ca 130,000 kr exkl grunden (stenfot). Ny ägare får ansluta till kommunalt vatten och anlägga egen avloppsanläggning. Elanslutning som redan finns till byggnaden övertas av köparen. Byn ligger inte inom detaljplanerat område, se bifogat dokument från kommunen (P95_85.pdf). Möjlighet att ansluta till bredband via Skravelsjö byanät, kostnad ca 30 000 kr. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Yttre-Långviken 200, null, Umeå kommun

Yttre-Långviken 200

Tomt
Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
895 000 kr
1 556 m² tomt

Villatomter på 1599 kvm och 1556 kvm med godkänt förhandsbesked för att bygga enfamiljshus. Eget vatten och eget avlopp, kan finnas möjlighet att ansluta till grannfastigheter efter överenskommelse mellan fastigheterna samt bredband via Tavelsjö ByaNät. Tomterna ligger ca 20 km från Umeå. Skola, mataffär, idrottsklubb mm finns i både Hissjö och Tavelsjö. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus

Visar alla 5