Vikingagatan 14 C

Vasastan, Stockholms kommun Se på karta

5 175 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42 m²
Våning
1
Byggår
1911
Förening
BRF Eldaren
Om föreningen
Avgift
1 689 kr/mån
Driftkostnad
3 275 kr/år
Pris/m²
123 214 kr/m²

Välplanerad tvåa med bevarade originaldetaljer i populära Vasastan och omtyckta Rörstrandsgatan runt hörnet. Bostaden erbjuder två väl tilltagna rum, stora höga spröjsade fönster med djupa fönsternischer och en rejäl takhöjd.
Vitlaserade originalgolv och vitmålade väggar är genomgående för hela lägenheten och ytskikten renoverades 2018-2019. I köket är en vacker mur frilagd vid spisen och de charmiga tidstypiska spegeldörrarna har handtag i original. Placeringen mot innergården bidrar till det lugna läget och på den mysiga innergården finns utemöbler och grillplats för föreningens medlemmar. Även vackra Rhododendronbuskar och Höstanemoner pryder rabatterna på innergården.

Centralt och populärt område med bagerier, caféer och restauranger runt hörnet. Nära till lokaltrafik och kommunikation med både pendeltåg, tunnelbana och bussar. I Vasaparken finns lekplats och fotbollsplan och på promenadavstånd nås kanalen. Trots det centrala läget med närhet till det mesta ligger bostaden lugnt och skyddat av den charmiga innergården.

Välkommen att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Kontakta mäklaren

Christian Johansson

Hemverket AB
Mäklare Christian Johansson, Hemverket AB
0776-71 16 11