Wiboms väg 12, vån 10

Västra Skogen, Solna kommun Se på karta

4 200 000 kr

3 695 000 kr +14 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
10 av 11, hiss finns
Byggår
1967
Förening
HSB BRF Bofinken i Solna
Om föreningen
Avgift
3 420 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
72 414 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

SÄLLAN TILL SALU - Måste ses på plats!

- Magisk sjöutsikt
- Låg månadsavgift
- Välskött BRF med god ekonomi
- Ljusinsläpp utöver det vanliga
- Insynsfritt läge
- Rymlig klädkammare, passar perfekt som gästrum/kontor vid behov

Högt upp i huset, på våning 10, ligger denna fina och väl tilltagna 2:a med områdets allra bästa läge.
Här mot vattnet, kan ni helt ostört följa vattenlivet, båtlivet, djurlivet och ett fyrverkeri av ljus kvällstid från såväl kök som vardagsrum men framförallt från balkongen i väster.
Från lägenheten i allmänhet och balkongen i synnerhet blir lövens färgskiftningar, sjöns isläggning respektive islossning och allt annat som händer på och kring sjön, en del av din nya vardag. Dessutom är läget helt ogenerat utan någon som helst insyn i bostaden.

Förutom bostadens läge utan insyn så erbjuds här ett unikt boende med snygg design och inredning där allt är gjort de senaste åren, ekparkett, vitmålade väggar och infällda takspotlights genomgående. Köket har snygg & generös inredning i vitt, glasskiva som stänkskydd, praktiska bänkskivor i laminat och maskinell utrustning integrerad och i rostfritt.
Via det väl tilltagna vardagsrummet nås den härliga balkongen med fantastisk utsikt och sol från lunch till solnedgång.
Utöver detta finns ett ljust sovrum, stor och uppskattad klädkammare samt ett nyligen stamrenoverat och helkaklat badrum i stilrena färger.

Ett boende på Wiboms Väg blir på många sätt en bekväm och praktisk tillvaro med direkt närhet till Västra Skogens T-banestation med dubbla linjer. Vidare finns bussar, butiker, restauranger samt övrig service på torget vid Västra Skogen. Vill ni ut och röra på er finns här runt knuten det mycket uppskattade promenadstråket längs med Ulvsundasjön som via populära Restaurang Grodhavet och Pampas Marina med sin restaurang samt Karlbergs Slott tar dig till stan på ca 15 min. Väljer man att gå åt andra hållet så passerar man Hufvudsta Gård, Augustendals 4H-gård med intilliggande lekpark, Huvudstabadet och fina möjligheter till klippbad längs med strandpromenaden som tar dig hela vägen till Sundbyberg. Vidare bor ni här granne med det nybyggda nordvästra Kungsholmen och Hornsbergs Strand med bostäder, affärer, restauranger och parker. Väljer ni att ta bilen är ni på blott en minut ute på Essingeleden eller på er väg in mot stan. Shopping i Solna kommun erbjuds i Solna Centrum som nås på ca 10-15 minuters promenad, vill man åt större utbud är det ytterligare 10-15 minuter till Mall of Scandinavia!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Jonathan Rappel

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Jonathan Rappel, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
070-883 03 93