Gudruns gata 2C

Vikingstad, Linköpings kommun Se på karta

1 595 000 kr

1 695 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60,1 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2014
Förening
BRF Bankeberg 1
Om föreningen
Avgift
4 223 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
26 539 kr/m²

Nu finns möjligheten attförvärva en välplanerad gavellägenhet med uteplats i populära Vikingstad. Bostaden är i mycket gott skick och har en välplanerad boyta med sociala ytor i en delvis öppen planlösning. Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen som är belägen i ett av husets bättre lägen.

Välkomna till Gudruns gata och trivsamma Vikingstad, som är ett lugnt område nära såväl naturområden som centrum. Bostaden har genomgående ljusa väggar, vilket gör det enkelt att sätta egen prägel. Köket och vardagsrummet ligger i fil, vilket bidrar till en ökad trivselkänsla. Bostaden har ett helkaklat badrum med tvättsektion, vilket resulterar i hög vardagskomfort. Till bostaden hör förråd i förrådslänga.

Föreningen förvaltas av HSB och är en välsköttförening med mycket god ekonomi. Vikingstad finner ni livsmedelsbutik, barnomsorg, grundskola, utomhusbad, frisör, restaurang. I närheten fina grönområden samt motionsspår med elljusslinga för en springtur eller promenad i naturen. Det finns goda möjligheter att pendla med pendeltåg som ligger ca 15 minuters promenadväg från bostaden. Med pendeltåget tar ni er till Linköping, Mjölby samt Norrköping snabbt och enkelt.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Linköping

Kontakta mäklaren

Srdjan Vejnovic

Fastighetsbyrån Linköping
Mäklare Srdjan Vejnovic, Fastighetsbyrån Linköping
0739 77 88 88
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas