Apelvägen 1A

Centrala Huddinge, Huddinge kommun Se på karta

3 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
96,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2006
Förening
BRF Asken i Huddinge
Om föreningen
Avgift
5 396 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
40 415 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS***

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva en mycket trevlig lägenhet för dig som fyllt 55 år.

Bostaden tillhör den välrenommerade föreningen Asken som inrymmer 45 lägenheter i centrala Huddinge. Föreningens hus uppfördes 2006 och har sedan dess stoltserat med en stabil ekonomi, hög teknisk standard, god grannsämja samt flera gemensamma utrymmen för sina medlemmar. Såsom hobbyrum, föreningslokal, övernattningslägenhet samt gott om carport- och parkeringsplatser. Föreningen har ingen avgiftshöjning planerad, enligt föreningens egen utsago (2022-10-17).

Bostaden nås på våning 1 och disponeras över 96,5 kvm på följande vis:
Generös och luftig hall med gott om förvaring bakom garderober ett par steg innanför ytterdörren, på vänsterhanden finns ett stort, helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt en mindre gäst-wc. Vidare finns två sovrum i praktisk storlek, varav ett sovrum med egen klädkammare. De sociala ytorna består av ett stort kök med gott om rum för matplats, all önskvärd maskinell utrustning samt en genomgående mycket stilfull interiör och gott om ljusinsläpp. Invid köket finns matsal med halvöppen planlösning mot köket, utmärkt för sociala tillställningar. Ursprungligen planerades matsalen som sovrum och således finns möjligheten att återställa till det vid önskemål. Vardagsrummet är stort och luftigt med gott om naturligt ljus från stora fönsterpartier. Härifrån nås även balkongen om ca. 8 kvm i inglasat utförande.

Här bor ni med praktisk närhet till Huddinge centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger, kaféer samt övrig service samt utmärkta kommunikationer i form av pendeltågsanslutning mot Stockholm.

Sammanfattningsvis får ni här, förutom en fantastisk bostad, ett lugnt och naturnära boende med närhet till centrum, i en välrenommerad och stabil förening.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Huddinge

Kontakta mäklaren

Tim Konradsson

SkandiaMäklarna Huddinge
Mäklare Tim Konradsson, SkandiaMäklarna Huddinge
073 157 54 55