SkandiaMäklarna Huddinge

SkandiaMäklarna Huddinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Beckasinvägen 15, Vidja, Huddinge kommun
  • Sön 4 aug kl 14:30
Beckasinvägen 15, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Beckasinvägen 15, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Beckasinvägen 15

Villa
Vidja, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
3 495 000 kr
68 + 12 m²
5 rum
1 707 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa detta mycket charmiga hus i natursköna Vidja. Huset är vackert beläget på stor tomt som erbjuder en blandad miljö med kuperad och skyddad skog, såväl som stor gräsmatta och trädgård. Här finner ni en stor trädäckad terrass i utmärkt solläge. Gott om plats att duka upp för tillställning i goda vänners lag. Trädgården intill erbjuder plats för spring och lek i en skyddad tillvaro. Förutom boningshuset finns det på tomten en förrådsbyggnad med bastu, lekstuga samt en fräsch gäststuga. Från ytterdörren är det knappt 500m till badplats samt en snudd på oändlig tillgång till natur med svampskog, friluftsstråk och strövområden. Med bilen är Farsta och Stuvsta alltid nära, varvid ni finner ett brett utbud av service och kommunikationer. Strax intill området finns både golfbana och stall. Huset inryms i 1,5-plan samt en källare i souterräng. Husets goda planering lämnar flera goda alternativ. Möjligheterna är stora med upp till 4 möjliga sovrum, praktiskt badrum med tvättmöjligheter samt ett ytterligare duschrum. Både vardagsrummet och köket är i generös storlek. Bostaden har under åren moderniserats och renoverats men den tidstypiska lantliga charmen och själen har bevarats med vackra attribut såsom; bröstpanel, vedeldade kaminer, vackra furugolv och mycket mer. Vidja är ett expansivt område med ett underbart läge invid sjöar och grönska. I detta nu införs en ny detaljplan i området vilket innebär att service och infrastruktur utvecklas och utökas, samtidigt som större byggrätt tillåts och parallellt dras även kommunalt vatten och avlopp in i området. Mer information kring detta finner ni under avsnittet 'Beskrivning' lite längre ner i annonsen samt hos huddinge.se/vidja. På ca 500 meters avstånd finns badplats samt samfällighetens gemensamma bryggor, vart det går att ansöka om medlemskap för egen båtplats - utmärkt för trevliga båtutflykter till någon ö i Orlången eller Sundby Gård (2km) som serverar god mat & vin med en enastående utsikt över sjön. Bäst upplever ni denna bostad på plats - varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Källbrinksvägen 56, Fullersta - Källbrink, Huddinge kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Källbrinksvägen 56, Fullersta - Källbrink, Huddinge kommun, bild 2
Källbrinksvägen 56, Fullersta - Källbrink, Huddinge kommun, bild 3

Källbrinksvägen 56

Villa
Fullersta - Källbrink, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
7 985 000 kr
167 + 2 m²
5 rum
1 088,5 m² tomt

I centrumnära kvarter finner vi denna ljusa och moderna familjevilla med närhet till det mesta och omgiven av en fantastisk trädgårdstomt. Huset håller genomgående hög klass med stora och välplanerade ytor. Vi finner bland annat ett nytt och fint vardagsrum av hög klass med öppet upp till nock, stort och luftigt kök, 2 helkaklade och stilrena badrum samt 4 bra sovrum. Det ena sovrummet har egen balkong och kan likväl med sin storlek omvandlas till ytterligare ett vardagsrum/allrum. Stor och plan trädgårdstomt med underbart solläge och goda möjligheter att anpassas efter behov. Gott om härliga fruktträd, bärbuskar samt diverse vackra växter och blomster. * Ny panna (luft/vatten) från -23 som ger låga driftkostnader. * Ny ventilationslösning ovanvåning (PAX-system) - 23 * Tilläggsisolerat med ny fasad -18 * Ny ytterdörr med dubbla dörrar -18 * Tilläggsbyggnad vardagsrum -17 * Nya fönster hela huset utom ett i det mindre badrummet -17, 3-glasfönster * Nytt Trädäck/altan runt huset -17 * Ny lekstuga med trädäck -17 * Nytt tak -06/-17 * Vattenburen golvvärme installerad på nedre plan * Murstock tätad * Vattenrör och avloppsrör utbytta i hela huset * El genomgången och utbytt med nya elcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare * Radonmätt med låga värden Bra beläget med närheten till allt - läs bara hur en säljare upplevt sin omgivning: "går man över gatan kommer man till skogen, där vi plockar både bär och svamp! Fina upplysta elljusspår och närheten till Källbrinks IP med bollplaner, friidrott, tennis, utegym. Där även café Nytorp ligger i en underbar miljö för fika och mat. Det är gång-/cykelavstånd till badplatsen Gömmaren, men också till Huddinge C med alla affärer och pendeltåg (endast 14 minuter till Sthlm C). Vi har skola från förskoleklass till 9:an på andra sidan gatan och 2st förskolor på väldigt nära gångavstånd. Du når även naturreservat och gångslingor genom brandgatan och Fullersta kvarn. Cyklar du brandgatan når du Kungens kurva på 20min. Ett hem att trivas i som bör ses. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lidavägen 15, Gladö Kvarn, Huddinge kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00

Lidavägen 15

Villa
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
6 200 000 kr
107 + 56 m²
8 rum
2 694 m² tomt

Med utsikt mot hästhagar och vackra Sörmlandsleden runt knuten så finner vi denna moderna och rymliga familjevilla som nu är till salu. Huset är genomgående luftigt och välplanerat och går utmärkt att anpassas efter behov. Idag inrett med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, extra allrum, 2 fina badrum samt hela 6 sovrum. Stor och härlig trädgårdstomt av varierad karaktär där plana gräsytor blandas med kuperad natur- och skogstomt med lingon, blåbär och svamp. Gott om plats för flertalet bilar och dubbla isolerade förråd på tomten. Promenadavstånd till bad, lekplats och buss är bara ett axplock av vad som erbjuds i vackra Gladö kvarn. Ett hem att trivas i som bör ses. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Enbackavägen 9, Högmora, Huddinge kommun
Enbackavägen 9, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Enbackavägen 9, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Enbackavägen 9

Tomt
Högmora, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
Pris saknas
1 545 m² tomt

Skapa ditt drömhem på denna generösa tomt belägen längst upp på återvändsgatan med fri vy och färdigt bygglov! Anslutningsavgift för fastigheten är betald. Bland dem sista tomterna som finns kvar i expansiva Högmora presenterar vi härmed möjligheten till ditt drömhus. Se handlingar under "Dokument" gällande husförslag från Willa Nordic. VAD JAG FÅR BYGGA Högst 200 kvm av fastighetsarean får bebyggas. Huvudbyggnad får innehålla högst två lägenheter, varav den mindre får vara högst 65 kvm bruttoarea. Ny komplementbyggnad får inte ges större byggnadsarea än 40 kvm. Högst antal våningar är två. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 6,5 m, högsta nockhöjd 8,5 m och för komplementbyggnad högsta byggnadshöjd 3 m, högsta nockhöjd 4 m. Huvudbyggnad ska placeras minst 4 m från fastighetsgräns och komplementbyggnad minst 1 m från fastighetsgräns. Carport/garage ska placeras minst 6 m från gräns mot gata. Prickad mark får inte bebyggas. Kryssad mark får endast bebyggas med komplementbyggnad. GATUKOSTNADER Gatukostnad tillkommer om 0 kr. VATTEN OCH AVLOPP Anslutningsavgift för fastigheten är betald. EL Den preliminära kostanden för en nyanslutning på 16-25A är 40 000 kronor exklusive moms. För vidare information se: https://www.vattenfalleldistribution.se/kund-i-elnatet/anslutning/anslut-din-fastighet/ FIBER Finns inte indraget till tomtgräns.

  • Premium
Hortensiavägen 37, Vistaberg, Huddinge kommun
Hortensiavägen 37, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 2
Hortensiavägen 37, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 3

Hortensiavägen 37

Radhus
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 995 000 kr
118 m²
5 rum
180 m² tomt

Upptäck detta fantastiska parhus beläget på en utmärkt adress i det eftertraktade Vistaberg! Här möts ni av ett hem som kombinerar funktionalitet och stil på ett enastående sätt. Med en solig tomt och en genomtänkt planlösning är detta boendet som uppfyller alla era drömmar. Socialt Entréplan Redan vid entrén känner ni den välkomnande atmosfären. Det rymliga köket är perfekt för familjemiddagar och sociala tillställningar. Här finns allt ni behöver för att skapa kulinariska mästerverk. Intill köket hittar ni det generösa vardagsrummet, där den inbjudande kaminen sprider både värme och mysfaktor. Från vardagsrummet har ni dessutom direkt utgång till den underbara terrassen – en perfekt plats för sommarens grillkvällar och avkopplande stunder. Övre Plan: Privat och Praktiskt På det övre planet finner ni fyra utmärkta sovrum. Varje rum erbjuder tillräckligt med utrymme för att skapa er egen oas av lugn och ro, med gott om förvaring för alla era behov. De stilrena och rymliga badrummen på båda våningsplanen ger en känsla av lyx och bekvämlighet. Perfekt för Familjelivet Detta hem är beläget på en lugn gata, vilket ger en trygg och fridfull miljö för barnfamiljer. Ni har nära till flera lekplatser, förskolor och skolor – allt som behövs för att göra vardagen smidig och bekväm. Utmärkta kommunikationer och gångavstånd till Huddinge Centrum gör att ni enkelt kan ta er dit ni behöver. Sammanfattning - Adress: Toppläge i barnvänliga Vistaberg - Tomt: Solig och lättskött - Planlösning: Välplanerad med socialt entréplan och privat övre plan - Kök: Rymligt och modernt - Vardagsrum: Generöst med kamin och utgång till terrass - Sovrum: Fyra utmärkta sovrum med gott om förvaring - Badrum: Stilrena och rymliga på båda planen - Område: Lugnt med närhet till lekplatser, skolor, förskolor och Huddinge Centrum Missade inte chansen att förverkliga er bostadsdröm. Kontakta mig idag för att boka en visning och uppleva allt detta fantastiska parhus har att erbjuda!

  • Premium
Ekstrandsvägen 4B, Stuvsta, Huddinge kommun
Ekstrandsvägen 4B, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 2
Ekstrandsvägen 4B, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 3

Ekstrandsvägen 4B

Fritidshus
Stuvsta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
4 495 000 kr
39 m²
3 rum
1 500,6 m² tomt

Välkommen till detta fritidshus på denna magiska sjötomt med egen brygga, soligt trädeck, somrig pool och flera gäststugor. Perfekt fastighet för avkopplande stunder - utan insyn - på den generösa och soliga terrassen eller ta ett svalkande dopp i den inbjudande poolen. Till detta har du gott om sociala ytor för sommarfesten eller till midsommarfirandet. Den stora och lummiga tomten erbjuder en fridfull oas med mycket utrymme för utomhusaktiviteter och avkoppling. För gästernas bekvämlighet finns det även extra gästhus på tomten. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer, shopping och citypuls om önskas. Missa inte chansen att uppleva detta unika boende - ditt drömhus väntar på dig!

  • Premium
  • Uteplats
Djupdalsvägen 55, Länna, Huddinge kommun
Djupdalsvägen 55, Länna, Huddinge kommun, bild 2
Djupdalsvägen 55, Länna, Huddinge kommun, bild 3

Djupdalsvägen 55

Radhus
Länna, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
4 600 000 kr
101 m²
5 rum
6 028 kr/mån
45 545 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till detta exemplariska parhus som inte bara är väldisponerat och smakfullt, utan även erbjuder det perfekta boendet för barnfamiljen. Här får ni njuta av lugna och barnvänliga omgivningar med lekplatser och grönområden precis utanför er dörr. Inuti möts ni av en genomgående hög standard med stilrena färg- och materialval. På entréplanet öppnar sig generösa och sociala ytor som badar i naturligt ljus från de stora fönsterpartierna. Här finns gott om plats för både middagsbjudningar och avslappnade stunder i den stora soffgruppen. Dessutom finns badrum på båda planen och gott om förvaringsmöjligheter, inklusive ett rymligt förvaringsutrymme under trappan. Det övre planet erbjuder tre bekväma sovrum, ett allrum och en klädkammare som även kan användas som kontor om så önskas. Även här erbjuds badrum stilrent utförande. Utvändigt kommer ni att älska den soliga tomten med en rymlig terrass och plana gräsytor perfekta för lek, spel eller trädgårdsodling. Tomten omgärdas av grönskande häckar som ger er en härlig insynsskyddad miljö att njuta av. Dessutom är detta ett energisnålt boende med energiklass B, vilket inte bara är bra för miljön utan också möjliggör förmånliga gröna bolån. Sammanfattningsvis är detta det perfekta boendet för er som kräver hög standard, smart planlösning och barnvänliga omgivningar. Varmt välkomna att anmäla ert intresse och upptäck allt detta hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Dianavägen 7C, Glömsta, Huddinge kommun
Dianavägen 7C, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Dianavägen 7C, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Dianavägen 7C

Lägenhet
Glömsta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
1 495 000 kr
20 + 13 m²
2 rum
vån 0
3 050 kr/mån
74 750 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna mysiga bostad. Bakom ytterdörren möts ni av ett ljust hem som karakteriseras av trendsäker design och ekparkett i hela bostaden, rejäla fönsterpartier, generös takhöjd och en luftvärmepump som även fungerar som luftkonditionering under varma sommardagar. Huset erbjuder ett kök och vardagsrum i öppen planlösning samt wc/duschrum på entréplan. Genom vardagsrummet har du tillgång till den härliga altanen, där det också finns gott om plats för loungemöbler och ett spabad. Här kan du njuta av många soltimmar samt härliga sommarkvällar. Loftet erbjuder en generös yta med sovrum och god förvaring i form av platsbyggda garderober. Det finns även ett förråd på övre plan, lika stort som badrummet. Detta hus är mycket kvadratsmart, där varje kvadratmeter har utnyttjats på bästa möjliga sätt. Dessutom finns en parkeringsplats med elstolpe, vilket ger en mer privat känsla. Adressen Dianavägen 7C ligger i ett trivsamt område som erbjuder allt som behövs för en bekväm vardag och rik fritid. Det finns närhet till skolor, restauranger och vackra naturområden. På gångavstånd finns Gömmarens naturreservat med badmöjligheter. Ni har även nära till Flottsbro, som erbjuder utomhusaktiviteter som skidåkning på vintern samt sol och bad på sommaren. Busshållplatsen ligger endast några minuter bort och erbjuder goda förbindelser med buss till Huddinge C och pendeltåg därifrån till Stockholm C på cirka 16 minuter. Kommunen planerar även en spårvagnslinje som ska gå från Flemingsbergs Station till Älvsjö Station via Glömsta och Kungens Kurva. Välkommen hem till Dianavägen 7C!

  • Premium
  • Uteplats
Postbacken 2A, lgh 22, Vistaberg, Huddinge kommun

Postbacken 2A, lgh 22

Lägenhet
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 495 000 kr
46 m²
4 rum
3 241 kr/mån
54 239 kr/m²

Här erbjuds en extremt väldisponerad och genomtänkt minivilla om totalt 46kvm fördelat på två plan. Solig och väl tilltagen terrass, gräsyta samt p-plats som ingår i avgiften. Socialt entréplan med öppna ytor med kök, matplats och sällskapsytor. Här erbjuds även väl tilltaget badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Det övre planet erbjuder lättmöblerat allrum, rymligt sovrum samt mindre rum som kan nyttjas som arbetsrum eller barnrum för de allra minsta. Solig och väl tilltagen terrass med gott om plats för matgrupp, grill och lounge-del. Byggherren garanterar föreningen en maxränta på föreningens lån på 3% under en 3års period, vilket tryggar föreningens kostnader under denna period. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare redan idag. (Obs. bilderna i annonsen är från en annan bostad i samma projekt och skiljer sig i bl.a. i planlösning och vissa materialval)

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Brf Brevvågen 9 - Nyproducerade parhus i toppskick!, Vistaberg, Huddinge kommun
  • 5 lediga bostäder

Brf Brevvågen 9 - Nyproducerade parhus i toppskick!

Radhus
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
fr. 2 495 000 kr
46-145 m²
4-7 rum
3 241 kr/mån

Endast 5 parhus kvar! Nyproducerade parhus och minivillor i toppskick med genomtänkta planlösningar! Belägna på lugn adress med närheten till naturen i barnvänliga Vistaberg! Här möts ni av extremt genomtänkta och välplanerade bostäder med material och inredningsval i absolut toppklass! Kök från HTH, vitvaror från Siemens & Bosch, bänkskivor i kvartkomposit, inredning från Tapwell och Haven i badrummen är bara några av de påkostade materialen som erbjuds i detta unika boende! Bostäderna präglas av en generös takhöjd och ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Parhusen erbjuder en takhöjd på 2,7m på entréplan samt 4m med öppet upp till nock på övre planet vilket ger en underbart känsla av rymd! Mycket goda sociala och öppna ytor samt väl tilltagna terrasser. Genomgående vattenburen golvvärme samt badrum på båda planen i parhusen. 2 p-platser till samtliga parhus med möjlighet att installera laddbox. Här bor ni med närhet till naturen, förskolor och skolor samt med närhet till Huddinge C med pendeltåg och bussar. Mer info hittar ni även på projektets hemsida som är länkat till under knappen "DOKUMENT".

  • Nybyggnadsprojekt
Patron Lars Väg 3H, lgh 17, Vistaberg, Huddinge kommun
Patron Lars Väg 3H, lgh 17, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 2
Patron Lars Väg 3H, lgh 17, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 3

Patron Lars Väg 3H, lgh 17

Radhus
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 695 000 kr
145 m²
7 rum
6 374 kr/mån
39 276 kr/m²

ENDAST 5 PARHUS KVAR. Här erbjuds ett parhus om 145kvm, 7rok med 5 sovrum samt badrum på båda planen samt separat tvättstuga. 2 parkeringsplatser med möjlighet att installera laddstolpe. Utmärkt och genomtänkt planlösning med mycket goda, sociala och öppna ytor på entréplan som präglas att det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden på 2,7m samt sovrum/gästrum, badrum och separat tvättstuga. Det övre planet erbjuder 4 utmärkta och lättmöblerade sovrum, sällskapsrum och badrum med en fantastiskt takhöjd (över 4m) upp till nock som ger en fantastiskt rymd. Väl tilltagen terrass på närmare 50 kvm med gott om plats för matgrupp, grill och lounge-del. Smakfulla och tidlösa badrum på båda planen som ger skön hotellkänsla med de sobra och påkostade materialvalen. Genomgående smakfulla och påkostade materialval samt vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Här bor ni med naturen som närmsta granne i ett område med stort utbud av fritidsaktiviteter för hela familjen samt med närhet till Huddinge C. Byggherren garanterar föreningen en maxränta på föreningens lån på 3% under en 3års period, vilket tryggar föreningens kostnader under denna period. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare redan idag. (Bilderna kommer delvis från andra bostäder i samma projekt och kan därmed skilja sig från verkligheten.)

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Patron Lars Väg 3A, lgh 11, Vistaberg, Huddinge kommun

Patron Lars Väg 3A, lgh 11

Radhus
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 495 000 kr
126 m²
5 rum
5 923 kr/mån
43 611 kr/m²

Solig och väl tilltagen terrass ca 30 kvm med gott om plats för matgrupp, grill och lounge-del. Smakfulla och tidlösa badrum på båda planen som ger skön hotellkänsla med de sobra och påkostade materialvalen. Genomgående smakfulla och påkostade materialval samt vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. 2 parkeringsplatser med möjlighet att installera laddbox. Här bor ni med naturen som närmsta granne i ett område med stort utbud av fritidsaktiviteter för hela familjen samt med närhet till Huddinge C. Passa på att ta del av de tidsbegränsade erbjudandandet: Erbjudande Vid signering av kontrakt innan midsommar. - Inget mäklararvode vid försäljning av er nuvarande bostad. (gäller vid försäljning via SkandiaMäklarna) Endast 2 st parhus i den här storleken kvar. Här erbjuds ett fantastiskt boende med genomgående smakfullt utvalda och påkostade detaljer. Generös takhöjd på 2,7m på entréplanet och öppet upp till nock (4m) på övre planet som ger en fantastisk rymd. Genomtänkt och öppen planlösning med utmärkta sociala ytor som är fördelat på 126kvm, 5rok med 4 sovrum samt badrum på båda planen. Föreningen garanterad 3% på förenings lån under de 3 första åren. Byggherren garanterar även föreningen en maxränta på föreningens lån på 3% under en 3års period, vilket tryggar föreningens kostnader under denna period. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare redan idag. (Bilderna kommer delvis från andra bostäder i samma projekt och kan därmed skilja sig från verkligheten.)

  • Nyproduktion
Laboratorvägen 17, Utsälje, Huddinge kommun

Laboratorvägen 17

Radhus
Utsälje, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 695 000 kr
126 m²
5 rum
316 m² tomt

Denna underbara bostad erbjuder en fantastisk livsstil med sin optimala placering nära grönområden och utmärkta kommunikationer. Beläget på Snättringes soligaste gata njuter du av närheten till Gömmarens naturreservat, Långsjöns promenadstråk och trivsamma villakvarter vilket gör det perfekt för familjer som älskar utomhusaktiviteter. Det inglasade uterummet ger en underbar plats att koppla av och njuta! Till detta två trevliga altaner med sol från morgon till kväll. Den lättskötta tomten inbjuder till spel och lek. Huset har fyra sovrum, vilket passar perfekt för den större familjen. Badrum, extra-wc och tvättstuga ger huset bra bekvämlighet och till detta ett stilrent kök som gör matlagningen till en fröjd. Den låga omsättningen på hus i området och att nuvarande familj bott i huset i 15 år är ett kvitto på att huset och området är att trivas och växa i. Med närhet till bra skolor och förskolor är detta ett idealiskt hem för hela familjen. Man har ett lättskött hus med trivsam tomt, väl omhändertaget boende och en bekymmersfri livsstil. Varmt välkommen till Laboratorvägen 17!

  • Balkong
  • Uteplats
Småbrukets backe 10, null, Huddinge kommun

Småbrukets backe 10

Lägenhet
Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/5
2 843 kr/mån
36 273 kr/m²

När du kliver in i hallen möts du av en yta med goda avhängningsmöjligheter och plats att sparka av skorna. Det väl tilltagna sovrummet är en lugn reträtt där du kan koppla av och återhämta dig. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgruppen och underhållningssystemet, vilket gör det till den perfekta platsen att koppla av eller bjuda in vänner och familj till. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket bidrar till en härlig känsla. Den öppna planlösningen mot köket gör att man aldrig går miste om de sociala sammanhangen. Köket har rikligt med förvaring och goda arbetsytor, perfekt för den passionerade kocken eller för en snabb frukost innan dagens äventyr. I direkt anslutning till köket ligger den härliga balkongen, perfekt att avnjuta under sommartid. Det helkaklade, stilrena och praktiska badrummet är utformat med omsorg, med moderna bekvämligheter och eleganta detaljer. Inom promenadavstånd har du Södertörns högskola, Karolinska institutet, Huddinge sjukhus och pendeltåg. Vid den nyrenoverade pendeltågsstationen finns ett gott utbud av service och restauranger, bl.a. Espresso House och Burger King. Intill stationen finns ICA Maxi, Lidl samt gymmet Medfit. Flera förskolor och skolor finns i närheten. Du har även nära till Flemingsbergs naturreservat med elljusspår och vandringsleder samt Visättra IP. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda. Det är dags att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet!

  • Balkong
  • Hiss
Badstrandsvägen 12, Snättringe, Huddinge kommun

Badstrandsvägen 12

Tomt
Snättringe, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 750 000 kr
801 m² tomt

Välkommen till Arkitekten 2 och Badstrandsvägen 12. Här erbjuds en smakfull tomt om 801 kvm med ett av områdets bästa lägen. Med badrocksavstånd till Långsjön och sitt natursköna läge återfinns de optimala förutsättningarna för familjen att njuta! EXEMPELHUS Se bilder på exempelhus LYN från Fiskarhedenvillan. Huset fick toppbetyg i Aftonbladets test av Nyckelfärdiga hus 2023. Kontakta mäklaren för prisförslag och vidare information. VAD JAG FÅR BYGGA 1/5 av tomten får bebyggas. Friliggande villa och garage. Huset får vara 1 våning med inredd vind eller (om terrängförhållandena är lämpliga) del av undervåning inredas. Totala byggnadsarea får inte vara större än 200 kvm. Huvudbyggnad får inrymma högst en bostadslägenhet. Den del av mark som är prickad får man inte bygga på. GATUKOSTNADER Gatukostnad tillkommer om 0 kr. VATTEN OCH AVLOPP Anslutningsavgift tillkommer från ca 295 371 kr inkl. moms (anläggningsavgiften är preliminär och baseras på VA-taxan för 2024). För exakt kostnad ring Stockholm vatten alternativt gå in på www.stockholmvattenochavfall.se/foretag/byggaktor/oversikt/priser/berakna-anlaggningsavgift/ EL Minimiavgift elnätet 44 375 kr (inkl. moms). För vidare information se: https://www.vattenfalleldistribution.se/kund-i-elnatet/anslutning/anslut-din-fastighet/ FIBER Finns indraget till tomtgräns.

Dammvägen 99, Fullersta, Huddinge kommun

Dammvägen 99

Radhus
Fullersta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 495 000 kr
144 + 70 m²
7 rum
200 m² tomt

Fantastiskt radhus med totalyta om 214 kvm (144 boa 70 bia). Möjlighet att förvärva ett exklusivt radhus i toppskick! Beläget i ett populärt område med naturnära läge erbjuder denna bostad en unik möjlighet till en bekväm och avslappnad livsstil. Radhuset är strategiskt placerat för att erbjuda lättillgängligt friluftsliv året runt. Med närhet till vackra naturstigar, grönområden och rekreationsområden kan hela familjen njuta av en aktiv livsstil och samtidigt ha naturen som sin bakgård. Den höga belägenheten ger inte bara en imponerande fri vy över omgivningen, utan också en känsla av avskildhet och lugn. Här kan du njuta av trevliga solnedgångar och panoramautsikt från ditt eget hem. Radhuset är generöst tilltaget och rymmer bekvämt hela familjen. Genomgående gott skick där en helrenovering genomfördes 2014. Med moderna bekvämligheter, välplanerade ytor och högkvalitativa material är detta ett hem där komfort och stil går hand i hand. Tveka inte att kontakta oss för att få ytterligare information eller för att boka en visning. Detta är en unik möjlighet att skapa ett drömhem för din familj i en idyllisk och eftertraktad miljö.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Polkastigen 5, null, Södertälje kommun
  • Budgivning pågår

Polkastigen 5

Villa
Södertälje kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
4 250 000 kr
124 + 8 m²
5 rum
361 m² tomt

Välkommen till Polkastigen 5, ditt framtida drömhem! Detta rymliga hus, med sina generösa 124 kvadratmeter erbjuder en unik möjlighet att skapa det perfekta boendet för din familj. De generösa ytorna ger dig utrymme att inreda och utforma ditt boende precis som du vill. Vardagsrummet är ljust och öppet med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. På denna rymliga yta kan du inreda med soffgrupp och möbler efter din egen stil och preferens. Det finns 2 badrum fördelat på vardera våningsplan. Alla tre sovrum erbjuder gott om plats för säng, förvaring och eventuella möbler. I det öppna rummet på övervåningen finns även ett trevligt takfönster som bidrar med naturligt ljus och en härlig atmosfär. En perfekt yta för att inreda ett extra vardagsrum. Utomhusområdet är en riktig oas för den som älskar trädgårdsskötsel. En rymlig trädgård omger huset och erbjuder gott om utrymme för avkoppling, lek och sociala aktiviteter. Huset är genomgående ljust och luftigt, vilket skapar en inbjudande atmosfär och ger dig möjlighet att dekorera efter din egen stil och preferens. På framsidan av huset finns en parkering med plats för flertalet bilar, en carport samt ett tillhörande förråd. Fastigheten är idealiskt belägen i ett lugnt och fridfullt område, samtidigt som det är nära till stadens bekvämligheter. Du har enkel tillgång till skolor, shopping, restauranger och parker. Några exempel är Förskolan Morellen, Körsbäret förskola och Majtorpsskolan. Dessutom är kommunikationerna i närheten, vilket innebär att du kan pendla till Stockholm eller andra närliggande städer. Med ett strategiskt läge nära stadens centrum, men samtidigt omgiven av vacker natur, är detta hus en sällsynt pärla som har allt du behöver för ett bekvämt och harmoniskt liv. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse redan idag!

Visar alla 17