SkandiaMäklarna Huddinge

SkandiaMäklarna Huddinge

Mäklare

Vikingavägen 20, Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
 • Sön 5 feb kl 12:00
Vikingavägen 20, Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 2
Vikingavägen 20, Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 3

Vikingavägen 20

Lägenhet
Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

3 295 000 kr

69,5 m²

3 rum

4 572 kr/mån

47 410 kr/m²

Här får jag tillfället att visa upp en modern bostadsrätt med centralt läge till Huddinges utbud av 80 butiker, flertalet restauranger och goda kommunikationer med pendeln till Stockholm central på drygt 12 minuter. Lägenheten presenteras enligt följande: generös hall med bra förvaring, två fina sovrum med sobra tilltalande nyanser, stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare samt öppen planlösning mellan det moderna köket med ljusa luckor och vardagsrummet som även tar er ut till den stora balkongen. Sammanfattningsvis ett helt problemfritt boende med tacksamt centralt läge till butiker, restauranger och kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sagoslingan 3E, Västra Balingsnäs, Huddinge kommun
 • Sön 5 feb kl 12:45

Sagoslingan 3E

Lägenhet
Västra Balingsnäs, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

2 095 000 kr

55 m²

2 rum

3 093 kr/mån

38 091 kr/m²

Bostaden finner ni i det växande, expansiva bostadsområdet Västra Balingsnäs. Här tillhör ni bostadsrättsföreningen BoKlok Lingonriset som inrymmer totalt 64 lägenheter i 4 olika bostadshus, uppförda 2015. I anslutning till föreningen bostadshus finns gemensamma cykelförråd, miljörum samt parkeringsplatser i nära anslutning till bostaden. Bostaden infinner sig på våningsplan 1 samt disponeras på 55 kvm . När ni stiger in i lägenheten möts ni av en stor och rymlig hall med utmärkta förvaringsutrymmen i ett förråd invid ytterdörren. Strax innanför hallen finner ni ett luftigt badrum med vitkaklade väggar med tvättmöjligheter samt en ovanliggande arbetsbänk. Bostadens praktiska sovrum, likt resterande delar av bostaden, genomsyras av ljusa och eleganta material och färger. Här finns det plats för dubbelsäng med möjlighet för möblemang som skrivbord samt nattduksbord. Vidare finns ett rymligt och fräscht kök med en öppen och social planlösning mot matsal samt vardagsrum. Köket är utrustad med det maskinella som behövs så som integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn samt kyl/frys. I anslutning till köket kommer vi in till bostadens sociala vardagsrum. Med den luftiga planlösningen har det gett möjlighet att inkludera matsalen i anslutning till vardagsrummet. Den mysiga balkongen nås från vardagsrummet och med den generösa storleken tillåts möblering i form av soffa samt grill, perfekt för såväl ljumna sommarkvällar som soliga dagar. Ett kliv utanför dörren finner ni ett lugn och harmoniskt naturområde samt närhet med buss till Huddinge Centrum, utmärkt för er som vill ha en blandning mellan lugn naturmöjlige men samtidigt nära Huddinge centrum och pendeltåget som tar er in till stan på en kvart! Sammanfattningsvis får ni här en fantastisk bostad med välplanerade och sociala ytor såväl som närhet till både natur och stadsliv. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
Sofiebergsvägen 86, Kynäs, Huddinge kommun
 • Sön 5 feb kl 14:45

Sofiebergsvägen 86

Villa
Kynäs, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

5 995 000 kr

112 m²

4 rum

1 133 m² tomt

Nu får jag äntligen äran att presentera denna mycket inbjudande villa i Kynäs som verkligen erbjuder mycket. Superlativen är många när detta hus bäst ska beskrivas men en stor faktor är den natursköna tillvaron som tomten och området erbjuder. Här är alltid skogens lugn nära med en tomt som sträcker sig in mot skogen mot baksidan där sedan allmänningen tilltar. Härifrån är det alltid nära till skola och förskola, såväl som stormathandel och naturområden att utforska såsom Ågesta, Högmora, sjön Trehörningen och mycket därtill. Såväl Huddinge - som Stuvsta C nås med kort busstur eller promenad, vartifrån pendeltågsanslutning mot Sthlm C erbjuds. Bostaden inryms i två plan, beläget i souterräng. Genomgående fräscha och tilltalande formspråk och attribut från husets ursprung, såsom burspråk, blyinfattade fönster, takrosett och fiskbensparkett blandas med prakiska moderna egenskaper såsom FTX-ventilation, luft-vattenvärmepump med vattenburen värme. På entréplan nås en generös hall genom ytterdörren. Invid hallen finns även en praktiskt wc. Vidare finner ni en relax-avdelning/duschrum med bastu, tvättstuga samt två sovrum varav ett med egen walk-in-closet. En trappa upp nås ett väl tilltaget kök med stor matplats och vardagsrum intill, ett ytterligare badrum och ett generöst sovrum med utmärkt förvaring. Tomten disponeras i nivåer med plana gräsytor för spring och lek mot framsidan av huset. Vidare finns det ett flertal uppskattade platser att slå sig ned, med altan på framsidan och en lugn baksida skyddat läge. Med stentrappa mot skogen på husets baksida nås en gömd oas med eldningsplats som erbjuder en svårslagen utsikt som blickar över milsvida områden. Dessutom finns här ett inglasat uterum ovanför garaget och en friggebod som med fördel kan användas som hemmakontor eller gäststuga. Sammanfattningsvis ett hus utöver det vanliga. Upplevs bäst på plats - hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
Lagmansvägen 29, 3tr, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Lagmansvägen 29, 3tr

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

1 795 000 kr

27,8 m²

1 rum

1 088 kr/mån

64 568 kr/m²

Ljus och välplanerad hörnlägenhet utan insyn och balkong med fantastisk vy ut över Huddinge med omnejd i västläge. Lägg därtill centrumnära läge samt att lägenheten tillhör en bostadsrättsförening med avklarat stambyte och mycket god ekonomi vilket ger en låg månadsavgift om 1088kr som inkluderar värme, kabel-TV (basutbud) och bredband. Denna bostad är belägen på tre minuters gångavstånd till Huddinge Centrum med ett stort utbud av butiker samt pendeltåget som tar er vidare till Stockholm på drygt 12 minuter. Ett stenkast bort ligger också vad som sannolikt är Huddinges bästa bageri, SPRÖD bageri. Intill Huddinge Centrum ligger Sjödalsparken och vill man röra sig bort från folkmyllret finns sjön Trehörningen och Sörskogen att tillgå. Välkomna på visning!

 • Hiss
Edsvägen 1B, 2 tr, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Edsvägen 1B, 2 tr

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

2 395 000 kr

44,5 m²

2 rum

3 331 kr/mån

53 820 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en mycket välplanerad tvåa om 44,5 kvm två trappor upp i huset (hiss finns). Bostaden har en öppen planlösning och totalrenoverades 2019. Det unika hörnläget erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp från två olika väderstreck med en fint belägen balkong i lugnt söderläge. Bostaden erbjuder: Entré med goda förvaringsmöjligheter Sovrum med plats för dubbelsäng Klädkammare med avhängnings- och förvaringsplats Vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong Välutrustat kök med diskmaskin, goda arbetsytor och givet utrymme för matplats Helkaklat badrum med tvättmaskin, takdusch, golvvärme och handdukstork Till lägenheten finns även ett stort förråd högst upp i huset som nås med hiss. På entréplanet finns tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och mangel. I föreningen finns även 20 p-platser. Det är i nuläget ingen kö men samtliga platser är uthyrda. Just nu finns en plats att hyra i 2:a hand (2023-01-20). Denna bostad är belägen på bara några minuters gångavstånd till Huddinge Centrum med ett stort utbud av butiker samt pendeltåget som tar er vidare till Stockholm på drygt 12 minuter. Ett stenkast bort ligger också vad som sannolikt är Huddinges bästa bageri, SPRÖD bageri. Intill Huddinge Centrum ligger Sjödalsparken och vill man röra sig bort från folkmyllret finns sjön Trehörningen och Sörskogen att tillgå. Sammanfattningsvis får ni här ett centrumnära läge med en genomgående fräsch interiör! Gör gärna en intresseanmälan vid intresse av bostaden!

 • Balkong
 • Hiss
Häradsvägen 35A, Huddinge/Stuvsta, Huddinge kommun
 • Borttagen före visning

Häradsvägen 35A

Lägenhet
Huddinge/Stuvsta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

1 995 000 kr

42 m²

1 rum

2 862 kr/mån

47 500 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en välplanerad 1,5:a i attraktiva Brf idrotten. Här är man boende högt upp i huset i insynsskyddat läge! Den välplanerade planlösningen erbjuder ett separat sovrum, vardagsrum med utgång till bostadens balkong i soligt läge, stambytt badrum, rymlig hall med bra avhängningsgsmöjligheter och stort kök med gott om utrymme för matplats. Genomgående fina ytskikt. Brf idrotten består av 51 lägenheter och har ca. 50 parkeringsplatser (just nu ingen kö). I närheten av bostadshusen, längs Häradsvägen, finns busshållplats Källvägen varifrån man kan ta buss 710 och 703. På promenadavstånd nås även Stuvsta station med pendeltågsstation som tar dig in till Stockholm C på ca 15 minuter. I stuvsta centrum finns även matbutik, restaurang och övrig service. Med bil tar det ca 10 minuter till Kungens kurva som är ett av Europas största handelsområden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Melanie vid intresse för visning!

 • Balkong
Långkärrsvägen 5, Stuvsta, Huddinge kommun

Långkärrsvägen 5

Villa
Stuvsta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

7 495 000 kr

154 m²

7 rum

1 171 m² tomt

På lugn gata men med närhet till det mesta så finner vi detta hemtrevliga hus som nu är till salu. Väl omhändertaget med ny fasad. Huset omgärdas av vacker grönska och ett fint bergsparti som skapar ett härligt skydd och en gata med god grannsämja. Ett genomgående luftigt och välplanerat hem där vi bland annat finner en underbar öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum, 2 helkaklade och stilrena badrum, 5 bra sovrum samt garage och underbar trädgård. Här finns även balkong, trädäckad uteplats samt en underbar takterrass för trevligt umgänge. Ett hem att trivas i som bör upplevas på plats. Hjärtligt välkommen på visning! Nedan en trevlig områdesbeskrivning: "Det är mycket människor som passerar vårt hus till och från Ågestavägen men alla som passerar antingen bor i området eller besöker någon i området. Det är ett tryggt område och vi har aldrig sett obehöriga här. Många av grannarna arbetar hemma på dagarna, det är mycket barn i området, hundar och katter finns nästan i varje hus och det är en myccket trevlig och god grannsämja här. Många som promenerar i området, barn som cycklar och alla hälsar och pratar med varandra. Dessutom är här otroligt tyst, faktum är att det känns som att bo på landet trots att det ligger ett stenkast från en massa bra saker. Precis vid slutet av en gångväg 3 minuters promenad från oss finns en förskola. På andra sidan Ågestavägen, 5 minuters promenad från oss, finns ombyggda och nyinvigda Stensängsskolan (årskurs F-6) och Stora Coop (mycket bra mataffär med en superbra frukt- och gröntavdelning samt delikatessdisk och postombud). Här finns även pizzeria, sushi- och wokrestaurang samt en stor Arken Zooaffär, bensin- mackar (2 stycken) samt busshållplatser. Trots att vi bor så nära till allt detta samt till den stora korsningen Ågestavägen/Huddingevägen (vilket underlättar både när man åker in- eller ut från stan) så känns det som vi bor på landet. Åt andra hållet från vårt hus kan man promenera ned mot sjön Trehörningen. Det finns jättefina promenadstråk i området och det har alltid känts tryggt att låta barnen gå själv till kompisar i området. Våra barn har gått i Solfagraskolan och på Pysslingen förskola, vi har alltid varit jättenöjda. Det finns övergångsställe med trafikljus både mot Stensängsskolan och mot Solfagraskolan. Sammanfattningsvis kan vi säga att vi har trivts fantastiskt bra både med vårt hus och i området."

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Azaleavägen 2, Vistaberg, Huddinge kommun

Azaleavägen 2

Villa
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

7 295 000 kr

134 m²

5 rum

454 m² tomt

Välkommen denna synnerligen trevliga och väldisponerade villa beläget på en av områdets bästa adresser! Här bor ni på lugn återvändsgata som präglas av goda grannsämja. Utmärkt planlösning som erbjuder mycket goda sociala ytor med braskamin på entréplanet. Det övre planet erbjuder idag 3 sovrum samt ett allrum med en generös takhöjd. Badrum på båda planen samt en separat tvättstuga med egen groventré. Utvändigt erbjuds två trevliga terrasser vilket möjliggör att ni kan välja att vistas i solen eller skuggan oavsett tid. Grönskande tomt med massor av vackra planteringar och fruktträd samt plana gräsytor med gott om utrymme för lek och spel. Garage med plats för en bil samt förrådsutrymme. Plats för ytterligare bilar på uppfarten samt flera gästparkeringar på gatan. Vistaberg är mycket familjärt område som erbjuder flera förskolor och skolor inom gångavstånd. Här bor ni även med närhet till naturområden, badplatser och promenadavstånd till Huddinge C vilket det även går bussar till.

 • Uteplats
Bergakungsvägen 18, Snättringe / Utsälje, Huddinge kommun
 • Borttagen före visning

Bergakungsvägen 18

Lägenhet
Snättringe / Utsälje, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

2 495 000 kr

95,5 m²

4 rum

8 705 kr/mån

26 126 kr/m²

Nu säljes denna fina 4:a som genomsyras av hög standard och en mycket tilltalande planlösning med genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Bostaden är belägen högst upp i fastigheten med gavelläge och stor terrass om ca 20 kvm som vetter i bästa solläge mot innergården. Ni finner kvaliteér som öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en rymlig matplats. Fint badrum med duschhörna wc, tvättmaskin. handfat samt spegelskåp. Vidare i lägenheten finner ni en gästtoalett och tre sovrum i anslutning till varandra varav det ena är ett ''master bedroom' i gavelläge med ljusinsläpp från två väderstreck. Från samtliga sovrum har ni en fantastisk utsikt mot baksidans grönskande skogsparti. Bostaden är belägen i ett lugnt och barnvänligt område och är perfekt för den större familjen som bara vill flytta in. Ett hem att trivas i som bör ses - Hjärtligt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kynäsvägen 3A, Kynäs, Huddinge kommun
 • Idag kl 14:15
Kynäsvägen 3A, Kynäs, Huddinge kommun, bild 2
Kynäsvägen 3A, Kynäs, Huddinge kommun, bild 3

Kynäsvägen 3A

Villa
Kynäs, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

4 975 000 kr

63 m²

5 rum

600,7 m² tomt

Välkommen till denna yteffektiva villa om totalt 126kvm som erbjuder 3 sovrum, goda sociala ytor samt ett smakfullt renoverat kök. Rymligt garage som nås inifrån huset och erbjuder plats för en bil och gott om förvaring. Två trevliga terrasser med insynsskyddat läge. Beläget med högt läge i lugnt och barnvänligt område med närhet till Huddinge C. Varmt välkomna på visningarna!

 • Premium
Terapivägen 10F, Flemingsberg, Huddinge kommun
Terapivägen 10F, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 2
Terapivägen 10F, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 3

Terapivägen 10F

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

1 150 000 kr

48 m²

1 rum

5 177 kr/mån

23 958 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning. Rasmus Dahlberg Karlsson, 076-045 41 95 Välkommen till denna välplanerade 1:a om 48 kvm som är belägen endast ett stenkast från högskolan, mataffärer och goda kommunikationer. Lägenheten erbjuder lättmöblerade ytor och bra förvaringsmöjligheter. Vardagsrummets balkong och fönster vetter ut mot Södertörns högskola samt grönskande träd och gräsmatta. En perfekt första lägenhet med en avgift som inkl värme, VA, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och br-försäkringstillägg Hjärtligt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Apelvägen 1A, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
 • Sön 5 feb kl 11:30

Apelvägen 1A

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

3 750 000 kr

96,5 m²

3.5 rum

5 396 kr/mån

38 860 kr/m²

Denna fräscha och ytterst välplanerade lägenhet är nu till salu för er som fyllt 55 år. Här erbjuds en stor bostad med attraktivt läge i centrala Huddinge med inglasad balkong, hiss i huset, möjlighet till parkeringsplats och god grannsämja. Bostaden tillhör den välrenommerade föreningen Asken som inrymmer 45 lägenheter i centrala Huddinge. Föreningens hus uppfördes 2006 och har sedan dess stoltserat med en stabil ekonomi, hög teknisk standard, god grannsämja samt flera gemensamma utrymmen för sina medlemmar. Såsom hobbyrum, föreningslokal, övernattningslägenhet samt gott om carport- och parkeringsplatser. Föreningen har ingen avgiftshöjning planerad, enligt föreningens egen utsago (2022-10-17). Bostaden nås på våning 1 och disponeras över 96,5 kvm på följande vis: Generös och luftig hall med gott om förvaring bakom garderober ett par steg innanför ytterdörren, på vänsterhanden finns ett stort, helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt en mindre gäst-wc. Vidare finns två sovrum i praktisk storlek, varav ett sovrum med egen klädkammare. De sociala ytorna består av ett stort kök med gott om rum för matplats, all önskvärd maskinell utrustning samt en genomgående mycket stilfull interiör och gott om ljusinsläpp. Invid köket finns matsal med halvöppen planlösning mot köket, utmärkt för sociala tillställningar. Ursprungligen planerades matsalen som sovrum och således finns möjligheten att återställa till det vid önskemål. Vardagsrummet är stort och luftigt med gott om naturligt ljus från stora fönsterpartier. Härifrån nås även balkongen om ca. 8 kvm i inglasat utförande. Här bor ni med praktisk närhet till Huddinge centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger, kaféer samt övrig service samt utmärkta kommunikationer i form av pendeltågsanslutning mot Stockholm. Sammanfattningsvis får ni här, förutom en fantastisk bostad, ett lugnt och naturnära boende med närhet till centrum, i en välrenommerad och stabil förening. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Agnetavägen 6B, Vistaberg, Huddinge kommun

Agnetavägen 6B

Radhus
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

5 495 000 kr

140 m²

6 rum

4 519 kr/mån

39 250 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade och nyproducerade parhus i toppskick! Här bor ni med högt läge och kan avnjuta en härlig utsikt över ängar och skog. Bostaden är synnerligen välplanerade med öppna och sociala ytor. Vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning med lättmöblerade ytor samt utgång till stor terrass. Entrévåningen erbjuder även gästrum/sovrum/kontor, badrum samt tvättstuga. På övre plan möts ni av tre utmärkta sovrum, ett allrum samt väl tilltaget badrum och en klädkammare. Från två av sovrummen når ni den underbara balkong med härlig utsikt över grönska. Bostaden är placerad precis vid gränsen av Vistaberg och Glömsta. Glömsta/Vistaberg är underbart naturområde, här bor ni med lugna omgivningar med närhet till bl.a. skog, badplatser, häst- och fårhagar. Beläget med närhet till Huddinge C med pendeltågsstation, flera mataffärer, restauranger och shopping. Även Flemingsbergs station ligger i närheten som erbjuder fjärrtåg och regionaltåg, ett nybyggt ICA Maxi och Lidl samt en modern idrottshall. Endast 10min bort hittar ni Flottsbro som vintertid erbjuder skidåkning och sommartid badplats. I området finner ni flera förskolor och skolor som är väldigt populära och uppskattade Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rasmus Dahlberg Karlsson för att boka en privatvisning redan idag!

 • Balkong
 • Uteplats
Hästvretesvägen 19, Gladö Kvarn, Huddinge kommun

Hästvretesvägen 19

Villa
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

7 975 000 kr

112 m²

5 rum

1 620 m² tomt

För den kräsne livsnjutaren så finns nu ett svårslaget tillfälle att förvärva en underbar fastighet med direkt sjöläge intill vackra Kvarnsjön. Här råder lugn och harmoni där varje årstid skapar nya vackra tavlor ut över det spegelblanka vattnet. För den som gillar att ro eller fiska så är detta paradiset med möjlighet till fångst av såväl gädda och abborre som gös. Huset byggdes ut nyligen och håller genomgående bra standard och vi finner bland annat 4 sovrum, vardagsrum med braskamin, trevligt kök samt ytterligare ett rum som förberetts för ytterligare ett badrum. Dessutom ett rymligt källarplan om ca 50 kvm med goda förvaringsmöjligheter. Underbar trädgårdstomt om hela 1620 kvm där plana gräsytor blandas med diverse vackra växter och blomster. Gott om plats för odling och möjligheter att skapa sin egna oas. Beläget i ett lugnt och trivsamt område med härlig gemenskap och där man dessutom tillhör en förening med badplatser, lekplats, utegym och där det anordnas höstmarknad, musikkvällar, simskola, tennis, padel, kräftfiske och mycket mera. Ett drömhem som bör upplevas på plats. Hjärtligt välkommen på visning! Kommunikationer och närområdet: Det tar ca 10 min till Huddinge med bil och buss går varje halvtimme. 25 minuters bilresa till Stockholm City. Närmaste shopping ligger 10 min bort med bil, det är Huddinge centrum som erbjuder matbutiker, klädbutiker, cafér och restauranger. Åt andra håller finner man Länna köpkvarter, även det 10-15 minuter bort, där du kan handla mat och övriga inköp.

 • Uteplats
Runvägen 10, 1 tr, Centrala Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Runvägen 10, 1 tr

Lägenhet
Centrala Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

3 985 000 kr

90 m²

4 rum

3 921 kr/mån

44 278 kr/m²

För den kräsne bostadssökaren så kan vi nu presentera en totalrenoverad och fin 4:a med inglasad balkong och som dessutom tillhör den populära föreningen Brynjan. Lägenheten är mycket välplanerad och har genomgått en totalrenovering under det senaste året. Vi finner bland annat ett mycket smakfullt kök som är helt nytt från -21, stort och ljust vardagsrum, 3 bra sovrum, rymlig hall med marmorgolv samt separat toalett. Tillhörande förråd och beläget nära centrum och kommunikationer. För att läsa mer om den populära föreningen Brynjan som är känd för sin goda ekonomi och ordning i föreningen så kan ni läsa med på www.brynjan.se Ett hem att trivas i och bara flytta in. Hjärtligt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Gamla Stockholmsvägen 233, Glömsta, Huddinge kommun

Gamla Stockholmsvägen 233

Villa
Glömsta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

6 995 000 kr

70 m²

4 rum

2 005 m² tomt

VISNING SÖNDAG 29/1 12.00 - Nu ges möjligheten att förvärva denna fastighet i detaljplanerat område. På fastigheten finns idag ett hus, dubbelgarage, förråd samt ett växthus. Tomten på 2005kvm är en fin hörntomt. En del av tomten består av punktprickad mark, vilket innebär att marken inte får bebyggas. Inom de områden som är streckade ska särskild hänsyn tas till den kulturhistoriska miljön. Det kan till exempel innebära att nya byggnader inom detta område behöver gestaltas på ett sätt som är anpassat till de kulturhistoriska värden som finns. På fastigheten står ett hus om 70+70 med byggår Enligt detaljplanen är minsta tillåtna fastighetsstorlek för denna tomt 1 000 kvadratmeter. Detta innebär att det kan finnas möjlighet att dela den här fastigheten i två, men denna fråga behöver prövas formellt i en lantmäteriförrättning. Mer information finns via följande länk: Lantmäteriförrättning - så går det till (huddinge.se) Under dokument finns detaljplanen där man kan utläsa byggrättigheterna. I detaljplan så framkommer det att byggrätt för två-plans villa medges med byggnadsarea om 150kvm för bostäder. Glömsta kännetecknas idag av enfamiljshus. Området är till stor del ett gammalt fritidshusområde som sakta har förtätas genom nya detaljplaner. I kommundelen ingår även området Vistaberg som har utvecklats, och ska fortsätta utvecklas, till en tät trädgårdsstad. Området står inför stora förändringar i samband med infrastrukturen som kommer byggas ut med Spårväg syd (ska gå från Flemingsberg till Älvsjö via Glömsta) och Tvärförbindelse Södertörn. I närområdet finns även Gömmarens naturreservat som erbjuder badmöjligheter på sandstrand och från klippor. På cykelavstånd finns också Flottsbro friluftsområde som har skidbacke, sandstrand, minigolf, kanot och camping. I området finns flertalet förskolor och skolor i området att välja mellan. Välkomna med en intresseanmälan!

Arrendatorsvägen 2A, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Arrendatorsvägen 2A

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

2 195 000 kr

50 m²

2.5 rum

3 943 kr/mån

43 900 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna välplanerade 2,5:a. Bostaden har en genomgående fin finish och en känsla av trivsamhet! Planlösningen erbjuder ett vardagsrum med sovdel, kök med utgång till balkong i fritt läge, stort sovrum med plats för dubbelsäng, stambytt och helkaklat badrum samt en hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Genomgående ljusa ytskikt. Här är man boende med kort gångavstånd till Huddinge Centrum med shopping, restauranger, matbutiker, gym och pendeltåg som tar dig till Stockholm City på ca 15 min. I kvarteret finns den populära Rådsparken med djur och lekplats, skolor och förskolor, simhall, bibliotek, frisörer, restauranger och mycket mer därtill. Kontakta mäklare för visning!

 • Balkong
Häradsvägen 35F, Stuvsta, Huddinge kommun
 • Borttagen före visning
Häradsvägen 35F, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 2
Häradsvägen 35F, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 3

Häradsvägen 35F

Lägenhet
Stuvsta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

2 095 000 kr

59 m²

2 rum

4 002 kr/mån

35 508 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa i ett mycket bra skick och läge med promenadavstånd till Stuvsta Centrum! Här erbjuds ett boende med rymligt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp, sovrum med plats för dubbelsäng samt garderober, helkaklat badrum med tillhörande dusch, ett charmigt nyrenoverat kök med bra arbetsyta och med matplats för ca fyra till sex personer. Brf idrotten består av 51 lägenheter och har ca. 50 parkeringsplatser. I närheten av bostadshusen, längs Häradsvägen, finns busshållplats Källvägen varifrån man kan ta buss 710 och 703. På promenadavstånd nås även Stuvsta station med pendeltågsstation som tar dig in till Stockholm C på ca 15 minuter. I stuvsta centrum finns även matbutik, restaurang och övrig service. Med bil tar det ca 10 minuter till Kungens kurva som är ett av Europas största handelsområden. Ett optimalt boende med livskvalitet oavsett ålder, samt lugn & ro och trygghet. I avgiften ingår: Värme, VA och kabel-tv (basutbud) Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rasmus Dahlberg Karlsson för att boka en privatvisning redan idag!

 • Premium
 • Balkong
Solgränd 1D, Huddinge - Högmora, Huddinge kommun
 • Sön 5 feb kl 13:00

Solgränd 1D

Radhus
Huddinge - Högmora, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

5 895 000 kr

133 m²

5 rum

4 987 kr/mån

44 323 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning. Rasmus Dahlberg Karlsson, 076-045 41 95 Välkommen till Högmora och Solgränd, här möts ni av ett mycket smakfullt och stilrent parhus med ett av det bästa lägena i området. Beläget på lugn återvändsgata med tomt i flera väderstreck som erbjuder sol under hela dagen. Genomgående och undantagslöst påkostade och estetiskt tilltalande färg- och materialval. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör detta till ett mycket socialt och trivsamt boende. Från både matplatsen nås den mycket trevliga terrassen som sträcker sig runt hörnan av huset och erbjuder underbart solläge. Gott om plats för matbord, loungegrupp och den obligatoriska grillen. I anslutning till terrassen möts ni av en fin gräsyta med gott om utrymme för planteringar, lek & spel. På framsidan finns en nyanlagd rabatt och en stenlagd uteplats som nås från köket. Sommarens kvällssol njuter ni av från huset baksida. Utöver de öppna ytorna i kök och vardagsrum så erbjuds tre utmärkta och väl tilltagna sovrum på ovanvåningen tillsammans med ett stort allrum där den större familjen enkelt får plats. Det finns två stilrena badrum, ett på vardera plan och på nedre plan även en tvättstuga samt en välkomnande hall med klinkergolv och inbyggda garderober. Njut av stora fönsterpartier utan större insyn från grannar eller förbipasserande. Externt förråd samt två parkeringsplatser varav en med laddstolpe finns att tillgå till bostaden. Ett optimalt boende för dig som bara vill flytta in.

 • Plus
Högmoravägen 44A, Högmora, Huddinge kommun
 • Sön 5 feb kl 12:40
Högmoravägen 44A, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Högmoravägen 44A, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Högmoravägen 44A

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

4 795 000 kr

72 m²

4 rum

4 468 kr/mån

66 597 kr/m²

Ett stenkast från sjön Magelungen har Projekt Vyn i Högmora uppförts av välrenommerade Innovation Properties i samarbete med den välkända hustillverkaren Borohus. Bostaden utgör ett perfekt naturnära boende med genuin huskänsla, i form av totala ytor om 117 kvm utmärkt disponerade kvadratmeter (72 kvm boyta + 45 kvm loft), privat uteplats samt 2 egna parkeringsplatser med elstolpe runt husknuten. Interiören präglas genomgående av smakfulla och genomtänkta materialval. Entréplanet erbjuder sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Delar av vardagsrummet har hela 3,5 meter i takhöjd vilket i kombination med de stora panoramafönstren skapar en luftig rymd med fantastiskt ljusinsläpp och direkt anslutning till den trädäckade och privata uteplatsen på baksidan. Det moderna köket från Marbodal är smart planerat med bänkskiva och stänkskydd i slitstark komposit och vitvarorna är från Siemens. Badrummet är inte bara rymligt och helkaklat i granitkeramik, det är även mycket stilfullt inrett med hotellkänsla. Två bra sovrum med gott om plats för såväl större säng som annan möblering och vardera 3 tillhörande garderober. En trappa upp finner vi ett övre plan med flertalet takfönster med fantastiskt ljusinsläpp och många möjligheter. Vissa grannar har låtit inreda till två extra sovrum. Idag är det helt öppet och ger en ny köpare möjligheter att anpassa utefter behov. Underbar trädäckad uteplats med härligt solläge och omgivet av fin gräsmatta. Beläget i vackert område nära sjö, natur och förskola men även till buss som tar dig vidare mot affärer och ytterligare kollektivtrafik såsom pendel och T-bana. Ett hem att trivas i. Hjärtligt välkommen på visning! Trevlig områdesbeskrivning av säljaren: "På 10 min promenad ifrån bostaden Högmorvägen 44A, hamnar du vid Farsta Ridskola, Naturreservatet Farstanäset med utegym och militärbron som tar dig vidare på 10 min till Farsta IP, Farsta Värdshus Farsta Gård, Farstabadet inomhus och Farstabadet strand med fik och beach vollyboll samt lekplats. Från Farsta badet tar det dig 5 minuter till Farsta Centrum med ett stort utbud av det mesta man kan tänka sig. Ta Buss 742 mot Farsta Strand 3 st busshållplatser (el cykla 5-10min) och ta en sväng på Ågesta golfbanan, eller gå till gårdsbutiken vid Ågesta Ridskola med närproducerade livsmedel och annat smått & gott. Eller boka in ett besök på den välkända resturangen Villa Brännugnen som ligger precis i närheten. Är man sugen på ett dopp, så finns många härliga ställen att bada på. Närmast blir att gå 5 - 10 min genom skogen för att bada på klipporna, eller så kan man ta sig ett dopp när man tar promenad runt sjön. Några steg ner från bostaden hamnar du vid gröna hagar där det finns kor och får som betar, en riktigt landet feeling."

 • Premium
 • Uteplats
Juringe allé 10, Segeltorp, Huddinge kommun

Juringe allé 10

Villa
Segeltorp, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

8 495 000 kr

134 m²

8 rum

1 300 m² tomt

Med lugnt och fint läge i populär del av Segeltorps villakvarter finner vi denna rymliga familjevilla som nu är till salu. En genomgående välskött och gedigen familjevilla med generösa ytor att anpassa efter behov. 5 bra sovrum med möjlighet till fler, 2 fina vardagsrum med vackert parkettgolv, extra allrum med braskamin, luftigt och trevligt kök , 2 våtutymmen, 2 separata toaletter samt goda förvaringsmöjligheter. En svårslagen och vacker trädgårdstomt där plana gräsytor blandas med vackra fruktträd. Här finns dessutom en stor gammal kolonistuga om ca 30 kvm som var fastighetens ursprungshus. Omlagt tak, garage och installerad bergvärme. Beläget nära såväl skola, affärer och kommunikationer som till idrottsanläggningar och naturreservat. Ett hem att trivas i. Hjärtligt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Kopernikus väg 21, Tumba - Solhöjden, Botkyrka kommun

Kopernikus väg 21

Villa
Tumba - Solhöjden, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

5 995 000 kr

140 m²

5 rum

481 m² tomt

I populära Solhöjden finner vi denna trivsamma och påkostade familjevilla som nu är till salu. Genomgående välplanerat i område med god grannsämja och barnvänlig atmosfär. I huset finner vi bland annat ett härligt vardagsrum med mäktig öppning upp till övre plan och täljstenskamin som central punkt, luftigt och fint kök, 4 sovrum samt 2 helkaklade och stilrena badrum. Garage samt välskött, insynsskyddad och solig trädgårdstomt med inglasat och påkostat uterum, balkong samt ytterligare uteplats. Ett högklassigt boende som bör upplevas på plats.

Länsvägen 40, Mellansjö, Huddinge kommun

Länsvägen 40

Tomt
Mellansjö, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

11 000 000 kr

1 980 m² tomt

Nu ges den oerhört sällsynta möjligheten att förvärva en sjöfastighet vid natursköna Mellansjö och sjön Magelungen. För er som söker en tomt där ni kan uppföra drömbostaden vid vattnet blir det inte bättre än såhär. Fastigheten omfattar totalt 4 500 kvm, varav 1 980 på land och 2 520 vatten. Tomten är disponerad i sluttande nivåskillnad mot vattnet med plana gräsytor närmst gatan - perfekta förutsättningar för att uppföra en bostad efter önskemål och funktion. Samtliga planbestämmelser och plankarta finns bifogat nedan. Generös byggrätt med mycket goda förutsättningar på tomten redan idag. Förutom den vackra sjön Magelungen som sammanflätas med fastigheten, så finns i området Farstanäsets friluftsområde med utegym samt Ridskola. I närområdet finner ni 2 st lekplatser på kort gångavstånd, badplats för boende i samfälligheten, grus-tennisbana samt en bastuflotte. På ett par minuters bilfärd når ni Farsta centrum med shopping, idrottsplats, simhall, Farstabadet och mycket mer. Vill ni ut och slå ett par slag på golfbanan hittar ni Ågesta Golf på 2-3 minuters bilfärd . Vill man även söka sig mot innerstan tar det cirka 15 minuter för att nå stadskärnan. En sällsynt chans att förvärva drömtomten! För övriga frågor och information, kontakta ansvarig mäklare.

 • Plus

Visar alla 23