Mäklare Daniel Rehn

Daniel Rehn

Om mig

Jag har arbetat som mäklare sedan 2007 och trivs fantastiskt i min roll som fastighetsmäklare och delägare på SkandiaMäklarna i Huddinge. Har själv bott i Huddinge i många år och har ett stort kontaktnät i kommunen. Under 2017-2023 är jag den mäklaren som förmedlat flest bostäder i Vistaberg & Glömsta och även varit den mest rekommenderade mäklaren under samma period. Kontakta mig så kan jag berätta mer vilken skillnad jag kan göra för att er bostadsaffär ska bli mer än lyckad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hortensiavägen 62, Vistaberg, Huddinge kommun
 • Sön 2 jun kl 11:30
Hortensiavägen 62, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 2
Hortensiavägen 62, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 3

Hortensiavägen 62

Villa
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 995 000 kr
120 m²
5 rum
382 m² tomt

På entréplanet möts ni av ett elegant kök, matplats och vardagsrum i en modern, öppen planlösning. Stora fönsterpartier släpper in massor av naturligt ljus och leder ut till er egen privata terrass, perfekt för mysiga kvällar och sociala sammankomster. På övre plan hittar ni tre rymliga sovrum och ett charmigt allrum, en perfekt plats för både lek och avkoppling. Som grädde på moset finns en vacker braskamin som sprider både värme och hemtrevnad, badrum på båda våningarna, en praktisk separat tvättstuga med groventré, en carport samt en välskött trädgård med planteringar och flera terrasser att njuta av. Ett välmående hus med låga driftkostnader. Missa inte chansen att förverkliga er bostadsdröm! Anmäl ert intresse redan idag!

 • Premium
Patron Lars Väg 3H, lgh 17, Vistaberg, Huddinge kommun
 • Sön 26 maj kl 13:00
Patron Lars Väg 3H, lgh 17, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 2
Patron Lars Väg 3H, lgh 17, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 3

Patron Lars Väg 3H, lgh 17

Radhus
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 695 000 kr
145 m²
7 rum
6 374 kr/mån
39 276 kr/m²

Passa på att ta del av de tidsbegränsade erbjudandena: Erbjudande 1 Vid signering av kontrakt innan 31 maj: - Inget mäklararvode vid försäljning av er nuvarande bostad. (gäller vid försäljning via SkandiaMäklarna) Erbjudande 2 Vid signering av kontrakt innan 31 maj och inflyttning innan 1 juli: - Inget mäklararvode vid försäljning av er nuvarande bostad. (gäller vid försäljning via SkandiaMäklarna) - 100.000:- sänkning av köpeskillingen - Bostadsutvecklaren står för era kostnader för överbryggningslån samt avgiften på nya boendet upp till 3 månader. Här erbjuds ett parhus om 145kvm, 7rok med 5 sovrum samt badrum på båda planen samt separat tvättstuga. 2 parkeringsplatser med möjlighet att installera laddstolpe. Utmärkt och genomtänkt planlösning med mycket goda, sociala och öppna ytor på entréplan som präglas att det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden på 2,7m samt sovrum/gästrum, badrum och separat tvättstuga. Det övre planet erbjuder 4 utmärkta och lättmöblerade sovrum, sällskapsrum och badrum med en fantastiskt takhöjd (över 4m) upp till nock som ger en fantastiskt rymd. Väl tilltagen terrass på närmare 50 kvm med gott om plats för matgrupp, grill och lounge-del. Smakfulla och tidlösa badrum på båda planen som ger skön hotellkänsla med de sobra och påkostade materialvalen. Genomgående smakfulla och påkostade materialval samt vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Här bor ni med naturen som närmsta granne i ett område med stort utbud av fritidsaktiviteter för hela familjen samt med närhet till Huddinge C. Byggherren garanterar föreningen en maxränta på föreningens lån på 3% under en 3års period, vilket tryggar föreningens kostnader under denna period. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare redan idag. (Bilderna kommer delvis från andra bostäder i samma projekt och kan därmed skilja sig från verkligheten.)

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Rosenstigen 9D, lgh 6, Vistaberg, Huddinge kommun

Rosenstigen 9D, lgh 6

Lägenhet
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 795 000 kr
46 m²
3 rum
3 241 kr/mån
60 761 kr/m²

Här erbjuds en extremt väldisponerad och genomtänkt minivilla om totalt 46kvm fördelat på två plan. Solig och rymlig terrass om 24kvm, gräsyta samt 2 p-platser som ingår i avgiften. Socialt entréplan med öppna ytor med kök, matplats och sällskapsytor. Här erbjuds även väl tilltaget badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Det övre planet erbjuder lättmöblerat allrum, rymligt sovrum samt förvaringsrum. Solig och väl tilltagen terrass med gott om plats för matgrupp, grill och lounge-del. Byggherren garanterar föreningen en maxränta på föreningens lån på 3% under en 3års period, vilket tryggar föreningens kostnader under denna period. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare redan idag.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Patron Lars Väg 3E, lgh 15, Vistaberg, Huddinge kommun
 • Sön 26 maj kl 13:00

Patron Lars Väg 3E, lgh 15

Radhus
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 395 000 kr
126 m²
5 rum
5 923 kr/mån
42 817 kr/m²

Passa på att ta del av de tidsbegränsade erbjudandena: Erbjudande 1 Vid signering av kontrakt innan 31 maj: - Inget mäklararvode vid försäljning av er nuvarande bostad. (gäller vid försäljning via SkandiaMäklarna) Erbjudande 2 Vid signering av kontrakt innan 31 maj och inflyttning innan 1 juli: - Inget mäklararvode vid försäljning av er nuvarande bostad. (gäller vid försäljning via SkandiaMäklarna) - 100.000:- sänkning av köpeskillingen - Bostadsutvecklaren står för era kostnader för överbryggningslån samt avgiften på nya boendet upp till 3 månader. Här erbjuds ett fantastiskt boende med genomgående smakfullt utvalda och påkostade detaljer. Generös takhöjd på 2,7m på entréplanet och öppet upp till nock (4m) på övre planet som ger en fantastisk rymd. Genomtänkt och öppen planlösning med utmärkta sociala ytor som är fördelat på 126kvm, 5rok med 4 sovrum samt badrum på båda planen. Endast 2st parhus i denna storlek kvar! Föreningen är garanterad 3% på förenings lån under de 3 första åren. Solig och väl tilltagen terrass med gott om plats för matgrupp, grill och lounge-del. Smakfulla och tidlösa badrum på båda planen som ger skön hotellkänsla med de sobra och påkostade materialvalen. Genomgående smakfulla och påkostade materialval samt vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. 2 parkeringsplatser med möjlighet att installera laddbox. Här bor ni med naturen som närmsta granne i ett område med stort utbud av fritidsaktiviteter för hela familjen samt med närhet till Huddinge C. Byggherren garanterar även föreningen en maxränta på föreningens lån på 3% under en 3års period, vilket tryggar föreningens kostnader under denna period. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare redan idag. (Bilderna kommer från en annan bostad i samma projekt och kan därmed skilja sig mot verkligheten.)

 • Plus
 • Nyproduktion
Patron Lars Väg 3D, lgh 14, Vistaberg, Huddinge kommun

Patron Lars Väg 3D, lgh 14

Radhus
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
6 095 000 kr
145 m²
7 rum
6 374 kr/mån
42 034 kr/m²

Passa på att ta del av de tidsbegränsade erbjudandena: Erbjudande 1 Vid signering av kontrakt innan 31 maj: - Inget mäklararvode vid försäljning av er nuvarande bostad. (gäller vid försäljning via SkandiaMäklarna) Erbjudande 2 Vid signering av kontrakt innan 31 maj och inflyttning innan 1 juli: - Inget mäklararvode vid försäljning av er nuvarande bostad. (gäller vid försäljning via SkandiaMäklarna) - 100.000:- sänkning av köpeskillingen - Bostadsutvecklaren står för era kostnader för överbryggningslån samt avgiften på nya boendet upp till 3 månader. Endast 3st parhus i denna storlek kvar. Här erbjuds ett parhus om 145kvm, 7rok med 5 sovrum samt badrum på båda planen samt separat tvättstuga. Väl tilltagen terrass med underbart och soligt söderläge. 2 parkeringsplatser med möjlighet att installera laddstolpe. Föreningen garanterad 3% på förenings lån under de 3 första åren Utmärkt och genomtänkt planlösning med mycket goda, sociala och öppna ytor på entréplan som präglas att det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden på 2,7m samt sovrum/gästrum, badrum och separat tvättstuga. Det övre planet erbjuder 4 utmärkta och lättmöblerade sovrum, sällskapsrum och badrum med en fantastiskt takhöjd (över 4m) upp till nock som ger en fantastiskt rymd. Väl tilltagen terrass på närmare 50 kvm med gott om plats för matgrupp, grill och lounge-del. Smakfulla och tidlösa badrum på båda planen som ger skön hotellkänsla med de sobra och påkostade materialvalen. Genomgående smakfulla och påkostade materialval samt vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Här bor ni med naturen som närmsta granne i ett område med stort utbud av fritidsaktiviteter för hela familjen samt med närhet till Huddinge C. Byggherren garanterar föreningen en maxränta på föreningens lån på 3% under en 3års period, vilket tryggar föreningens kostnader under denna period. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare redan idag. (Bilderna kommer delvis från andra bostäder i samma projekt och kan därmed skilja sig från verkligheten.)

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Patron Lars Väg 3A, lgh 11, Vistaberg, Huddinge kommun

Patron Lars Väg 3A, lgh 11

Radhus
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 495 000 kr
126 m²
5 rum
5 923 kr/mån
43 611 kr/m²

Passa på att ta del av de tidsbegränsade erbjudandandet: Erbjudande Vid signering av kontrakt innan 31 maj: - Inget mäklararvode vid försäljning av er nuvarande bostad. (gäller vid försäljning via SkandiaMäklarna) Endast 2 st parhus i den här storleken kvar. Här erbjuds ett fantastiskt boende med genomgående smakfullt utvalda och påkostade detaljer. Generös takhöjd på 2,7m på entréplanet och öppet upp till nock (4m) på övre planet som ger en fantastisk rymd. Genomtänkt och öppen planlösning med utmärkta sociala ytor som är fördelat på 126kvm, 5rok med 4 sovrum samt badrum på båda planen. Föreningen garanterad 3% på förenings lån under de 3 första åren. Solig och väl tilltagen terrass ca 30 kvm med gott om plats för matgrupp, grill och lounge-del. Smakfulla och tidlösa badrum på båda planen som ger skön hotellkänsla med de sobra och påkostade materialvalen. Genomgående smakfulla och påkostade materialval samt vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. 2 parkeringsplatser med möjlighet att installera laddbox. Här bor ni med naturen som närmsta granne i ett område med stort utbud av fritidsaktiviteter för hela familjen samt med närhet till Huddinge C. Byggherren garanterar även föreningen en maxränta på föreningens lån på 3% under en 3års period, vilket tryggar föreningens kostnader under denna period. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare redan idag. (Bilderna kommer delvis från andra bostäder i samma projekt och kan därmed skilja sig från verkligheten.)

 • Nyproduktion
Hortensiavägen 14, Vistaberg, Huddinge kommun
Hortensiavägen 14, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 2
Hortensiavägen 14, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 3

Hortensiavägen 14

Villa
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
7 250 000 kr
130 m²
5 rum
582 m² tomt

Välkommen till en exklusiv möjlighet i den eftertraktade och familjevänliga området Vistaberg - en pärla av en friliggande villa som väntar på att bli ert nya hem! Denna charmiga familjevilla är kärnan i bekvämt boende och harmonisk livsstil. På entréplanet möts ni av generösa och välplanerade sociala ytor som inbjuder till både avkoppling och underhållning. Med fyra rymliga sovrum på övre plan och badrum på båda våningarna, erbjuder detta hem en perfekt balans mellan privatliv och samvaro för hela familjen. En av de mest betagande funktionerna hos detta hem är det överflöd av naturligt ljus som flödar genom varje rum tack vare strategiskt placerade fönster i alla väderstreck. Detta skapar en ljus och luftig atmosfär som välkomnar er hem varje dag. Utvändigt bjuder denna villa på en solig och generös terrass med en privat och insynsskyddad atmosfär, perfekt för sommarkvällar och trevliga tillställningar. Tomten gränsar till en vacker allmänning, vilket ger både avskildhet och möjligheter till äventyr för barnen i den omgivande skogen. Trädgården är en grönskande oas, omsorgsfullt anlagd med vackra planteringar och flera fruktträd som bjuder in till fruktiga skördar och trivsamma stunder utomhus. Med en stenlagd framsida, carport och extra parkeringsmöjligheter erbjuder detta hem både bekvämlighet och stil. Här finns också gott om plats för utemöbler och personliga detaljer som sätter prägel på den inbjudande entrén. Denna fantastiska villa är en sällsynt förekomst på marknaden och kommer snart att vara tillgänglig för försäljning. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhem i en av Vistabergs mest attraktiva områden. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och för att boka din personliga visning.

 • Premium
Djupdalsvägen 55, Länna, Huddinge kommun
 • Sön 2 jun
Djupdalsvägen 55, Länna, Huddinge kommun, bild 2
Djupdalsvägen 55, Länna, Huddinge kommun, bild 3

Djupdalsvägen 55

Radhus
Länna, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
4 600 000 kr
101 m²
5 rum
6 028 kr/mån
45 545 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till detta exemplariska parhus som inte bara är väldisponerat och smakfullt, utan även erbjuder det perfekta boendet för barnfamiljen. Här får ni njuta av lugna och barnvänliga omgivningar med lekplatser och grönområden precis utanför er dörr. Inuti möts ni av en genomgående hög standard med stilrena färg- och materialval. På entréplanet öppnar sig generösa och sociala ytor som badar i naturligt ljus från de stora fönsterpartierna. Här finns gott om plats för både middagsbjudningar och avslappnade stunder i den stora soffgruppen. Dessutom finns badrum på båda planen och gott om förvaringsmöjligheter, inklusive ett rymligt förvaringsutrymme under trappan. Det övre planet erbjuder tre bekväma sovrum, ett allrum och en klädkammare som även kan användas som kontor om så önskas. Även här erbjuds badrum stilrent utförande. Utvändigt kommer ni att älska den soliga tomten med en rymlig terrass och plana gräsytor perfekta för lek, spel eller trädgårdsodling. Tomten omgärdas av grönskande häckar som ger er en härlig insynsskyddad miljö att njuta av. Dessutom är detta ett energisnålt boende med energiklass B, vilket inte bara är bra för miljön utan också möjliggör förmånliga gröna bolån. Sammanfattningsvis är detta det perfekta boendet för er som kräver hög standard, smart planlösning och barnvänliga omgivningar. Varmt välkomna att anmäla ert intresse och upptäck allt detta hem har att erbjuda!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Brf Brevvågen 9 - Nyproducerade parhus i toppskick!, Vistaberg, Huddinge kommun
 • 6 lediga bostäder

Brf Brevvågen 9 - Nyproducerade parhus i toppskick!

Radhus
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
fr. 2 795 000 kr
46-145 m²
3-7 rum
3 241 kr/mån

Endast 5 parhus kvar! Nyproducerade parhus och minivillor i toppskick med genomtänkta planlösningar! Belägna på lugn adress med närheten till naturen i barnvänliga Vistaberg! Här möts ni av extremt genomtänkta och välplanerade bostäder med material och inredningsval i absolut toppklass! Kök från HTH, vitvaror från Siemens & Bosch, bänkskivor i kvartkomposit, inredning från Tapwell och Haven i badrummen är bara några av de påkostade materialen som erbjuds i detta unika boende! Bostäderna präglas av en generös takhöjd och ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Parhusen erbjuder en takhöjd på 2,7m på entréplan samt 4m med öppet upp till nock på övre planet vilket ger en underbart känsla av rymd! Mycket goda sociala och öppna ytor samt väl tilltagna terrasser. Genomgående vattenburen golvvärme samt badrum på båda planen i parhusen. 2 p-platser till samtliga parhus med möjlighet att installera laddbox. Här bor ni med närhet till naturen, förskolor och skolor samt med närhet till Huddinge C med pendeltåg och bussar. I listan nedan ser ni vilka hus som är tillgängliga. De bostäder som inte har en angiven status är fortfarande tillgängliga, de bostäder som står som till salu har egen unik annons som ni kan klicka er vidare till för att läsa mer och se fler bilder, planritningar samt visningstider. Mer info hittar ni även på projektets hemsida som är länkat till under knappen "DOKUMENT".

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9