Mäklare Daniel Rehn

Daniel Rehn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Patron Lars väg 6B, Vistaberg, Huddinge kommun

Patron Lars väg 6B

Radhus
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

5 495 000 kr

126 m²

5 rum

5 923 kr/mån

43 611 kr/m²

Välkommen till trevliga och utmärkt belägna Brf Brevvågen 9! Här färdigställs 24 bostäder i absolut toppskick! Bostäderna är anpassade efter områdets kuperade natur och fina utsikt i ett barnvänligt område som erbjuder grönskande natur samt närhet till flera förskolor och skolor. Här erbjuds ett parhus om 126kvm, 5rok med 4 sovrum samt badrum på båda planen. Utmärkt och genomtänkt planlösning med mycket goda, sociala och öppna ytor på entréplan som präglas att det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden på 2,7m. Det övre planet erbjuder 4 utmärkta och lättmöblerade sovrum med takhöjd upp till nock som ger en fantastiskt rymd. Solig och väl tilltagen terrass med gott om plats för matgrupp, grill och lounge-del. Smakfulla och tidlösa badrum på båda planen som ger skön hotellkänsla med de sobra och påkostade materialvalen. Genomgående smakfulla och påkostade materialval samt vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. 2 parkeringsplatser med möjlighet att installera laddstolpe. Här bor ni med naturen som närmsta granne i ett område med stort utbud av fritidsaktiviteter för hela familjen samt med närhet till Huddinge C. Möjlighet till omgående inflyttning. Projektet erbjuder parhus i två storlekar 126kvm resp 145kvm samt minivillor om 46kvm. Mer info om materialval, tekniska detaljer, status, placering och pris finns på projektets hemsida som är länkat till under annonsen på SkandiaMäklarnas hemsida. Prisbild på 145kvm: 5.895.000-6.395.000:- Prisbild på 126kvm: 4.995.000-5.595.000:- Prisbild på minivillor: 2.995.000-3.295.000:- Vid intresse kontakta ansvarig mäklare redan idag.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Patron Lars väg 6C, Vistaberg, Huddinge kommun

Patron Lars väg 6C

Lägenhet
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

3 295 000 kr

46 m²

4 rum

3 241 kr/mån

71 630 kr/m²

Välkommen till trevliga och utmärkt belägna Brf Brevvågen 9! Här färdigställs 24 bostäder i absolut toppskick! Bostäderna är anpassade efter områdets kuperade natur och fina utsikt i ett barnvänligt område som erbjuder grönskande natur samt närhet till flera förskolor och skolor. Här erbjuds en extremt väldisponerad och genomtänkt minivilla om 46kvm fördelat på två plan. Socialt entréplan med öppna ytor med kök, matplats och sällskapsytor. Här erbjuds även väl tilltaget badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Det övre planet erbjuder lättmöblerat allrum, trevlig arbetsrum samt rymligt sovrum. Alla med rikligt lusinsläpp. Solig och väl tilltagen terrass med gott om plats för matgrupp, grill och lounge-del. 2 parkeringsplatser med möjlighet att installera laddstolpe. Här bor ni med naturen som närmsta granne i ett område med stort utbud av fritidsaktiviteter för hela familjen samt med närhet till Huddinge C. Möjlighet till omgående inflyttning. Projektet erbjuder parhus i två storlekar 126kvm resp 145kvm samt minivillor om 46kvm. Mer info om materialval, tekniska detaljer, status, placering och pris finns på projektets hemsida som är länkat till under annonsen på SkandiaMäklarnas hemsida. Prisbild på 145kvm: 5.895.000-6.395.000:- Prisbild på 126kvm: 4.995.000-5.595.000:- Prisbild på minivillor: 2.995.000-3.295.000:- Vid intresse kontakta ansvarig mäklare redan idag.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Rosenstigen 9E, Vistaberg, Huddinge kommun

Rosenstigen 9E

Radhus
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

6 195 000 kr

145 m²

7 rum

6 374 kr/mån

42 724 kr/m²

Välkommen till trevliga och utmärkt belägna Brf Brevvågen 9! Här färdigställs 24 bostäder i absolut toppskick! Bostäderna är anpassade efter områdets kuperade natur och fina utsikt i ett barnvänligt område som erbjuder grönskande natur samt närhet till flera förskolor och skolor. Här erbjuds ett parhus om 145kvm, 7rok med 5 sovrum samt badrum på båda planen samt separat tvättstuga. Utmärkt och genomtänkt planlösning med mycket goda, sociala och öppna ytor på entréplan som präglas att det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden på 2,7m samt sovrum/gästrum, badrum och separat tvättstuga. Det övre planet erbjuder 4 utmärkta och lättmöblerade sovrum, sällskapsrum och badrum med en takhöjd upp till nock som ger en fantastiskt rymd. Solig och väl tilltagen terrass med gott om plats för matgrupp, grill och lounge-del. Trivsam utsikt över det grönskande och barnvänliga området. Smakfulla och tidlösa badrum på båda planen som ger skön hotellkänsla med de sobra och påkostade materialvalen. Genomgående smakfulla och påkostade materialval samt vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. 2 parkeringsplatser med möjlighet att installera laddstolpe. Här bor ni med naturen som närmsta granne i ett område med stort utbud av fritidsaktiviteter för hela familjen samt med närhet till Huddinge C. Möjlighet till omgående inflyttning. Projektet erbjuder parhus i två storlekar 126kvm resp 145kvm samt minivillor om 46kvm. Mer info om materialval, tekniska detaljer, status, placering och pris finns på projektets hemsida som är länkat till under annonsen på SkandiaMäklarnas hemsida. Prisbild på 145kvm: 5.895.000-6.395.000:- Prisbild på 126kvm: 4.995.000-5.595.000:- Prisbild på minivillor: 2.995.000-3.295.000:- Vid intresse kontakta ansvarig mäklare redan idag.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Hortensiavägen 74, Vistaberg, Huddinge kommun

Hortensiavägen 74

Villa
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

7 495 000 kr

156 m²

6 rum

447 m² tomt

Välkommen till denna synnerligen väldisponerade familjevilla beläget på populär adress i barnvänliga Vistaberg. Här möts ni av utmärkt planlösning som erbjuder mycket goda sociala ytor så väl invändigt som utvändigt. Entréplanet erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum som präglas av ett underbart ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås den väl tilltagna terrassen som sträcker sig runt huset och erbjuder utrymme för stor loungegrupp samt matplats för många gäster. Vidare från terrassen når ni den trevliga och grönskande trädgården med plana gräsytor, vackra planteringar och fruktträd. Det övre planet erbjuder 4 bra sovrum samt allrum med utgång till balkong. Badrum på båda planen samt separat tvättstuga med egen groventré. Carport samt plats för ytterligare bilar på uppfarten. Vistaberg är mycket familjärt område som erbjuder flera förskolor och skolor inom gångavstånd. Här bor ni även med närhet till naturområden, badplatser och promenadavstånd till Huddinge C vilket det även går bussar till.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Tjäderspelsvägen 23B, Fullersta, Huddinge kommun

Tjäderspelsvägen 23B

Radhus
Fullersta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge

6 700 000 kr

125 m²

5 rum

6 250 kr/mån

53 600 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende som erbjuder en lugn oas med Källbrinksskogen som närmsta granne. En extremt smakfullt anlagd tomt med vackra planteringar, plana gräsytor, stora sociala ytor samt spa-bad, allt beläget insynsskyddat med utsikt mot grönskande naturområde. Invändigt slås ni av de stilrena och noggrant utvalda materialvalen samt den unika arkitekturen där delar av vardagsrummet erbjuder dubbel takhöjd. Mycket trevliga och sociala ytor som präglas av stora fönster som ger rummet ett underbart ljus samt den vändbara braskaminen som sprider både värme och charm. Båda planen erbjuder stilfulla badrum med skön hotellkänsla. Självklart erbjuds också en separat tvättstuga. Det övre planer erbjuder 3 utmärkta sovrum samt ett trivsam allrum som badar av ljus. Lugnt beläget i populärt och barnvänligt område med närhet till naturen, förskolor, skolor och lekparker. I övrigt erbjuder området goda aktivitetsmöjligheter för hela familjen med bl.a. ridhus, fotbollsplaner, gym, padelhall m.m. inom gångavstånd. Accepterat pris, kontakta mäklaren för visning.

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 5