Mäklare Rasmus Dahlberg Karlsson

Rasmus Dahlberg Karlsson

Om mig

För mig är det oerhört viktigt att både du som köpare och säljare känner er trygga genom hela förmedlings- och köpprocessen, att ni känner ett förtroende och en tillit till mig som mäklare. Att få möjligheten att hjälpa till med er, förmodligen största affär i livet är för mig ett privilegium då jag alltid strävar efter att uppnå bästa resultat i mitt arbete. Varmt välkommen att kontakt mig för ett första möte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Björnspinnarvägen 83, Myrängen, Huddinge kommun
  • Sön 19 maj kl 11:30
Björnspinnarvägen 83, Myrängen, Huddinge kommun, bild 2
Björnspinnarvägen 83, Myrängen, Huddinge kommun, bild 3

Björnspinnarvägen 83

Lägenhet
Myrängen, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
4 795 000 kr
157 m²
6 rum
4 703 kr/mån
30 541 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på Björnspinnarvägen 83 i Myrängen! Denna unika möjlighet att bli ägare till ett av områdets mest populära bostadsrättsradhus kommer sällan. Nu är din chans äntligen här att säkra ditt eget paradis. Denna bostad är inte bara rymlig, den är enastående välplanerad. Med 6 rum och kök, plus ett tillgängligt vindsutrymme, finns det gott om utrymme att växa och anpassa efter dina behov. Du hittar här inte mindre än 4-5 sovrum, vilket gör detta hem till den perfekta platsen för en stor familj eller för dem som uppskattar generös rymd. Köket är elegant utformat och funktionellt, och det finns två separata vardagsrum, vilket ger dig möjlighet att skapa olika avkopplingszoner för hela familjen. Tre badrum ger komfort och bekvämlighet, vilket är en sällsynt skatt i bostäder. Bostaden har även installerat en ny värmepanna från och med nu 1 februari 2024. Dessutom ingår ett garage i längan med laddstolpe i den överkomliga månadsavgiften, vilket inte bara skyddar din bil utan ger också extra utrymme för förvaring. Detta radhus har det bästa av båda världar: en fridfull och barnvänlig gata som skapar en trygg miljö för dina nära och kära. Dessutom tillhör du en välskött förening som erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive en bastu, festlokal, fotbollsplan, pingisrum och mycket mer. Här har du möjlighet att utöva dina intressen och njuta av sociala aktiviteter tillsammans med dina grannar. Sammanfattningsvis är Björnspinnarvägen 83 en exklusiv möjlighet att äga ett imponerande bostadsrättsradhus i hjärtat av Myrängen. Missa inte chansen att kalla detta enastående hem för ditt eget och uppleva all komfort och lyx det har att erbjuda.

  • Premium
  • Uteplats
Pingvinvägen 3, Vidja, Huddinge kommun

Pingvinvägen 3

Villa
Vidja, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
6 695 000 kr
198 m²
6 rum
1 774 m² tomt

Unna dig det extraordinära! Denna otroliga pärla av ett hem kommer att ta andan ur dig från första stund du kliver in genom dörren. Det är ett genomtänkt och välplanerat boende som strålar av ljus och rymd. Redan i hallen blir du varse att detta hus är något utöver det vanliga. Den öppna och inbjudande planlösningen mellan köket och vardagsrummet är helt enkelt fantastisk. Här kan du njuta av en harmonisk atmosfär samtidigt som du interagerar med dina gäster eller familjemedlemmar. Det är det perfekta utrymmet för att skapa minnen och dela glädje. Det finns inte mindre än fyra rymliga sovrum i detta hem, vilket ger gott om utrymme för familjen eller möjlighet att ha extra rum för gäster eller kontor. De två helkaklade badrummen är stilrena och smakfullt utformade, vilket ger en touch av lyx och komfort. Det finns även ett extra allrum på övervåningen som ger dig ännu mer utrymme att njuta av. Här kan du skapa din egen oas för avkoppling, hobbyer eller kanske ett lekrum för barnen. Förvaringsmöjligheterna är generösa, både inomhus och i de övriga byggnaderna på tomten. Du kommer aldrig att behöva oroa dig för att sakna utrymme för dina ägodelar. För den som älskar livets goda erbjuder detta hem en fantastisk möjlighet att njuta av ett utespa med bubbelbad. Slappna av, låt stressen försvinna och låt vattnets mjuka rörelser omfamna dig. På tomten finns även en nybyggd bastu med plats för 4-6 personer. Den lättskötta trädgården omges av ett staket och erbjuder en harmonisk blandning av plana gräsytor, naturlig växtlighet och blommande växter. Här kan du njuta av frisk luft och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Detta är verkligen ett kvalitetshem där du kommer att trivas och må bra. Missa inte chansen att uppleva det själv. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Skogskärrsvägen 5M, Högmora, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 12:45
Skogskärrsvägen 5M, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Skogskärrsvägen 5M, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Skogskärrsvägen 5M

Lägenhet
Högmora, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
1 495 000 kr
20 + 13 m²
2 rum
3 325 kr/mån
74 750 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att flytta till ett högkvalitativt och stilfullt studiohus byggt 2018 i ett av Huddinges mest expansiva områden. Bostaden präglas av arkitektonisk finess med raka linjer och modernistiska inslag som anspelar på den intilliggande naturen. Med genomgående smakfulla material såsom vitpigmenterad enstavigt parkettgolv, köksbänk och stänkskydd i Gotländsk kalksten samt estetiskt stilrena nyanser som kommer till liv av det naturliga ljuset från stora fönsterpartier. Bostaden inrymmer över totalt 33 kvm ett välplanerat entréplan med kök och matplats samt allrum i öppen social planlösning, med skjutdörrar mot den trädäckade altanen som vetter direkt i söder. Här finns dessutom ett rymligt badrum med golvvärme. Halva entréplanet har dubbel takhöjd fönsterpartier från golv till tak. En trappa upp finns ett mysigt loftplan med lägre takhöjd, därmed en utmärkt sovplats med gott om rum för dubbelsäng. Bostadsrättsföreningen Högmora 21 består av 21 bostäder och innehar idag en stabil ekonomi. Avgiften inkluderar sophämtning, förråd, 1 parkeringsplats samt kallvatten. Här får ni alltså ett naturnära boende av högsta kvalitet, helt utan renoveringsbehov. Till en låg månadskostnad dessutom. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Finslipargränd 4, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 11:00
Finslipargränd 4, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Finslipargränd 4, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Finslipargränd 4

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 6/6
3 913 kr/mån
49 896 kr/m²

-Centralt läge -Minimala boendekostnader -Hög standard utan renoveringsbehov -Stilfull och elegant interiör -Tillgång till föreningens takterrass Välkommen till denna mycket trevliga 2:a som passar perfekt för dig som vill ha närhet till det mesta. Det första vi möts av i lägenheten är en väl tilltagen hall med gott om förvaringsmöjligheter samt avhängning. Vidare in i lägenheten finner ni en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för trevliga middagar i större sällskap. Badrummet är helkaklat och utrustat med allt du behöver i form av duschhörna, WC, kommod, spotlights i taket samt ett spegelskåp. Balkongen med utsikt mot den mysiga innergården där man kan sitta i timmar och bara njuta av lugnet. Med det centrala läget finns alltid det mesta nära till hands. På kort gångavstånd nås såväl Huddinge centrum och pendeltåget som gym, restauranger, kaféer och Huddinges kanske bästa bageri. För den som vill utforska lite mer av Huddinge så finns det i kommunen totalt 7 naturreservat, slalombacke och mängder med smultronställen och badplatser. En bostad som bör upplevas på plats! Hjärtligt välkomna på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Domarvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 15:30
Domarvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Domarvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Domarvägen 2

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
1 895 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/3
2 046 kr/mån
43 068 kr/m²

Välkommen till Domarvägen 2, där denna fantastiska tvåa väntar på sin nya ägare. Belägen i den eftertraktade föreningen Gräddhyllan, bjuder denna nyligen topprenoverade bostad på en oslagbar kombination av stil, ekonomi och läge. När du kliver in möts du av en genomgående modern atmosfär med välutformade ytskikt och tidlösa detaljer. Det rymliga vardagsrummet öppnar upp mot en solig balkong i söderläge genom stora dubbeldörrar, vilket ger ett ljust och luftigt intryck. Det moderna köket är utrustat med toppmoderna apparater och bjuder in till kulinariska äventyr. Sovrummet är elegant inrett, och en stor garderob som ger goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är stambytt och håller hög standard, vilket ger en känsla av lyx och bekvämlighet. Föreningen Gräddhyllan har länge varit en stabil och omtyckt gemenskap, och dess låga avgift inkluderar uppvärmning, vatten/avlopp, kabel-tv samt tre separata förråd. Detta skapar en ekonomisk trygghet för de boende. Det strategiska läget avskiljt på höjden bakom Huddinge Centrum erbjuder en lugn tillvaro samtidigt som pendeltåget bara är några minuters promenad bort, vilket ger en smidig och snabb förbindelse till stan på endast 12 minuter. Den vackra Sjödalsparken och det breda utbudet av butiker i Huddinge Centrum gör området komplett för bekvämt vardagsliv. I närområdet finns även det välrenommerade bageriet Spröd, där du kan avnjuta färskt bröd på morgonen eller unna dig delikatesser till fikat - allt inom bekvämt gångavstånd. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en oöverträffad kombination av stil, ekonomi och läge. Det finns mycket lite att vara bekymrad över när du väljer att kalla denna bostad för ditt hem. Välkommen till det perfekta paketet!

  • Premium
  • Balkong
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 11:45

Förrådsvägen 40

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 395 000 kr
44 m²
2 rum
vån 6/6
4 001 kr/mån
54 432 kr/m²

Välkommen till denna eleganta och genomtänkta 2:a mitt i centrala Huddinge! Denna pärla, belägen nära Huddinge C, bjuder på en överväldigande atmosfär högst upp i huset. Med stora fönsterpartier som flödar med naturligt ljus, får både vardagsrum och kök en inbjudande och luftig känsla. Köket imponerar med sin moderna design och komplett utrustning med gråa snickerier. Steg ut från vardagsrummet till den generösa balkongen och njut av utsikten mot den grönskande innergården. Badrummet är rymligt och elegant, komplett med helkaklade väggar och snyggt grått klinkergolv. Sovrummet är smart placerat intill det sociala vardagsrummet och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng samt förvaringsmöjligheter. Extra förvaring finns också i det rymliga vindsförrådet. För de morgonpigga finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara några minuters promenad bort, medan pendeln till city ligger bara 500 meter bort och tar er till centrum på endast 15 minuter. Huddinge centrum erbjuder allt från mataffärer och restauranger till butiker och gym. Omgivningen lockar med trevliga joggingstråk och Sörmlandsleden som passerar förbi sjön. Trehörningen är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde, och sjön Trehörningen ligger endast 5 minuters gångavstånd från lägenheten. Dessutom finns det gott om vinteraktiviteter, inklusive längdskidspår på Sörskogens el-belysta spår och utförsåkning på Flottsbro skidanläggning som nås med buss 714.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stationsvägen 35, Centrala Stuvsta, Huddinge kommun

Stationsvägen 35

Lägenhet
Centrala Stuvsta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 295 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/6
5 861 kr/mån
39 231 kr/m²

Välkommen till Stuvsta centrum och denna välutformade och charmiga 2:a med genomgående parkettgolv. Lägenheten präglas av en härlig ljus och fräsch atmosfär och erbjuder ett rymligt och öppet vardagsrum där det finns gott om plats för både soffgrupp och eventuell kontorshörna om så önskas. Sovrummet är generöst tilltaget och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Det praktiska köket har en trevlig matplats och leder ut till en mysig liten balkong, perfekt för avkopplande stunder. Lägenheten är belägen i Stuvsta centrum, vilket innebär närhet till bekvämligheter som affärer, restauranger och annan service. Med genomgående stilfullt parkettgolv och en smart planlösning är detta en trivsam bostad med både ljus och rymd. Varmt välkomna till ert nya hem!

  • Plus
  • Hiss
Långkärrsvägen 72, Huddinge - sjönära intill Trehörningen, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår
Långkärrsvägen 72, Huddinge - sjönära intill Trehörningen, Huddinge kommun, bild 2
Långkärrsvägen 72, Huddinge - sjönära intill Trehörningen, Huddinge kommun, bild 3

Långkärrsvägen 72

Villa
Huddinge - sjönära intill Trehörningen, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
8 495 000 kr
173 + 63 m²
6 rum
1 337 m² tomt

Stig in i ett boende där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en perfekt balans mellan funktionalitet och skönhet. Långkärrsvägen 72 hälsar dig varmt välkommen till ett öppet hus där varje aspekt av design och layout har skapats med omsorg och precision. Det första som möter dig är det generösa ljusinsläppet, som inte bara fyller varje hörn av huset med en naturlig lyster, utan även skapar en livlig och inbjudande atmosfär. De stora fönstren ger en fantastisk utsikt över omgivningarna och skapar en sömlös övergång mellan inomhus och utomhus. Den genomtänkta planlösningen har inga kompromisser. Varje rum är utformat för att maximera både utrymme och funktion. De öppna och luftiga sällskapsytorna skapar en perfekt plats för sociala sammankomster och familjemys. Köket är en kulinarisk dröm, utrustat med moderna apparater och eleganta detaljer. De stilrena och smakfulla materialvalen ger huset en tidlös estetik. Här har varje yta, från golv till tak, blivit noggrant utvald för att skapa en enhetlig och harmonisk helhet. Det är en bostad där form och funktion möts i en perfekt symbios. Trädgården är en förlängning av ditt nya hem. Den vackert anlagda trädgården erbjuder en privat och fridfull oas där du kan njuta av lugnet och skönheten i naturen. Välkommen till Långkärrsvägen 72 – där varje dag blir en upplevelse i stil, komfort och elegans. Detta är inte bara ett hus, det är en livsstil.

  • Premium
Förrådsvägen 14, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Förrådsvägen 14, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 14, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 14

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 195 000 kr
42,5 m²
1.5 rum
vån 2/6
3 135 kr/mån
51 647 kr/m²

Varmt välkommen till detta magiska 1,5-rum på 42,5 kvm, beläget på våning 2. När du kliver in möts du av en generös hall med vackert klinkergolv och smart förvaring i form av garderober och avhängningsmöjligheter - en perfekt inledning till din nya bostad. Vidare in i hemmet öppnar sig ett underbart allrum med en praktisk sovalkov, elegant avskiljd av vackra skjutdörrar. Här får du både flexibilitet och privatliv när du önskar det. Sovalkoven bjuder in till avkoppling med ett charmigt fönster som släpper in ett behagligt ljus. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro, samt spisfläkt. Den öppna planlösningen skapar en härlig rymd och en social atmosfär där matlagning och umgänge smälter samman. Slå dig ner i vardagsrummet och känn hur hemmet blir en plats för gemenskap. Steg ut från allrummet och upplev soliga stunder på den underbara balkongen i sydost-läge – en perfekt plats för att njuta av många soltimmar i trevligt sällskap. Avsluta dagen med en stunds avkoppling i det rymliga och helkaklade badrummet, komplett med goda arbetsytor och en praktisk kombimaskin (tvätt/tork). Boendet har ett strategiskt läge med kort promenadavstånd till Huddinge Centrum, där du finner utmärkta kommunikationer och ett varierat serviceutbud med restauranger, butiker och gym. Goda kommunikationer gör pendeltåget till city på endast ca 15 minuter, perfekt för både arbetspendlaren och studenten. Nära till Södertörn högskola, polishögskolan och Huddinge universitetssjukhus. Detta är inte bara en bostad, det är ett hem där trivsel står i fokus. Välkommen att uppleva magin själv!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9