Mäklare Rasmus Dahlberg Karlsson

Rasmus Dahlberg Karlsson

Om mig

För mig är det oerhört viktigt att både du som köpare och säljare känner er trygga genom hela förmedlings- och köpprocessen, att ni känner ett förtroende och en tillit till mig som mäklare. Att få möjligheten att hjälpa till med er, förmodligen största affär i livet är för mig ett privilegium då jag alltid strävar efter att uppnå bästa resultat i mitt arbete. Varmt välkommen att kontakt mig för ett första möte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Finslipargränd 8, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Idag kl 13:00
Finslipargränd 8, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Finslipargränd 8, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Finslipargränd 8

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
3 195 000 kr
73 m²
3 rum
5 448 kr/mån
43 767 kr/m²

Denna lägenhet är en pärla med moderna bekvämligheter och en välgenomtänkt design. Byggd år 2021, den erbjuder det bästa av dagens standarder och bekvämligheter för ett bekvämt och avslappnat liv. Den rymliga och välplanerade trean har allt du kan önska dig. Köket är fullt utrustat med toppmoderna apparater, inklusive diskmaskin, kylskåp, ugn och spis, perfekt för att laga upp kulinariska mästerverk eller en snabb måltid på språng. Badrummet är en avkopplande oas med ett lyxigt badkar, perfekt för att koppla av efter en lång dag. Dessutom finns både tvättmaskin och torktumlare här, vilket gör tvätten till en enkel uppgift. En av höjdpunkterna med denna lägenhet är den generösa uteplatsen. Den är perfekt för att njuta av soliga dagar, ha grillkvällar med vänner eller bara koppla av utomhus. Uteplatsen är beläget mot gården och blir ens egna grönskande oas. Denna lägenhet erbjuder en fantastisk möjlighet att bo i ett modernt och bekvämt hem med alla bekvämligheter du behöver. Ta chansen att uppleva det bästa av det moderna boendet i en byggnad med årets standarder. Genomgående planlösning med fönster åt två väderstreck skapar ett fint ljusinsläpp. Här är man boende i Brf Plantera som består av 60 bostadsrättslägenheter. I månadsavgiften på 5 448 kr ingår värme, vatten, sophantering, basutbud av TV och Bredband samt bostadsrättstillägg i hemförsäkringen. I föreningen finns 31st garageplatser som hyrs ut för 1050kr/mån. Denna bostad är belägen på tre minuters gångavstånd till Huddinge Centrum med ett stort utbud av butiker samt pendeltåget som tar er vidare till Stockholm på drygt 12 minuter. Ett stenkast bort ligger också vad som sannolikt är Huddinges bästa bageri, SPRÖD bageri. Intill Huddinge Centrum ligger Sjödalsparken och vill man röra sig bort från folkmyllret finns sjön Trehörningen och Sörskogen att tillgå. Sammanfattningsvis får ni här ett centrumnära läge med en genomgående fräsch interiör och därtill en låg avgift som inkluderar värme, kallvatten, bredband, sophämtning och förråd. Gör gärna en intresseanmälan vid intresse av bostaden

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Skogskärrsvägen 2M, Huddinge - Högmora, Huddinge kommun
  • Idag kl 12:00
Skogskärrsvägen 2M, Huddinge - Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Skogskärrsvägen 2M, Huddinge - Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Skogskärrsvägen 2M

Lägenhet
Huddinge - Högmora, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 695 000 kr
42 m²
2 rum
2 792 kr/mån
64 167 kr/m²

Denna moderna bostad är en perfekt balans mellan funktionalitet och hemtrevnad, och sträcker sig över 42 kvadratmeter med omsorgsfull planering. Den stora uteplatsen på baksidan, omfamnad av solens strålar och intill en vacker allmänning, skapar en avslappnad atmosfär för gemenskap och avkoppling. Dessutom erbjuds bekvämligheten av en egen parkeringsplats vid entrén med tillhörande laddstolpe för en smidig vardag. Interiört imponerar bostaden med stilfulla materialval och genomtänkta detaljer. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en öppen och ljus känsla. Entréplanet välkomnar till sociala stunder med en öppen planlösning mellan kök och matplats. Det moderna köket, komplett med Siemens-apparater, är både estetiskt tilltalande och smart planerat. Badrummet är helkaklat i granitkeramik och har en trivsam atmosfär med hotellkänsla. Dessutom finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare för extra bekvämlighet. Det ljusa övre planet rymmer två rum, där vardagsrummet får generöst med naturligt ljus och leder ut till den privata uteplatsen på baksidan. Här kan solen avnjutas från morgon till kväll, och utrymmet ger många möjligheter för olika möbleringsalternativ. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaring med en praktisk skjutdörrsgarderob. Upptäck charmen och trivseln själv genom att delta på visningen - Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 2