Mäklare Tim Konradsson

Tim Konradsson

Om mig

Hej! Jag står redo att hjälpa till vid er nästa bostadsaffär! För mig är det viktigaste vid försäljningen av er bostad att både ni som säljare och köpare känner ett förtroende för mig som fastighetsmäklare. En bostadsaffär är en av livets viktigaste affärer, därför ser jag det som en självklarhet att jag som mäklare genomför alla moment i försäljningsprocessen med ett gediget engagemang samt en hög grad av noggrannhet! - Kontakta mig så bokar vi ett möte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Masmovägen 5, Masmo, Huddinge kommun

Masmovägen 5

Villa
Masmo, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
3 995 000 kr
128 + 128 m²
7 rum
1 221 m² tomt

På Masmovägen 5 saluförs nu detta stora hus om totalt 256 kvm samt dubbelgarage. Huset är beläget invid Albysjön och Slagstafjärden med tunnelbanan på ett stenkasts avstånd från ytterdörren. För den som är bilburen, nås E4:an inom ett par minuter. Förutom ett stort dubbelgarage finner vi på tomten ett par förråd, stor gräsmatta för spring och lek, samt en uteplats i solsäkert läge omgärdat av en blandad symfoni av blomster och fruktträd. Huset är disponerat över 2 våningsplan om 128 kvm vardera, på entréplan finner ni 3 sovrum, 2 badrum, ett stort vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum. Vidare finner ni här ett väl tilltaget kök med gott om rum för matplats. En trappa ned nås en tvättstuga, bastu, ytterligare allrum/gillestuga samt en separat uthyrningsdel (om så önskas) med egen entré, kök/pentry, allrum, sovrum och badrum. Möjligheterna till att hyra ut en del av bostaden kunde inte bli bättre! Huset är idag av renoveringsbehov, men erbjuder i gengäld en fantastisk potential. Här finns redan på plats ett uppdaterat värmesystem med frånluftsvärmepump (vattenburen) samt solceller på taket. Ett hus som bäst upplevs på plats - hjärtligt välkomna på visning!

Hedenhösvägen 37, Solgård, Huddinge kommun

Hedenhösvägen 37

Radhus
Solgård, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
3 995 000 kr
124,5 m²
5 rum
7 900 kr/mån
32 088 kr/m²

I trevliga och populära Solgård finner du detta välplanerade och välskötta br-parhus med underbart gavelläge som nu är till salu! Solgård är ett populärt område där man har gångavstånd till såväl förskolor, skolor och natur. Trevliga promenadstråk och goda kommunikationer på gångavstånd samt centrum med mataffär, apotek och ett stort utbud av butiker. Bostadsrättsföreningen Fornborg 1 är hem till 136 hushåll, med natursköna inslag och trivsam tillvaro. Mycket matnyttig info finns att hitta på föreningens hemsida: www.fornborg1.se Huset är utmärkt disponerat med alla 4 sovrummen på övervåningen, badrum på vardera våningsplan som båda är renoverade så sent som 2020, i smakfull stil. Kök och vardagsrummet på entréplan erbjuder stora sociala ytor för familjen att samlas. Bilarna står tryggt parkerade vid infart samt under carport invid huset. Trädgården som stryker runt husfasaden erbjuder gräsmatta för spring och lek samt en skyddad altan mot husets baksida. Här är det bara att flytta in och bo! Huset upplevs allra bäst på plats - missa därför inte möjligheten att se det med egna ögon. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Varvsvägen 11, Masmo, Huddinge kommun

Varvsvägen 11

Lägenhet
Masmo, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
1 595 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 4/5
2 225 kr/mån
45 571 kr/m²

Varmt välkomna till Varvsvägen 11 och denna kvadratsmarta 1,5 med fina materialval, sovalkov och en rymlig balkong, byggd 2020. Här bor du på trivsamma 35kvm med moderna ytskikt och tilltalande planlösning. Lägenheten präglas av öppna ytor mellan kök och vardagsrum, fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde, ett stilrent badrum med tvättmaskin samt ett rymligt vardagsrum, sovalkov med plats för större säng som man kan avgränsa och göra om till en minitvåa. Dessutom är bostaden berikad med en underbar balkong i fördelaktigt läge med utsikt över Mälaren. I anslutning till balkongen finns även ett förrådsutrymme att tillgå. Lägenheten och Brf Solhagaparken 4 är belägen på en attraktiv adress med ett stenkast ifrån kommunikationer, restauranger, matbutiker samt grönområden, med närhet till Södertörns Högskola och Vårby C samt Kungens Kurva med dess utbud av butiker och nöje. Föreningen är en äkta förening med totalt 86st lägenheter, 25st parkeringsplatser samt en gemensam innergård med plats för lek, umgänge och grönska. Här bor du gott i en förening med låg avgift och helt utan renoveringsbehov. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vikingavägen 19, Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Vikingavägen 19

Lägenhet
Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1
4 107 kr/mån
41 027 kr/m²

Nu finns en av Brf kvarnbergets välplanerade 3:or till salu! Bostaden är i genomgående renoverat skick. Bra ljusinsläpp tack vare den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck. Via det stilrent renoverade köket når man bostadens inglasade balkong i härligt söderläge. Två rymliga sovrum med avhängningsmöjligheter i flera inbyggda garderober, stambytt badrum med bl.a tvättmaskin samt ett rymligt vardagsrum. Genomgående ljusa och fina ytskikt. Här är man boende i Brf kvarnberget som sedan länge är förknippad med en stabil och god ekonomi för sina medlemmar (https://www.hsb.se/sodertorn/brf/kvarnberget/). I månadsavgiften på 3911kr ingår värme, vatten, internet & kabel-TV. Här har man även nyttjanderätt till ett separat förråd samt till föreningens gemensamma utrymmen. På bara någon minut når man Kvarnbergsplan med en större busshållplats (härifrån kan man ta buss 710, 744, 742 och 705), ICA kvarnen, skönhets-/frisersalong och pizzeria. Det är också gångavstånd till Huddinge centrum som har ett stort utbud av affärer, restauranger, banker, kafeér, sportbarer, busstation och pendeltågsstation. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4