Mäklare Timmy Heiskanen

Timmy Heiskanen

Om mig

I samband med en av de viktigaste affärerna i ens liv förstår jag vikten av kommunikation, ärlighet och tillgänglighet, för att just du ska känna dig fullkomligt trygg under hela processens gång. Jag som person är lugn och engagerad med hög ambitionsnivå för att göra det bästa för just Din unika situation. Varmt välkommen att kontakta mig för ett första möte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Småbrukets backe 10, null, Huddinge kommun

Småbrukets backe 10

Lägenhet
Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/5
2 843 kr/mån
36 273 kr/m²

När du kliver in i hallen möts du av en yta med goda avhängningsmöjligheter och plats att sparka av skorna. Det väl tilltagna sovrummet är en lugn reträtt där du kan koppla av och återhämta dig. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgruppen och underhållningssystemet, vilket gör det till den perfekta platsen att koppla av eller bjuda in vänner och familj till. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket bidrar till en härlig känsla. Den öppna planlösningen mot köket gör att man aldrig går miste om de sociala sammanhangen. Köket har rikligt med förvaring och goda arbetsytor, perfekt för den passionerade kocken eller för en snabb frukost innan dagens äventyr. I direkt anslutning till köket ligger den härliga balkongen, perfekt att avnjuta under sommartid. Det helkaklade, stilrena och praktiska badrummet är utformat med omsorg, med moderna bekvämligheter och eleganta detaljer. Inom promenadavstånd har du Södertörns högskola, Karolinska institutet, Huddinge sjukhus och pendeltåg. Vid den nyrenoverade pendeltågsstationen finns ett gott utbud av service och restauranger, bl.a. Espresso House och Burger King. Intill stationen finns ICA Maxi, Lidl samt gymmet Medfit. Flera förskolor och skolor finns i närheten. Du har även nära till Flemingsbergs naturreservat med elljusspår och vandringsleder samt Visättra IP. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda. Det är dags att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet!

  • Balkong
  • Hiss
Polkastigen 5, null, Södertälje kommun
  • Budgivning pågår

Polkastigen 5

Villa
Södertälje kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
4 250 000 kr
124 + 8 m²
5 rum
361 m² tomt

Välkommen till Polkastigen 5, ditt framtida drömhem! Detta rymliga hus, med sina generösa 124 kvadratmeter erbjuder en unik möjlighet att skapa det perfekta boendet för din familj. De generösa ytorna ger dig utrymme att inreda och utforma ditt boende precis som du vill. Vardagsrummet är ljust och öppet med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. På denna rymliga yta kan du inreda med soffgrupp och möbler efter din egen stil och preferens. Det finns 2 badrum fördelat på vardera våningsplan. Alla tre sovrum erbjuder gott om plats för säng, förvaring och eventuella möbler. I det öppna rummet på övervåningen finns även ett trevligt takfönster som bidrar med naturligt ljus och en härlig atmosfär. En perfekt yta för att inreda ett extra vardagsrum. Utomhusområdet är en riktig oas för den som älskar trädgårdsskötsel. En rymlig trädgård omger huset och erbjuder gott om utrymme för avkoppling, lek och sociala aktiviteter. Huset är genomgående ljust och luftigt, vilket skapar en inbjudande atmosfär och ger dig möjlighet att dekorera efter din egen stil och preferens. På framsidan av huset finns en parkering med plats för flertalet bilar, en carport samt ett tillhörande förråd. Fastigheten är idealiskt belägen i ett lugnt och fridfullt område, samtidigt som det är nära till stadens bekvämligheter. Du har enkel tillgång till skolor, shopping, restauranger och parker. Några exempel är Förskolan Morellen, Körsbäret förskola och Majtorpsskolan. Dessutom är kommunikationerna i närheten, vilket innebär att du kan pendla till Stockholm eller andra närliggande städer. Med ett strategiskt läge nära stadens centrum, men samtidigt omgiven av vacker natur, är detta hus en sällsynt pärla som har allt du behöver för ett bekvämt och harmoniskt liv. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse redan idag!

Visar alla 2