Portvaktsgatan 2

Limhamns Sjöstad, Malmö kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Havsparken
Om föreningen
Avgift
4 535 kr/mån
Pris/m²
40 443 kr/m²
Antal besök
1 966
Dagar på Hemnet
26

Välkommen till Limhamns Sjöstad, en plats där lugnet, havet och Limhamns småstadsidyll förenas i svårslagen harmoni. På Portvaktsgatan 2 erbjuds en väldisponerad trerummare med gång- och cykelavstånd till båtliv, badbryggor, stränder och grönområden. Allt i ett nyproducerat flerbostadshus, med hiss från markplan, som stod klart för inflyttning 2017. Runt hörnet ligger grönskande Cementparken med härliga grönytor, lekplats, boulebana och grillplats. Inom ett par minuters promenad finns Dragörkajen med restauranger, glassbar och underhållning.

Bostaden fördelar sig över en luftig sällskapsavdelning där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning, två lättmöblerade sovrum, ett stort badrum med tvättavdelning och en balkong i västerläge. Utöver detta erbjuder bostaden goda förvaringsmöjligheter i en möblerbar walk-in-closet, en praktisk skjutdörrsgarderob i anslutning till entrén och ett rymligt källarförråd.

Limhamns Sjöstad har under senare år utvecklats till att bli ett av Malmös mest efterfrågade bostadsområden. Tack vare minimalt trafikflöde bland bostäderna skapas en lugn och trivsam tillvaro. I din omgivning finns allt du behöver – Malmö citys breda utbud och Limhamns småstadsidyll, kultur och skolor, öppna fält och djupblått hav. Här blir varje dag en dag vid havet, med förtrollande utsikt och härligt umgänge nere i småbåtshamnen. För pendlaren tar man sig snabbt och smidigt till Hyllie Station och stadsbussar finns i bostadens absoluta närhet.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Kontakta mäklaren

Mathilda Skoglund

Bjurfors Malmö City
Mäklare Mathilda  Skoglund, Bjurfors Malmö City
0701-646702

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.