Dagermansgatan 13 C

Löten, Uppsala kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1967
Förening
HSB BRF 50 Dagerman i Uppsala
Om föreningen
Avgift
4 734 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
26 131 kr/m²
Antal besök
1 432
Dagar på Hemnet
17

Välkomna till en välplanerad lägenhet i fint skick och smakfullt renoverad under åren med balkong omgivet av grönska och lugnet!

Lägenheten är belägen en trappa upp med stor balkong i soligt läge. Prydlig, möblerbar entré via loftgång mot föreningens innergård, två till tre rymliga sovrum och fräscht våtutrymme med tvättmaskin, dusch, tvättställ och wc. Vidare finns ett stilrent kök med öppen, social planlösning med vardagsrummet. Perfekt tillfälle för dig som inte orkar renovera - här är det verkligen bara att flytta in och trivas!

Balkongen förgyller vår- och sommartid samt fångar upp en del soltimmar. Slå er till ro i ett skönt möblemang, njut av egna planteringar samt vy över området och grönskan på ett stilla och fridfullt läge.

Förening med stabil ekonomi och fina gemensamma utrymmen att nyttja såsom bastu, cykelförråd, samlingslokal, gym, hobbyrum, tennisbana, fotbollsplan, boulebana, biljardrum, odlingsförening, fristående tvättstuga och goda parkeringsmöjligheter i både garage och på p-plats. Det finns även gott om gästparkeringar i området. Tv, tele och bredband ingår i månadsavgiften.

Från bostaden är det nära till service vid Heidenstamstorg med Nordic Wellness gym och träning, ICA-affär, frisörer, vårdcentral, apotek, bankomat och kemtvätt. Det är även nära till nya serviceområdet Gränbystaden. Bra pendlingsmöjligheter och nära till förskolor och skolor upp till högstadieålder.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Dinko Dautovic

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Dinko Dautovic, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
0709 30 25 35

Visningstider

  • 31
    okt
    Sön 31 okt
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.