Bergslagsresan 126

Sävja, Uppsala kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
78,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1985
Förening
BRF Uppsalahus nr 27
Om föreningen
Avgift
4 534 kr/mån
Driftkostnad
8 676 kr/år
Pris/m²
24 140 kr/m²

Äntligen finns möjlighet att förvärva en välplanerad lägenhet med flexibelt tillträde i ett lugnt och naturnära område! Bostaden är belägen en trappa upp, med egen entré, och erbjuder bland annat ett kök med utrymme för matplats och ett rymligt vardagsrum med utgång till en balkong i soligt sydvästläge och utsikt mot gården och skogspartiet bortom. Vidare finns två sovrum, ett badrum med badkar och tvättmaskin samt en stor inre hall som nuvarande ägare har nyttjat som en extra sovplats. Tillhör du skaran som arbetar hemifrån har du här ypperliga möjligheter att skapa ett stort hemmakontor eller en lyxig klädkammare. Bostadsrättshavaren disponerar även ett externt förråd beläget på gården.

Som medlem i Brf Uppsalahus nr 27 ges dessutom tillgång till ett flertal gemensamhetsutrymmen såsom bastu, motionsrum, kvarterslokal och tvättstugor. På bostadsrättsföreningens gård finns även ett flertal lekplatser.

Bergslagsresan återfinns i naturnära Sävja, omfamnad av äldre blandskog präglas området framför allt av sin närhet till naturen med gott om gröna ytor mellan bostadshusen och närhet till både kolonilotter och utegym. På promenadavstånd nås Lunsen med dess naturreservat och vandringsleder. Vidare erbjuder Sävja god service i form av matbutik, apotek, café och ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9. Dessutom erbjuds goda förbindelser med bil, buss och cykel till Uppsalas stadskärna, bl.a. finns en fin cykelväg, buss med täta avgångar samt smidig påfart till E4:an.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Sandra Johansson

Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Sandra Johansson, Mäklarhuset Uppsala
0705431040

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas