Bygatan 32

Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun Se på karta

2 395 000 kr

2 250 000 kr +6 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
87 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns ej
Byggår
1967
Förening
BRF Takten
Om föreningen
Avgift
5 133 kr/mån
Pris/m²
27 529 kr/m²

- Stambytt badrum
- Balkong i bästa solläge
- Möjligt att användas som 3 sovrum

Låt mig presentera Bygatan 32! Här bor man i en optimalt planerad 3,5:a med balkong i absolut bästa läge! Hela lägenheten är omringad av stora och härliga fönsterpartier som tillåter lägenheten att flöda i ljus. Badrum är utrustat med dusch, vägghängd WC, golvvärme, kommod och spegel med förvaring. Köket är extremt trevligt med gott om plats för dig som gillar att bjuda hem nära och kära. Denna lägenhet har gott om förvaring men det finns utrymme för mer förvaring om så önskas. Mysig balkong i soligt läge med trevligt utsikt. I lägenheten finns det ett mindre rum kan användas som ett kontor eller ett mindre sovrum, här kan du göra om rummet till det som passar dig bäst!

OBS enligt lägenhetsförteckning är lägenheten en 3:a!

Här bor ni med gångavstånd till Sollentuna Centrum som erbjuder en mängd shopping och restauranger samt all annan service ni kan tänka er. Utmärkta kommunikationer med både pendeltåget samt bussar inom mycket kort avstånd. Precis runt knuten finns flertalet butiker, restauranger frisörer mm. Det finns gott om förskolor i närheten. Mitt emot huset finns även en bra lekpark. För den som ska gå gymnasium ligger Rudbeck i närheten.

Sollentuna har mycket fina och trevliga grönområden, bland annat vid Edsviken och kring Rösjöområdet där det finns både badplats, utegym och bra motionsspår.

I närheten finner du Järvafältets naturreservat med omgivningar där naturen är omväxlande. Här finns både djupa barrskogar och blomsterrika beteshagar. Vassomgärdade fågelsjöar kontrasterar mot skogssjöar med klippstränder och ropande storlommar. Skogarna är utmärkta svampmarker och genom hela området löper ett nät av stigar och bilfria småvägar som gör det lätt att ta sig fram. Vill du besöka flera delar av området är cykel oslagbart.

Kontakta ansvarig mäklare för visning.
Alexander Safar
0767-20 60 00

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Alexander Safar

Notar
Mäklare Alexander  Safar, Notar
0767206000
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.