Lärdomsgatan 12

Vallastaden, Linköping Se på karta

3 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
98 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Magasinet i Vallastaden
Om föreningen
Avgift
6 913 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
32 653 kr/m²
Antal besök
2 777
Dagar på Hemnet
29

Välkommen till en unik lägenhet i fantastiska Vallastaden!

Perfekt 3,5:a med unik design högst upp med hiss, högt i tak med stora fönsterpartier vilket sammantaget skapar ett ljust boende. Ljuset i kombination med den råa betongen ger minst sagt ett stilrent intryck. Här samsas smarta och välplanerade ytor tillsammans med inredning med återanvända dörrar och ytskikt i betong. Här finner ni även ett fullutrustat och kvalitativt kök och ett stort duschrum med dubbeldusch och tvättmöjligheter. Lägenheten är i nyskick från 2017.

Brf Magasinet består av 32 lägenheter som är fördelade på två huskroppar och är ritade av två arkitekter som tänkt på varenda detalj. Arkitekterna har skapat byggnader där industrialism möter romantik, flytspacklade betonggolv, vackert trä, återvunna dörrar och vackra konstverk skapar ett lyxigt intryck i hela byggnaden.
Här har du tillgång till en gemensam innergård mellan de vackra byggnaderna, vinterträdgård för dig som gillar odling och för dig som vill ta ett morgonbad finns möjligheten i föreningens inomhuspool Vidare finns möjlighet att umgås i felleshuset där ni finner samlingslokal med kök och övernattningsrum

Ett stenkast från husen ligger restauranger, caféer, välsorterad matbutik, toppmodernt gym och härliga grönområden som Vallaskogen och Eklandskapet.

Det går snabbt och smidigt att ta sig från Vallastaden till centrum. Till stortorget i Linköping är det inte mer än cirka 3 km. Till fots tar det cirka en halvtimme, med cykel cirka 15 minuter och med buss cirka 10 minuter. Busshållplatsen ligger strax utanför dörren. Linköping har ett brett utbud och med det mesta man behöver och vill ha. För dig som cyklar finns flera cykelställ både på gården och vid gaveln på huset.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Linköping

Kontakta mäklaren

Gustaf Stråkander

Bjurfors Linköping
Mäklare Gustaf Stråkander, Bjurfors Linköping
0700929373