Kommande

Malmplan 2

Väster, Örebro kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
124 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Förening
BRF MALMPLAN i Örebro
Om föreningen
Avgift
6 832 kr/mån
Driftkostnad
3 636 kr/år
Pris/m²
20 927 kr/m²
Kommande

Det mesta i denna vindslägenheten är nytt och fräscht, men man har ändå valt att bevara originalcharmen bland annat i form av vackra fönster med spröjs, tidstypiska beslag och fönsterbräden i sten. Bostaden är genomgående ljus har ett härligt parkettgolv som matchas med ljusa väggar och samt takbalkar.

Denna fina vindsvåning är rik på känsla, karaktär, funktion och med atmosfär utöver det vanliga! Utöver det härliga boendet har du gångavstånd till centralstation och centrum.
Denna unika lägenhet med gedigen takhöjd erbjuder fint bevarade originaldetaljer, framtagna takbjälkar, renoverat modernt kök med matplats för flera, köksutrustning från Bosch , stor social köksö med bardisk med plats för minst 4 sittplatser och ett stort modernt badrum med stor dusch och plats för tvättmaskin samt torktumlare! Dessutom återfinns två sovrum och ett generöst och lättmöblerat vardagsrum med social öppning mot köket. Här finns även en plats för förvaring, nuvarande säljaren har en walk in closet.

På innergården finner du även en mysig innergård som kan njutas av solens härliga timmar.

Här bor du i perfekt läge på väster och till fots tar du dig till Örebro Centrum på fem minuter. På sommaren når du Gustavsviksbadet på bara några minuter med cykel. Fina motionsspår finns i Karlslundsspåret och utmärkta kommunikationer har du runt hörnet i form Örebros-Centralstation. Du har också nära till ett stort utbud av omtalade restauranger, nöjes- och shoppingutbud samt caféer och service.

Välkomna att kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Petter Hedström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Petter Hedström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0704541900

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.