Kotkagatan 5, 3 tr

Akalla, Stockholms kommun Se på karta

2 250 000 kr

1 990 000 kr +13 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
1976
Förening
BRF KOTKAGATAN
Om föreningen
Avgift
4 228 kr/mån
Pris/m²
30 822 kr/m²

- Totalrenoverad 2019
- Lyxkänsla
- Låg avgift
- Stabil förening

2019 totalrenoverades denna bostad med stor eftertanke på material och praktiska lösningar. Luftigt kök med fullutrustad maskinpark och modern layout. Master bedroom med skjutdörrsgarderob samt plats för dubbelsäng och babysäng. Härligt stort badrum med vädringsfönster och stilrena färgvalet med svart golv och vita väggar. Badrumsmöbler med inspiration från högklassiga hotell samt en tvättmaskin från Samsung. Stort vardagsrum med plats för större tv och soffgrupper samt möjlighet att ha ytterligare en matplats här.

Barnvänligt område med förskola på Kotkagatan samt flertalet lekparker och grönytor. Nära till Akallas tunnelbana samt Ica, Lidl och flera matbutiker. Här finns även äventyrsbad, sportanläggningar samt Akallas 4H bondgård med djur och evenemang.
Solid förening med låg belåning om endast 1944 kr/kvm. Flertalet (ca 28 st) hyresrätter kvar i föreningen som utgör dolda och kommande tillgångar för föreningen. Garage samt utomhusplatser finns på Kotkagatan! Källarförråd och tvättstuga i samma byggnad. Välkomna på de öppna visningarna!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Ramzi Hamam

HusmanHagberg Kista
Mäklare Ramzi Hamam, HusmanHagberg Kista
073-721 60 22