Kyrkvärdsvägen 8

Almby, Örebro kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
1954
Förening
HSB BRF Mälaren i Örebro
Om föreningen
Avgift
3 817 kr/mån
Driftkostnad
1 500 kr/år
Pris/m²
25 000 kr/m²

I omtyckta och populära Almby saluförs nu denna hemtrevliga trerummare om 66 kvadratmeter. Lägenheten ligger en trappa upp och redan efter första steget in i hallen känner man sig hemma. Välplanerad och smakfullt inredd lägenhet med ett härligt ljusinsläpp. Här får du ett ljust och fräscht kök med plats för matbord med ingång till det fantastiska vardagsrummet med charmig stavparkett och dubbeldörrar i trä. Här når du även lägenhetens balkong i söderläge. Vidare erbjuder bostaden ett stort sovrum med platsbyggda garderober, ett mindre sovrum som idag figurerar som ett kontor samt det helkaklade badrummet. I månadsavgiften ingår värme, vatten, nätavgift hushållsel, bredband, grundutbud TV och bostadsrättstillägg på hemförsäkring.

HSB BRF Mälaren är en mycket välskött och lågt belånad förening bestående av 142st lägenheter. Under 2021 så byttes tak och soIcellspaneler installerades på samtliga byggnader i föreningen. Det finns både garage- och parkeringsplatser vilket det är separat kö till. På föreningens innegård finns utemöbler som får nyttjas av de boende. Detta är ett utmärkt läge för dig som kanske arbetar eller studerar på Universitet. Det är nära till flertalet matbutiker, restauranger, vårdcentral, gym och busshållsplats - allt du behöver inom räckhåll!

För mer information kring försäljningen vänligen kontakta mäklare Mikael Pettersson på 073-354 04 57 alt. [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Mikael Pettersson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Mikael Pettersson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-354 04 57