Kvartettgatan 24

ALMVIK / HÖGAHOLM, Malmö Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1972
Förening
Riksbyggen BRF Malmöhus nr 22
Om föreningen
Avgift
5 269 kr/mån
Driftkostnad
11 772 kr/år
Pris/m²
16 188 kr/m²
Antal besök
1 546
Dagar på Hemnet
5

Hela lägenheten fylls av ljus redan här i hallens första del där vi möts av kombinationen av mörk klinker och ljusa golv, direkt innanför dörren inser man att här har man på bästa sätt tagit tillvara det härliga ljusinsläppet från de stora fönsterna.
Hallen är praktisk och smidig och erbjuder på ett smidigt sätt åtkomst till samtliga rum, den är dessutom utrustad med både avhängning och en praktisk och rymlig klädkammare i sin bortre del, denna "trollar" på ett effektivt sätt bort saker och ting vilket ger ett rent och städat intryck.
Lägenhetens stolthet måste tillskrivas det stora underbar allrum som skapats när man integrerade det smakfullt renoverade köket som går i vitt med det rymliga vardagsrummet, här finns en härlig känsla av rymd utöver det vanliga.
i köksdelen finner vi moderna maskiner i rostfritt och svart. De många köksskåpen gör köket lika estetiskt och smakfullt som praktiskt och matchar snyggt den mörka klinkern på golvet, som grädde på moset finner vi guldiga detaljer. Köksön erbjuder med sin underbart generösa yta lika delar arbetsyta, plats för läxläsning, utrymme för prydnadssaker - you name it.
I den ljusa vardagsrumsdelen finner lägenhetens naturliga mötes- och umgängesplats för vänner och familj med utrymme både för mat- och soffgrupp.
Det snyggt ljusa golvet och vita väggar får naturligt ljus via stora fönster med utsikt mot gröna ytor samt utgång till den härliga inglasade balkongen i västerläge som förlänger utevistelsen under året. Här får kroppen frid efter en lång arbetsdag.
Vidare finns i lägenheten två bra sovrum med plats för garderober, bägge i ljusa toner med fina golv.
Badrummet är stort, ljust och innehåller ett generöst badkar - ljuvligt för frusna själar. Ett stort fönster släpper in massor av ljus, luft och rymd. Ljust kaklade väggar med mörkare dekorelement matchas av mörk klinker på golvet och en mörk och rymlig kommod som står för förvaringen här.
Lägenheten har även en fin gäst-wc som går helt i urbant grått, en lika snygg som användbar praktikalitet när alla ska iväg på morgonen, dessutom kan man behålla badrummet privat när man har gäster.
Kvartettgatan ligger mysigt i området Almvik/Högaholm med bra kommunikationer in till Malmö centrum, men även ut till Hyllie Station och Öresundsbron som tar en vidare ut i Europa.

Läs mer hos mäklaren
BoDirekt

Kontakta mäklaren

Ola G Lindskog

BoDirekt
Mäklare Ola G Lindskog, BoDirekt
0708-665333