Mäklare Ola G Lindskog

Ola G Lindskog

Om mig

Jag har jobbat som mäklare i mer än 15 år och trivs med mitt jobb och dess höga tempo. Min goda kännedom om Malmö och dess omgivande samhällen och städer, gör att jag kan arbeta över alla stadens områden och med en utbildning inom juridik vid Lunds Universitet så är jag väl rustad att möta alla de frågor som kan uppkomma under en förmedling. Mina uppdrag sträcker sig över ett stort spann, allt från de minsta och billigaste objekten till de med priser på flertalet miljoner.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vitemöllegatan 10D, Nobel / Annelund, Malmö kommun

Vitemöllegatan 10D

Lägenhet
Nobel / Annelund, Malmö kommun
BoDirekt
1 040 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/4
3 189 kr/mån
23 636 kr/m²

Här på populära Vitemöllegatan med sina närmast perfekta kommunikationer (buss 2 min och tåg 5min bort) hittar vi denna genomgående 2:a med trevliga originaldetaljer som fina golv i stavparkett och fönsterbänkar i marmor. Lägenheten är välplanerad och ligger en hög halvtrappa upp dvs bekvämt men utan insyn. Ett bra och prisvärt boende i stabil HSB-föreningen med en belåning på ca 5'kr/m².

Hagtornsgatan 18, Västra Kattarp, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Hagtornsgatan 18

Villa
Västra Kattarp, Malmö kommun
BoDirekt
2 795 000 kr
102 + 23 m²
5 rum
413 m² tomt

Varmt välkomna till denna fristående, friköpta villa anno 1916 som bjuder på ett gott exteriört skick, en stor uppvuxen trädgård med sol hela dagen och ett charmigt inre där imponerande takhöjd möter fiskbensparkett. Källaren erbjuder på extra biarea, dessutom finns garage på tomten. Fastigheten har under många år ägts av samma familj och är väl omhändertagen. Här finns chansen att skapa ett eget trivsamt familjehem precis som man vill ha det. Detta i ett trivsamt grannskap med fint välskötta fastigheter mitt i Malmö med trevliga grannar och med närhet till dagligvaruhandel och ringvägen för pendlare.

 • Plus
Spårvägen 16A, Rörsjöstaden/ Värnhem, Malmö kommun

Spårvägen 16A

Lägenhet
Rörsjöstaden/ Värnhem, Malmö kommun
BoDirekt
1 995 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/5
3 619 kr/mån
44 333 kr/m²

På fantastiskt läge i fräscha och trendiga kvarter finner vi denna perfekta tvåa till salu, här möter en strålande planlösning tidlösa materialval i form av fönsterbänkar i marmor, ett slätt vitt kök och ekparkett. Köket och vardagsrummet drar nytta av sina gemensamma ytor på ett förtjänstfullt sätt, detta kombinerat med bostadens stora fönsterpartier, ett fint sovrum och ett rymligt badrum med egen tvättmöjlighet gör det svårt att inte vilja flytta in direkt. När man sedan finner en stor balkong med utgång från kök/vardagsrum vänd mot den fina innergården finns det inte mycket mer att önska. Här erbjuds närhet till stadslivets puls, S:t knuts charmerande caféer och Rörsjöstadens oemotståndliga promenadstråk. Lägenheten är tillgänglig för snabbt övertagande.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Solvändegatan 5D, ALMHÖG, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Solvändegatan 5D

Lägenhet
ALMHÖG, Malmö kommun
BoDirekt
1 095 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
3 780 kr/mån
18 879 kr/m²

NU har jag återigen fått förtroendet att förmedla en av områdets vackraste lägenheter, denna gång en totalrenoverad 2:a på inte mindre än 58m². Här finner vi ett av fackman renoverat badrum i smakfullt ljust sandfärgade toner kompletterat med ett helt nytt kök med modern utrustning och kontrast mellan det vita och svart. Utöver detta är samtliga ytskikt renoverade under 2019-20 och dörrarna nya, vi finner även flertalet lika snygga som effektivt anpassningsbara belysningslösningar. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Falkmansgatan 3C, Lorensborg, Malmö kommun

Falkmansgatan 3C

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
BoDirekt
895 000 kr
101 m²
1 rum
vån 1/8
8 425 kr/mån
8 861 kr/m²

Här på Lorensborgs torg finner vi denna totalrenoverad och användbara lokal som med sina fria ytor enkelt kan anpassas efter köparens behov. Hela lokalen är renoverad under 2022. Denna lokal passar lika bra för försäljning som för utförande av tjänster.

Lönngatan 50D, Lönngården, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Lönngatan 50D

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
BoDirekt
845 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/4
2 711 kr/mån
22 237 kr/m²

Här på gröna och trevliga lönngården med sitt lugn men ändå citynära läge finner vi denna fint omhändertagna bostad som med sitt oslagbara hörnläge blickar ut över parken Gullängen. Ägaren har här skapat en väldigt attraktiv kombination av gedigna material såväl i original som nyare och fint hantverk. Detta är en bostad för den som söker något utöver det vanliga när det kommer till känsla och genomförande tex så är det nya badrummet utfört med vitt kakel och genomfärgad röd klinker liknande den som fanns innan renoveringen, samtliga lister, dörrar och generösa fönsterkarmar i sten är i ett välbevarat originalskick. Välkommen på visning!

 • Plus
Blåsebergavägen 23, Limhamn, Malmö kommun

Blåsebergavägen 23

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
BoDirekt
3 495 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/5
3 938 kr/mån
49 574 kr/m²

Bli den första att bosätta dig i denna nyproducerade bostad på Elinegård som är inflyttningsklar nu! Här möts vi av genomgående ljusa parkettgolv och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket går i en klassiskt vit ton som med kombinerat med moderna maskiner och funktioner erbjuder ett lika fint som praktiskt rum. Lägenheten har två bra sovrum och bra förvaring i de båda skjutdörrsgarderoberna. Badrummet är rymligt och praktiskt och inkluderar egen tvättstuga.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Typografgatan 4B, Möllevången, Malmö kommun

Typografgatan 4B

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
BoDirekt
1 440 000 kr
29 m²
1 rum
vån 4/10
2 336 kr/mån
49 655 kr/m²

Nu erbjuds vi denna väldisponerad bostad i ett hus byggt 2018/19 med alla bekvämligheter. Här lockas vi av hög standard som bla. innefattar ett fullstort kök från Vedum, gårdsvänd balkong och egen tvättmöjlighet i bostadens rymliga badrum. På 10:e våningen finns till de boendes förfogande en alldeles underbar takterass med fantastisk utsikt över staden.

 • Balkong
 • Hiss
Jägersrovägen 17 B, Västra Kattarp, Malmö kommun

Jägersrovägen 17 B

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
BoDirekt
1 295 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 516 kr/mån
24 667 kr/m²

Här på trevliga Västra Kattarp med torget rakt över gatan finner vi denna verkligt fina bostad med öppna ytor i ljusa toner helt enligt dagens melodi. Det stora allrummet ger ett lika snyggt som internationellt och stilrent intryck, samtidigt som köket erbjuder alla möjligheter man önskar. Badrummet är renoverat och fräscht i lika klassiska som tidsrätta toner. En underbar lägenhet redo för inflyttning.

 • Plus
 • Balkong
Almhögsgatan 8, ALMHÖG, Malmö kommun

Almhögsgatan 8

Villa
ALMHÖG, Malmö kommun
BoDirekt
4 795 000 kr
115 + 61 m²
5 rum
617 m² tomt

Här på centralt läge finner vi denna välbelägna och hemtrevliga villa där mycket renoverat under de senaste 10 åren. Med garage både på tomten och i källaren och tre bra sovrum erbjuds här en bra familjevilla, till både myskänsla och lägre uppvärmningskostnader bidrar den sköna braskaminen i vardagsrummet. Uteplatser i flera väderstreck erbjuder solchanser hela dagen. Välkomna på visning

 • Plus
Serenadgatan 18, ALMVIK / HÖGAHOLM, Malmö kommun

Serenadgatan 18

Lägenhet
ALMVIK / HÖGAHOLM, Malmö kommun
BoDirekt
1 895 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/3
6 736 kr/mån
19 536 kr/m²

Här i gröna omgivningar finner vi denna genomgående, uppöppnade, rymliga och lugnt belägna 4:a med uteplats i söderläge. Lägenheten erbjuder härligt ljusa och öppna ytor kombinerat med smarta lösningar som med säkerhet kommer att imponera. Alla de fint ljusa ytskikten, köket och badrummet är renoverade under 2022/23. Härifrån är det inte långt någonstans, utöver den välutvecklade närservicen når man enkelt och snabbt både Svågerstorps och Hyllies serviceutbud. Läget är alltså superbt både i mikro- och makroperspektiv

 • Balkong
 • Uteplats
Svalegatan 28 / Konsumstigen 4, null, Svalövs kommun

Svalegatan 28 / Konsumstigen 4

Villa
Svalövs kommun
BoDirekt
1 495 000 kr
158 + 124 m²
5 rum
1 444 m² tomt

Välkommen till Svalegatan 28 och detta 1,5-plans hus med källare. På entréplan finns rymliga vardagsrum och kök samt ett ytterligare rum. På ovanvåningen finns flera rum och ett utrivet badrum. I källaren finns bland annat pannrum och tvättstuga. Här bor du på lugnt läge med nära till allt som tätorten Svalöv erbjuder. Gångavstånd till centrum och tågstation. De tre samtaxerade fastigheterna säljs tillsammans, kanske en möjlighet för rätt köpare. Huset har renoveringsbehov.

Vitemöllegatan 11A, Nobel / Annelund, Malmö kommun

Vitemöllegatan 11A

Lägenhet
Nobel / Annelund, Malmö kommun
BoDirekt
950 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/4
2 807 kr/mån
27 143 kr/m²

Nu erbjuder vi på ostört gårdsläge denna rymliga 1:a med gårds och parktutsikt från både kök, vardagsrum och balkong. Ett ljust kök med generös matplats, ett rymligt rum med skjutdörrsgarderob och halvkaklat badrum kombinerade med stabil HSB-förening och en inhägnad gård ger en bra helhetsbild av boendet. Den stora inglasade balkongen ger verkligt mervärde. Enhetsmätt el håller driftskostnaderna nere.

 • Balkong

Visar alla 13