BoDirekt

BoDirekt

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Eriksfältsgatan 83D, Nydala, Malmö kommun

Eriksfältsgatan 83D

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
BoDirekt

945 000 kr

57,5 m²

2 rum

2 798 kr/mån
16 435 kr/m²

Här i välskötta Malmöhus 11 finner vi denna bekvämt belägna bostad med fint inglasad söderbalkong vänd inåt den lugna och gröna gården. En genomtänkt planlösning kombinerad med bra förvaring och rymliga ytor bidrar till känslan av en attraktiv bostad.

 • Balkong
Jägersrovägen 17 B, Västra Kattarp, Malmö kommun
 • Imorgon kl 14:00

Jägersrovägen 17 B

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
BoDirekt

1 295 000 kr

52,5 m²

2 rum

3 516 kr/mån
24 667 kr/m²

Här på trevliga Västra Kattarp med torget rakt över gatan finner vi denna verkligt fina bostad med öppna ytor i ljusa toner helt enligt dagens melodi. Det stora allrummet ger ett lika snyggt som internationellt och stilrent intryck, samtidigt som köket erbjuder alla möjligheter man önskar. Badrummet är renoverat och fräscht i lika klassiska som tidsrätta toner. En underbar lägenhet redo för inflyttning.

 • Plus
 • Balkong
Almhögsgatan 8, ALMHÖG, Malmö kommun
 • Imorgon kl 11:00

Almhögsgatan 8

Villa
ALMHÖG, Malmö kommun
BoDirekt

4 795 000 kr

115 m²

5 rum

617 m² tomt

Här på centralt läge finner vi denna välbelägna och hemtrevliga villa där mycket renoverat under de senaste 10 åren. Med garage både på tomten och i källaren och tre bra sovrum erbjuds här en bra familjevilla, till både myskänsla och lägre uppvärmningskostnader bidrar den sköna braskaminen i vardagsrummet. Uteplatser i flera väderstreck erbjuder solchanser hela dagen. Välkomna på visning

 • Plus
Annebergsgatan 19 C, Borgmästaregården, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Annebergsgatan 19 C

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
BoDirekt

1 795 000 kr

46,5 m²

2 rum

3 252 kr/mån
38 602 kr/m²

På populära Borgmästaregården finner vi denna ljust hemtrevliga tvåa som med stora sociala sällskapsytor och balkong på ostört högt läge erbjuder ett underbart hem. Här på sjunde våningen möts vi av en tilltalande interiör och en rogivande atmosfär samt en väl genomtänkt planlösning med stora härliga ljusinsläpp. Området är populärt tack vare kombinationen av ostördhet och närhet, med sin placering som granne till Pildammsparken, matbutiker, bra kommuniktioner och i anslutning till allt det Malmö centrum erbjuder.

 • Balkong
 • Hiss
Berguvsgatan 9A, Söderkulla, Malmö kommun
 • Imorgon kl 15:00

Berguvsgatan 9A

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
BoDirekt

750 000 kr

34,5 m²

1 rum

1 967 kr/mån
21 739 kr/m²

Här på gröna Söderkulla med sitt perfekta läge finner vi denna fina bostad med grön utsikt över gården. Ett ljust, trevligt och välplanerat boende möter oss när vi kommer in genom dörren. Här finns genomtänkta lösningar utrymme bra förvaring.

 • Plus
Ryttaregatan 3A, Kirseberg, Malmö kommun

Ryttaregatan 3A

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
BoDirekt

745 000 kr

30,5 m²

1 rum

2 575 kr/mån
24 426 kr/m²

Bekvämt belägen en halvtrappa upp med ingång från föreningens ostörda gemensamma gård välkomnar denna bostad, den som söker ett yteffektivt och generöst boende. Innanför säkerhetsdörren finner vi hallen med snyggt klinkergolv och bra utrymme för förvaring och avhängning. Från hallen når vi också den separata wc'n. Går vi vidare in i bostaden möts vi av ett väldisponerat, rymligt och lättmöblerat allrum med fönster mot den lugna gården, från fönstret strömmar fint dagsljus in över det det ljusa enstavsgolvet. I allrummet ryms både matbord och soffmöblemang och den mysiga sovalkoven rymmer enkelt en större säng. Invid allrummet och med eget fönster finner vi det praktiska köket som är utrustat med både spishäll, ugn, diskmaskin och fullsize kyl/frysskåp, allt för att detta inte bara ska vara ett kompakt utan även ett trevlig hem att nyttja över tid Den smarta planlösningen med separat WC och duschrum gör att detta smarta hem på ett perfekt sätt nyttjar kvadratmeterna på bästa sätt. Utöver detta bjuds vi på ypperliga förvaringsmöjligheter i den rymliga klädkammaren. På Kirseberg bor vi i ett lugnt och trivsamt område med promenadavstånd till grönskande parkmiljö samt cykelavstånd till City. Varmt välkomna på visning!

Fylkinggatan 27D, Håkanstorp, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon

Fylkinggatan 27D

Lägenhet
Håkanstorp, Malmö kommun
BoDirekt

2 195 000 kr

101,7 m²

3 rum

4 704 kr/mån
21 583 kr/m²

Här på gröna Håkanstorp hittar vi denna osedvanligt rymliga lägenhet av internationellt snitt, som med sina 102m² erbjuder utrymmen man normalt bara kan drömma om. Från den privata ingången når man en stor hall och ett härligt socialt allrum innehållande både kök och vardagsrum med vidhängande matrum med utgång till den fina uteplatsen belägen inne på föreningens fina och välskötta gård. De båda sovrummen är belägna på var sin sida om de sociala ytorna. Härifrån är det inte långt någonstans och med bra kommunikationer och Värmhems knutpunkt "runt hörnet" finns allt man behöver inom räckhåll.

 • Plus
 • Uteplats
Serenadgatan 18, ALMVIK / HÖGAHOLM, Malmö kommun

Serenadgatan 18

Lägenhet
ALMVIK / HÖGAHOLM, Malmö kommun
BoDirekt

1 995 000 kr

97 m²

4 rum

6 736 kr/mån
20 567 kr/m²

Här i gröna omgivningar finner vi denna genomgående, uppöppnade, rymliga och lugnt belägna 4:a med uteplats i söderläge. Lägenheten erbjuder härligt ljusa och öppna ytor kombinerat med smarta lösningar som med säkerhet kommer att imponera. Alla de fint ljusa ytskikten, köket och badrummet är renoverade under 2022/23. Härifrån är det inte långt någonstans, utöver den välutvecklade närservicen når man enkelt och snabbt både Svågerstorps och Hyllies serviceutbud. Läget är alltså superbt både i mikro- och makroperspektiv

 • Balkong
 • Uteplats
Svalegatan 28 / Konsumstigen 4, null, Svalövs kommun

Svalegatan 28 / Konsumstigen 4

Villa
Svalövs kommun
BoDirekt

1 495 000 kr

158 m²

5 rum

1 444 m² tomt

Välkommen till Svalegatan 28 och detta 1,5-plans hus med källare. På entréplan finns rymliga vardagsrum och kök samt ett ytterligare rum. På ovanvåningen finns flera rum och ett utrivet badrum. I källaren finns bland annat pannrum och tvättstuga. Här bor du på lugnt läge med nära till allt som tätorten Svalöv erbjuder. Gångavstånd till centrum och tågstation. De tre samtaxerade fastigheterna säljs tillsammans, kanske en möjlighet för rätt köpare. Huset har renoveringsbehov.

Nobelvägen 147C, Ellstorp, Malmö kommun

Nobelvägen 147C

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
BoDirekt

445 000 kr

90 m²

1 rum

7 991 kr/mån
4 944 kr/m²

På gröna Ellstorp alldeles i närheten av Värnhemstorget erbjuds denna trivsamma bostadsrättslokal på 90m² på ett perfekt hörnläge, vilket möjliggör ett strålande skyltläge utmed Nobelvägen. Lokalen består idag av ett stort rum med skyltfönster i två väderstreck, kök med fönster mot Nobelvägen, ett av föreningen renoverat och helkaklat badrum samt flertalet mindre rum där mellanväggarna kan tas bort om så önskas. En lokal som kan passa flertalet verksamheter.

 • Hiss
Vitemöllegatan 11A, Nobel / Annelund, Malmö kommun

Vitemöllegatan 11A

Lägenhet
Nobel / Annelund, Malmö kommun
BoDirekt

950 000 kr

35 m²

1 rum

2 807 kr/mån
27 143 kr/m²

Nu erbjuder vi på ostört gårdsläge denna rymliga 1:a med gårds och parktutsikt från både kök, vardagsrum och balkong. Ett ljust kök med generös matplats, ett rymligt rum med skjutdörrsgarderob och halvkaklat badrum kombinerade med stabil HSB-förening och en inhägnad gård ger en bra helhetsbild av boendet. Den stora inglasade balkongen ger verkligt mervärde. Enhetsmätt el håller driftskostnaderna nere.

 • Balkong

Visar alla 11